Marco de Wit 30 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Totuuspuolue on aloittanut kannatusilmoitusten keräämisen.

 

 

Totuuspuolueen kannatusilmoitusten sähköinen kerääminen alkoi!

 

 

Suuri osa kannatusilmoituksista tulee netin kautta.

 

Paitsi, ettei aina tule! Usammat ihmiset ovat nimittäin kannatusilmoitusta tehdessään saaneet vastaukseksi: Error!

 

 

Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on lähettänyt kyselyn oikeusministeriöön:

 

Olen saanut eilen ja tänään useita ilmoituksia eri ihmisiltä, että kun he yrittävät laittaa Totuuspuolueelle kannatusilmoituksen, tulee virheilmoitus ”Error”, joka estää kannatusilmoituksen tekemisen!!!

 

 

Ensin oikeusministeriö hidasteli kannatusilmoitusten keräämisen aloittamista ja nyt monet kannatusilmoitukset eivät mene edes läpi. Kaikki on tietysti vain sattumaa.

 

Tai sitten ei.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Sabotoiko oikeusministeriö Totuuspuoluetta?

 1. Vuoden 2015 jälkeen tämä maa on ollut niin täynnä näitä ”sattumia” ettei niitä enää edes pysty erottamaan toisistaan.

  Täydellinen laittomuuden tila. Korjauskelvoton.

 2. Epäilemättä. Virastot ja ministeriöt eivät ole puolueettomia hallinnollisia toimijoita, vaan päinvastoin puoluemafian ohjauksessa virkanimitysten kautta, uranahjukset päälliköinään.

 3. Suomen VIRKAMAFIAN ohjaus todenteolla Suomessa aloitettiin 2005, kun oikeusasiamies antoi LAITTOMAN päätöksen 876/2/05 …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Tämän tason päätös todellakaan ei kuulu oikeusasiamihelle, vaan eduksunnalle suoraan.

  8.9. 2005 tein nimittäin tuonkaltaisen rikosilmoituksen; joka kirjattiin Porin polisilla diaariin vain puolittain !

  Syyteilmoituksen jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ja se yhä odottaa toimenpiteitä !

  Mutta Muihin toimenpiteisiin Suomen hallitus ryhtyi ; se lahjoi Kansainvälisen rikostuomioistuimen: HE 55/2007 ja sitä seurannut ”sopimus” Suomen kansalaisten ihmisoikeduettomuudesta .

  Valtiopetos: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Keskustelut Jaanan kansa ja omat kokemukset vuodesta 2005 lukien ovat tämän Suomen täysin laittoman tilanteen !

  Mukaan virkamafiaan on LAHJOTTU myös Euroopan ohmisoikeustuomioistuin; koska näissä asioissa on SUORA valitusoikeus Suomen koko ”oikeusjärjestelmän” ollessa toimivallaton ! EIT 24221/06 Leino versus Suomi ”käsiteltiin” seuraavasti: EOA kansliapäätös 1350(4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö. ( EIT siis tehty teoimihaluttomaksi PL 118 § mukaisissa IHMISOIKEUDETTOMISSA tapauksissa ).

  Minkähän tason rikoksesta tässä kokonaisuudessa on kyse ?

  Lasten ; hetero-aviomeisten ja pienyrittäjien tekeminen IHMISOIKEUDETTOMIKSI ”lainsäädännöllä ” !

  + omaisuuden varastaminen eduskunnan päätöksellä ( ”laki 444/2012” ) ; ILtalehti 17. 4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain sallimat tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata”.

  VARKAUS siis tapahtui PL 118 §:n VALTIOPETOKSEN syytesuojassa ; ollen suunnitelmallinen SALALIITTO pankkien pelastamiseksi EU-stressitesteiltä pienyritysten omaisuudella !

  Suomen hallitukset siis vuodesta 2005 lukien ovat täyttäneet JÄRJESTÄYTYNEEN RIKOLLISUUDEN määritelmän mennen tullen.

  Käskyt tulevat ulkoa: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä” !

  Hyvät kansalaiset NYT ON AIKA saattaa nämä totuudet kaiken kansan tietoisuuteen Suomen pelastamiseksi !

  1. Se ei ole ainoa asia.
   Myös Totuuspuolueen puolueohjelman lataaminen oli siellä estetty ne kerrat kun kävin. Eli ettei pääsisi tutustumaan.
   Samalla KAIKKI muut toimivat virheettömästi.

 4. No se puolueohjelma sucks sen verran ettei tuota voi allekirjoittaa. Eri asia Tiihosen puolue. Ja eihän Kavonius varmaan edes osallistu vaaliliittoon kun ei ollut viikko sitten siinä vaalikeskustelussa.

  1. Tottakai ruotsalaiset. Ruotsia ei olisi olemassa ilman suomalaisia Tosiasia on näin, että Ruotsi tarvitsee Sulmea, mutta me emme tarvitse Ruotsia.

   Ruotsin kielen opetus pitää lopettaa, jos vastaavasti Ruotsissa ei opeteta suomea.

 5. Aimo mies kirjoitti: ”Ruotsin kielen opetus pitää lopettaa, jos vastaavasti Ruotsissa ei opeteta suomea.”
  Suomi on kaksikielinen valtio (Suomi ja ruotsi). Ruotsi on puolestaan yksikielinen valtio. Tästä johtunee että Suomen kouluissa opetetaan sekä suomenkieltä että ruotsinkieltä. Ymmärrän kyllä Aimo miehen kannanoton siltä pohjalta että kun Aimo mies, prkl, ei tarvitse Suomessa ruotsinkielen osaamista, käydessään ruokakaupassa, niin ei sitä ruotsinkieltä tarvitse kenellekään täällä opettaa. Varsinkin kun Ruotsin kouluissa ei opeteta suomenkieltä.
  Aimo mies, entäs sitten englanti? Suomen kouluissa opetetaan englanninkieltä mutta ei USA:n kouluissa opeteta suomenkieltä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*