Marco de Wit 5 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jo on aikoihin eletty, että Laiton Lehti mainostaa äärisuvakki Anna Kontulan haastattelua.

 

Toisaalta Suomi on nyt niin Natokiimassa, että on pakko mainostaa niitä harvoja natokriitikkoja, jotka valtamediaan päästetään.

 

 

Kansanedustaja Anna Kontula hyvin kertoo kuinka Naton viides artikla EI takaa yhtään mitään apua. Niinpä jokaisen pitäisi välittömästi tajuta, etteivät Natomaat tule lähtemään ydinsotaan, jos Venäjä hyökkää ja ampuu taktisen ydinaseen Suomeen.

 

Sodan tullessa suurvallat tulevat käyttämään Suomea ydinaseidensa testikenttänä, koska eivät oikeasti välitä suomalaisista pätkääkään. Vain idiootit kuvittelevat vieraiden kansojen uhraavan oman olemassaolonsa joidenkin kaukaisten suomalaisten vuoksi. Onkin täysin käsittämätöntä, että nykyään kansallismieliset ja varsinkin persut ovat NAIVIMPIA kuin äärisuvakki Kontula.

 

 

Kontula kuvittelee, että islamistit muuttuvat hyviksi astuessaan Suomen rajan yli. Se on kuitenkin lievää sekopäisyyttä verrattuna persuihin, jotka uskovat muiden maiden uhraavan olemassaolonsa Suomen takia.

 

 

Alla olevassa videossa Kontula puhuu alussa aika hyvin, mutta loppupuolella tulee esiin äärisuvakki, jota ei muu kiinnosta kuin pasifismi ja ilmastonmuutoshysteria. Tästä huolimatta suurkiitos Kontulalle villasukkameemistä! Se on kuin täsmäohjus, joka räjäyttää natottajien valheet.

 

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

49 thoughts on “Anna Kontula Naton turvatakuista: Ei velvoita kuin lähettämään villasukkia

 1. Rikollisjärjestö natoa kiinnostaa Suomessa vain kaksi (2) asiaa:

  1. Uskomattoman hyväuskoinen ja totaaliseen psykoositilaan ajettu kansa jolta on todella helppo VARASTAA maan väkilukuun nähden mielettömät summat rahaa mm.”välttämättömiksi asekaupoiksi” väitetyillä romun myymisellä (tämä on jo alkanut 90-luvun alussa kun Suomea kusetettiin Hornet kaupoissa ja jatkoa seuraa…)

  2. 1350 km Venäjän vastaista rajaa jonka takaa idän karhua on mukava tökki kepillä -erityisen herkulliseksi tämän tekee titysti se että itse pääperkeleet punovat juoniaan 10 000 kilometrin päässä sieltä missä (ennemmin tai myöhemmin) veri tulee virtaamaan. Suomi on pedonatottajille lohdutuspalkinto menetetyn ukrainan tilalle. Suomesta on tarkoitus tehdä seuraava ukraina -korruptiohan täällä on jo valmiina ja talous täysin kuralla.

  Täytyy olla todella vakavasti persuuntunut jos ei ymmärrä mikä rooli tässä geopoliittisessa pelissä on Suomelle, ja erityisesti SUOMALAISILLE NUORILLE MIEHILLE varattu.

  On se yhtä helvettiä ettei historiasta ole opittu mitään. Joka perkeleen kerralla häviävässä joukkueessa.

  1. Suomea työnnetään omien johtajien käskystä suoraan KARHUN KITAAN. Venäjä on jo aloittanut mielipidevaikuttamisen Suomea vastaan: Suomi lähettää jo panssareita itärajalle, vaikka niitä oli siirretty Kaakkkois-Suomesta Niinisaloon.

   Pitäisi terveellä järjellä tajuta, ettei kannata pikku valtion lähteä uhittelemaan naapureille. Se tie on lyhyt.

 2. Suomaalaisilla on mittasuhdeharha; Soomi kuuluu kaikille, onnellisin kansa, paras koulutusjärjestelmä, vapain media, Soomen pitää tukea Natoa ja EUta, muuten ne romahtavat, mikään hinta ei ole liian kallis maailman pelastamisesta, me maksamme velkaa ”kehitysmaalaisille”…. ym. yhteiset valheet.

  Mennäänpäs keräämään suovillaa kesällä ja kehrätään siitä lankaa ja tehdään niistä vaatteita. Mennäänpäs polttamaan havupuita tervahautaan ja asumaan sinne talveksi.

  Mennäänpäs satoja vuosia taaksepäin olosuhteissa. Me taistelemme sisukkaasti kovia luonnonolosuhteita vastaan ja voitamme!

  Tampereella muuten suomalaisilta nälkäjonoissa on loppunut ruoka kun ukrainalaiset ovat etusijalla. Suomalaisista on tehty palestiinalaisa Suomeen.

  Johdolla on siinä mielessä hätä natojäsenyydessä, koska niillä sen verran on älyä, että tajuavat etuoikeutetun ts. vääryydellä saadun, asemansa uhatuksi kansan taholta., Köyhin kansanosa ei tule puolustamaan maata.

  Valtamedia kääntää tuonkin kansalliseksi yhtenäisyydeksi. Se tuo aina jonkun valhetarinan eli narratiivinen, jolla narrataan ja kansaa pidetään onnellisessa unessa.

  1. Uhitteletko venäläisille ja muille naapureille pikkuvaltion edustajana? Haluatko zoomalasten kuolevan Naton avustuksella?

    1. Mitä muuta ne sinun uutiset kertovat? Tieteellisen totuuden? Uskot kaiken mitä toimitukset suvaitsevat syöttää sinun päähän? Hah hah hallelujaa ja tsiisus!

 3. Ukraina saa vaikka kuinka paljon avustusta kuulumatta mihinkään ja Suomi saisi täsmälleen saman avun, vaikka kuuluisimme kaikkiin typeriin länsimaisiin runkkauskerhoihin. Nato on pelkkää bluffia ja perustuu vain Venäjän pelotteluun, mutta tosipaikan tullen se ei tuo mitään lisäarvoa vaan ainoastaan heikentää jäsenmaidensa turvallisuutta ja kiristää maailmantilannetta.

  1. Olet aivan oikeassa. Ensin amerikkalaiset ja brittivihollisemme pistävät Suomen tökkimään karhua tikulla silmään ja sitten he sotivat viimeiseen SUOMALAISEEN asti.

 4. Kontula ei ole ymmärtänyt lukemaansa. NATO artiklojen mukaan hyökkäys Suomeen ei velvoita ketään yhtään mihinkään. Todetaan vain että se olisi kuin hyökkäys kaikkia NATO-maita vastaan, mutta siinä se. Ei mitään muuta.

 5. Nato on vain USA:n intressejä puolustava hyökkäysliitto. Se on sellaiseksi luotu ja sellaisena se on koko historiansa toiminut. Ei ole olemassa mitään Nato-joukkoja vaan ne on aina jonkin maan omia sotajoukkoja.

 6. Vasemmistoliitto ei ole ihme kyllä harjannut eduskuntaryhmäänsä Naton taakse. Vain haittasomali Suldaan kannattaa siellä Natoa.

 7. Tänään juuri naton pääsihteeri Jens Stoltenberg totesi, että turvallisuuden takuut hakuprosessin ajaksi ovat neuvoteltavissa, ovatko ne poliittisia lauselmia (siis pelkkiä sanoja) vai naton harjoitusten lisäämistä. Nato ei kuitenkaan voi harjoitella täällä koko ajan ja mikä lisä vaikkapa 40 virolaista ja 40 liettualaista panssarijääkäriä onkaan. Myös ukrainassa oli amerikkalaisia sotilaita Venäjän hyökätessä ja ne evakuoitiin nopeassa aikataulussa, eivät siis estäneet mitään.

  1. Houkutuslintuja 40+40. Media saa tarvitsevansa otsikot. Kyllä ne kaikki lähtee Suomesta, jos tosi tilanne tulee. Saikulle ja kotiin mamman luo takaisin.

 8. Kyllä ne nyt ihan oikiasti aikoo aloittaa sen ydinsodan,
  niiin paljon chemtrailataan lentokoneilla.
  Juuri tänään polttopuita halkoessani metsässä
  lensi yli helsinki-dallas-lentokone (tarkistin myöhemmin)
  paksulla 20 minuuttia näkyvällä jättövanalla,
  joka ylläriylläri loppui äkisti kesken lennon juuri yläpuolellani.
  Kohdaltani eteenpäin lentokoneesta ei jäänyt enää mitään vanoja leijailemaan

  1. Kettu kun Stingerillä ei ylety kuin kolmeen kilometriin ja kohteen pitää olla lähes kohtisuoraan pään päällä.

   Onneksi venäläisillä on paremmat ohjukset, kun ne ampuvat matkustajakojeen alas Suomen ilmatilassa. Tai Nato ampuu ohjuksella. Ja sitten ne kaksi pääsevät syyttelemään toisiaan ja aloittamaan taistelut suomalaisten alueella.

 9. Naiset eivät käytännössä koskaan häviä evoluutiossa, vaan he käytännössä voittavat koko ajan riippumatta siitä, että kuinka vastuuttomia ja tuhoisia ihmisiä he ovat yhteiskunnalle. Jos naiset pääsevät valtaan, avaavat rajat vihollisille, vihollinen tuhoaa ja teurastaa miehet, eivät naiset, vaan joka ikinen nainen raiskataan lopulta ja he synnyttävät valloittajien lapsia. Tämä kertoo siitä minkälaisia vastuuttomia ja epäluotettavia ihmisiä naiset ovat yleisellä tasolla, joihin ei pidä koskaan luottaa ja joita ei pidä koskaan, ikinä päästää mihinkään valtaan tai he tuhoavat kansansa ja rotunsa.

   1. Miksi heidän pitäisi paljastaa totuutta ja varsinkaan miehille? Eivät naiset välitä totuudesta ja siitä mikä on oikein tai väärin. Miehethän saattaisivat vielä alkaa hankaliksi jos tietäisivät, että nainen voittaa aina. Naiset ovat tosiaankin luonnollisia valehtelijoita, jonka takia he eivät koskaan kerro totuutta näistä jutuista. Miehethän jättäisivät nopeasti petturit naiset jos saisivat tietää totuuden ja eivät ajaisi naisten etuja omalla kustannuksellaan.

    Naisille on täysin yhdentekevää mikä kansan koostumus lopulta on, kun he tekevät kuitenkin lapsia aina voittajille ja vahvemmille. He usein vielä edesauttavat näitä valloittajia pääsemään valtaan ja teurastamaan, sekä syrjäyttämään oman kansansa miehet.

    On vain naisten etu, että miehiä tulee mahdollisimman paljon, olivat sitten mitä tahansa miehiä, mutta naisille tarjolla oleva valikoima sen kun kasvaa mitä enemmän miehiä tulee.

   2. Miehet ovat koko ajan joutuneet todistamaan olevansa hyviä ja oikeita miehiä? Missä vaiheessa naiset alkavat todistaa olevansa oikeita kunnon naisia, jotka eivät myöskään petä omaa kansaansa ja rotuaan? Miksi naisille on aina alempi vaatimusrima? Miksi heidät aina päästetään helpolla ja saavat elää vastuuttomasti, sekä murhata kaikki muut samalla?

    Missä ne oikeat kunnon naiset sitten ovat? Voiko joku näyttää? Kaikki ne suomalaisten miesten päälle sylkevät naisetko mitä on koko Suomi täynnä? Heitäkö miesten pitäisi puolustaa ja uhrautua heidän puolestaan? Hohhoijaa…

    Antaa suomalaisten naisten tehdä erittäin älykkäiden neekereiden lapsia.

   3. Eivät naiset tule koskaan kiittämään ja palkitsemaan sinua jos uhraudut heidän puolestaan. Heti tilaisuuden tullen yleisellä tasolla naiset puukottavat selkään.

    1. Useimmat naiset on käytännössä evoluutio ohjelmoinut kiittämättömäksi siitä yksinkertaisesta syystä, että naaraan tehtävänä on koko ajan joko vaatia tai kannustaa miestä hankkimaan resursseja sekä suojelemaan. Naiset lähtevät siitä, etä he ovat siihen automaattisesti oikeutettuja. Evolutiivisesti näin onkin, koska ilman naisia ja heidän tukemista yhteisö ei voi jatkaa olemassaoloaan. Miehet ovat uhrattavissa, mutta eivät naiset.

     1. Eihän varsinkaan suomalaiset naiset koskaan kannusta, rohkaisee ja palkitse yhtään millään. Jotkut aivan yksittäiset suomalaiset naiset kyllä, mutta kyllä apinakin tuottaa joskus yhden oikean sanan kirjoituskoneella.

      Eivät varsinkaan suomalaiset naiset koskaan toimii millään evolutiivisesti hyödyllisellä tavalla. Suurimmaksi osaksi pelkkää haittaa yhteiskunnalle.

     2. Aivan samaan tapaan suomalaisten miesten pitää naisten tapaan opetella olemaan kiittämättömiä ja koskaan naiset eivät ole tarpeeksi hyviä, vaan aina pitää haukkua alimpaan helvettiin, juuri kuten suomalaiset naiset itse aina tekevät. Juuri tämän takia historiassa minulle suomalaisille naisille annettiin joskus pitkin korvia ja naiset käänsivät tämänkin niin, että vika oli miehissä, ei naisissa. Otetaan suomalaisista naisista mallia ja kohdellaan heitä kuten suomalaiset naiset kohtelevat miehiä, kuin heitä ei olisi olemassa ja heillä ei ole mitään arvoa yhteiskunnassa, vaan he ovat pelkkiä arvottomia ja hyödyttömiä nollia. Suomalaisten naisten omasta käyttäytymisestä kannattaa ottaa mallia, sillä se on evolutiivisesti järkevää käyttäytymistä.

     3. Naisia pitää joka päivä painostaa todistamaan, että heistä on jotain hyötyäkin ja heillä on jotain arvoa. Jokainen näkee, että he ovat lähes kaikki täysin hyödyttömiä ja haitallisia, eivätkä tuota mitään. Sen sijaan heistä on vain kuluja ja haittaa. Jos naiset eivät tuota lapsia ja huolehdi perheestä, he ovat pelkkä kuluerä ja haitta yhteiskunnalle, kuten lähes kaikki heistä nykyisin ovatkin.

      Pistetään naiset tuottamaan jotain hyödyllistä ja vaatimaan heitä tekemään. Nykyisin he eivät ole mitään muuta kuin arvottomia, hyödyttömiä ja haitallisia siipeilijöitä, joita ei kannata suojella ja joiden vuoksi ei kannata uhrautua.

   4. Mikseivät naiset sitten missään vaiheessa todista että eivät ole pettureita, epäluotettavia ja mädättäjiä ihan muutamaa sinänsä upeaa naista lukuunottamatta? Naisia on miljoonia, mutta käytännössä jokainen on petturi ja mädättäjä. Tilastot ja käytäntö puhuvat kaikki puolestaan.

   5. Todellisuudessa elämä on erittäin mustavalkoista, jota ”älykkäät” eivät koskaan tajua. He ajattelevat asioihin olevan muita näkökulmia ja kaikki riippuu siitä miten asiaa katsoo… ja loppu onkin historiaa, kuten nyt voidaan nähdä. Elämä on mustavalkoista, oikeaa ja väärää, oikeaa ja vasenta, elossa ja kuollutta, tervettä ja sairasta, omalla puolella tai vihollisen puolella.

    1. Hyvä pointti. Tosiaan korkeamman älykkyysosamaan omaavat on helpompi saada uskomaan virheellisen abstrakteja todistuksia siitä, että rotuja ja sukupuolia ei muka ole olemassa, jne. Tavallisen keskimääräisen noin 100 pisteen ihminen on paljon enemmän jalat maassa. Tosin sitten heitä on helppo huijata tekemällä asioista hyvin monimutakaisia eli esim. eivät pysty tajuamaan vähimmäisvarantojärjestelmän eli rahakoneen toimintaa. Yleensäkin valtaeliitti pystyy huijaamaan lähes KAIKKIA ihmisiä, joskin eri tyyleillä. Lisäski valtaeliitti pystyy korruptoimaan ja ostamaan käytännössä kaikki ihmiset, joskin jälleen hieman erilaisia tavoin

     1. Tai, että seksuaalisia suuntautumisia pitäisi laillistaa ja hyväksyä muita kuin yksi ja meidän kannattaisi tehdä yhteistyötä ja lisätä maahanmuuttoa ja lässyn lässyn. Ihmiset huomaavat hyvin pian, ettei ”älykkäistä” ole todellisuudessa mitään hyötyä, vaan käytännössä kaikki ovat pettureita ja vihollisia.

     2. Meinaatko, että Marco haluaa tuoda esille, että hän itse erehtyi aikoinaan tukemaan rappioliikkeitä, kun ”älykkäillä” ihmisillä on hyvin usein näitä vahingollisia ja tuhoisia ajatuksia, joita ei pidä tuoda yhteiskuntaan. Samoin ”älykkäät” olivat ne jotka aloittivat feminismin ja alkoivat ajamaan naisten äänioikeutta. Siksi heidän esittämiin ajatuksiin pitää suhtautua erittäin kriittisesti, koska historiallisesti suurin osa niistä on ollut vain haitaksi. Juuri siksi monet kansat tietävät melkein kaiken uuden olevan huonoa ja vahingollista.

     3. Konservatismi todellakin lähtee siitä, että pitää kuunnella maalaisjärkeä ja pitäityä vanhassa toimivassa ja muuttaa käytäntöjä vain sitten kun niitä on kokeiltu pienessä mittakaavassa, hyviksi todettu ja vähitellen omaksuttu suuremmassa mittakaavassa.

     4. ”osiaan korkeamman älykkyysosamaan omaavat on helpompi saada uskomaan virheellisen abstrakteja todistuksia siitä, että rotuja ja sukupuolia ei muka ole olemassa”

      Ei pidä paikkaansa. Se käyrä menee niin että se keskiverto ihminen (suuri massa) putoaa tuohon narratiiviin koska kykenee toistamaan ja oppimaan muttei ajattele päivän päätteeksi itse. Se vähä älyisin ei kykene oppimaan ja toistamaan niin hyvin vaan luovii elämässä näppituntumalla mikä on melkein aina oikein tällaisissa kysymyksissä. Se älykkäin osio taas kykenee oppimaan sekä tunnistaa toistuvat kuviot , huomaa logiikan puutteen ja näinollen näkee valheiden läpi

     5. No, joo. Riippuu kai mihin ne ÄO rajat laittaa. Tosiaan 100-110 pisteen tyypit ehkä voi aivopestä absurdeihin teorioihin, mutta ei 90 pisteen tyyppiä. Voit olla oikeassa, että aivopesu on vaikeaa yli 120 pisteen MIEHELLE, mutta naiselle menee taatusti läpi, koska ovat niin ympäristön vietävissä älykkäänäkin. Älykkäät miehet puolestaan myyvät itsensä helposti, eli ovat uskovinaan suvakismiin, koska siitä on hyötyä uralle.

     6. Samaan tapaan amissitkin kieltävät kaiken uuden ja jos jotain pitää muuttaa, niin täysin minimaalisesti ja erittäin vakaasti harkittuna. Samoin ovat aina ajatelleet sekä ne TYHMÄT suomalaiset, että venäläiset, kunnes Marcon kaltaiset ”älykkäät” ihmiset alkoivat selittämään, että ei kun naisille lisää valtaa ja naisillekin äänioikeus ja itse asiassa erilaisilla ”seksuaalivähemmistöilläkin” pitää olla oikeuksia ja heidän pitää olla ”tasa-arvoisia”.

      Jos emme pidä näitä vahingollisia mädättäjiä kurissa, niin sitten ei pidä kukaan.

     7. Juuri siksi varsinkin ”älykkäät” ovat epäluotettavia ja vahingollisia ihmisiä. He ovat aina kansan ja rodun pettureita.

    2. No, minä naisena arvioin olevani keskinkertainen älynlahjoiltani – en siis kaikista tyhmin, mutten kaikkein älykkäinkään. Looginen päättelykyky ja yleistietämys ovat vahvimpia osaamisalueitani, nekin keskitasoisia. Ihan olen ammattilaisella selvittänyt kognitiiviset kykyni johtuen lukivaikeuteni selvittämisestä. Ei ole kyse omasta mututuntumasta. Ei minua silti niin vaan hämätä tai käännytetä mihin tahansa monisukupuolisuus-uskontoihin. Tarvittaessa olen pääni kääntänyt perehtymällä eri näkökulmiin järkevintä vastausta etsien. Suurimmilta osin perheeni on PS:n äänestäjiä, mutta itse taas olen älynnyt hypätä siitä kelkasta pois miettimällä jonkun muun puolueen kannattajaksi ryhtymistä, joista olen viimeksi tutustunut Totuuspuolueeseen.

 10. Hyvä artikkeli, mutta viimeisessä kappaleessa menee hieman vikaan Kontulan loppupuheista. Hän mainitsi ympäristökatastrofit, ei ilmastohömppää tms. Eikös Talvivaarakin ollut, vai onko edelleen uutta ympäristökatastrofia tuottavaa. Yli Suomen oman tarpeen se jo tuottaa uraania vuositasolla. Sehän mennee Kanadaan jalostetavaksi, kai?
  Erittäin ihailtavaa tämä Kontulan ruodinta Natoon liittyen. Yleensä hänen ulostulonsa ovat aina vastenmielisiä olleet, mutta älykäs nainen pakko myöntää.

  Tietääkös LL miksi Transnistrian ruplassa on Putinin ja myös Stalininkin ihaileman sotapäällikön Suvorovin kuva?

  1. Äh… ei Anna Kontulassa mikään viittaa varsinaiseen älykkyyteen. Ainoastaan Natosta hän sattuu olemaan oikeassa. Miesten rima naisten suhteen on aina niin totaalisen alhaalla ja he pääsevät joka asiassa todella helpolla, jopa moraaliasioissa.

  2. Tekee mieli jatkaa vielä kun näköjään saan kommentoida. PT;N kiljumedia ei salli, koska haisen mahorkalle, kuulemma. UMV ei salli vaikka voimassa lähes vuoden edestä premiummaksua, mutta heidän mielestään olen hybridikeskuksen myyrä jos oikein ymmärrän, mutta se siitä.
   Miksi tuossa edellä sössötin Talvivaarasta ja uraanista? Eurajoen shamaania mukaillen, Ukrainan operaatiossa on kysymys ennen kaikkea poltetusta uraanista, ei kansanmurhasta. Se on sivuseikka sinänsä. Venäjä ottaa sen, mikä sille kuuluu. Samoin ottaa Suomelta, jos poltettua uraania ei luovuteta jalostettavaksi ydinkärkiä varten. Se mömmö kuuluu Venäjälle, haluttiin tai ei.
   Miksi Venäjä heti ensi töikseen meni Tsernobyliin? No tietenkin varmisrtamaan, oliko siellä polttoainetta ym, kun Zelenky oli ydinaseella jo uhannut aiemmin. Sieltä on mömmöt viety pois, ja sitten vetäydyttiin, kun Kiovaan ei aivan helpolla päästy. Samoin Venäjä ainakin kävi Zaporizzassa. Myäs mykolaivin voimala on tähtäimessä ottaa haltuun.
   Sama tehdään Suomelle, jos sovittuja mömmöjä ei anneta pois. Kontula tietää varmaan hyvin kaiken tämän. Jotkin kansanmurhat on vain sellaista humaania retoriikkaa suurvallan pyrkimyksissä.

 11. Kylläpä suomalaiset naiset toimivat evolutiivisesti järkevällä ja hyödyllisellä tavalla. Jokainen suomalainen mies tietää minkälaista saattaa suomalaiset naiset ovat.

  Laiton Lehti on tietysti kova suomalaisten miesten haukkuja, joten pitää tuoda tasapuolisesti esille rehellinen todellisuus suomalaisista naisista.

 12. Historiallisesti monille suomalaisille naisille on ennen aikoinaan annettu pitkin korvia, kun heistäkään ei ole mihinkään ja ovat kaikkein surkeimpia mahdollisia valkoisia naisia mitä ikinä voi löytää. On totta, että suomalaiset miehetkin ovat raukkamaisia pelkureita, mutta eivät suomalaiset naisetkaan ole yhtään sen parempia. Miesten raukkamaisuutta ja yleistä alkoholiin menoa lukuunottamatta suomalaiset naiset ovat yleisellä tasolla täydellisiä nollia.

  Jos suomalaiset naiset käyttäytyisivät jotenkin evolutiivisesti hyödyllisesti, niin käytännössä kaikki suomalaiset miehet eivät vihaisi ja halveksisi suomalaisia naisia, sekä suomalaiset naiset eivät vihaisi lapsia ja perheitä.

  Suomalaiset naiset pitää palauttaa retorisessa mielessä takaisin arvottomaksi pohjasaastaksi joksi kuuluvat. Nykyiset ongelmat johtuvat juuri siitä, että he tuntevat heillä olevan arvoa ja nyt sylkevät joka päivä suomalaisten miesten päälle ja suomalaisia miehiä ei ole heille olemassakaan. Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekerimiesten lasten synnyttäjiä.

  Rajat ovat auki ja nyt tulee ukrainalaisia ja venäläisiä naisia Suomeen, joten voimme vaihtaa suomalaiset lehmät paljon parempiin naisiin, naisiin jotka osaavat arvostaa miehiä, olkoonkin sitten oikeita miehiä. Suomalaiset lehmät ovat vain historiaa ja menneisyyttä. Kauniit ja nuoret ukrainalaiset ja venäläiset naiset ovat tulevaisuutta. Kukaan ei enää kaipaa kylmiä ja vihaavia suomalaisia lehmiä.

 13. ”Kontula kuvittelee, että islamistit muuttuvat hyviksi astuessaan Suomen rajan yli. Se on kuitenkin lievää sekopäisyyttä verrattuna persuihin, jotka uskovat muiden maiden uhraavan olemassaolonsa Suomen takia.”

  Hyvin todettu. Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet että jenkeissä on jo nyt aloitettu dialogi siitä että miksi helkkarissa lähtisivät sotaan jonkun suomen takia. Meitä pidetään hyväksikäyttäjinä kun nyt ”haluamme” natoon eikä aiemmin ole kiinnostanut

  1. Sauli Niinistön cv:hen saa lisätä kohdan: ”pilasi hyvät ja luottamukselliset suhteet naapurivaltioon” Lounais-suomalainen Juristitollo ei tajua, että vihaista purevaa ja rähisevää koiraa ei pidä ärsyttää.

   No, Nahkurin orsilla tai jossakin tavataan tai jollakin orsilla, ehkä. Pirautapa Sauli-pappapoju vielä Putinille, jospa se siitä…

 14. Laiton Lehti kun on kiinnostunut evoluutiopsykologiasta, niin väite siitä, että naisten ei tarvitse todistaa mitään, toisin kuin miesten, on pelkkää roskaa. Miehet eivät tule koskaan tekemään mitään uhrauksia, kärsimään ja käyttämään resursseja suomalaisiin naisiin, koska suomalaiset miehet eivät tule koskaan edes teoriassa saamaan suomalaisilta naisilta yhtään mitään. He ovat täysin hyödyttömiä, aggressiivisia, halveksivia, lapsia ja perheitä vihaavia lehmiä joita suomalaisten miesten ei koskaan kannata auttaa, sillä tämä olisi evoluution näkökulmasta täysin idioottimaista itsensä uhraamista ja resurssien tuhlausta. Miehet eivät ole koskaan auttaneet tällaisia lehmiä ja aiemmat sodat suomalaisten lehmien takia ovat osoittautuneet pelkäksi pahaksi virheeksi.

  Eivät suomalaiset miehet tarvitse suomalaisia naisia. Maailmassa on paljon parempia naisia ja nyt suomalaiset miehet ovat pariutumassa heidän kanssaan. Näitä miesten päälle syljeksiviä lasten ja Jumalan vihaajia emme tarvitse enää.

 15. ”Joskus sokeakin kana löytää jyvän!!!”

  Tahtoo sanoa, että Anna Kontula, joka kertoo olevansa ihka oikea kommunisti – on aivan OIKEASSA!!!

  Kun Suomi on EU:ssa ja kohta NATO:ssakin.

  Elämme jälleen Ruotsi-”Itämaan” aikaa tavalla, että nyt EU verottaa meidät kuoliaiksi ja NATO vie poikamme ja tyttäremme kuolemaan ulkomaille turhiin ja suuren hulluihin sotiin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*