Marco de Wit 3 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole sen enempää idän kuin lännenkään puolella. Kumpikin on imperiuminsa ja kumpikaan ei omilla alueillaan hyväksy Laittoman Lehden kannattamaa yksilönvapautta ja Sveitsin mallia.

 

On selvää, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, mutta on myös selvää Ukrainan pommittaneen vuosikausia Donbassin venäläisiä siviilejä. Itä-Eurooppa on pitkään ollut kansojen sulatusuuni, jossa on vuosituhantiset kaunat ja verikostot. Suomalaisten ei siihen soppaan kannata lusikkaansa laittaa.

 

Yhtä selvää on, ettei Amerikka ikinä hyväksyisi Venäjän joukkoja ja ohjuksia omille rajoilleen sen enempää kuin Venäjä hyväksyy Naton joukkoja ja ohjuksia omille rajoilleen. Amerikka, Israel ja länsimaat ovat siis se, jolla on massiivinen kaksoisstandardi. Amerikka saa hyökätä lukuisten maiden kimppuun, muttei Venäjä. Amerikka saa sekaantua joka paikkaan, mutta Venäjä ei edes lähialueilleen.

 

Niinpä se on Amerikka, Israel ja Nato (U$Srael), jotka provoavat Venäjää yllyttämällä Ukrainaa Natoon ja Venäjän vastaiseen toimintaan.

 

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Ukraina on siis Naton ja Israelin proxy eli puolestataistelija. Natoa ja Israelia ei ukrainalaisten etu kiinnosta, vaan ne taistelevat Ukrainassa viimeiseen ukrainalaiseen. USA:n neekeriulkoministeri sanoi ihan suoraan, että Amerikan tavoitteena on heikentää Venäjää.

 

 

 

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, että Naton entinen päällikkö Philip Breedlove sanoi seuraavaa:

 

”Mielestäni olemme proxysodassa Venäjää vastaan. Käytämme ukrainalaisia proxyjoukkoinamme / puolestataistelijoinamme.”

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mielenkiintoista, ettei yksikään valtamedia ole asiasta puhunut. Ei varsinkaan Suomessa, jossa myöskin halutaan amerikkalaisten sijaissotijoiksi tai pitäisikö sanoa sijaisnuukattaviksi.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Natopäällikkö Philip Breedlove: ”Ukrainalaiset ovat Naton proxyjä / puolestasotijoita”

 1. Sitä kannattaa hieman miettiä, että kannattaako Suomen olla sodan osapuoli Venäjää vastaan ja jatkuvasti lähettää aseita, ammuksia ja sotilaskouluttajia Ukrainaan sillä tarkoituksella, että Ukraina ja Naton liittouma voi tykittää Venäjää!

  Miten suomalaiset ajattelisivat jos Venäjä lähettäisi aseita, ammuksia ja sotilaskouluttajia jollekin proxylle tarkoituksena, että proxy ampuu ja tykittää Suomea ja suomalaisia? ”Voi hellan lettas, Venäjä on sodassa kanssamme. Venäjä on vihamielinen meitä vastaan ja yrittää tappaa meidät.”.

  Suomi on nyt sodassa Venäjää vastaan. Miettikää sitä hieman helvetin idiootit sotahullut ja te kaikki ”kansallismieliset” pedonatottajat!

  1. Ei kannata. Tämä hulluus jatkuu siihen asti, kun todennäköisesti lopulta väkivaltaisesti täytyy siirtää nykyinen Suomi- ja Venäjä- vihamielinen Helsingin hallitus sivuun ja kaikki sitä avustavat kansan viholliset medioissa ja hallinnossa.

   Muutama huomio: – somalit ym pelkäävät, että joutuvat lähtemään sodan takia pois Suomesta. -Venäjän rajalla rakennettava aita estää myös suomalaisten sotapakolaisten vapaaehtoisen siirtymisen itään. – Mikko Kärnä siirtää rikollisilta saaduista bitcoineista myyntitulot suoraan Ukrainaan. – Saarikko sanoi, ettei hän keksi niille rahoille parempaa käyttöön Suomessa.
   – Sekopäitä nykykepulitkin. WEF- porukkaa.

 2. Suomalaiset ovat jo nyt siinä missä ukrainalaisetkin länsiliittoumaan kuuluvana USA:n puolesta taistelevia. Se miksi Venäjä päätti kohdistaa sotatoimensa Ukrainaan on vuoden 2014 vallankumouksesta alkaneen kehityskulun loogista jatkumoa. Se halusi lopettaa venäläisalueiden pommitukst, taata niille itsehallinnon, turvata Krimin uhattuna olleet vesivarannot ja saada sinne maayhteyden sekä väylän Transnistriaan. Veljesmaana Ukraina on erittäin tärkeä Venäjälle siinä missä Valko-Venäjäkin. Noi asiat ei kosketa millään tavalla Suomea tai uhkaa Suomen turvallisuutta niin kauan kunhan Suomi ei konkreettisesti asetu vaarantamaan Venäjän turvallisuutta eli liity Natoon varsinkin tämmösessä tulenarassa maailmantilanteessa.

 3. Mukaan halutaan suomalaiset sotimaan NATON PUOLESTA. MARIN JA KAIKKI HALLITUKSEN EUKOT IHAN MÄRKINÄ pelkästä ajatuksesta sinkkiarkuista.

  1. Ei hätää. Nahkatakkinen tyttö ehtii kyllä ulos
   valokuvauttamaan itsensä lähimpään kiviseinään,
   kun ydinohjukset alkaa lentämään.
   Ei muulla oo sitte nii väliä.

 4. Suvakkien järjen mukaan on vain sattumaa, että naton jäsenet ovat vuosikausia rahoittaneet, kouluttaneet ja aseistaneet Ukrainan valenatseja. Suvakkilogiikan mukaan kyse on vain viattomien ukrainalaisten auttamisesta ja puolustamisesta!

  Mitä pidemmälle slaavien rajaselkkaus etenee, niin sitä enemmän nato joutuu lähettämään sotilaitaan ja kalustoa Ukrainaan ja kuten muistetaan, niin preidentti Putin muistutti, että taktisia ydinaseita tullaan käyttämään, jos nato sekaantuu liikaa slaavien rajaselkkaukseen.

  Samaan aikaan sotarikosoikeudenkäynnit ovat alkaneet Donbassissa ja käsittääkseni ulkomalaisia natosotilaita odottaa kuolemantuomio! Siinä vaiheessa kun hirttosilmukka pujotetaan nato-upseerin kaulaan niin voi olla, että sotarikollisen päässä syttyy lamppu ja hän kysyy itseltään: ”minkä helvetin takia minä lähdin Ukrainaan?!!”

  Suvakit kuvittelevat, että Suomen liittyessä natoon, niin jokin ihme tapahtuu ja Ukraina pelastetaan, mutta mitään tällaista ei tule tapahtumaan. Ukraina on jo menetetty ja uusi rautaesirippu on rakenteilla.

  Suvakit eivät myös ymmärrä sitä, että heti Suomen natoon liittymisen jälkeen Suomen täytyy siivota alueensa tuhansista kurditerroristeista, koska Turkki on naton tärkeä jäsen. Turkki käy nyt terrorismin vastaista erikoisoperaatiota, jonka tarkoitus on tuhota demokratiaa ja eurooppalaisia arvoja uhkaavat kurdit. Suomessa on suvakit olleet kovin hiljaa, että heidän lemmikkimatut, eli kurdit ovat todellisuudessa viattomia lapsia murhaavia terroristeja!

  Kurdeilla on myös tapana silpoa lastensa sukupuolielimet. Myös serkkuavioliitot on hyvin suosittuja kurdien keskuudessa. Luojan kiitos, että Naton tärkeä jäsen, eli Turkki on paljastanut kurdien todelliset kasvot koko maailmalle!

 5. Mikä on laittoman lehden kanta Venäjän ulkoministerin esiin nostamaan väitteeseen että Hitlerissä olisi ollut juutalaisverta tai muussa natsijohdossa? Tästä ainakin Israel loukkaantui todella pahasti.

 6. Stalinin puna-armeija hyökkäsi Suomeen Boforssin tykkejä käyttäen eli ruotsalaiset myi niille tykkejä 1930 – luvulla. Vaikka moiseen pahanvaltakuntaan niitä ei olisi tietenkään pitänyt myydä eli siinä esimerkki ruotsalaisten moraalista.

  1. Ruotsalaisilla ainoa tavoite on uhrata suomalaiset. Oikeasti ketään muita ruotsalaiset eivät vihaa kuten suomalaisia.

 7. Asiasta mainittiin myös Cabalin -kaatuminen sarjassa. Kannattaa katsoa. Siinä lähdetään liikkeelle Kasari -juutalaisten historiasta ja Adolf H:n mutsi oli kotipalvelijattarena, olikohan nyt Rockefeller -suvun perheelle tai sit jollekin muulle parasiitti perheelle.

  1. Rotschield tai jotain, pankkiirisuvun siittämä au-lapsi. Jerusalem Postissa oli juttu teoriasta. Kuka olisi uskonut, että täysorvosta tulee Saksan johtaja?

   Halla-ahossa on samaa näköä Hitleriin. Aito pesunkestävä natsi siis.

 8. Vielä ehtii palauttamaan sen sotilaspassinsa…. Siis jos ne nyt vielä jollakulla on EU:n jälkeen.

  Ei tarvitse olla USA:n proxy-armeija eikä käskytettävänä.

  1. Tuo on Ainoa Ulospääsy tästä Nykyhelvetistä…Pakotetaan Ne SotaHULLUT $A-Hintit lähtemään YKSIN Rintamalle…LAHDATTAVAKS…Niin Se ei vie Niiltä Venäjän joukoilta 10 Minuttiakaan…Poistaa Ne Elävien Kirjoista…Tuhoamasta..Meidän Muitten Elämää

 9. En pistäis tuota Democracy.Nowta…Edustamaan jotain Puolueetonta Järjen Ääntä..Täss Maailmass…Koska sitä Se EI ole….Samaa Länsivetoista Propagandaa…Tuokin pulju suoltaa…Käärittynä vain johonkin Juhlapaperiin…Pelkästään tuossakin esiintyneitten Naisoletettujen ulkonäkö pitäisi herättää Jokaisessa epäilyjä niitten Mielenterveydestä…Kuultu Aasintuntija Taas noloaa Itsensä ihan Omin avuin ilmaan mitään Ulkopuolista apua…

 10. Joskus menneinä vuosina spekuloitiin, että nato ja Venäjä olisivat salaisella sopimuksella jakaneet kiistanalaiset rajamaat. Vastikään UMV-lehdessä kirjoitettiin, että Puola havittelisi Ukrainasta vanhoja omistuksiaan. Kun katsoo Ukrainan sodan tilannetta, niin Venäjä näyttäisi miehittävän osapuilleen samoja alueita kuin jotka sille kuuluivat Puola-Liettuan suurvalta-aikana. Puolahan on natomaa, eli jos Puola katsoo voivansa valloittaa vanhat omistuksensa, tulisi naton ja Venäjän raja kulkemaan nykyisen rintamalinjan mukaan.

  Jää nähtäväksi, mihin nato ja Venäjä sotivat viimeiseen suomalaiseen rajan Suomessa. Suosittuja veikkauskohteita ovat olleet ainakin Pähkinäsaaren ja Haminan rauhan rajat.

 11. USA on AINA sotinut muitten maiden mailla kylväen kuolemaa!

  Neuvostoliitto lähti Euroopasta sen lakattua olemasta!

  USA jäi!

  Varsovan Liitto lakkautettiin!

  NATO: EI!!!

  Ukraina on ollut USA:n siirtomaa v:sta 2014 vailla itsenäisyyttä ja käytännössä läpi korruptoitunut banaanivaltio kaikilla mädänneillä tomaateilla!

  Ukrainan valtio on etnisesti yhtä monikulttuurinen kuin Jugoslavia oli 1990-luvun sisällissodan syttymiseen saakka. Suomelle ja maailmalle on uskoteltu Ukrainan olevan yksi etninen valtio ja koko nyt käytävä sota on Venäjän hyökkäyssota. Ukrainan sota on sisällissota, johon Venäjä liittyi puolustakseen venäläistä vähemmistöä, joita on kuollut (murhattu) Minskin sopimuksesta lähtien Ukrainan armeijan ja natsien raukkamaisilla siviilejä vastaan käydyllä sodalla.

  Jugoslavian sisällissodan kuluessa itse NATO laittomasti pommitti serbejä ottaen näin puolensa sisällissodassa, jotka ovat aina kaikkein julmimpia sodista ja ulkoapäin täysin mahdottomuutena ottaa objektiivista puolta kenenkään puolesta varsinkaan Jugoslaviassa, joka oli täydellinen etnisyyksien sekaxsotku, jota voi verrata satoja vuosia kestäneisiin sukuvihoihin, joista ei pota kuin itse piru selvän! NATO mailla ei ollut omia kansoja sotatoimialueella. NATO oli tuolloin kylmän sodan päätyttyä identiteettikriisissä kun Neuvostoliitto katosi!

  Se ryhtyi ”rauhaan pakottajaksi”, joka oli uusi lennokas termi hyökkäykelliselle sodalle otten kantaa eikä ”turvata rauhaa”, jolloin kaikille sodan osapuolille irvistellään yhtä paljon ja juodaan kaljaa pommien sijasta.

  Ajatelkaapa, jos hullulla juutalaisella kokkeli presidentillä olisi nyt ydinase. Nukkuisitteko yönne hyvin?

  Suomi NATO:ssa = 30-vuotinen sota Suomen maaperällä!!!

  1. Suomi Natossa- ikuinen sota. Suomessa on tilaa, viileyttä ja vettä. Niistä on pulaa maailmalla. Globalisoituvassa yhtiöittävät ne mikäli sota joskus loppuu. Varmaan heikentävät suomalaiset sukupuuttoon ensin ja sitten länsi ja itä jakavat Suomen rikkaudet. Mikäli ei lipsahda sormi ydinaseen laukaisunapille. Siinä tapauksessa tämä alue on ikuisesti no go- ydinsäteilyn takia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*