8 thoughts on “Jösse: Heippa autot ja asunnot!

 1. Sattumalta asunto on rikki ja autosta puuttuu kriittinen varaosa. Kukas se muuten maksaa asunnon juoksevat kulut ja remontit, samoin auton vakuutukset ja huollot. Pakkolunastaja vai alkuperäinen omistaja?

  Ahaa ehkä kyseessä onkin Suuri Nollaus. Omistaminen tehdään liian kalliiksi. Demarit ja vasemmisto toteuttanut jo tuota aina. Otetaan siltä, jolla otettavaa on ja siirretään se puoluemafian käyttöön.

  No sitten onkin syytä olla onnellinen kun omistamisen kisoista pääsee. Totta, suuri nollaus onkin Hieno asia. Kääntöpuoli asiassa on ettei kannata olla lojaali valtiolle ja vallanpitäjille. Kai siihenkin on keksitty vastakeinot, sosiaalinen pisteytys 24/7 valvonnan kautta ja esim ruoan ostamisen estäminen.

 2. Toihan ei ole mikään uusi asia, mutta nyt myös hybridivaikuttaminen riittää poikkeusolojen luontiin ja suomalaisten riistoon, mutta matuinvaasion pysäyttämiseksi rajalla ei hallitus suostunut säätämään vieläkään mitään pykälää.

  1. Liian hyvä bisnes suvakeille. Tuosta ihmiskaupasta hyötyy koko puoluemafia ja niissä organisaatioissa mukana olevat. Siksi maahanmuutto. Veronmaksajat ne kaiken maksaa, tuonkin bisneksen.

 3. Kannattaa muistaa että tämä laki on jo voimassa. Se päätettiin jo kauan aikaa sitten. Asunnossa saa olla yksi huone/asukas. Jos huoneita jää yli niin ne voidaan sosialisoida muiden käyttöön. Eli siis, jos on omakotitalo niin ei muuta kuin purkamaan väliseiniä ja isontamaan huoneita.

  On myös muistettava että kun ajaa tarpeeksi vanhalla autolla niin sitä ei sosialisoida. Turvikset poikeuksetta haluaa ajaa mersuilla tai bemareilla ja nelivedoilla, vaikka ne olis vanhojakin. Maasturesita puhumattakaan. Mutta esim. Fiatit ja Pösöt ei niille kelpaa.

  Eikä pidä unohtaa että EU:n kollektiivissa tehtii jo päätös jossa polttoaineiden myynti koko EU-alueella lopetetaan vuonna 2035. Eli, muutaman vuoden jälkeen ei enää kannata ostaa alle 10 vuotta vanhaa autoa. Normisti Suomessakin autolla ajaa sen 20 vuotta. Tai 30 vuotta. Mutta että nyt meille koitetaan kaupitella uusia autoja joiden jälleenmyyntiarvo on lähes nollassa vuonna 2025.

  1. Kuubasta on otettu mallia. Jämähtänyt vuoteen 1959. Eurooppa on menossa keskiajalle monessakin mielessä.

 4. Tämä pätee jo €USSA..Kun €UHELVETTI julista Hätätilän…KAIKKI Suomessa siirtyy Brysselin hallintaan…Älkää unohtako HE60/2010..Perustuslakimuutosta…Joka ajettiin silloin läpi Kansalaisilta salaa..Kesälomien alkaessa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*