28 thoughts on “Päivän kuva

 1. Suvakit ovat saaneet koronahysterian avulla valtavan vallan ihmisiin ja nyt he eivät yksinkertaisesti halua enää luopua totaalisesti vallastaan muihin ihmisiin.

  Ainoa ratkaisu on laillinen sotilastoiminta ja tehdä ainoastaan täysin laillisia asioita.

  1. Körönä on aktiivinen vain tiettyinä kellonaikoina. Se on älyvirus ja tutkijat ovat selvittäneet sen vuorokausiaktiivisuuden. Sitä paitsi sen lisäksi se on aktiivinen vain tietyissä paikoissa. Niissä paikoissa, joissa hallituksen vastustajat harjoittavat elinkeinotoimintaansa. Onhan tämä jo nähty.

 2. Liikunta on vaarallista ns. aikuisille ja leikkiminen on vaarallista lapsille. Pysykää kaikki kotona ruudun ääressä ja tilatkaa kaikki välttämätön kotiin. Kontakteja ei saa olla fyysisellä tasolla. Maskit ja suojapuvut päällä täytyy kohdata perheenjäsenet sisätiloissa. Olemme kaikki yhtä perhettä ja kaikki yhtä tasa-arvoisen onnellisia kommunistisessa paratiisissa. Ihailemme suuria johtajiamme ja 199 kansanedustajaamme jotka ovat jo kaikki kuin mikko kärniä, heidän suurta neroutta, sekä heidän ruskeaa mönjää kyltymättömästi työntäviä peräpeilejä. Uskomme heihin on Suuri. Sannah on Suuri (Saatana).

  1. 5G lähetin jahtasi ulkona eilen, ne on nykyään droneja lähettää ampiaisen näköisen pistämään kun nukahdat aurinkoon tai sammut, sitten takas ja droneen ja tukikohtaan. Sateliitit tarkkailee ja ohjaa sekoittamalla mielialahormoonit ym. hallintatoimia. Kaikki lampoituu.

 3. Kyllähän Suomessa tämän ”koronan” valmistelu aloitettiin jo 2010 ! Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 … poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” seurauksena .

  Ja tämä muutos todella tehtiin 2011 ” perustuslakiin”. Tämä tarkoittaa, että Suomessa PRESIDENTIN yläpuolella on WHO:n johto, joka saa päättää Suomen ”poikkeusolojen” oikeutuksesta !

  Onko kansalle kerrottu tästä Suomen ulkopuolisesta johtajistosta; joka meitä johtaa ohi Sannan ja Salen ja AJAA Suomen talouden tahallaan suohon !

  Myös taloudellinen ja ruokahuollon tila on osa maan sotilaallista puolustuskykyä; Suomi siis JUURI NYT on hyökkäyksen kohteena.

  Maanpetturimme ; jotka Suomea NYT alasajavat pitäisi olla SOTA-OIKEUDESSA syytettynä näistä kaikista maanpetoksista !

  ”Elvytyskusetus”; rikosilmoitus Jaana Kavonius; miljardivarkaus; ”laki 444/2012” ja vallan antaminen Suomen ulkopuoliselle taholle !

  Muistaakseni ITSE tekivät lakimuutoksen; jotta näistä voidaan poikkeusolojen aikana tuomita KUOLEMAAN ?

  Tässä syy mahtavalle sensuurille juuri nyt; taistelevat hengestään ?

  1. On edessä. Koska pakolaiset ovat haavoittuvassa asemassa ja heillä ei ole työpaikkaa toisin kuin suomalaisilla.Siltä otetaan, jolla on jotain otettavaa. Kommunismin periaate numero 1. Elämme globaalissa maailmassa ja jokaisen suomalaisen pitää antaa omastaan siihen asti ettei ole mitään annettavaa. Se joka tulee viimeksi on etuoikeutettu kaikkiin aiemmin tulleiden tai täällä töitä tehneiden omaisuuteen ja sen hallintaan.

   Sitten kun kaikki on luovutettu ja työpaikkakin on mennyt ja perhe hajonnut, voi Reserviläisenä mennä Mato-joukkojen mukaan taistelemaan Mato-sodissa ulkomaille ja menettämään ainakin terveytensä ellei jopa ainokaistaan HALPAA IHMISELÄMÄÄ.

   Ylistäkäämme tästä kaikesta Ylen Viisaita ja Epäitsekkäitä Suuria Johtajiamme, jotka me olemme suuressa viisaudessamme yhdessä ja yksimielisesti edustamaan valinneet meitä.

   TÄMÄ ON SE SUURI SUUNNITELMA JA UUSI NORMAALI. Oi Kiitos Suuri Sauli. SAULI SUURI ENSIMMÄINEN. Olet symboli kaikelle kommunististiselle paskalle jota eliitti ja globalistit valuttavat päällemme.

   Valittakaa nyt tästäkin itsekkäät eu-trollit.

  1. New World Ordet eli yksi maailman hallititus kaikkine ”kansalaisvapauksineen” eli paluu Stalinin Neuvostoliittoon, joka sekin on köykäistä tavaraab NWO:n rinnalla!!!

 4. Me tulemme muistamaan koronan siitä, että vaikka kyseessä oli ”globaali pandemia”, niin se ei koskaan tarttunut Suomessa ruokakaupoissa tai Valtion huumeliikkeissä, eli Alkoissa. Miten tämä oli mahdollista? Tätä tulee vielä historioitsijat ihmettelemään!

  Koronahuijari Fauchi(Anton Faustenberg) ilmoitti juuri, että maskeista luovutaan ja kehoitti jenkkejä kohdistamaan vihansa, mikä velloi rokottamattomien+maskittomien ja rokotettujen välillä Venäjään ja Putiniin!
  Miksi vain venäläisiä pitäisi vihata? Entäs somalit, ukrainalaiset ja kurdit? Yhdenvertaisuuden nimissä myös heitä on oikeus vihata!

  Miksi jenkit eivät saisi vihata toisiansa? Känselöidäänkö nyt maan sisäinen rotuvihaa yllyttävä BLM-terroristijärjestö jenkeistä?

 5. Ekologinen ja halpa huume: käytetyt lasten vaipat
  – Zimbabwean youths find cheap highs in used diapers, sanitary pads
  – https://archive.today/ssAwF

  Eläimiä altistetaan huumeille ja kärsimyksille ainoastaan siksi, että siihen saadaan valtiolta tutkimusrahaa.
  – New Report Reveals the Federal Government Is Spending Millions To Get Animals High

  Suomessa on satoja «keskusliittoja», joiden toiminnan ainoa todellinen tarkoitus on saada valtion apuraha seuraavalle vuodelle, jotta toiminnanjohtajan «tehtävän vaatima palkka» ja arvostetussa osoitteessa sijaitseva pääkonttori saadaan maksettua.
  – Tarkoitus saavutetaan kestitsemällä apurahasta päättäviä henkilöitä ja tukemalla heidän vaalikampanjoitaan.
  – Ne yhdistykset, jotka saavat rahoituksensa jonkun puolueen «mandaatilla», keskittyvät puolueen vaalityöhön ja muuhun asioiden hoitamiseen.

 6. Uudelleen formuloitu (auton) polttoaine, Reformulated Gas.
  – Reader Question: Reformulated Gas?
  –  https://archive.is/xhFDB

  Tämä on tärkeä aihe vaikka en ole nähnyt otsikoissa.
  – Onko tarkoitus säätää direktiivi kaikessa hiljaisuudessa.

  Idea on se, että
  – Moottorin valmistajat säätävät elektroniikan siten, että auto (traktori) toimii vain, jos polttoaineessa on tietty lisäaine.
  – Patentin lisäaineeseen omistaa poliitikoille korkeimman tarjouksen tehnyt lobbari.
  – Patentin omistaja voi nyt pyytää mitä tahansa hintaa tuotteestaan tai kaikki liikenne pysähtyy.
  – Ympäristövaikutuksia aineella ei ole muita kuin, että vihreät poliitikot tekevät entistä useammin lomamatkoja «Afrikan kehityskohteisiin».

  Aikaisemmin luin uutisen, että USA:n maatalous vaikeutuu juuri nyt kevätkylvöjen aikaan, muun muassa siksi, että tuota lisäainetta ei saa mistään.

 7. Ei tuo välttämättä ole koronan takia suljettu. Voihan joku kohta olla rikki tai joku penska on telonut itsensä pahasti tai jäänyt kiinni jonnekin ja lisävahinkojen välttämisen takia on kiinni. USA:ssahan vaaditaan/määrätään aina oikeudenkäynneissä miljoonakorvaukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*