Marco de Wit 30 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ei ole epäilystäkään, että demokraatit varastivat vaalihuijauksella presidenttiyden Donald Trumpilta.

 

Todisteet vaalihuijauksesta ovat täysin kiistattomat, mutta millään ei ole väliä, koska vaalihuijarit johtavat poliisia.

 

Onneksi uusi elokuva paljastaa kaiken.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Päivän video: 2000 muulia

 1. Nää jenkkivideot on leikattu niin pätkiks ja koko ajan kuva heiluu ettei niitä viitsi katsella. Mutta jatkuvalla kuvakulman vaihtelulla ja asioiden pätkimisellähän haetaan vain aivojen jatkuvaa ylivireystilaa jolloin niiden luonnollinen suodatuskyky häviää.

  Ne jotka vielä katsovat formulaa niin laskekaapa montako sekunttia kuluu kuvakulmien vaihdon väleillä. Saatteko laskettua seitsemään? Ja tosiasiassa kun on katsomassa kisoja niin ei juuri en tylsempää katsottavaa ole. Paitsi jääkiekko ja jalkapallo paikanpäällä.

  1. Tämähän olikin traileri. Trailerin idea on koukuttaa katsoja leikkaamalla eri kuvia, kohtauksia ja dialogin osia lyhyeen pätkään.
   Siitä olen samaa mieltä, että urheilu on tylsää katsottavaa. Veikko Huovinenkin joskus kirjoitti jalkapallosta, että se on todella pitkästyttävää, kun siinä ei tapahdu mitään, ellei sitten joltain satu irtoamaan kenkä. Toki hän vertasi siinä jalkapalloa pesäpalloon, joka hänen mielestään oli viihdyttävää.

  2. Niin. Ja yleisurheilulähetyksissä aina ohjaaja leikkaa toisaalle pahoilla hetkillä. Just kun alkaa naisurheilijoiden pakara näkyä, niin kuva siirtyy muualle. On se kiusallista. Se on kettuilua mieskatsojille. Pitäisi kisoissa olla pakaratakuu, vaikka lisähinnalla.

 2. Jenkit on heikoimmillaan kuin koskaan. Vaaliveivaus ja Bidenin toistuva sekoilu ei näytä herättävän minkäänlaista todellista vastavoimaa. Lapselliset jenkit kuvittelevat, että Trump pelastaa heidät, mutta näin ei tule käymään. Ainoastaan verinen ja raaka sisällissota tuo kurin ja järjestyksen jenkkeihin!

  Ei mikään ihme, että Venäjä ja Kiina nauravat tällä hetkellä jenkeille.

  On todennäköistä, että Venäjä tulee kohta käyttämään taktisia ydinaseita länsi-Ukrainassa ja mitä tekee silloin lännen suvakit? Imevät peukaloansa ja ulisevat twitterissä, koska muuhun heistä ei ole!

  1. Hyvä, kun USA, tuo kristillisten arvojen vihollinen numero 1 häviää. Se olisi parasta. Länsi joutuu imeskelemään peukaloitaan. Sodan loppuminen olisi parasta. JOs ei rauhanneuvottelut kiinnosta, niin joku vielä käyttää sellaista asetta, että alkaa kiinnostaa. Zelenski tietysti tapetaan sotarikollisena sekä muut lännen vehkeilijät.

   Suomessakin on niitä jotka ansaitsevat tuntuvan rangaistuksen. Kansan viholliset ja maanpetturit. Siinä ei sitten puhelahjat auta.

  2. Venäjä ei kyllä naura kenellekään, ilman ydinasetta siitä ei olisi mitään vaaraa. Eikä venäjä uskalla käyttää ydinasetta, koska tietää, että silloin omakin kansa asettuu Putinia vastaan ja tietää, että sen jälkeen venäjä on täysi hylkiövaltio. Sinähän se aikamoinen suvakki olet venäjän suhteen. Pysy vain siellä pöydän päässä odottamassa alistetun vaimon keittämää ruokaa. Ja te siellä verenveijareiden nuotiopiirissä olette kuin jänikset, työnäyte päänne pensaaseen ettei vahingossakaan tarvitse tehdä mitään isänmaan hyväksi. Häpäisee veteraanien muiston, senkin venäjän hännystelijät.

   1. Jussiboy. Päästettiin taas sinun herjat läpi, koska kuitenkin yrität myös argumentoida. Voitko paremmin selittää mikset usko Venäjän koskaan käyttävän ydinasetta, jos se kokee joutuvansa uhatuksi esim. Ukrainassa tai Pietarin porteilla Suomessa??

    Annoit kaksi perustelua:

    1. Venäjän kansa ei sallisi taktisten ydinaseiden käyttöä
    Tämähän on ristiriidassa sen kanssa, että pidät Venäjää diktatuurina ja venäläisiä voimakkaan ulkopolitiikan kannattajina

    2. Venäjästä tulisi hylkiövaltio
    Miten niin?? Luuletko todella, että kehitysmaat lopettaisivat energian ja raaka-ainevarojen ostamisen Venäjältä?? Miksi ne niin tekisivät varsinkin, kun se johtaisi valtaviin hinnankorotuksiin ja sisäisiin levottomuuksiin? Lisäksi miksi Kiina luopuisi liitostaan Venäjän kanssa. Niillähän näyttää olevan diili, että Venäjällä vapaat kädet Itä-Euroopassa ja Kiinalla Taiwanissa ja Etelä-Kiinan merellä.

    1. 1. Tarkoitin sitä, että ydinaseen käyttämisen jälkeen putin menettäisi kansan tue ”eritysoperaatiolleen”, koska silloin kansalta ei voitaisi pimittää, että venäjä on todellisessa sodassa veljeskansan vastaan. Ja ydinaseen käyttö vieraan maan alueella on selvää hyökkäyssotaa, se myös aiheuttaisi sodan leviämisen venäjän alueelle. Haluaako venäjän kansa hyökkäävää ulkopolitiikkaa, jos se saisi vapaasti päättää. Tuskin. Sinä liputat vieläkin vaalipetoksista USA:ssa, kun trump ei tullut valituksi. Oletko sitä mieltä, että venäjän vaalit ovat rehelliset ja tasapuoliset? Onko Venäjällä sananvapaus?
     2. Köyhiltä kehitysmailta puuttuu rahaa ostaa niin suuressamäärin öljyä ja kaasua kuin on länsimailla ja ydinaseen käytön jälkeen myös Kiina alkaa miettimään onko taloudellisempaa pitää hyviä kauppasuhteita länteen, sillä suurin osa korkean teknologian tuotteista menee länteen. Länsi on taloudellisesti niin vahva että Kiina ei vaaranna kauppasuhteita niihin. Ei Kiinakaan, vaikka on markkina-alueena suuri mutta ei se yksin riitä kehittymiselle. Venäjä taas on niin pieni kansantalous, että ei siitä ole länsimaiden paikkaamiseen. Kehitysmailla ei taloudellisia mahdollisuuksia ostaa korkean teknologian tuotteita suuressa määrin.
     Siinä vastauksia esittämiisi seikkoihin.

     1. Kiitos perusteluista, mutta kyllä tämä on aika epätoivoista. Ihan oikeasti mieti nyt vähän miten argumentoit.

      1. Toisaalta myönnät ja suorastaan korostat Venäjällä olevan diktatuuri ja toisaalta väität kansan automaattisesti nousevan diktatuuria vastaan, jos Venäjä tekevän TAKTISIA ydiniskuja. Eikös se ole vähän ristiriitaista? Miksi Putin ja armeija pelkäisi kansan tahtoa?? Sitähän on varsinkin diktatuurissa niin helppo manipuloida varsinkin kun taktinen ydinisku TIETYSTI perusteltaisiin existentiaaliseen uhkaan vetoamalla. Näinhän USA lähes teki Kuuban kriisin aikana ja Kennedyn kannatus vaan nousi. Diktatuurissa kannatuksen nousu tulee olemaan vieläkin suurempaa varsinkin, kun ydinaseita TIETYSTI käytettäisiin RAJAMAASSA ja nostamalla kriisitietoisuutta askel askeleelta. Eli ei Putin tietysti tekisi taktista ydiniskua tosta vaan, vaan ensin viikkojen ajan korostaisi kuinka Suomen liittyminen Natoon toisi Naton PIETARIN PORTEILLE eli vielä vaarallisemman tilanteen Venäjälle kuin mitä Kuuban kriisi aikoinaan Amerikalle. Sota on aina vain diplomatian jatke, kuten von Clausewits sanoi.

      2. Kirjoitat: ”Köyhiltä kehitysmailta puuttuu rahaa ostaa niin suuressamäärin öljyä ja kaasua kuin on länsimailla”. Tuo on niin älytön toteamus, että nyt pisteesi romahtivat ja on hyvin kyseenalaista edes vastailla sinulle yhtään mitään. Oleellista on vain se riittääkö kehittyvien maiden kysyntä ostamaan Venäjän energian ja raaka-aineet. Totta kai riittävät. Eihän sitä edes kukaan kiistä.

      3. Todetaan nyt kuitenkin vielä, että Kiinakin on diktatuuri, joten vaikka Venäjän tukeminen heikentäisi sen talouskasvua niin silti se tukisi Venäjää. (Tosin tuollaista heikon kasvun mahdollisuutta ei ehkä edes ole, koska Kiinan, kehittyvien maiden ja Venäjän taloudet sopivat niin hyvin yhteen samalla, kun länsi on romahduspisteessä.) Kiinalle talousasiat eivät loppujen lopuksi ole yhtä tärkeitä kuin maan ja sen johdon turvallisuus. Kiina ei voi luopua liitosta Venäjän kanssa, koska sitten se olisi yksin saarrettuna (Japani, E-Korea, Taiwan, Vietnam, Intia ja mahdollisesti vielä Pakistan ja Keski-Aasia, jotka kaikki USA:n ja Naton tukemana yllyttäisivät mm. uiguurit ja tiibettiläiset kapinaan.) Enintään Kiina voisi silmänlumeeksi asettaa jotain pieniä pakotteita, mutta silläkään ei olisi väliä, koska taatusti se ei lopeta energian ja raaka-aineiden ostamista Venäjältä. (Aivan kuten Saksakaan ei millään haluaisi lopettaa energian tuontia, vaikka on USA:n miehittämä päinvastoin kuin Kiina.)

      Kiina todella pelkää, että Nato saa Venäjällä aikaan värivallankumouksen, koska tällöinhän Venäjäkin voisi liittyä Natoon, jonka jälkeen Kiina olisi totaalisen saarrettu. Juutalaisten oligarkkien hallitsema Venäjähän 90-luvulla jopa kysyi Amerikalta voiko se vielä joskus liittyä Natoon. Tämä olisi Kiinan tuho.

      Lisäksi Venäjä ei ole edes riippuvainen Kiinasta, koska se myy energiaa ja raaka-aineita, joille on kysyntää yli 6 miljardin ihmisen taholta. Totta kai Venäjä pystyy energiansa ja raaka-aineensa myymään. Irankin pystyy myymään, vaikka on pieni maa ja todella kovassa saarostuksessa. Venäjä on suuurvalta, jolla on per kapita/henkeä kohden valtavasti myytävää raaka-aineita, joita on ERITTÄIN helppo myydä ja joita se laivastollaan pystyy myös kuljettamaan minne tahansa.

      Kaiken lisäksi Venäjä ja Kiina ovat diktatuureina paljon LAMAKESTÄVÄMPIÄ kuin länsi. On valtava virhe kuvitella, että länsi voi loputtomiin rahoittaa sotakonettaan painamalla rahaa tyhjästä ja sotkea maailmankauppaa jatkuvilla lisääntyvillä pakotteilla TUHOAMATTA läntistä taloutta ja synnyttämättä kansannousua, joka demokratiassa onkin paljon helpompaa. Jos se kansannousu jossain tapahtuu, niin lännessä eikä suinkaan idässä. Jos tätä ei tajua, niin sitten ei ymmärrä mitään vähimmäisvarantojärjestelmästä ja petrodollarista sekä niiden romahdusalttiudesta.

      Länsi on uppoamassa samaan aikaan kun itä on nousemassa. Jokainen vähänkään taloustiedettä ja geopolitiikkaa tunteva tämän ymmärtää ja tietysti sen tietää myös Venäjä ja kaikki kehittyvät maat.

      Jos Venäjä tekee taktisen ydiniskun, niin silloin se vain osoittaa VOIMANSA. Geopolitiikassa on vain yksi sääntö: Voimakkaat hallitsevat. Heikot haluavat olla aina voimakkaiden puolella. Ainoastaan feminisoituneen lännen miehet voisivat kuvitella mitään muuta.

      Venäjällä on sekä sotilaallinen että taloudellinen voima, joten totta kai se tulee tekemään taktisia ydiniskuja, jos sen diktaattori kokee venäjän eksistentiaalisten etujen olevan uhattuna Naton saarrolla. Näin ovat valtiot aina tehneet ja tulevat aina tekemään.

      Kaikkialla maailmassa tämä on jokaiselle miehelle päivänselvää paitsi aivopestyille läntisille femakkomiehille, jotka on sekä kastroitu että aivopesty bambeiksi. Toisaalta he kauhistellen näkevät Putinin äärimmäisen vaarallisena raakana ja häikäilemättömän toksisena karjuna, mutta toisaalta ovat vakuuttuneita, ettei hän tule tekemään TAKTISIA ydiniskuja. Tämähän on täysin ristiriitaista.

      Suomi on kuin Bambi tai jopa Dodo, joka luulee oikeuksilla ja kiltteydellä olevan mitään merkitystä viidakossa samalla, kun haistattelee monille petoeläimille vedoten voimakkaisiin kavereihinsa. Tämän jälkeen Dodo sitten pakenee raivostuneita petoeläimiä hitaasti uppoavaan Nato-laivaan, josta sitten lopulta joutuu uimaan rannalle teurastettavaksi.

      Siinä vaiheessa on sitten turha enää väläyttää femakkologiikkaa ja itkien selittää omaavansa oikeuksia.

    2. Ei Kannata haaskata Aikaansa…KirkonUlkomaanAvun..Matti ****-Ridanpään ja YL€N Läski-Ryskyy Riiheloisen tapaisen *************ongelmaisten…Kanssa

     Ne NAUTTII siitä Kun haaskaat Aikaasi…Niitten Provojen Kanssa…Siitä Niille MAKSETAANKIN…

     Tee juttu ****-Ridanpääst ja Läski Riiheloisest…Ja Tarkkaile Palutetta…

   2. Hei rauhoitu nyt kerrankin! Sodassa voimankäyttö on sallittua ja jopa suotavaa. Venäjä ampuu yötä päivää ohjuksia, mutta missä on Ukrainan ilmapuolustus ja milloin alkaa voimakkaat vastahyökkäykset? Tämä slaavien rajaselkkaus on erinomainen tilaisuus Venäjälle koulia sotilaitaan ja samalla pääsee testaamaan uusia ja tehokkaita aseita, kuten vaikkapa taktisia ydinaseita! Toisaalta länsi nyt näkee, mitä tarvittaessa on tarjolla jos haluaa sotia Venäjän kanssa. Mitä sitten, että uusi rautaesirippu rakennetaan nyt?

    Kiinan johto jo nauroi Saksan lähettämille raskaille aseille. Kiinan mielestä kyseessä on romumetallia, jonka ”kultainen aika” oli 70-luvulla. Kiina myös pitää jenkkejä vastuullisena slaavien rajakriisiin. Ovatko kiinalaiset väärässä?

    Venäjä ja Kiina aikovat rakentaa kuuhun tukikohdan 2030 vuoteen mennessä. Mieti sitä!

    Suomella ei ole edes avaruusraketteja. Naurettavaa!!!

   1. Mikä tämän äkäslompolon tarkotus täällä on? Tuottaa hyvin heikosti mitään järjellistä tekstiä, mutta silti se on kokoajan jotain hölisemässä.

 3. Onneksi amerikkalaiset ja britit ovat rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin. Ei tule ikävä loisivia rikollisia valkoisia amerikkalaisia ja brittejä. Koko muu maailma vihaa valkoisia amerikkalaisia ja brittejä totaalisesti kaikista rikoksistaan ja loisimisestaan, sekä yhtä ryhmää, jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki tietävät mikä ryhmä.

  1. 20 vuoden kuluttua pakistanilaisia on enkuissa enemmistö. Taidan liittyä niihin. Ruotsissa on jo 70 vapaata kalifaattia.

   Feminismin loppu tulee nopeammin kuin osataan unelmoida.

   Muslimimiehet eivät homosähköautoihin koske. Loppuu ilmastohömppä ja muu länsimainen sekoilu. Ja sen verran on aseita, että Enkun polpo on voimaton.

 4. Täysin sama tilanne on myös Suomessa. Amerikkalaiset, britit ja Rothchilen suku hallitsevat Suomea ja Suomen hallintoa aivan totaalisesti ja ainoat jotka ovat töissä hallinnossa ovat kaikki maan ja kansanpettureita, jotka on kaikki ostettu ja heitä kiristetään pedofiiliseksillä, sekä vaimon pettämisellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*