Marco de Wit 4 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä lyhyessä videossa ei mennä juurisyihin eli evoluutiopsykologiaan, mutta silti yleisellä tasolla hyvin kerrotaan ihmisten ja varsinkin miesten muuttumisesta raukoiksi.

 

Videoon saa suomenkielisen tekstityksen.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Raukat

 1. Yhdelläkään naisella ei ole mitään oikeutta, eikä tule olemaan mitään oikeutta valittaa siitä, että kansanmurhasta selvinneet suomalaiset miehet tulevat laillisesti totaalisesti laittamaan kuriin kaikki naiset ja heillä ei tule olemaan mitään valtaa yhteiskunnassa. Voitte olla kaikki naiset aivan varmoja siitä. Naisten kansan ja rodunpetturuutta ei tulla unohtamaan. Naisten mielikuvitusvallan, sekä hyvien aikojen helpot ajat ovat ohi ja tulemme palaamaan oikeaan, kovaan miesten valtaan, jossa naisilla ei tule olemaan mitään valtaa yhteiskunnassa, ei mitään valtaa perheessä. Te vain niin useasti tuhoatte, murhaatte, petätte ja mädätätte koko yhteiskunnan ja olette täysin turhia ja arvottomia yhteiskunnassa.

  1. Nuorten naisten Koko olemassaolo perustuu tänä päivänä riepujen hankkimiseen…Joita käytetään kerran..Korkeintaan kaks..

 2. Länsimainen demorkratia ja kommunismi… Mitä eroja niillä loppujen lopuksi on? Molemmissa kansa nauttiin konjakkinsa edustajinsa välityksellä. Ja vaikka edustajat liikkuvat yksihenkilö per ajoneuvo, niin kansa ei saa liikkua. Kansalta viedään jopa ajoneuvot pois. Ja molemmissa kansan tarvitsee tuottaa johtajiensa hyvinvointi.

  1. Myös Länsimainen demokratia perustuu järjestelmälliseen valehteluun.

   Kaikki puolueet täällä ovat tosiasiassa osa kv. pankkikartellin suojelukoneistoa ja järjestelemässä täällä hässäkkää vetääkseen huomion itseensä. Yksi kannattaa tätä, toinen vastustaa toista, kuitenkin niin, että finanssieliitti saa aina etunsa ja kansa häviää aina. Ohessa esimerkki :

   lähde : http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20695.msg99654#msg99654

   Voidaan ajatella, että eduskunnassa on oikeastaan vain yksi puolue, jolla on vain kahdeksan eri nimeä ja osastoa. Tämä on vapaamuurareiden nerokasta teatteria pelata sitä, että mikään puolue ei koskaan tule liian suureksi, eikä sitä voi koskaan myöskään syyttää yksinomaan huonoista päätöksistä. Sama puolue voi olla yhdessä asiassa kansallismielinen, toisessa ei. Tällä strategialla hämärretään puolueiden eroja ja voidaan ajaa sisään sama päätös huolimatta siitä mikä puolue sen tekee.

   Kuinka homma toimii? PS yrittää olla ”kansallismielinen” maahanmuuttoasioissa. Toisaalta puolueen talouspolitiikka on mahdollisimman globaalia ja Suomea haittaavaa. Sanotaanko juutalaista. Jos ei kelpaa isänmaalliselle niin äänestä vihreitä tai vasemmistoliittoa. Nyt meneekin monimutkaiseksi äänestäjän näkökulmasta! Maahanmuuttajat ärsyttävät = pakko äänestää persuja. TTIP ärsyttää = pakko äänestää vihervasemmistoa. Lopulta kaikki menee läpi, maahanmuuttajat, TTIP ja kansallisomaisuuden myynti. Mikään osapuoli, PS tai vihervasemmisto, ei ole yksin vastuussa mistään asiasta, joten ketään ei voi syyttää. Maahanmuuttajat tulivat läpi, koska Vihreät oli hallitusvastuussa aiemmin. Sitten valittiin PS maahanmuuttajien vuoksi ja TTIP tuli läpi.

   Toisaalta taas on vihreä poliitikko, joka vastustaa TTIP:tä ja kansallisomaisuuden yksityistämistä. Eli Vihreiden Heidi Hautala. Kuinka ollakkaan Hautala kammetaan pois palliltaan kesken kauden vedoten epäselvyyksiin kotiremontissa. Sen jälkeen hommaan valitaan Vihreiden Pekka Haavisto, joka heti ensitöikseen myy Carunan Rothschildeille runnoen kokouksen loppupuolella. Mediassa Haavisto esitetään tietysti tolkun ihmiseksi ja harkitsevaksi ammattilaiseksi, vaikka hän kiivaasti vaatii Suomea myymään kaiken kansallisomaisuuden…vaikka vihreät juuri vastusti Halla-Ahon mukaan TTIP:tä!

   Näin tässä sekavassa vyyhdissä saadaan vietyä läpi asioita, joita jokin puolue vastustaa kansallisista syistä ja joku puolustaa. Äänestäjällä ei voi olla mitään varmuutta äänestäessään mitä hän saa. Maahanmuuttajat, TTIP ja kansallisomaisuuden myynti menee läpi, koska PS, Vihreät, Vasemmistoliitto ja Kokoomus puolustavat ristiin joitakin asioita ja vastustavat ristiin toisia asioita. Lopputuloksena Suomi on täynnä VOK:keja, TTIP toteutettu ja kaikki kansallisomaisuus on myyty. Ketään ei voi syyttää, koska kukaan ei vastannut mistään kokonaan ja joku aina vastusti ainakin jotakin asiaa.

   Suomessa puolueet ovat jo kauan toimineet kv. rahaeliitin käsikassaroina kansan kontrolloimiseksi ja sen kapinoinnin estämiseksi ja hallitsemiseksi. Kun kansa tämän vieraan raha- ja pankkijärjestelmän kourissa koko ajan velkaantuu, tulee orjuutetuksi, kärsii ja menettää kaiken, se tahtoo luonnollisesti asiaan muutosta ja kapinoi. Silloin puolueet (kukin vuorollaan) rientävät sen avuksi ja lupaavat sille muutosta ja kansan olojen parantamista. Ne tahtovat toimia kansan äänitorvina ja kapinajohtajina. Näin ne kokoavat kansan syvät rivit riveihinsä ja saavat heidät täydelliseen kontrolliinsa. Jokainen voi nähdä, ettei yksikään suuri poliittinen puolue Suomessa – pyri irtaantumaan tästä yksityisestä raha- ja pankkijärjestelmästämme, jossa raha on korollista velkaa ja sellaisena hirvittävä joukkotuhoase. Poliittiset puolueet tekevät vain näennäistoimenpiteitä ja antavat tämän kv. rahakartellin niiden varjossa täysin esteettömästi jatkaa Suomen kansan tuhoamista. Kaikki politiikka Suomessa on petosta ja toteuttaa petosta.

   1. Juuri näin. Puoluemafia. Sulle mille turhat virat- järjestelmä. Kaikki on myytävänä eniten tarjoavalle.

 3. Ihmehän tuo olisi, jos naisten johtama kasvatuslaitos-systeemi kehdosta armeijaan ja yliopistoihin ei tuottaisi pojista nöyrää, kuuliasta ja tottelevaa materiaalia järjestelmien käyttöön; valtio, kunnat, seurakunnat, työnantajat, yritykset, pankit, jne.

 4. Yksi lähestymiskulma voisi olla ihmisten hallitseminen ryhmäpaineen kautta. Tämä iskostetaan meihin jo pienenä, jos ei päiväkodissa niin viimeistään koulussa. Jos on erilainen, ei saa kavereita, putoaa ryhmän ulkopuolelle. Elämä on kaikin puolin hankalaa ja sitten jopa suurella varmuudella joutuu kiusatuksi. Työelämä pyörii pitkälti tiimitöiden, verkostoitumisen ja sosiaalisten taitojen ympärillä. En sano, että peli on menetetty, työpaikkoja on monenlaisia, sosiaalisia taitoja voi oppia ja jos lapsuuden ja nuoruuden selviää särkymättä tai onnistuu kokoamaan itsensä, voi selvitä. Mutta hyvin moni ihmisistä omien havaintojeni mukaan on lauman orja. Edes small talkia hyvien ilmojen pitelystä ei juuri voi käydä ilman, että ”kaverikin sitä ja tätä” pitää mainita. Ja mitä ryhmään kuuluminen sitten vaatii: samanlaista pukeutumista (ainakin tietyssä iässä), samanlaista sälää (penaalit, kumit, kynät, reput, muotilelu), samanlaista musiikkia, samojen (aivopesu) sarjojen katsomista ja samanlaisia mielipiteitä (onko anarkisti, hipsteri, uusnatsi, mamo) jne. Ns. muotisukupolvet näkyvät ajan politiikassakin ihmisten lyhytjänteisyytenä. Hyvänä esimerkkinä se kuinka koronasta siirryttiin sujuvasti Ukrainaan ja natoon. Samalla politiikastakin on tullut kevyttä ja pinnallista. Sen sijaan, että valtion asioita hoidettaisiin tai ainakin yritettäisiin vaikuttaa pitkäjänteisesti, uhrautuvasti ja vastuuntuntoisesti, ovat mielipiteet nopeasti vaihtuvia kuin kevään muotiväri.

  Toki kansallisluonne ja kansakunnan kantamat traumat voivat osaltaan vaikuttaa. Suomen suuruuden ja samalla vapauden aika päättyi aikoinaan traagisesti. Ehkä meihin on näiden vaikeiden aikojen seurauksena syntynyt mielen vääristymiä, tietyllä tavalla olemme jääräpäisiä ja kykenemättömiä yhteistyöhön tai sulattamaan eriäviä näkemyksiä. Toisaalta olemme oppineet pärjäämään sulautumalla harmaaseen massaan. Niinpä meidän keskuudestamme ei nouse ketään uuden ajan Jaakko Ilkkaa koska kukaan ei uskalla erottua joukosta. Niinpä lainkuuliaisina odotamme, että esivalta diskriminalisoisi n-sanan, jotta sitä saisi taas käyttää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*