15 thoughts on “Vapauden Liitto: Viikkokatsaus 28.4.2022

 1. Pakko ihmetellä tätä. Ensinnäkin videon omistaja on estänyt videon katselun muilla alustoilla, toiseksi, videon kuvauksessa ei käy ollenkaan ilmi mistä aiheista puhutaan ja kolmanneksi videon kommentointikin on otettu pois päältä. Katselukertojakaan ei ihan hirveästi ole, melkein voisi em. perusteella luulla, ettei oikeastaan toivotakaan kovin monien katsovan videota.

  1. Oho. Olet oikeassa. Luulimme kyseessä olevan heidän vahinko, joka korjataan nopeasti. Tosin kyllä se nyt siltä näyttää, etteivät salli muiden alustojen jakaa heidän puolueen videoita. Siis ei edes upottamalla juttuun. Näyttää siltä, että olet oikeassa myös muissa pointeissasi. Tosi outoa tuollainen PR-toiminta. Mikään muu puolue ei noin toimi.

 2. Ensin sanotaan näin:
  Emme halua, että yhteiskunta mahdollistaisi ihmisten eriarvoisen kohtelun esimerkiksi ihonvärin, kansalaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen, henkilökohtaisten terveydellisten ratkaisujen tai sukupuolen takia.

  Sitten sanotaan näin:

  Konservatiivisuudella tarkoitamme ajatusta siitä, että asioita tulee muuttaa, mutta vain siinä tilanteessa, että asia todella tarvitsee muuttaa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettemme näe järkeä lähteä keksimään toimivia liikennemerkkejä, sukupuolia tai perinteistä kouluopetusta uudelleen ilman mitään järjellistä, ideologiavapaata syytä. Uskomme, että kun asioita muutetaan, niin muutetaan ainoastaan sellaisia asioita, joilla on konkreettinen tarve muuttua.

  Hieman ristiriitaista.

  1. Emme heti tuomitse, mutta toteamme kuten ympäri maata ketkä ovat oikeita pakolaisia, jotka elävät rauhassa kärsimyksistä päästyään ja palaavat kun voivat takaisin, eivätkä kelaile ja rikollistilastoidu.

  1. Voi olla yksilöitä perushaitasta joka tulee tai sitten melkein koko joukko kuten aasialaiset hyviä.

  1. Oman elämänsä herra, ei välitä muista vaan elää omaa elämää mitä haluaa uskonnosta, kulttuurista ja ympäristöstä nyt poimia jos on poimiakseen. Harva jos kukaan on koko elämän kuin yksin maan päällä muiden kanssa. Itsetunto ja muiden haitta määrää sen kuin paljon.

 3. Tiihonen kuuluu osastoon ”gatekeepers”. Hän ei suostu edes perehtymään virusvalheeseen ja jatkaa siten sen promoamista. Lisäksi hän valtamediaa kompaten yrittää sysätä meneillään olevan ylikuolleisuuden suurien ikäluokkien kuolemien piikkiin. Kuka tätäkin tyyppiä ohjaa/rahottaa, kysynpä vaan. Luottamus pyöreä nolla.

  1. Tämä oli odotettavissa, dewit kääntää takkinsa ja vetää tukensa tiihoselta heti, kun joku on hieman eri mieltä kuin hän. Tämä on nähty aikojen saatossa yhä uudelleen ja uudelleen. Ei ole olemassa kuin yksi mielipide ja se on dewitin mielipide. Vaikka hän perustaisi oman puolueen niin ei menisi aikaakaan kun hän olisi eri mieltä sen kanssa.

   1. Mitä sitten? Jos Laiton Lehti löytää korruptiota ja typeryyttä, niin miksei sitä saisi paljastaa?

    Näet maailman jonain hiakkalaatikkona, jossa ihmiset ovat liitossa joidenkin kanssa välittämättä heidän valheista ja korruptiosta. Eipä silti. Niin varmaan monet toimivat ja ajattelevat. Niinpä tavalliset ihmiset ovat vieläkin korruptoituneempia ja mädempiä kuin poliitikot. Jotain sellaista sanoi jo lordi Acton aikanaan tyyliin kukaan ei ole pätevä hallitsemaan ja kaikista vähiten tavallinen kansa.

    Erityisesti Suomessa on hämmästyttävän yleistä, ettei välitetä totuudesta, vaan vallasta ja liittoumista. Siis ihan yksilötasolla moraalilla ei ole Suomessa merkitystä, vaan ainoastaan ryhmämoraalilla. Tämä epäilemättä johtuu keräilijä-metsästjätaustasta, jossa oleellista on yhteisön kanta eikä objektiivinen totuus. Tämän takia Suomi on aina yhden totuuden maa eikä siten ole edes käsitettä whistle blower, koska viranomaisethan edustavat yhteisöä ja ovat näin määritelmällisesti oikeassa.

    Ei Laiton Lehti siis ajattele, että nyt tuetaan tuota poliitikkoa ja nyt tuota, vaan kerromme mikä poliitikko tekee jotain sillä hetkellä rehellisesti ja/tai mitä korruptoituneesti. Näinhän päätoimittajan pitäisi toimia eikä pelata jotain ihme valtapelejä.

    Heikot ihmiset nimenomaan pelaavat automaattisesti jotain valtapelejä, joissa tärkeintä on kuka sanoo eikä mitä sanoo.

    Tässä on mielenkiintoinen symmetria kun Laiton Lehti analysoi VALTIOIDEN välistä geopolitiikkaa amoraalisena valtapelinä, mutta YKSILÖIDEN välistä sosiaalista interaktiota moraalin näkökulmasta. Suvakit tekevät juuri päinvastoin. Tämä myös selittää heidän valtiouskovaisuutensa. He oikeasti näkevät valtion Jumalana.

    Ei ihme, että tohtori Dutton kutsuu suvakkeja machiavellimäisiksi.

    1. Dewittu tohtori Dutton on kumilelu tieäksää semmonen joka kertoo asioita. Yksi asia on kyllä totta lampaat uskoo Duttonin tarinoihin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*