Marco de Wit 30 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

Vieraana tällä kertaa tunnettu lääkäri ja kirjailija Antti Heikkilä. Antti on lääketieteen lisensiaatti, Ortopedian sekä traumatologian erikoislääkäri ja tunnettu monesta terveysaiheisista kirjoistaan.

 

👇KATSO KOKO JAKSO TÄÄLTÄ: 👇 https://rumble.com/v12wlq1-uutisia-ka…

 

Tässä jaksossa käymme läpi mikä Antin kanta Ylen artikkeliin on. Tämän lisäksi käsittelemme kysymyksiä kuten, mikä on Antin Nato kanta.

 

Mitä mieltä Antti on Suomen terveydenhuolto tilanteesta? Mikä on Antin kanta rokotteiden toimivuudesta? Mihin suuntaan Suomi on Antin mielestä menossa? Ja paljon muusta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Uutisia “Kaninkolosta” – Lääkäri Antti Heikkilä

 1. Kaikki menee kohti maanpäällistä helvettiä. Looginen seuraus, kun idioottien annetaan päästä valitsemaan imbesillit johtamaan.

  1. Kun selkä käännettiin Jumalalle, tässä tulos. Feminismi, homotus, kapitalismi, sionismi, ryyppyporukoita, ahmiminen, porno.

   Tarviiko jatkaa listaa? Leipää ja sirkushuveja, poliittista teatteria, valeoppositioita, korollinen raha, romahdusaltis talous, julkisen talouden konkurssi, mammonanpalvonta. Vieläkö jatketaan, monikulttuuri, kommunismi, ekologian tuho, ilmastobluffi, vihreä siirtymä, yksipuoluejärjestelmä, koronaplandemia, valerokotteet, leipäjonoja, feikkimedia, roskaruoka, kartellimyrkkyruoka, makkara-markot ja -pirkot, lihavuus, hoarding, kerrostaloasuminen ja yksiöt, kasvukeskukset, kansanmurha, EU-Baabel kommunismi, pankkiirisyöpä, yledoktrinaatio, feikkikoulutus, edukaationaaliset keskitysleirit, me too hömppä, hömppä ja humppa

   Mikäköhän olisi sitten ratkaisu? Ei kovin moni halua sitä kuulla.

   Mukavaa päivää – Herran Siunausta!

   1. Kahta Herraa ei voi palvella. Valittava Jumala tai Mammona. Se on ydinkysymys ja lähtökohta miten siitä eteenpäin.

    Aika hyvin ihminen kykenee tuhoamaan maapallon ja itsensä. Ollaan suuren hävityksen kynnyksellä. Jokainen näkee ajan merkit.

  1. Aina kun kansa alkaa tajuta miten valta toimii ja kansaa kusetetaan, eliitti aloittaa väen vähentämisen.

   Eliitti rakentaa bunkkerit itselleen ja yllyttää kansalaiset valtioissa ja sitten valtiot vastakkain. Käyttävät valtion väkivaltakoneistoja ja medioita pitämään kansa sotapsykoosissa ja varmistaa, että varmasti tappavat ja tulevat tapetuksi sodissa.

   Sodat eivät syty, ne sytytetään pitkäaikaisen suunnittelun tuloksena. Sota, talousromahdus, nälänhätä, kulkutaudit, tuossa järjestyksessä aina vähennetään populaatioita.

  2. Ei kun annetaan afrikkaan kaikki massi, siistii stubbidol, kokkoomus ja tulkee tänne keskusta by sipilä. Ja vääräuskoisiamme lopettamaan ja opettamaan kovan kautta vain tulleet suurinosa on. Eli lisätkää väkilukua kohta on puolet Suomesta kuin sisällissota Ruotsi, kiitos tulijoiden 2013-. Jo -93 näytti että ei sovi. Mitään pientä ei uskottu, eikä vieläkään kunnes on myöhäistä.

 2. Suomalaiset orjia puoluemafian suunnitelmassa. Aina suomalaisilta leikataan. Vihamielinwn hallitus. Ei niistä ole muuhun kuin sotkemaan selviä asioita.

 3. Viisas mies!!!

  On ollut aikoja jo selvää, että Suomen maatalous laitetaan lahtipenkille!!!

  Varsinkin lihan syöntiä vastaan on YLE käynyt toksista sotaa yhdistettynä niin kekseliäästi vihaan suoltamiseen valkoista cis miestä kohtaan.

  Koko luonnollisen ruuan poistamiseksi osana ihmisravinnoksi kytkeytyy Bill Gates:n synteettisen ruuan teolliseen tuotantoon mukamas maapallon säästämiseksi kaikilta ”saasteilta”, jotka muka sisiltyy maatalouteen. Erityisesti Suomen vihreät vihaavat patologisesti suomalaista maataloustuottajaa ja keskusta on hylännyt täydellisesti jyväjemmarit siirtyen liberaaliksi EU-puolueeksi kuten ruotsalainen vastineensa on jo tehnyt aikaa sitten!!!

  Bill Gates on ostanut viljelysmaita USA:ssa valtavat määrät ja eurooppalaisetkin valtiot pakkolunastavat pois viljelijöiltä maat pois – yllätys, yllätys – vedoten saasteisiin, jota pellot tuottavat!

  Globalistien kyhäämä Ukrainan sota on yksi osaratkaisu ”sanktioineen” Venäjää vastaan, jotka ovat itse asiassa suunnatu heidän omia kansojansa vastaan. Tavoite on aiheuttaa maailmanlaajuionen nälänhätä kuten Ukrainassa Stalinin pakkokollektivisoinnin tuloksena oli ja samalla tukahduttaa ukrainalainen aito nationalismi ja haaveet itsenäisestä (todella) Ukrainasta!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*