Marco de Wit 1 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uuden EU-lain myötä ”Syytön kunnes toisin todistetaan” muuttuu käytännössä muotoon: syyllinen, jos ilmi annetaan.

 

Toimittajia tämä ei kuitenkaan häiritse. Päinvastoin. Nykytoimittajat haluavatkin antaa valtioille ja EU:lle totaalisen vallan.

 

On kuitenkin yksi toimittaja, joka vielä jaksaa puolustaa perusoikeuksia: Ivan Puopolo!

 

 

Myös persuja orwellilainen EU-laki näyttää hievan haittaavan, muttei niin paljon, että vaatisivat Fixitiä. Prioriteetit ennen kaikkea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Puopolo: Uusi EU-laki yrittää kieltää väärät ajatukset

 1. Kieltäköön EU omat väärätcajatukset. Väärien ajatusten kielto on väärä ajatus. Ei helvetti, ei noita EUn ääriloukkaantujia ei voi ymmärtää.

  Ihan sama, hullujen päähänpistosta ei pidä välittää. Mitä siitä jos jonkun mielestä jokin ajatus on väärin. Kukaan ei voi oikeasti määritellä mikä ajatus on väärin.
  Vapaata ihmistä väärät rajoitukset eivät koske.

 2. On ”väärin” antaa tietoa kansalle Suomen hallitusten tekemisistä: Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. Mihin unohtui 6 § kaikki ovat yhdenvertaisia lain edessä. Nyt siiskö tämän RIKOKSEN kertominen muuttu rikolliseksi toiminnaksi ”disinformaatiolain” seurauksena ?

  Tai et saa kertoa virkamiesten rikollisesta toiminnasta … kuinka ”laillisuusvalvoja” ohitti eduskunnan lainsäädäntövallan: EOA 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa; eikö tämäkin sodi PL 6 §:ää vastaan ?

  Tai täysin kielletty puheenaihe eli Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA toimivallattomaksi käsittelemään PL 118 §:n mukaisia kansalaisten juttuja; joissa koko maan lait ja oikeusjärjestelmät on OHITETTU !

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä tiedoilla, jotta 2008 oikeusministeri voi allekirjoittaa ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia” . ( kaikki PL 118 §:n mukaiset syyteoikeudettomat jutut ).
  Tätä LAHJONTAA kansa on veroina maksanut miljoonia ja taas miljoonia . ( oikeusministeriön tiedonanto : ”Ruanda-oikeudenkäynti on osa Suomen kansainvälisiä oikeusvaltiovelvoitteita”.

  Maksettu on miljoonia; käy ilmi raportista Ja vuosittain 18 miljoonaa ”siviilikriisinhallintaan”.

  Lisätietoja lupaa antaa mm. hallitussihteeri Juha Korhonen puh. 09 16067586
  raportti julkaistu 11.6. 2010 klo 10.00

  Tämä nyt pitää saada kaikkeen lehdistöön; koska näitä epäiltyjä pian alkaa VIRRATA Suomeen .

  Minä veronmaksajana en halua osallistua tähän LAHJONTAAN; jolla mm. minusta TEHTIIN IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen .

  Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty tuonkaltainen syyteilmoitus 9.12. 2005 ; siis kauan ennen EOA päätöstä 876/2/05 tai Pl 118 §:n syyteoikeuden poistoa !

  Joudun siis PAKOLLA maksamaan siitä että Kansainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN toimivallattomaksi tuossa 9.12. 2005 jätetyssä syyteilmoituksessa !

  Eikös EOA 876/2/05 itsekriminointisuoja siis koskekaan lainkaan ”tavallsia” kansalaisia; vain Vanhasia ja muita ”kunnon” rikollisia ?

  archive.today/kimmoleaks.fi ; saa jakaa Suomen pelastamiseksi näitä tietoja !

 3. Ivan Puopolo
  @ivanpuopolo

  Eikö tuota voi vain ajatella klassisen liberaalisti, että jos muiden (seksuaali- tai mitä tahansa) valinnat eivät koske minua, niin go for it. Ei kuulu mulle.

  Kanadan pääministeri Justin Trudeau syytti juutalaista kansanedustajaa “hakaristien heiluttajien” tukemisesta

  https://puopolo.fi/kanadan-paaministeri-justin-trudeau-syytti-juutalaista-kansanedustajaa-hakaristien-heiluttajien-tukemisesta/

  https://puopolo.fi/putin-ei-ole-hullu-vaan-varas-siksi-suomen-kannattaa-liittya-natoon/

  ja niin edelleen. Siinäpä marcolle sananvapautta. Heh heh.

  #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*