Marco de Wit 4 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää idän kuin lännen imperiumia. Suomen pitäisi pysyä puolueettomana, koska vain niin se pysyy itsenäisenä.

 

Ukrainan sota on loputon suo, johon Suomen ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan. Toisaalta Laittoman Lehden tehtävänä on kertoa ruma totuus: USA pyrkii piirittämään Venäjää ja kaatamaan sen hallituksen joko värivallankumouksella tai sotilaallisesti.

 

Tässä ei ole kuitenkaan mitään järkeä, koska USA:n kannattaisi olla kaveria Venäjän kanssa, jotta se voisi estää Kiinan nousun. USA toimii siis järjettömästi Amerikan edun näkökulmasta. Miksi? Koska sionistit johtavat Amerikan ulkopolitiikkaa.

 

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

 

Sionistit vihaavat Venäjää, koska se tukee Israelin vihollisia, kuten Syyriaa. Niinpä Syyrian ja Ukrainan sodat ovat vain yhden ja saman sodan kaksi eri näyttämöä.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Amerikan valtaeliitti ei kuitenkaan koostu vain juutalaisista sionisteista, vaan myös Rockefellerien johtamista waspeista, jotka haluavat suhteellisen hyvät suhteet Venäjään. Niinpä Rockefellereiden frontti Trump yritti luoda hyvät suhteet Putiniin ja siinä aika hyvin onnistuikin.

 

Tästä raivostuneena juutalaisjohtoiset demokraatit sitten hyökkäsivät Trumpin kimppuun väittäen hänen olevan Venäjän agentti. Lisäksi demokraatit järjestivät sionistien avulla vaalivilpin, jolla saivat seniilin valepresidentin Joe Bidenin valtaan. Niinpä sitten Biden heti ensi töikseen lisäsi tukea Ukrainalle heikentääkseen Venäjää.

 

Natopäällikkö Philip Breedlove: “Ukrainalaiset ovat Naton proxyjä/puolestasotijoita”

 

 

Ideana oli yllyttää Venäjää sotaan, jotta maailma saataisiin käänettyä Venäjää vastaan ja Pietarin porteilla oleva Suomi Natoon. Tämä ei kuitenkaan kunnolla onnistunut, koska suurin osa maailmasta ei suostunut Venäjän vastaisiin talouspakotteisiin. Sionistit eivät siitä kuitenkaan välitä, koska heille tärkeintä on murskata Venäjä myös sotilaallisesti. Israelin vihollinen on tuhottava hinnalla millä hyvänsä, jotta jumalan valitsema kansa vihdoin saa Suur-Israelinsa.

 

Niinpä demokraattien johto ja muutama petturirepublikaani ovat menneet juutalaisen Adam Schiffin johdolla Kiovaan lupaamaan Ukrainalle Amerikan täyden tuen. Käytännössä luvattiin myös Amerikan joukkoja ja tarpeen vaatiessa myös Amerikan ydiniskuja.

 

Et usko? No, et varmaan, jos uskot Suomen valtamediaa. Onneksi loistava Tucker kertoo taas totuuden. (Tosin hän ei tietysti voi puhua sionistien roolista sanakaan, mutta kyllä se käy läpi rivien välistä varsinkin, kun tiedät mikä Schiff on.)

 

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Tucker: USA:n demokraatit haluavat ydinsodan Venäjän kanssa! (Sionistit painostaa!)

 1. Euroopan pitäisi olla yhtenäinen. Sen väkiluku on enemmän kuin USA:n ja Venäjän yhteensä. – Yhtenäinen Eurooppa voisi yksin kukistaa USAn ja Venäjän taloudessa. Nuo kaksi yhdessä pitävät Euroopan heikkona ja EU on USAn väline siihen. Ennen ensimmäistä maailmansotaa Saksa oli suurempi talousmahti kuin USA.

   1. Voi olla että kannatan, mutta ei nykyisillä tuhoavilla ja epädemokraattisilla materialistisilla EU:n arvoilla.

 2. Vaikka miten pedonatottajat ja kansallismielismielisinä teeskentelevät pedonatottajat yrittävät asiaa kääntää ja selittää, Suomi käy de facto sotaa Venäjää vastaan. Miettikää sitä hetki tyhmät ja vähä-älyiset persut.

  1. Sitä ne pedonatottajat haluavat. Ihan tietoisesti. Pedonatottajat ja kansallismieliset tahtovat kuuman sodan revanssin merkeissä. Kuka lähtee noiden natsimulipäiden mukaan?

   Kaikki tuo on rikoslakien mukaan rikollista toimintaa, mutta kukaan ei siihen puutu. Tutkintapyynnön paikka.

 3. Jännä että kukaan ei puhu sionisteista, paitsi.. No tottakai: hallusinaatio Marco. Muutenkin taas ihan mielisairaalan kirjoituskerhon tasoinen tuotos.

  1. Jännä miten teitä sionisteja löytyy niin paljon Suomestakin. Taitaa ärsyttää, että vielä löytyy yksi julkaisu, joka uskaltaa sionistien juonista kertoa.

   Eipä silti. Ensimmäinen pointtisi on kyllä mielenkiintoinen. Tosiaankin kaikki muut mediat ovat olleet hiljaa siitä päivänselvästi asiasta, että Syyrian ja Ukrainan sodat ovat saman sodan kaksi eri näyttämöä. Nähtävästi MV-lehti ei enää uskalla kritisoida juutalaisia ja Partisaani puolestaan fanittaa niin kovasti Ukrainaa, ettei uskalla kertoa natsien ja fasistien taistelevan Israelin sekä sen fronttien, kuten Soroksen, Ukrainan juutalaisten oligarkkien sekä juutalaisen pressan puolesta.

   Jopa Unz on aika hiljaa tästä eli pitääkö minun kirjoittaa sinnekin taas yksi juttu. Onglemana näyttää olevan, että Naton kannattajat eivät tietysti uskalla puhua sanaakaan Israelista, mutta eivät myöskään Venäjän kannattajat, koska sen narratiivina on denatsifikaatio, joten eivät uskalla selittää Israelin ja natsien olevan Ukrainassa liitossa. Se vain on liikaa tavallisille yksinkertaisille ihmisille ymmärtää ja lisäksi Venäjä ei halua totaalisesti polttaa suhteitaan Israeliin vaikka tietää sen käyttäävän USA:ta proxinaan.

   Israel onkin mahtavassa tilanteessa, kun pystyy käymään proxysotaa. Tosin sitähän äärijuutalaiset ovat tehneet tuhansia vuosia. Huvittavaa vaan, että nyt siitä kukaan ei enää uskalla puhua sanaakaan. Ei edes natsit, jotka nyt kuvottavalla tavalla liittoutuneet Israelin kanssa Venäjää vastaan. Tosin suuri osa natsien ja fasistien järjestöistä varmaan onkin vain CIA:n ja Mossadin frontteja, joita juutalaiset oligarkit rahoittavat. Ihan samalla tavalla Israel on myös liitossa pahimpien jihadistien kanssa rahoittaen niitä Syyriaa ja muita Israelin vihollisia vastaan tyyliin diveda impera.

   Lähi-Idän kansoille on päivänselvää, että liittoudutaan milloinkin kenen kanssa tahansa milloin se vain hyödyttää eli viholliseni vihollinen on ystäväni. Geneettisesti naiville germaaneille ja vielä naivimmille suomalaisille tätä on kuitenkin lähes mahdotonta ymmärtää.

   1. En ole sionisti, enkä syytä ketään miksikään ilman todistei. Sinuahan todisteettomuus ja hallusinaatiot tunnestusti ei hidasta

    1. Ei todisteita??? 😁

     Vai halua nähdä KAIKKIALLA olevia todisteita?

     Mietippä Laila sitä.

     1. ”Ei edes natsit, jotka nyt kuvottavalla tavalla liittoutuneet Israelin kanssa Venäjää vastaan. Tosin suuri osa natsien ja fasistien järjestöistä varmaan onkin vain CIA:n ja Mossadin frontteja, joita juutalaiset oligarkit rahoittavat.”

      Esittäkää todisteet nyt vaikka tuosta. Sen verran massiivinen operaatio, että varmasti jotain vedenpitävä todisteita saatte kaivettua.

      Mietippä sensuroitu sitä.

     2. Siis Saksassahan syyttäjä veti uusnatsijärjestön oikeuteen vihapuheesta ja vaati järjestöä lakkautettavaksi. Lopulta sitä ei kuitenkaan voinut lakkauttaa, koska poliisitutkinnan ja tuomiokäsittelyn aikana tuli ilmi, että suuri osa uusnatsijärjestön johdosta oli valtion suojelupoliisin myyriä tai vasikkoja.

      Varma ei tietysti voi olla, että Suomessa olisi äärioikeistossa käynyt samalla tavalla, mutta kyllä se pitää ottaa huomioon varteenotettavana vaihtoehtona. Tiedustelupalvelujen modus operandi on nimenomaan aina ollut oppositiojärjesteöjn soluttaminen. Lenin hyvin sanoi, että paras tapa kontrolloida oppositiota on johtaa sitä itse.

 4. Alkaa heti oksettaa rikolliset ja kuvottavat imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset ihmiset. He ovat kaikki kuvottavia teeskentelijöitä, valehtelijoita, rikollisia, murhaajia, varkaita ja raiskaajia, jotka ovat täysin kyvyttömiä elämään omillaan. Tämän takia he ovat aina tarvinneet muita kansoja loisiakseen heistä ja he eivät selviydy yksin. Heidän asemansa ja hyvinvointinsa perustuu täysin tähän rikolliseen ja kuvottavaan muista loisimiseen. Totta kai he yrittävät loisia muista viimeiseen asti, koska he eivät selviydy ilman isäntäeläimiä.

 5. Sielä missä on amerikkalaisia, sielä soditaan aina. Maailman levein kansa vaikka ne kieltäytyy myöntämästä että eivät enää ole maailman napa. Eivätkä edes survalta.

 6. Suomi lanataan Putinin toimesta kaalipellon alustaksi.Itse asun jo siinä vaiheessa kaukana ulkomailla.

  1. Venäjällä, niinkö. Onko auvoisa olo siellä vailla sananvapautta olevassa maassa. Ei ne sielläkään pidä käpykaartilaisista.

 7. Tämä kaikki NYT tapahtuva NÄYTELMÄ oli ollut TOTTA jo v. 2016 —-….. jos Clintonin ämmä olisi voittanut kuten oli pommin varmaa tapahtua!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*