Marco de Wit 3 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti ja sen päätoimittaja on saanut kasapäin syytteitä viranomaisten kritisoimisesta ja ”vihapuheesta”.

 

Laittoman Lehden sisarjulkaisu Holy Crusade News ei ole kuitenkaan saanut syytteitä, vaikka siellä on paljon ”kovempaa tavaraa”. Suomalainen syyttäjä ei nimittäin voi mitään amerikkalaiselle sivustolle, jossa jutut on suunnattu amerikkalaisille ja tietysti kaikki on englannin kielellä.

 

Laittomalla Lehdellä nyt sisarjulkaisu: Holy Crusade News

 

 

 

Holy Crusade News on julkaissut monia laajaa julkisuutta saaneita juttuja, kuten ainutlaatuisen ja varmasti maailman kattavimman Epstein-aikajanan.

 

Epstein pedoscandal Mossad-timeline

 

 

Holy Crusade News oli myös ensimmäinen julkaisu koko maailmassa, joka todisti koko koronapandemian olevan sionistien ja globalistien feikkipandemia poliisivaltion luomiseksi.

 

Holy Crusade News on yhdistänyt kaikki radikaalit tieteelliset teoriat yhdeksi rationalistiseksi järjestelmäksi. Tämä kaikki selitetään kirjassa, joka lähtee filosofian perusteista ja päätyy maailmanhistorian yleisesitykseen. Samalla selviää yhden porukan rooli.

 

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

Holy Crusade News siis etenee deduktiivisesti askel askeleelta sosiaalisista lainalaisuuksista käytännön yksityiskohtiin, kuten valtioiden tiedustelupalvelujen likaisiin operaatioihin. Myös Suomi on näihin sekaantunut aktiivisesti. Holy Crusade Newsin Epstein-aikajanaan perustuen Laiton Lehti eilen kertoikin tiedustelu-upseeri Pekka Toverin mahdollisesti olleen pyörittämässä pedorinkejä osana tiedustelupalvelujen operaatioita.

 

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Tänään piti kirjoittaa jatkojuttu, jossa oltaisiin osoitettu Toverin uran mahdollisesti omaavan hämmästyttäviä linkkejä Epsteinin pedorinkiin. Sen juurethan johtavat mystisesti Suomeen ja Tampereelle!

 

Mutta sitten kävikin hassusti. Koko Holy Crusade News -sivusto katosi!

 

 

Kuvassa linkki Holy Crusade News -sivustoon

 

 

 

Toivottavasti kyse on vain sattumasta ja yllättävistä teknisistä ongelmista. Joka tapauksessa sivusto on kuitenkin moninkertaisesti varmuuskopioitu erittäin varmoihin paikkoihin.

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Laittoman Lehden sisarjulkaisu Holy Crusade News kadonnut netistä! Pedonatottajat asialla?

 1. Tätä ”julkaisua” tuskin lopetetaan, ei tarvitse. Kun täällä ei ole kovia juttuja, eikä tämä ole kovin laajasti tiedossa kääntäen, tällä ei ole paljoa lukijoita.

 2. Voi ei..! Nyt ne kaikki, eli ei ketkään eivät saa lukea sivuja, joita ei koskaan päivitetty. Kauhea menetys ei kellekään, ei mistään. Uhriudu!

 3. Toi sivustohan on ollut poissa jo pidemmän aikaa. Tätä ennen juttuja oli viimeksi tullut tyyliin joskus tämän vuoden alussa. Päätoimittaja se taas vain valehtelee minkä kerkiää.

 4. Suvakeilla näyttää olevan hätätila, kun on lähdetty känselöimään länsimaisen lehdistövapauden lippulaivaa, eli Holy Crusade newsiä!

  Hävetkää suvakit!

   1. CIA, FBI, Supo, Mossad, KGB, HK ja DNA on Marcon kimpussa 24/7. Ainoa ihminen maailmassa joka tietää oikean totuuden. On kovaa olla profeetta tässä maailmassa.

 5. Tuo on jo Tuttua..Sattuu vähän väliä jokaiselle sivustolle…J**..ta…**** Zika..nistit..han valmistelee sitä Maailmanlaajuista netin ”Puhdistusoperaatiota”…Jossa KAIKKI Heitä Paljastavat sivustot…Aiotaan Sulkea järjestelmästä ulos..

  Ne Valmistautuvat jo niitten seuraavaa….Tappavaa Plandemiaa varten…Jolloin Tullaan YK/WHO toimesta julistamaan Maailmanlaajuset…Pakkorokotukset..Sitähän Vallansiirtoahan ollaan nyt tekemässä

  Nehän Varoittihan.jo tästä Netin antamasta ””vapaasta tiedonvälitys ongelmasta” jo siinä Event 201 Covid-19 Ennakkovalmisteluharjoituksess..

  Tässä viimeisessä Globaalissa Kansanmurhassahan…Nämä Itsenäiset Toimijat ovat Näyttäneet SEN Voimansa…Paljastaessaan sitä mistä se Valtamedia on käskystä…Vaiennut kuin MUURI..

  Niitten Myrkkypiikkien…Tappavuushan tiedettiin Netissä jo…ENNENKUIN…Yhtään Vähäälyistä…Oltiin edes Piikitetty..

  Pitäähän se sivustokohtainen sulkunapin toimivuus testata…Ennen itse H-hetkeä

  1. Kiitos tiedosta. Näyttää tosiaan olevan nyt taas ylhäällä. Selvitellään vielä miksi se katosi joksikin aikaa. Nähtävästi sittenkin joku tekninen vika palveluntarjoajalla.

   1. Ettekö seuraa Maailman tapahtumia..Tämänkaltaisten sivujen sulkemisesta puhutaan jo Ihan julkisesti...kuten Bilderbergissä ja Davosissa...Luuletteko että se Onnistuu ilman Etukäteistestausta sanoo:

    Jos ei ole kyse jonkun Peräkylän palveluntarjoaja…Niillä on systeemit sitä varten ettei tuollaista pääse tapahtumaan..
    Sivusto oli alhaalla tarkoituksella tai lasku oli maksamatta…

    Kumpi oli…?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*