Marco de Wit 3 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosien ajan korostanut, että suurin osa Suomen kansallismielisistä EI ole oikeasti kansallismielisiä, vaan natottajia. Monet johtavat kansallismielisinä esiintyvät ovat itse asiassa Naton agentteja. Pahimpana esimerkkinä tietysti Jussi Halla-aho, joka on yhdessä kahden muun Nato-agentin, Matti Putkosen ja Riikka Purran kanssa suvakoinut persut hallituskelpoisiksi, jotta pääsisivät suoraan palvelemaan Naton ja sitä johtavien pankkiirien etuja.

 

Samaan aikaan persut ovat yhdessä tiedustelupalvelujen kanssa harjoittaneet terroria kansallismielisessä kentässä pyrkien tuhoamaan alkuperäistä Sveitsin mallia puolustavat aitokansallismieliset. Persut ovat jopa ajoittain liittoutuneet putinistien kanssa, koska molemmat haluavat tuhota Sveitsin mallia kannattavat aitokansallismieliset. Laiton Lehti on tästä persuterrorista usein kertonut epäilleen tiettyjä tahoja agenteiksi. Nyt asiasta ei kuitenkaan kannata puhua, koska ensinnäkin varmaa tietoa ei ole ja toiseksi suuri vaaliliitto on tulossa.

 

 

Vuosien aikana Laiton Lehti on saanut valtavasti vihamiehiä, koska se ei ole hiljentynyt, vaan paljastanut lukuisten natottajien ristiriitaista ja epäilyttävää toimintaa. Toisaalta Laiton Lehti on kuitenkin myöntänyt, että osa natottajista on ihan oikeasti kansallismielisiä. Mutta miten se on mahdollista? Yksinkertaista. He ovat vain täysin sekaisin sotakiimasta.

 

Naisten alfakiima

Evoluutiopsykologia selittää kaiken. Miehillä on ihan samanlaisia kiimoja kuin naisillakin. Naisista tämä vain näkyy helpommin. Evoluutio on nimittäin tehnyt naisista vieraskiimaisia heimon- eli maanpettureita, koska näin nämä naiset pystyvät jatkamaan geenejään kaikissa olosuhteissa. Itse asiassa naisen kannattaa alistua voimakkaammalle heimolle, koska niillähän on paremmat geenit.

 

Tästä pitkälle myös johtuvat naisten raiskausfantasiat. Ne naiset pystyivät jatkamaan geenejään, jotka eivät menneet totaaliseen shokkiin valloittajien harjoittamassa joukkoraiskauksessa, vaan pystyivät saamaan lapsia. Vielä paremmin geenejään pystyivät levittämään ne naiset, jotka pystyivät viettelemään valloittajaheimon johtajat ja pariutumaan heidän kanssaan.

 

Tämän vuoksi naisilla on valtava halu saada alfoja, koska kautta historian vain ne naiset ovat pystyneet jatkamaan sukua, jotka ovat olleet valmiita hankkimaan alfoja keinolla millä hyvänsä. Siis vaikka päästämällä vihollinen yöllä takaportista sisään teurastamaan koko heimo. Tai siis sen miehet. Naisten geneettinen etu on olla aina vahvemman puolella – vaikka pettämällä oma heimo.

 

Tämän takia suurimmalla osalla naisista ei ole minkäänlaista maanpuolustustahtoakaan. Jos naiset saisivat päättää, niin kovan paikan tullessa he aina luovuttavat eivätkä halua sotaa. Ainoa poikkeus on tilanne, jossa oma heimo vaikuttaa ylivoimaiselta vastustajiin nähden ja on mahdollista toisaalta saada lisää maata, rahaa ja orjia (naiset ovat kautta historian olleet innokkaita orjanomistajia) ja näin myös vahvistaa naisen asemaa sosiaalisessa hierarkiassa.

 

Tämän takia Suomen valtamedian on niin tärkeä koko ajan korostaa toisaalta suvaitsevaisen/pridettävän/feministisen Naton taistelevan patriarkaalista Venäjää vastaan ja toisaalta korostaa Naton sotilaallista ylivoimaa väittäen Venäjän olevan kykemätön ydiniskuihin. Feministihallitus tietää mitä naisten nappeja kannattaa painella. Niin myös tiedustelu-upseerit.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Naisten käytös on siis täysin loogista, koska natojäsenyydellä he vain pyrkivät lisäämään omaa valtaansa saamalla toisaalta Naton ”turvatakuut” ja toisaalta tukemalla Naton taistelua patriarkaattia vastaan. Epäilemättä juuri naisten tuen saadakseen jopa Britannian tiedustelupalvelun johtaja mainosti lännen taistelevan suvaitsevaisuuden puolesta Venäjää vastaan. Kyllä. Katso itse. (Tosin tällä twiitillä Britannia varmisti, ettei suurin osa maailman maista lähtenyt mukaan Venäjän vastaisiin pakotteisiin.)

 

 

 

Mutta miksi kansallismieliset suomalaiset miehet haluaisivat taistella feministien ja pridettäjien puolesta patriarkaattia vastaan?

 

Yksinkertaista: Beta-miehillä on geneettinen taipumus alistua alfojen aivopesuun. Mies on miehelle susi. Susilaumassa järjestys nimittäin säilyy vain siten, että betat tottelevat alfaa. (Susilla on usein alfauros ja alfanaaras, jotka luovat alfaparin.) Beta-urokset ovat siis täysin alfaparin/valtaeliitin aivopestävissä, koska muuten tulisi kaaos. (Toisaalta kieroimmat betat ovat kuitenkin koko ajan valmiita tilanteen tullessa pettämään alfaparin, jotta pääsisivät alfaksi alfan paikalle.)

 

 

Miesten sotakiima

Beta-urokset ovat erityisen aivopestävissä sotaan, koska muuten susiryhmän olisi mahdotonta puolustaa reviiriään. Aivan samoin toimivat myös muut harvat joukkometsästäjät (pack hunters), kuten simpanssit. Ja tietysti myös suomalaiset betamiehet, jotka hallitus pystyy helposti aivopesemään sotakiimaan. Tämä selittää sen sekä klassisia liberaaleja että sosialisteja aina hämmästyttäneen faktan, että kansallisvaltioiden on äärimmäisen helppo innostaa varsinkin miehet täysin älyttömiinkin sotiin ja tukemaan vaarallisia sotilaallisia liittoja.

 

Betojen sotakiima on siis geneettinen taipumus, joka toisaalta tehostaa yhteisön toimintaa ja toisaalta myös TUHOAA tyhmimmät heimot ja kansat. Siis sekä ulkoa että sisältä. Evoluution kannaltahan on vain hyvä, jos joku liian sotahullu susilauma tai ihmislauma tuhoaa itsensä sotaintoiluunsa ja mielipuoliseen reviirin laajennukseensa. Sotahullut pitääkin lopettaa.

 

 

Sota on lisäksi hyväksi heimon kulttuurille tehden siitä paljon patriarkaalisempaa. Sivilisaatiohan alkoi vasta, kun sotahulluimmat miehet teurastivat häiriköivän naapuriheimon, valtasivat maat ja sitten palasivat kotiin voittajina orjat mukanaan ja perustivat patriarkaatin. Kommunisti-matriarkaalisesta keräilijä-metsästäjäkulttuurista päästiin patriarkaaliseen maatalousyhteiskuntaan nimenomaan sodan voimalla. Ainoastaan sota pystyy miehistämään betamiehet pistämään oman heimonsa geneettisesti vallanhimoiset femakot kuriin. Liian pitkä rauha johtaa aina feminismiin, kuten aiemmin niin sotaisa Ruotsi on saanut kokea.

 

Suomalaisten betamiesten sotahulluus voisi siis normaalisti olla hyvä asia, koska se miehistää ja tekee koko kulttuurin patriarkaalisemmaksi aivan kuten tapahtui jatkosodan jälkeen. Nyt tämä ikivanha totuus ei kuitenkaan enää päde kahdesta yksinkertaisesta syystä: Naton suvakismi ja Venäjän ydinaseet!

 

Jos Suomi vuosisataisen perinteensä mukaisesti TAAS pistää typeryydellään itsensä idän ja lännen väliin, niin tällä kertaa koko Suomi voidaan nuukata.

 

Tyhmät betamiehet eivät tästä kuitenkaan välitä, koska ovat femakkohallituksen ja valtamedian toimesta aivopesty sotakiimaan. On kuitenkin yksi asia, jonka luulisi *kansallismieliset* betanatottajat herättävän: Naton suvakismi. Yksikään kansallismielinen ei voi olla tietämättä, että kulttuurimarxismi tulee nykyään nimenomaan lännestä eikä idästä.

 

Nimenomaan Natomaat ovat toisaalta avaamassa rajoja ja toisaalta tuhoamassa perinteistä perhettä. Natomaat tekevät tämän, koska USA, Israelia ja Natomaita rahoittava romahdusaltis rahakone (petrodollarin tukema vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) tarvitsee noin 10-15 vuoden välein massiivisia pankkitukia, joita se voi saada vain raha-, talous- ja varsinkin valtioliittojen (EU, USA, BIS, IMF) avustuksella. Nämä valtioliitot tietysti luodaan tuhoamalla kulttuurimarxismilla nationalismi ja sitä tukevat valkoiset heteromiehet.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Kysymys kuuluukin miksi valkoiset heteromiehet ovat tukemassa valkoisten heteromiesten tuhoajaa, Natoa????

 

Eivätkö kansallismieliset natottajat välitä edes siitä, että he ovat tukemassa voimia, jotka yrittävät mädättää (valtamedia, koulut, sossu), leikellä ja seksualisoida (pridetys), kidnapata (lapsikauppa) ja jopa tappaa (myöhäisabortti) heidän lapsensa?

 

Eivätkö kansallismieliset natottajat välitä, että Nato-Suomessa mädätys tulee vain kiihtymään ja nimenomaan kansallismieliset miehet tullaan demonisoimaan ja heidän lapsensa tullaan herkästi ottamaan huostaan?

 

Toisaalta betan tunnistaa juuri siitä, että alistuu ja antaa vallanpitäjien jopa tuhota ja kidnapata lapsensa.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Otetaanko kansallismielisten natottajien lapset huostaan?

 1. Käytännössä jokainen nainen on luontainen rotu ja kansanpetturi, joille ei pidä antaa porttien avaimia. Jokainen voi sen itse nähdä. Naiset ovat aivan kiimassa päästämässä väkivaltaisia uroksia teurastamaan suomalaiset miehet, sillä tietävät, että heidät tullaan kaikki raiskaamaan valloittajien toimesta ja he synnyttävät valloittajien lapsia. Tämän takia lähes ikinä naiset eivät ole kansallismielisiä, vaan todellisuudessa juonivia pettureita.

  Naiset saavat aina lopulta vallan ja saavat alistettua miehet, ellei ole riittävää sodan uhkaa ja tarvetta miehisyydelle.

  Miehillä on vain kaksi tapaa saada valtaa yhteiskunnassa: Talous ja sota. Jos otat toisen näistä keinoista pois, lopulta käy huonosti. Jos otat molemmat pois, miehille käy todella huonosti ja naiset ottavat vallan yhteiskunnassa, jonka jälkeen tulevat valloittajat ja teurastavat feminisoidut miehet.

  Kansallismielisinä esiintyvät pedonatottajat ovat kansanpettureita, jotka haluavat mädättää ja murhata meidät.

 2. Emme kuitenkaan tule antamaan naisille anteeksi petturuuttaan. Evoluutiossa on nimittäin käynyt myös niin, että petturit ovatkin monesti loikanneet väärälle puolelle ja jotkut suomalaiset miehet tulevat vielä selviytymään suomalaisten naisten petturuudesta kansaansa kohtaan, sekä tulevat muistamaan naisten kansanpetturuuden. Tämä tullaan todellakin muistamaan petturit suomalaiset naiset ja erittäin kova kuri tullaan palauttamaan tämän jälkeen. Teillä ei tule olemaan mitään valtaa yhteiskunnassa kansanmurhamme jälkeen ja retorisessa mielessä ette tule liikkumaan senttiäkään ulos keittiöstä, sillä sinne te kuulutte.

 3. Yritä idiootti ymmärtää, että ei tätä oksennusta vastaan olla nostamassa syytteitä, ei teillä ole vihamiehiä. tälle ollaan korkeintaan hakemassa tautiluokitusta. täällä on niin todellisuudesta vieraantuneita sairaita juttuja, ettei se enää aiheuta muuta kuin ihmettelyä, ja surullista myötähäpeää.

  1. Marcon mieli on äärisakea. Sieltä nämä älyttömyydet ulostuu. Kommenttikentässä lisäksi ”nimettömänä” jatkaa juttuja entistä sakiampana.

   1. Ilman sotaa emme hallitsisi maitamme. Sodan voi toki korvata peleillä, muttei länsi halua ja Juutalaiset vielä vähemmän. Keksineet vielä keskitysleiri kuolemat, vaikka ovat maailmaa valloittamassa.

  2. Ja sinä luotat sekouutisiin. Valtamedia eli viestintätoimistot eli propagandatoimistot eli Nato hybridikeskus niitä tuottaa. Ja varmaan vielä maksat niistä.

 4. Suomalaiset kärsii itsetuhovietistä. Alitajunnassa tietävät että ovat luusereita eivätkä rakasta itseään (joka on eri asia kuin olla itserakas, joka puolestaan on toinen syöpä narsistien ja psykopaattien keskuudessa, joita muuten riittää).

  Ensin mentiin ottamaan myrkkypiikki kaikista varoituksista huolimatta (tai kiltisti vähintään noudatettiin täysin sairaita rajoitustoimia kyseenalaistamatta), tehostepiikkejä liuta siihen päälle vaikka jengiä lakoaa ympärillä kiihtyvään tahtiin. Jos tämän jälkeen on vielä elossa, täytyy päästä väenväkisin tykinruoaksi. Kaikki tämä tapahtuu koska ihmiset ovat laumasieluja ja haluavat kuulua ”voittajien” leiriin eli siis suomeksi sanottuna mennä massan mukana. Kuinkahan monella suomalaisella on ollut elämässään yhtäkään omaa originellia ajatusta? Kaikki on syötetty sinne kupoliin vanhempien toimesta, kouluissa, sosiaalisista piireistä ja mediasta. Eri mieltä oleminen on liian pelottavaa, ei ole minkäänsortin henkistä selkärankaa.

  1. Olen ollut aina eri mieltä. Se on osoitus älykkyydestä. Montako omaa ajatusta on ollut Einsteinilla tai Elon Muskilla?

   1. Itse asiassa Einstein oli blagioija, kuului Vapaamuurareihin. Einsteinin teoriat – siis ovat teorioita ja pseudotiedettä – eivät kestä päivänvaloa. Elon Musk puolestaan omaa erittäin erikoiset taustat ja on pelkkä puhuva pää. Hänet on koulittu varmasti jo lapsesta asti tähän frontman -rooliinsa. Mutta ymmärrän pointtisi.

    Katso vaikka nämä pari pätkää, tuskin katsot kaveria enää samoin silmin:
    https://www.bitchute.com/video/JZGyHsatECsN/
    https://www.bitchute.com/video/U1gR0eDXHJck/

  2. Hyvin kiteytetty….Artikkeli ja kommenttiss…Kuvaa TÄYDELLISESTI sitä mihin Törmää esm. U$ Puheenvuoross tai Twitteriss..

   Tuo Alemmuuskompleksi…Yhdistettynä sillä yleisellä Vähäälyisyydellä…Voi johtaa vain Yhteen lopputulokseen…

 5. > valmiita hankkimaan alfoja keinolla millä hyvänsä

  Oletuksena tässä on että ominaisuus on periytyvä.

  > vaikka päästämällä vihollinen yöllä
  > takaportista sisään teurastamaan koko heimo

  Raamatussa tällaista naista nimitetään portoksi.
  – Portto Raahab Raamatussa

  > Betojen sotakiima … TUHOAA tyhmimmät heimot

  Onko Sаuli N beta-uros, joka on luovuttanut valtansa pоrttо-Mаrinillе?
  – Helikopterilla lentelevä Sаnnа Mаrin hakee Saksasta turvaa Nato-prosessin ajaksi
  – https://archive.is/S2ar6

  Onko Sаuli Niinisto vangittu, että Sanna Marin voi vapaasti huseerata ulkopolitiikassa ympäri maailmaa.
  – Vieläkö Niinistоn «korona hoito» jatkuu?

  > USA, … tarvitsee noin 10 – 15 vuoden
  > välein massiivisia pankkitukia

  Järjestelmän perusta on rosvoaminen. Valtiot ovat rosvojoukkoja, jotka ryöstävät omaa kansaansa ja «kaikkea mikä on huonosti kiinnitetty».
  – Alueeseen sidottu ryöväri.

  Kun siirtomaat on tyhjennetty, rosvon on pakko kääntyä oman kansansa puoleen saaliin maksimoimiseksi.
  – Kun omalta kansalta on ollut «pakko katkaista sähköt ja kaasulämmitys», on edessä sota.

  Dollari pysyy vallassa vain jatkuvan laajenemisen avulla. Jos uusia ryöstettäviä siirtomaita ei pystytä jatkuvasti hankkimaan lisää, se romahtaa.
  – Uusia ryöstettäviä luonnon- ja ihmisvaroja löytyy (riittävässä määrin) enää Venäjältä, jonka energiavarat on saatava «kansainvälisen yhteisön» käyttöön ja Kiinasta, jonka työvoima pitää alistaa dollarin orjiksi.

  > Betojen sotakiima … TUHOAA tyhmimmät heimot

  Inhimillisten- eli ihmisvarojen ryöstäminen tapahtuu siten, että «kaikki haluavat» päästä opiskelemaan amerikkalaiseen yliopistoon.
  – Kun tämä «kansanjoukkojen tahto» vaihtaa suuntaa ja huippukyvyt haluavatkin opiskelemaan [Kiinaan], on USA:n imperiumin päivät lopullisesti luettu.

 6. Naton ja Venäjän on hyödyllistä nukettaa Suomen alue. Köyhdytetyllä uraanilla.

  Suomalaiset naiset ovat lääpällään germaaneihin ja latinoihin. Syynä se, että naisten geenit ovat lännestä, miesten idästä. Miehiä kiinnostaa venäläiset ja slaavinaiset, koska miesten isälinja on idästä.

  Naiset suuntautuvat länteen, miehet itään juuri geneettisistä syistä.

  1. Tuo on täysin totta, natohulluus ainoastaan aikaistaa romahdusta joka on jokatapauksessa jo aivan oven takana.

   Todella syvälle mennään. Pelkästään nykyinen energian hinta vie tämän maan niin syviin vaikeuksiin että 90-luvun (keinotekoinen) lama on tulevaan verrattuna kuin riemulomaa.

 7. Tuota, isänmaalliet tunnistaa siitä että he eivät alistu NATO-kenraaleille ja siksi ovat palauttaneet sotilaspassinsa jottei heidän tarvitse osallistua NATO-sotiin. Sinne menevät uhraamaan itsensä NATO-kiimaiset jolloin tulevaisuus on isänmaallisten. Ja kukas sitä tietää kuka kenenkin isä jatkossa on? Sota luo aina tyhjiöitä jotka sitten täyttyvät isänmaallisten geeneillä.

  Mutta että tuohon Pirkka-Pekan kommentiin sen verran että nämä jotka etsivät itselleen elättäjää ja koittavat myydä itsensä mahdollisimman kalliilla, niin ne usein haksahtavat saman tason/samanlaiseen henkilöön. Tuttuina on useita naispuoleisia henkilöitä jotka etsivät sitä elämänsä rikasta prinssiä jotta pääsevät ainaisesta näkkileivät syönnistä jolla vartalo pysyy mitoissaan. Ja jotta he pääsisivät heti velattomaan taloo emännäksi ja saisivat ne kaksi koiraa. Oikein hymyilyttää kun ne pitävät minua olkapäänä eivätkä ymmärrä että vieressä on se kaveri joka voisi toteuttaa kaikki niiden unelmat. Mutta minä olen hiljaa ja katson kun ne ylpeyksissään kerta toisensa jälkeen putoavat maanpinnalle.

  Jos on tavallinen eikä pröystäile niin ei kelpaa. Ja se sopii minulle hyvin.

 8. Lisäksi natojoukot ovat monikulttuurisia. Yhdysvaltojen armeijassa on paljon mustia, latinoita ja muslimeja. Muslimimaa Turkki on naton jäsen. En voi ymmärtää, että samat kansallismieliset suomalaiset ovat yhtäaikaa taluttamassa 20 – 30 – vuotiaita afrikkalaisia ja arabeja Calvin Kleineissä ulos maasta, mutta kelpuuttaisivat nämä naton kompassineula olkavarressa takaisin.

  Minusta beetamiesmentaliteetti on tyypillistä koulukiusaajille ja koulukiusaamisen yleistyminen korreloi sekä beetamiesten määrän että natokannatuksen kasvun kanssa. Tyypillinen koulukiusaaja oli ainakin minun aikoinani, joku jolta puuttui munat ja joka kompensoi hakkaamalla ja kiusaamalla verbaalisesti heikompaansa. Kiusaajalla sitten saattoi olla apurina joku iso mutta hiukan yksinkertainen, joka hoiti uhripoloisen hakkaamisen. Heikomman jyrääminen sai hänet näyttämään vahvemmalta. Nyt mediassa yritetään Venäjä saada näyttämään heikolta, ja sen kimpussa sitten tämä rohkea Suomi-beetauros kuvittelee olevansa vv 1939 – 1945 palvelleiden alfaesi-isiensä veroinen. Ja soitettuaan Venäjälle suuta pieni räkänokkainen beeta juoksee sitten romuluisen naton selän taakse turvaan.

 9. Kaikkein korkeinta älykkyyttä sigma-miehissä on ymmärtää ja nähdä tarkoituksellisen sota kiihotuksen läpi. On sotia, joilla on tarkoitus puolustaa olemassaolon oikeutusta ja oman kansan tai omien geenien säilymistä vieraita valloittajia vastaan. Tälläiset sodat ovat joko puhtaan puolustuksellisia tai ”hyökkäys on paras puolustus” -periaatteella soditut sodat,

  Täysin eri asia on ns. yllytyshullu -sodat, jolloin kansakunta kiihotetaan alhaisilla valheilla, vihan kylvämisellä, propagandalla, jolla muka todistetaan ulkoinen uhka reaaliteettinä, joka todellisuudessa on täyttä sepitettä. Kun sota on tällä pohjalla. Se luhistuu pian sisältäpäin alkuinnotuksen jälkeen kun omille sotilaille pian paljastuu koko tarinan onttous, joka on kaukana vallitsevasta todellisuudesta. Tästä hyvänä esimerkkinä on v. 1939 Talvisota, jolloin Neuvostoliiton oma karkea propaganda kolahti ”valkoisena kuolemana” neuvostosotilaiden silmien väliin. Kun heille oli kerrottu suomalaisten ottavan heidät vapauttajina vastaan valkosuomalaisten riistokapitalististen orjuudesta. Kun vastaan lyövä totuus on valovuosien päässä siitä mitä on kerrottu. Romahduttaa se psykologisen puolen sotilaista alarekisteriin. Tätä kuvataan sanonnalla: ”Lähteä soitellen sotaan!”

  Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (SDP) on ihastellut NATO jäsenyyden auvoa sillä, että sen toteuduttua voidaan todenteolla käydä kansallismielisten kimppuun. Toki varsinainen ”Breszewin oppi” :a toteuttaa EU:n jäsenvaltioissa EU-armeija, joka tulee käytännössä murhaamaan kaikki väärämieliset pois jäsenvaltioista, koska he ovat uhka ”demokratialle”, joka suomennettuna on tyrannia!!!

  USA:ssa Biden on aloittanut kristittyjen vainon armeijassa tavalla, että kaikki kristityt konservatiivit erotetaan armeijasta pois!!! Bidenin puhdistukset ovat alkaneet!!!

  1. Natotuksen takana on muutakin kuin Ns. Suomen turvallisuus. Osa natottajista haluaa Karjalan takaisin ja vasemmistolaiset haluavat Naton avulla tuhota kansallismieliset.

 10. Lähes jokainen nainen, eivät kuitenkaan aivan kaikki naiset, ovat pettureita. Se on päivänselvä asia. Keskimääräisellä tasolla ja yleisellä tasolla ennen pitkää naiset kuitenkin pettävät ja tuhoavat kansan , vaikka hyvin pieni osa sitä ei tee.

 11. ”sveitsin malli”….

  Näkis nyt edes ensimmäisen netti gallupin tällä vuosisadalla, niin jo se olisi maailman kymmenes ihme

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*