Marco de Wit 5 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Monet urheilu-urassaan epäonnistuneet miehet ovat päättäneet pistää rahoiksi transuilemalla, jotta pääsevät ”nais”huippu-urheilijaksi.

 

Samalla he sitten tietysti jyräävät naiset. Rugbyssä se tapahtuu ihan kirjaimellisesti, koska sehän on kontaktilaji.

 

Älä pelästy. Alla olevassa videossa ei näytetä miten transu hajottaa tytön luita tai kallon mitä esim. nyrkkeilyssä nykyään tapahtuu. Sen sijaan videossa rugbyvalmentaja kertoo kuinka järjetöntä on päästää transuja tyttöjen rugbyyn. Nähtävästi rugbyssä miesvalmentajilla on sen verran korkeat testotasot, että ovat vielä miehiä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Päivän video: Transurugby

  1. Tuo on juuri sitä parempaa tasa-arvoa. Transuthan ovat korkealla intersektionaalisten marcistien arvohierarkiassa, kuten vihreillä, joiden puheenjohtaja Ohisalo on onnistunut puheenjohtajana vain kahden prosentin mielestä. Jos transu olisi vielä tummaihoinen ja lesko, niin olisi lähes kuninkaan asemassa vihreiden arvoasteikolla. Purran kannatus oli neljä prosenttia eli kiva antijytky on tulossa persuille. Ennennäkemätön romahdus.

    Onko muuten vielä translesbo raiskannut kertaakaan ketään länsimaissa?

  2. Todella huonoja kameroita tuola. Kuvasta ei saa mitään selvää. Sen sijaan se sininen pohja, se oli tarkka. Mietin vain sitä maata siinä oikeassa alakulmassa… oliko tuo kuvattu Norjassa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*