Marco de Wit 2 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa, jos korruptiota mitataan rahaisilla kirjekuorilla.

 

Suomi on kuitenkin maailman korruptoitunein maa, jos korruptiota mitataan vastapalveluksilla ja politisoituneella hyvä-veli-verkostolla.

 

Onneksi lakimies Jaana Kavonius on lähtenyt taisteluun virkamafiaa vastaan perustamalla Totuuspuolueen. Se on ainoa puolue, joka yhdistää kolme äärimmäisen tärkeää asiaa:

 

1. Pyrkii paljastamaan ja haastamaan virkamafian

 

2. Tukee suuren vaaliliiton luomista

 

3. Tukee aktiivisesti Convoy- ja Maidan-tyyppisiä rauhanomaisia kansannousuja

Itse asiassa Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on AINOA puheenjohtaja, joka osallistui Convoy-mielenosoitukseen! Mietipä sitä.

 

 

Tuossa siis ne kolme avainta, joilla oikeasti voidaan virkamafia kaataa ja pelastaa Suomi! Sen tietää myös polpo, joka onkin kaikin tavoin vaikeuttanut Totuuspuolueen perustamista.

 

Sabotoiko oikeusministeriö Totuuspuoluetta?

 

 

Anna kannatusilmoituksesi ja tue todellista aitoa muutosvoimaa, jota polpo EI taatusti ole soluttanut.

 

Totuuspuolueen kannatusilmoitusten sähköinen kerääminen alkoi!

 

 

Puheenjohtaja Kavonius vetoaa juuri sinuun virkamafian vastaisessa taistelussa!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Taistelu virkamafiaa vastaan kiihtyy: Totuuspuolueen uusi mainosvideo

 1. Kyllä Suomi rahallisestikin kirii aika korkealle: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

  Eli pienyrityksistä varastettiin pankki-vakuutuslaitoksille jopa 3 miljardia ”lailla 444/2012”.

  EU:lle annettiin laittomasti valtaa ja 6,6 miljardia Italian talojen remontointiin . Virkamafia.fi ( Jaanan sivu )

  Kansainvälistä rkostuomioistuinta lahjiontaan miljoonilla vuosittain pitämällä omalla kustannuksella Ruanda-Nigeria yms. -”oikeudenkäyntejä” 2008 solmitun ”sopimuksen” perusteella; jotta Kansainvälinen rikostuomioistuin pysyy toimivallattomana tutkimaan Suomen päättäjien rikoksia.

  Suomen hallitukset LAHJOTAAN vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”. Kuten nyt vaikkapa miljardivarkaus.

  Jos miljoonilla saa eduskunnan varastamaan itselle miljardeja; eikö ole hyvä diili ?

  Ja poliisi on jo 2005 TEHTY toimivallattomaksi tutkimaan tällaista rikollisuutta: EOA 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Minusta noin 10 miljardin lahjonnalla saadut ”lainsäädäntötyöt” eli VARKAUDET eivät ole ”rahallisestikkaan” ihan pieni summa !

  archive.today/kimmoleaks.fi

 2. Kannatin! Onnea ja menestystä Jaanalle. Hän on ainoa joka todella uskaltaa. Jos Jaanan kiertue tulee lähelle niin olen varmasti paikalla. Laiton lehti voisi julkaista Jaanan kiertueen aikataulun sitten kun se on tiedossa. Kiitos etukäteen!

 3. Minulle ei ole koskaan selvinnyt mikä tämä ”maidan” mahtaa olla. No, ei kai se mitään kovin tärkeää voi olla, vaikka joka paikassa se tuntuu esiin aina tulevan.

  1. Mikä tämä nettihakukone on, no enpä etsi kuitenkaan sanoilla, tiedän jo valmiiksi mitä media kertoo ja mainokset, en vertaile halvempia. implikaatio: A ⇒ B tarkoittaa, että jos A on tosi, on myös B tosi. Jos A on epätosi, B:stä ei voida sanoa tämän perusteella mitään. Maidan on aukio.

 4. Jos a on tamma eli hevonen myös b on. Jos a on aina Hollantilainen puukenkä kun nimenä gurtin kenkä, b:stä ei tiedetä varmasti onko puoliksi vai onko syntynyt Suomessa gurt.

  Etujäsen on tosi samalla kun sen takajäsen on epätosi – ”todesta ei seuraa epätosi”. Ekvivalenssista implikaatio eroaa siten, että ekvivalenssi (”jos ja vain jos…niin”) on tosi vain silloin, kun lauseet ovat joko molemmat tosia tai molemmat epätosia, implikaatio myös silloin, jos etujäsen (ehto) on epätosi mutta takajäsen tosi. Puuhevonen poltettiin mielestäni, mutta niin vain pojat löysi ja leikki sillä.
  Tiukka implikaatio eroaa materiaalisesta siten, että siinä implikaatioon on liitetty välttämättömyys. Jos lauseiden P ja Q välillä vallitsee tiukka implikaatio, käytetään myös sanontoja, että P on riittävä ehto Q:lle ja Q taas välttämätön ehto P:lle. 1 on numero ehto 3:lle ja 3 1:lle numeroissa yhtä pitkä matka eestaas ovat numeroita.

 5. Mites kun demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa….

  Nykyiset puolueet ei ole ikinä kysynyt kansalta mitään. Ja pieleen on mennyt.

  Niin meinaako totuuspuoluekin toteuttaa demokratiaa eli kansan tahtoa kysymättä ikinä että mitähän se kansa haluaa.

  ”Me toteutetaan kansan tahtoa, ilman että koskaan selvitetään sitä.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*