Marco de Wit 1 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei halua vain valittaa suvakkien tyhmyyttä, vaan haluaa myös kertoa positiivisista asioista. Nimittäin valkoisesta sivilisaatiosta.

 

Ok. Myönnettäköön valkoisen sivilisaation olevan romahtamassa. Luonnonvalinnan katoaminen jatkuvasti lisää mielisairauksia ja alentaa keskimääräistä älykkyysosamäärää.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

On silti hyvä muistaa, että kyse on vain KESKIarvosta. Edelleenkin on miljoonia valkoisia miehiä, joilla on geneettiset valmiudet ylläpitää sivilisaatiota ja pelastaa maailma. Niinpä on tärkeää muistuttaa valkoisen sivilisaation hyveistä, kuten lukemisen ja sivistyneen keskustelun tärkeydestä.

 

Valkoinen sivilisaatio: Klubit ja kirjastot

 

 

Helpoin tapa puolustaa valkoista sivilisaatiota on kerätä korkealaatuisia kirjoja. Parikin kirjaa on hyvä alku. Voit sitten jatkaa sitä täyttämällä vähitellen kirjahyllyäsi ns. tabukirjoilla.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Vuosien kuluttua voit sitten jo luoda jopa oman kotikirjastosi! Itse asiassa muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa, koska julkisista kirjastoista ollaan poistamassa kaikki aidon tieteelliset kirjat.

 

Perustamalla oman kotikirjaston pidät sivistyksen liekin palamassa!

 

 

Linkki Pininterestiin

 

 

Aikaisemmin kaikki älykkäät valkoiset miehet tekivät parhaansa kerätäkseen itselleen paljon kirjoja filosofiasta, historiasta sekä luonnon- ja sosiaalitieteistä. He haaveilivat omasta henkilökohtaisesta poliittis-tieteellisestä kirjastosta ja monet sellaisen myös perustivat.

Samaan aikaan naiset ja muut rodut eivät olleet pätkääkään kiinnostuneita niiden perustamisesta. He pitivät – ja edelleen pitävät – mielettömänä ajatusta valtion valtaa uhkaavista ja toisinajatteluun kannustavista yksityisistä vihakirjastoista. Sehän olisi kapinoimista! Puhdasta patriarkaalista vihaa!

 

Linkki pininterestiin

 

 

 

Toki toisen puolen kirjastosta voit täyttää korkealaatuisilla juomilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio: Kotikirjasto

 1. Pitkälti roskaa. Jos olet ”älykäs” ihminen, olet lähes varma kansan ja rodun petturi, joka ei välitä pätkääkään oman kansansa ja rotunsa asioista edes yleisellä tasolla. Kansan ja rodun petturin voi tunnistaa lähes 100 prosentin tarkkuudella jo tästä.

  Ainoa vaihtoehto on kyllä kieltämättä, että ne tavalliset ihmiset alkavat itse perustamaan omia pieniä kirjastoja ja pitämään yllä valkoista sivilisaatiota, koska ”älykkäät” valkoiset eivät tule sitä tekemään, vaan he tulevat vainoamaan tavallisia valkoisia loppuun asti ja tulevat toimimaan kaikin tavoin vahingollisesti, kuten tukemalla feminismiä, avoimia rajoja, ateismia ja erilaisten vähemmistöjen oikeuksia. He tukevat kaikkien muiden kuin oman kansansa ja rotunsa etuja ja edellytyksiä selviytyä. Todella halveksittavia vihollisia.

 2. Jos mulla olisi tuo ensimmäisen kuvan kirjasto, niin istuisin tuolla parvella lukemassa päivittäin.
  Nyt kuitenkin olen alkanut arvostamaan minimalistista elämäntyyliä. Siinä onkin haastetta.

 3. Euroopassa, Palestiinassa, Israelissa ja lähi-idässä on ollut kymmeniä vuosia erään ryhmän massiivinen kulttuurin ja kristinuskon hävitysoperaatio.

  Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia, vaan valkoisten vihollisia, jotka haluavat hävittää meidät. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat loisivia ja rikollisia eläimiä, jotka etsivät jatkuvasti aina uuden isäntäeläimen.

 4. Netistä voi ladata todella paljon kirjoja ilmaiseksi , library genesis nimellä kulkee projekti jossa on 80tb kirjoja

 5. Marco mikset kirjoota juutalaisista enemmän artikkeleita??

  Amerikka taistelee sionisteja ja ’äärijuutalaisten’ ylivaltaa vastaan jotka ovat valloittaneet maan sisältäpäin … onko maa jo menetetty? Entä Eurooppa ja oma maamme? Miksi Macron voitti Ranskassa? Massive Fraud in French Presidential Elections…
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=252887

  Tässä erään ’jenkin’ oma kokemus (osia linkin artikkelista joka kannattaa lukea … kyse ei ole rasismista tai juutalaisiin kohdistuvasta vihasta vaan psykologisista ja biologisista faktoista … emme ole pyhimyksiä ja meistä kaikista voidaan ja saa ainakin vielä kirjoittaa oman luonnettamme ja tapojamme kuvaavan tarinan – eikä rasistista propagandaa jota valtamedia suhteessa venäläisiin kovalla paatoksella tänään tekee)

  My Journey to the Jewish Question

  Etelä-Kaliforniassa varttuessani olin aina ollut juutalaisten seurassa. Tämä johtuu siitä, että monet juutalaiset kävivät samoja julkisia kouluja kuin minä San Fernando Valleyssa. Isälläni oli yritys Hollywoodissa lähes 50 vuoden ajan, ja monet hänen asiakkaistaan ja ystävistään olivat juutalaisia…….

  Professori MacDonald on kuvaillut äärijuutalaisten toimintaa ”ryhmän evoluutiostrategiana”. Ymmärtääkseni monet juutalaiset osallistuvat erilaisiin älyllisiin ja poliittisiin liikkeisiin heikentääkseen ei-juutalaisten yhteiskuntien yhteenkuuluvuutta, mikä puolestaan lisää juutalaisten kilpailuetua. Nämä samat liikkeet toimivat keinona torjua antisemitismiä yhteiskunnan sisällä. Tällainen äärijuutalaisten strategia heikentää myös perinteistä amerikkalaista perhettä. Tämä näyttää olleen Theodor Adornon vuonna 1950 julkaistun kirjan The Authoritarian Personality (Autoritäärinen persoonallisuus) tarkoitus, jossa patologisoitiin terveet normaalit perheet, jotka ovat toimivan yhteiskunnan perusta; sama pätee myös psykoanalyysiin ja sen vaikutukseen seksuaalisiin tapoihimme.

  On muitakin syitä, miksi äärijuutalaiset osallistuvat länsimaisten yhteiskuntien kulttuuriseen kumoamiseen. Esitän kolme niistä, jotka ovat minusta kaikkein järkevimpiä, vaikka myönnän, etteivät kaikki välttämättä ole samaa mieltä niistä.

  (1) Monet juutalaiset edistävät massamaahanmuuttoa valkoisiin kansoihin, jotta he eivät olisi ainoa ja eristetty vähemmistöryhmä. He löytävät suojaa (niin sanotusti) suuren määrän erilaisten ulkomaalaisten joukosta kansakunnan sisällä. Jos vaino syntyisi, he eivät olisi ainoa ryhmä, jota vastaan hyökättäisiin, ja mahdollisesti heitä ei edes vainottaisi lainkaan.
  Muut maahanmuuttajaryhmät tarjoavat heille enemmän tai vähemmän suojaa. Juutalaiset pystyvät piiloutumaan tai kätkemään itsensä, kun he ovat paremmassa asemassa maassa, joka on täynnä muita rodullisia tai etnisiä ryhmiä. Näin heidän kumouksellinen toimintansa ei tule niin helposti ilmi, mikä tapahtuisi, jos he olisivat ainoa vähemmistöryhmä.

  2) Monet juutalaiset harjoittavat kulttuurista kumouksellisuutta, koska he vihaavat Kristusta ja kristinuskoa. He katsovat, että kaikki heidän kärsimyksensä vuosisatojen ajan vuodesta 70 jKr. lähtien ovat olleet Kristuksen seuraajien aiheuttamia. Niinpä he pyrkivät tuhoamaan ikuisesti kaikki viimeisetkin rippeet kristinuskosta, joka on ollut valkoisten keskuudessa vallitseva uskonto menneiden vuosisatojen ajan. Tämä jatkuva sota kristinuskoa ja valkoisia vastaan on luonteeltaan sekä uskonnollinen että ****** perustuva.

  (3) Monet juutalaiset vastustavat myös kaikkia valkoisten ilmaisemia kansallismielisyyden muotoja (paitsi omaa), koska ne uhkaavat heidän etnistä selviytymistään. He kuvittelevat, että kaikissa valkoisissa ihmisissä on sisäinen natsi, joka ei malta odottaa, että pääsee esiin ja heittää jokaisen juutalaisen palavaan uuniin. Juutalaiset ovat siis jatkuvasti varuillaan varmistaakseen, että valkoista nationalismia ja kristinuskoa pilkataan ja hylätään aina kaikissa heidän hallitsemissaan yhteiskunnissa. Valkoisten nationalismi on monille juutalaisille jatkuva huolenaihe. He ajattelevat sitä usein. Se on osoitus siitä, miten vahvasti vainoharhaisia jotkut juutalaiset ovat.

  Kun tämä tunnustetaan, ei pitäisi olla yllätys havaita, että äärijuutalaiset luovat älyllisiä ja poliittisia liikkeitä heikentääkseen ja lopulta kumotakseen ne ei-juutalaisten hallitsemat kansat, joihin he kuuluvat.

  Matkallani juutalaiskysymyksen pariin hämmästyin siitä, miten valtava määrä tietoa aiheesta on saatavilla. Äärijuutalaisten tunnustaminen ongelmaksi valkoisille yhteiskunnille ei ole mikään uusi ilmiö, vaan siitä on keskusteltu ja väitelty tuhansia vuosia.

  Opin myös, miten juutalaiskysymys voi jakaa ihmisiä ja herättää tunnereaktioita heti, kun se otetaan esille. Tämä johtuu siitä, että valkoiset on ehdollistettu reagoimaan kielteisesti pienimpäänkin vihjeeseen siitä, että juutalaiset saattaisivat olla ongelma eivätkä niin viattomia. Luulisi, että jopa rotutietoiset valkoiset suhtautuisivat juutalaiskysymykseen avoimesti, mutta näin ei aina ole. Myös heidät on propagandistisesti uskoteltu uskomaan, että kaikki juutalaisiin kohdistuvat kielteiset arviot johtuvat yksinomaan antisemitismistä.

  ….Matkallani juutalaiskysymyksen pariin opin, että äärijuutalaiset eivät ole ainoa syy eivätkä ainoa syyllinen valkoisten länsimaissa kohtaamiin ongelmiin. On paljon petturimaisia valkoisia, jotka ovat pettäneet oman kansansa (tietysti oikean shekelirahan vuoksi). Oma kansamme on antanut äärijuutalaisille mahdollisuuden toteuttaa kumouksellisia tavoitteitaan, eikä meidän kannata kieltää sitä. Rodullisesti tarkkanäköisten valkoisten ei pitäisi olla kuten jotut mustat tai jopa äärijuutalaiset itse, jotka ovat usein nopeita syyttämään muita omasta hädästään. Heidän itsetutkiskelun puutteensa ja epärehellisyytensä ei saisi olla kansamme tunnusmerkki. Ei, meidän on kohdattava se tosiasia, että äärijuutalaiset eivät voisi tehdä mitään meitä valkoisia vastaan, jos me emme olisi ensin sallineet sitä.

  Tämän sanottuani ei kuitenkaan voida kieltää, että tietyt äärijuutalaiset, kuten Frankfurtin koulukunta ovat pääasiallisia luojia, strategisteja, organisoijia, rahoittajia ja agitaattoreita kaikkia valkoisen rotuidentiteetin muotoja vastaan. Kaikista heidän huolenaiheistaan juuri tämä on heidän mielestään kaikkein uhkaavin heidän olemassaololleen. He pitävät ”valkoista ylivaltaa” suurimpana Amerikkaa uhkaavana vaarana, vaikka sen puolesta ei ole mitään todisteita. Mutta se osoittaa, miten mielikuvituksellisesti tiettyjen äärijuutalaisten vainoharhainen mielensä toimii.

  Monet poliittisesti konservatiiviset juutalaiset eivät julkisesti julista, että valkoisilla on oikeus olla ainoa tai hallitseva väestöryhmä omissa maissaan. Tämä on liikaa jopa heille. Ne verrattain harvat juutalaiset, jotka saattavat mahdollisesti tehdä niin, ovat poikkeavia. He ovat poikkeus eivätkä normi. He tuskin edustavat juutalaisten enemmistöä Amerikassa tai Euroopassa. Jos he edes vihjaisivat tällaisesta ajatuksesta, monia juutalaisia järjestöjä johtavat äärijuutalaiset tuomitsisivat heidät välittömästi. Heidän olisi parempi julistaa jotain pedofiliaa muistuttavaa kuin julistaa valkoisten oikeutta puolustaa omia rodullisia ja kulttuurisia etujaan.

  Mielestäni juutalaiskysymyksen ymmärtäminen ei oikeuta juutalaisten ja heidän tapojensa pakkomielteiseen tarkasteluun. On helppoa keskittyä juutalaisiin tavalla, joka ei ole terveellistä. Kyllä, on tarpeen tiedottaa ja varoittaa kansaamme äärijuutalaisista. Meidän on kuitenkin varottava ajatusta, että pelkkä valkoisten valistaminen niistä ongelmista, joita äärijuutalaiset aiheuttavat yhteiskunnissamme, riittää itsessään uudistamaan kansaamme. Meidän on myös kohdattava paljon syvemmät kysymykset siitä, miksi olemme antaneet itsemme alistua niin tuhoisasti äärijuutalaisten vaikutusvallan alle? Mikä meissä on sellaista, mikä tekee meistä alttiita tällaisille valheille ja itsevihalle? Tällaisiin kysymyksiin on sisällyttävä myös käytännön strategioita, jotka auttavat valkoisia irtautumaan Globo-Homo-matriisista ja palaamaan myönteisempään kuvaan itsestämme ja historiastamme.

  Lopuksi valkoiset joutuvat todennäköisesti kohtaamaan ns. juutalaiskysymyksen halusivat he sitä tai eivät. Tämä johtuu siitä, että äärijuutalaisilla on sitkeä tapa ylikorostua itseään. He näyttävät olevan usein kykenemättömiä hillitsemään itseään, rauhoittamaan hysteriaansa ja näkemään asiat niin kuin ne todella ovat. Valkoisten mustamaalaaminen äärijuutalaisten tapaan kostautuu vain heille, jolloin historia toistaa jälleen kerran itseään.

  Toivon, että näin ei olisi, mutta kun on 109 kertaa syyllistytty samoihin itsepäisiin tapoihin, ei voi olla paljon toivoa, että äärijuutalaiset muuttaisivat tapojaan

  1. Päästettiin läpi pienellä sensuurilla, mutta tästä huolimatta tuostakin voi tulla Laittoman Lehden päätoimittajalle syyte. Tulkoon vaan, koska tuossa puhutaan ÄÄRIjuutalaisista, jotka ovat usein niitä fanaattisimpia sionisteja, jotka teurastavat palestiinalaisia. Jos tämänkin sanomisesta tulee syyte, niin tulkoon.

   Kannattaa myös muistaa, että laitoit kommenttisi nimenomaan kirjasto-kohtaan ja juuri äärijuutalaisista kertovat kirjat on nykyään julkisista kirjastoista kielletty. Jopa Amazon on ne poistanut. Itse asiassa professori Kevin MacDonaldin klassikkokirja Culture of Critique, jossa kommentissasi viitataan on AINOA akateemisen kustantajan julkaisema kirja, jonka Amazon on poistanut myynnistä äärijuutalaisten uhkailun takia.

   Niinpä jokaisen herrasmiehen kirjastossa pitäisi olla CoC. Itse asiassa siitä tunnistaisi heti herrasmiehen olevan rohkea, eikä pelokas raukka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*