Marco de Wit 30 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka ensin valtamedia ja sitten Twitterin omat työntekijät yrittivät estää Muskia ostamasta Twitteriä.

 

Elon Musk avasi Twitter-vankilan ovet!

 

 

Laiton Lehti kertoi asiasta kuitenkin vain yleisesti eikä maininnut nimiä. Niinpä on tärkeä tuoda esille kaksi tärkeintä nimeä:

 

 

1. Vijaya Gadde

Gadde on Twitterin päälakimies. Twitterin työntekijät ovat paljastaneet, että hän ITKI hallituksen kokouksessa. Ai miksi? No, koska Musk uskoo sananvapauteen.

 

Gadde väittää, että kasvaessaan Texasissa hänen perheensä oli 80-luvulla koko ajan Ku Klux Klanin vainon kohteena. Vaikuttaa siis vahvasti, että Gadde on ns. superuhriutuja, ellei peräti vakavasti mielisairas.

 

Gadde on etnisesti telegu eli kuuluu ns. alkuperäisiin tummiin intialaisiin, jotka tuhansia vuosia sitten vetäytyivät Etelä-Intiaan valkoisten arjalaisten valloitettua koko muun Intian. Ei siis ihme, että telegut näkevät rasismia kaikkialla.

 

Gadde ei ole kuitenkaan kovin tumma, koska on tietysti korkeampaa kastia. Ei hänen perheensä olisi muuten voinutkaan Amerikkaan muuttaa. Oikeasti Gadde on itse äärirasisti, joka ei taatusti halua olla lähelläkään alempikastisia, mutta käyttää rasismikorttia valkoisia vastaan noustakseen urallaan eteenpäin.

 

Tässä Gadden kuva.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

2. Leslie Berland

Berland on Twitterin markkinointipäällikkö ja henkilöstön johtaja. Twitterin työntekijät ovat paljastaneet, että hän on valittanut Muskin vaarantavan ihmisten terveyden! Ai miten? Sallimalla sananvapauden! Sananvapaus nimittäin johtaa siihen, että jotkut loukkaantuvat ja näin menettävät mielenterveytensä.

 

Tuskin ketään yllättää, että Berland on juutalainen.

 

Projekti Veritas paljasti kuinka Berland pelkää Muskia:

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Twitterin femakkojohtajat raivoissaan Muskille!

 1. MITÄ SUKUPUOLTA NÄMÄ SUPERLOUKKAANTUJAT OVAT? TYÖNANTAJANA EN OTTAISI YHTÄÄN ALLE 60 VUOTIASTA TOISTA SUKUPUOLTA OLEVAA TÖIHINI.

  Silmät ovat sielun peili. Ainakin ensimmäisellä on ns. hullun katse, varmaan vaahtoa tulee suusta.

  Hienoja friikkejä, kun vaihtaa näkökulmaa, melko huippua jo.

  1. Olin kirjoittamassa samaa. Kunnon Sanna tuijotus(hyönteinen) juutalais huora sentään osaa virnistää, miettii varmaan rahojaan.

 2. Gadden ulkonäkö ja ammatti viittaavat siihen, että hänellä on kuitenkin jossain määrin hyvät geenit ja hän on myös älykäs ihminen. Uskoisin, että hän enemmänkin vain uhriutuu ja on ovela, sekä äärimmäisen röyhkeä. Intialaiset ovat todella kovia rasisteja, jotka ovat erittäin tarkkoja myös siitä mihin kastiin kukin intialainen kuuluu.

 3. Alemman kastin intialaiset tosiaan tunnistaa yleensä siitä, että heillä on tummempi iho ja ylempien kastien intialaiset eivät missään nimessä halua sekoittua alempiin kasteihin ja saada tummaihoisia jälkeläisiä! Yläluokan intialaiset tenttaavat usein deittikumppaneitaan tarkkaan saadakseen tietää näiden kastin, koska he eivät halua deittailla alhaisen kastin intialaisia! Alemman kastin intialaisia pidetään stereotyyppisesti laiskoina, epärehellisinä, heikkohermoisina jne., mikä on aivan totta yleisellä tasolla ja sama pätee kaikkien muidenkin kansojen yhteiskuntaluokkien eroihin. Tosin esimerkiksi Suomessa et löydä käytännössä yhtään rehellistä ja oman kansan puolella olevaa koulutettua ihmistä, vaan käytännössä kaikki heistä ovat valehtelevia pettureita.

  1. Suomessa kastien ominaisuudet menevät toisin päin. Suomi on länsimainen Nurinkurin yhteiskunta.

   Paska nousee valtapyramidin huipulle aivan vääjäämättömästi sitä mukaa kuin kusi nousee henkilöllä päähän. Väylät ja rakenteet on rakennettu koulutusputkeen ja puoluetoimintaan sitä silmällä pitäen.

   Ruvetkaa nyt vinkumaan taas JK, Oikea nimetön, Jussiboy jne.

 4. Intialaiset ovat mielenkiintoista kansaa. Monet ne valehtelee, pettää ja varastaa sen minkä ehtivät päivän pitkään. Ja illalla sitten ne rukouksessa pyytävät etteivät seuraavassa elämässä syntyisi koiriksi.

 5. Twitterin femakot=mustalaisia ja esinahattomia! Mikä voikaan mennä vikaan?!!

  Terveessä ja eheytyneessä yhteiskunnassa tällaisia ”johtajia” ei edes olisi! Jenkeillä on kyllä paljon siivottavaa, jotta siellä saadaan jotain järkeä elämään ja näin valkoiset ja ennen kaikkea viattomat lapset voivat elää turvassa ilman, että twitterin BLM-lehmät vainoavat heitä!

  1. PASKA kiipeää länsimaissa aina huipulle. Luonnonlakien vastaista. Tai sehän on sitä NIINISTÖN UUTTA NORMAALIA.

 6. Heti kuvasta näkee, että on sekoittunut Iranin-arjalaisiin. Oikeat intialaiset ovat mustia kuten afrikkalaiset. Iranin-arjalaiset loivat kastin Intiaan. Samoin kuten meillekkin, mutta Suomessa arjalaiset kutsuvat itseään juutalaisiksi.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”

 7. Nyt kannattaisi käynnistää organisaatiouudistus, jossa tollaset lumihiutalefemakot korvataan kovilla ammattilaisilla.

  1. Ai niinkuin sinulla? Älä nyt naurata. Raportoisit nyt edes totuudenmukaisesti mitä on tapahtunut mutta ethän sinä siihen kykene. Sinä vain menet siihen samaan yksittäisten ihmisten herjaamiseen kuin muut, jotka ovat yhä tyrmistyneinä, kun heidän jumalansa Trumpin twittertili suljettiin. Ja kun siskon kummin kaima sanoi Leslie Berlandista jotakin sinä otat sen totena. Hänhän vain luki työntekijöiden kysymyksiä. Olette te kummallisia, kun nyt nostatte jonkun muskin sananvapauden valkoiseksi ritariksi. Hänhän vain tuottaa samaa hokemaa, joka hyvin tuttua laitaoikeiston taholta;Twitterin täytyy olla poliittisesti neutraali. Mitä se sitten tarkoittaneekaan? Onko valehtelu ja väärän tiedon levittäminen poliittisesti neutraalia? Ei ole. Minä allekirjoitan poliittisen tasapuolisuuden, jos se tarkoittaa sitä, että erilaiset poliittiset mielipiteet voivat tulla esiin mutta jos esität jotain väitteitä jostakin asiasta, sinun täytyy perustella väitteesi tosiseikoilla ja tutkitulla tiedolla.

 8. Intian keskimääräinen älykkyysosamäärä on aivan totaalisen surkea, mutta eugenistisen kastijärjestelmän takia intialaisilla on samaan aikaan älykäs yläluokka, sekä ylemmistä kasteista tippuu koko ajan tyhmempiä porukkaa pois alempiin kasteihin tai kastittomiksi. Normaalisti ilman kastijärjestelmää ja ilman valkoisten geenejä väestö olisi paljon tyhmempi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*