Marco de Wit 29 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On tämä vähintäänkin signaali, että kuulutaan eliittijoukkoon ja nauretaan tyhmille massoille.

 

Kaiken näkevä silmä on tietysti vanha kristillinen silmä, mutta tuskinpa nämä äärisuvakit siihen viittaavat. Sen sijaan esittävät sen silmän pilkallisesti ja varmaankin viitaten vapaamuurarien salaseuroihin.

 

 

Kuvassa linkki Twitter-videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Päivän video: Silmä

 1. Juurikin ainakin osoitetaan kuulumista eliittiin ja ivaillaan, sekä nauretaan suurille massoille ja katsojille.

 2. Eiköhän nämä tietyt Oscar ja Grammy-gaalojen porukat kaikki samoihin seuroihin kuulu, jossa palvellaan globalismia, äänestetään demokraatteja ja edistetään mädätystä.

 3. Jäsenyys on rajattu vain toiselle sukupuolelle. Ei kannata eliitin edustajista ärsyyntyä, kun tiedetään, että ne ovat helposti loukkaantuvia, hysteerisiä, yllmielisiä kansasta loisivia imbesillejä. Nuokin makaavat erää päivänä nimilappu isovarpaasta roikkuen. Missä silloin on heidän maallinen maine ja ylevyys?

  Televisiot heittäkää elektroniikkakeräykseen.

 4. Suomalaisia silmätyyppejä ovat mm Yatzka, katsokaa hänen profiilikuvansa mm Youtubessa. Ei keksinyt mitään muuta asentoa poseerata kuten ei Levelikään keksinyt logoonsa mitään muuta kuin pyramideja ja silmiä. Hän on muuten myös suuri transhumanismin ystävä. Sanoi jossain lähetyksessään että se on osa mahtavaa ihmisen evoluutiota jota hän odottaa innolla. Valkohatut ja Trumppi ja kumppanit ovat siellä taustalla ja varmistavat että systeemiä ei käytetä väärin. :)

 5. Nykyiset ”artistithan” ovat useimmiten aivan sitä pahinta saastaa ja roskaväkeä mitä yhteiskunnasta löytyy, rikollisia, narkkareita, huumekauppiaita, huoria jne.

  1. Niin ja julkkikset myös. Levrlinn porukatkin jotain huume- ja jengimannekiinejä. Junnukin vetänyt mömmöjä aikoinaan, niin paljon että oma testotuotanto kiveksissä lakannut. Synnynnäinen ominaisuus muka. Kun se lukee tämän tekstin, niin rupeaa vinkumaan taas vittua. Vitun takia lähetykset ylipitkiä. Jokaisesta vitusta pitäisi antaa sadan euron sakko.

 6. Nykyinen musiikkiteollisuus on saatanalle sielunsa myyneitä muusikoita ja artisteja täynnä – eikä muu ole mahdollistakaan – koska se on on pakko! Sielun myymisellä artistin menestys on taattu ja levy-yhtiöt saavat hulppeita voittoja kappaleiden myyntilukujen ollessa giganttisia!!!

  Yhden silmän -”politiikka” kietoutuu historian Egyptin uskontoon, vapaamuurareihin, okkultismiin, illuminaattiin ja itse pääkehnoon!!!

  Edelliset tiedän. Voi olla enemmänkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*