Marco de Wit 4 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti korostanut, ettei mitään pandemiaa ole olemassakaan. Kaikki on puhdasta huijausta, jolla influenssalle ja vastaaville sairauksille annettiin uusi nimi. Niinpä kuolleisuus ei myöskään lisääntynyt.

 

Vasta kun koronapiikitys alkoi, niin kuolleisuus alkoi nousemaan. Tästä kertoivat myös hauturit. Alla olevassa videossa Ekologinen hautaustoimisto kertoi asiasta noin vuosi sitten.

 

 

 

Viimeisen vuoden aikana kuolemat ovat vain lisääntyneet ja täyttäneet ruumishuoneet. Määrät ovat niin suuria, ettei kukaan voi niitä enää kiistää.

 

Kyse on kirjaimellisesti massamurhasta. Tuleva totuuskomissio tulee pistämään feministihallituksen, THL:n ja muut syylliset vastuuseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Koronapiikkikuolemat täyttäneet ruumishuoneet?

 1. Ja taas tätä houreista sekoilua. Minulla taas on hautausmaa ja kukaan ei ole kuollut talvella. Rokotteet tekivät ihmisistä kuolemattomia. Yhtä uskottavaa.

 2. It is criminal against humanity, genocidal of Valvira that the GMO M****** Salminen still apparently has his licences to work on the medical field,
  It is criminal against humanity, genocidal of THL/WHO/WEF that the GMO M****** Salminen still can work for THL, or in any medical field position;
  It is criminal against humanity, genocidal of the military of Finland, to let the antisuomitic, anti-Christian GMO genocider Mengele Salminen against humanity to act in any authoritative role as if a ”specialist ” or as if an ”expert”.
  It is obvious, that he belongs in the Nuremberg tribunal, ******.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008780029.html

 3. On Valviralta rikollista ihmisyyttä vastaan, kansanmurhaista Valviralta, että GMO-M****** Salmisella on yhä ilmeisesti luvat työskennellä lääketieteen alalla,
  On rikollista ihmisyyttä vastaan, kansanmurhaista THLltä/WHOlta / WEFlta, että GMO-M****** Salminen voi yhä työskennellä missään lääketieteen alan tehtävissä;
  BOn rikollista ihmisyyttä vastaan, kansanmurhaista Suomen armeijalta, että antisuomalainen, antikristillinen GMO-kansanmurhaaja, rikollinen ihmisyyttä vastaan, GMO-M****** Salminen saa edelleen toimia missään arvovaltaisessa roolissa ikään kuin muka ”asiantuntijana”.
  On selvää, että hän kuuluu Nürnbergin tuomioistuimeen, **********.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008780029.html

 4. Eiköhän pääosa ole sitä että suuret ikäluokat poistuvat leipäjonoista. Samalla poistuvat heidänkin vanhempansa, jotka usein ovat vielä elossa.

  1. ’Suuret ikäluokat’ selittävät n. 2% kuolleisuuden kasvun / vuosi. Nyt kuolleisuus on kasvanut 10-15% kun verrataan kuukausittain vuoteen 2019.
   Mikään muu ei selitä tätä ruumistsunamia kuin koronarokotukset.

   1. Missä ihmeessä ne teidän tilastot on? Minun tilastoissa Suomessa ei ole kuollut yhtään henkilöä kahteen vuoteen.

 5. ’Suuret ikäluokat’ selittävät n. 2% kuolleisuuden kasvun / vuosi. Nyt kuolleisuus on kasvanut 10-15% kun verrataan kuukausittain vuoteen 2019.
  Mikään muu ei selitä tätä ruumistsunamia kuin koronarokotukset.

 6. Tunnustukaa toisiasiat…Suomaloiset..Ovat Älykääpiö…Pelkurikansaa…Täällä heristellään nyrkkiä Venäjälle…Jonkun Ukraina sodan takia…Samaan aikaan OMA Valtiohallinto tappaa OMAN Kansansa…Myrkkyinjektiolla..Joitten Vaarallisuus tiedettiin Maailmalla JO…Ennenkuin YHTÄKÄÄN Suoloista oli piikitetty…

 7. Valtioneuvoston tänäisellä covid-striimillä CCCP Mengeleiden Xinhua Helsingin toimittaja NIINISTÖ vaati GMO-kuolonpiikkejä VAPAASEEN TUKKUMYYNTIIN :O
  MAANPETTURIT, KANSANPETTURIT, VALTIOPETTURIT, KANSANMURHAAJAT.
  Nurembergin tribunaalissa Niinistön kaltaisia varten on varattu aivan erityispaikat kompostialtaasta.

 8. Se näissä Nurembergin saippuoissa vielä on kysymyksenä, että voiko näitä myydä esim. synagogan kesämarkkinoilla kosher-väittämällä…
  Ei oikein tekisi mieli suorastaan kysyä synagogan rabbilta, kun on itsekin Swinefort-Suurshill -sukua, eikä ehkä tekisi markkinointimielessä hyvää aiheuttaa turhaa ahdistuneisuutta ostajakunnassa.
  Saippuaresepti on se perinteinen Cromwellin resepti, jota Soroskin oli käyttänyt. Sitä paitsi raaka-aineet on kuitenkin ennen tuhkaamista GMO, joten ei voine ainakaan aivan suoraan väittää etteikö olisi kosher 🤔
  **”
  ”Tuolla navetan takana Nurembergin tuomioistuimen kompostialtaassa on jo aika hyvin apulantatuotanto käynnissä.
  Lähinnä ongelma on, kun tuomitut on useimmiten itsekin GMO.
  Mutta kun kompostimateriaalin kuivattaa ja polttaa energiaksi (sopii hyvin esim. ydinvoimalan generaattori-kattilan kiehuttamiseen, voi jäljelle jääneen tuhkan käyttää esim. lannoitteena tai vaikka saippuatuotannossa.
  Tulee muuten ihania käsintehtyjä saippuoita.
  Mainitsen tässä samalla – ellei se Marcoa haittaa – että tribunaalin puodista voi ostaa edullisesti esim. paljon kehuttuja Nurembergin kahvisaippuaa ja Nurembergin laventelisaippuaa.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*