Marco de Wit 5 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persut esittää:

Tervetuloa 2030 Nato-Suomeen:

En omista mitään, minulla ei ole yksityisyyttä ja elämäni ei ole koskaan ollut parempaa.

 

 

Alla olevassa videossa käydään loistavasti läpi Natomaiden tukeman Maailman Talousfoorumin päämääriä:

 

1. Digitaalinen henkilötodistus

 • ei yksityisyyttä
 • kaikkea liikkumistasi seurataan ja lopulta mikrosiru ihon alle
 • luodaan virushysterian varjolla

 

2. Digitaalinen raha

 • et päätä enää rahasi etkä edes omaisuutesi käytöstä. Näin pistetään kuriin:
 • a) ilmastorikolliset eli liikakuluttajat (ja liikahengittäjät)
 • b) tartuntamyönteiset eli rokotuskriittiset
 • c) hybriditerroristit eli Suomen puolueettomuutta ja itsenäisyyttä kannattavat
 • d) vihapuhujat eli toisinajattelijat

 

3. Digitaalinen kansalaispisteytys

 • valtio ja suuryritykset pisteyttävät sinut hyväksi tai huonoksi kansalaiseksi ja kuluttajaksi
 • voit omistaa, liikkua, käyttää nettiä ja rahaasi vain, jos sinulla on tarpeeksi hyvät kansalaispisteet
 • järjestelmä on jo pitkälti voimassa Kiinassa

 

 

Videossa ei ikävä kyllä mennä syvemmälle eli selvitetä MIKSI valtaeliitillä on niin kova kiire totaaliseen poliisivaltioon. Videossa ei siis selitetä näitä ehdottoman tärkeitä askelmia poliisivaltioon:

 

Tiivistelmä yhdessä lauseessa: Valtaeliitin 1. romahdusaltis rahakone 2. tarvitsee globalistista pankkiautomaattia, joten 3. nationalismi ja yleensäkin perinteiset arvot on tuhottava kulttuurimarxismilla samalla, kun 4. nationalismia ja perinteisiä arvoja tukevilta valkoisilta heteromiehiltä otetaan valta pois juutalaisten johtamalla vähimmistökoalitiolla, jota 5. voimistetaan sallimalla massamaahanmuutto ja luomalla 6. globalistinen sota- ja poliisivaltio, joka 7. tukee erityisesti laajenevaa Apartheid Israelia ja näin 8. saa sionistien poliittisen ja mediavallan voimakkaan tuen. Näin pankkiirien yllyttämänä ja rahoittamana sekä vasemmistoa johtavat suvakit että oikeistoa johtavat sionistit saadaan luomaan globalistinen maailmanvaltio.

 

Pitkä versio:

 

1. Rahakone

Rockefellereiden ja Rothschildien johtama valtaeliitti omistaa romahdusalttiin rahakoneen eli FED:in johtaman ja petrodollarin tukeman vähimmäisvarantopankkijärjestelmän. Tämän ymmärtäminen on avain kaikkeen.

Tärkeää on ymmärtää, että rahakone on romahdusaltis, koska se luo rahaa tyhjästä monimutkaisen tilirahan luomisprosessin kautta. Periaatteessa rahakone voisi luoda rahaa tyhjästä suoraan eliitin taskuihin, mutta sitä ihmiset eivät hyväksyisi, joten vähitellen prosessista on tullut nykyisen kaltainen ja samalla romahdusaltis synnyttäen pankkikriisejä noin 10-15 vuoden välein.

 

2. Globalistinen pankkitukiautomaatti

Koska valtaeliitin romahdusaltis rahakone joutuu toistuviin pankkikriiseihin se tarvitsee globlistisen pankkitukiautomaatin raha-, talous- ja valtioliittoineen. Valuuttakilpailu pitää poistaa petrodollarilla ja eurolla, talouskilpailu kauppaliitoilla ja pakotteilla samalla kun valtioiden välinen kilpailu poistetaan valtioliitoilla, kuten USA:lla ja EU:lla.

Näin varmistetaan, ettei käy kuten 1970-luvun alussa, kun Ranska, Sveitsi ja Saksa suojelivat omia voimakkaita valuuttojaan ja pörssejään antaen Vietnamin sotaa sekä Israelia ja sen sotia rahoittaneen USA:n talouden lähes romahtaa konkurssiin. Vain yhä suurempia valuutta-, talous- ja nimenomaan valtioliittoja luomalla on mahdollista luoda globalistinen pankkitukiautomaatti, joka pystyy estämään dollarirahakoneen romahduksen. Vain näin rahaa pystytään loputtomasti luomaan tyhjästä valtaeliitille ja rikkaimmalle 1 prosentille samalla kun tavallisten ihmisten ostovoima heikentyy.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

 

3. Kulttuurimarxismi

Globalistiset valuutta-, talous- ja valtioliitot on mahdollista luoda vain tuhoamalla sensuurilla ja kulttuurimarxismilla perinteiset arvot, kuten nationalismi ja perhearvot. Tämän takia rahakone rahoittaa kulttuurimarxismin levittämistä akatemian, koulujen ja valtamedian kautta. Tämän takia myös Hollywoodin elokuvien juoni on lähes aina kulttuurimarxismin läpitunkema sekä juoneltaan että näyttelijöiltään mm. nais-, neekeri-, latino-, juutalais-, muslimi-, ja homokiintiöineen.

Tämä kiintiöajattelu näkyy dramaattisesti varsinkin TV-sarjoissa, joiden ensimmäinen tuotantokausi on yleensä melko valkoinen ja perinteisiä arvoja kunnioittava, mutta kun katsojat on saatu koukutettua, niin kulttuurimarxismin ja kiintiöihmisten rooli lisääntyy vuosi vuodelta. Yksi esimerkki tästä on Walking Dead TV-sarja, joka alkoi valkoisena, mutta muuttui vähitellen erittäin monikulttuuriseksi siinä määrin, että lopulta monet sankarit osoittautuivatkin homoiksi ja transuiksi samalla, kun kaikki valkoiset naitettiin värillisten kanssa. Valkoisen sankarillisen heteroparin liitto lapsineen on nimittäin rasismia.

 

Triplakansanmurha kiihtyy Euroopassa. Persut vähättelee Matti Putkosen johdolla!

 

 

4. Vähemmistökoalitio

Kulttuurimarxismin suurimpia vastustajia ovat valkoiset heteromiehet, jotka luonnollisesti puolustavat rakentamaansa länsimaista kultuuria ja yhteiskuntaa suurella taloudellisella ja poliittisella vallallaan. Ainoa keino syrjäyttää valkoiset heteromiehet vallan kahvasta on luoda ns. vähemmistöjen koalitio. Tähän koalitioon kuuluvat naiset, värilliset, homot, transut, maahanmuuttajat, jne., joita valtio auttaa ns. positiviisella syrjinnällä ja joiden kritisoiminen vähitellen kielletään sensuurilaeilla ja työnantajien nollatoleranssilla ns. (väitettyyn) rasismiin, seksismiin, xenofobiaan sekä homo- ja transufobiaan.

Paras esimerkki tästä vähemmistökoalitiosta on tietysti juutalaisten oligarkkien rahoittama demokraattinen puolue, mutta monikulttuurisuus on saatu solutettua myös ns. populistisiin puolueisiin uuskonservatismilla ja uusvasemmistolaisuudella. Varsinkin konservatismi siis käännetään päälaelleen uuskonservatiivisuudella, jossa ollaan kyllä ”kriittisiä” kulttuurimarxismille ja globalismille, muttei koskaan todella kielteisiä. Uuskonservatiivit selittävät olevansa ”realistisia” ja siksi tarvitsevansa puolueen jäseniksi ja johtoon myös feministejä, mustia ja homoja.

Yhtenä esimerkkinä tietysti perussuomalainen puolue, joka on aina kovin ”kriittinen”, muttei koskaan kielteinen esim. EU:n, euron, rahakoneen, pakkoruotsin, feminismin, pridetyksen, vihreän siirtymän ja positiivisen syrjinnän suhteen. Uuskonservatismin omaksuneet persut ovatkin viimeisen parin vuoden aikana kääntäneet takkiaan jo noin parissa tusinassa asiassa samalla, kun puolueen johtoportaaseen on tullut vähemmistöjä aina ruotsinkielisistä homoihin.

(Huomaa, että Laiton Lehti on ollut AINOA media, joka on vuosien ajan kertonut persujen mädättymisestä ja saanut näin valtavasti vihamiehiä. Alla olevatkin jutut kirjoitettiin jo kauan sitten, kun muut KANSALLISMIELISET väittivät Laittoman Lehden olevan paranoidi ja homofobi. Nyt kun persut ovat avoimesti pedonatottajia, niin nämä kriitikot ovat hiljentyneet, mutta eivät tietysti myönnä olleensa täysin väärässä ja mahdollistaneen persujen mädättymisen.)

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Niinpä ei ole ihme, että persuja johtaa nykyään itsensä vihreäksi feministiksi määrittelevä nainen ja yhtenä varapuheenjohtajana toimii housuihinsa julkisesti ulostanut mustan miehen kanssa suhteessa oleva homo.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

5. Massamaahanmuutto

Kansan aivopeseminen kulttuurimarxismiin on hyvin vaikeaa ja lisäksi kansahan voi yhtäkkiä herätä varsinkin pankkikriisien aikana. Niinpä on tärkeää myös vaihtaa ja sekoittaa kansat globalismin hengessä massamaahanmuutolla. Tämä toteutetaan toisaalta pakolaiskriiseillä ja toisaalta valtioliitoilla, joiden sisällä on täysin vapaa liikkuvuus. Näin kansa saadaan hajanaiseksi, jolloin valtaeliitin on helppo pelata eri etnisiä ryhmiä toisiaan vastaan.

Myös persujen kaltaiset uuskonservatiiviset puolueet saadaan kannattamaan väestönvaihtoa kolmella tavalla:

a) lopettamalla puheet massapalautuksista

b) hyväksymällä EU-jäsenyys ja sen laajentuminen, jonka takia esim. Itä-Euroopan muslimit ja mustalaiset on päästetty Suomeen kerjäämään ja *************. (Sensuroitu, koska Taponen tekee herkästi rikosilmoituksia Laittomasta Lehdestä.)

c) sallimalla Naton liittolaisten maahanmuutto. Tämän takia persutkin VAATIVAT hallitukselta Pohjoisen Liiton pedoafgaanien hakemista Afganistanista Suomen puolustusvoimien voimin. Samasta syystä persut ovat myös olleet ihmeen hiljaa Naton liittolaisiksi tulleiden kurdien maahanmuutosta ja varsinkin Naton liittolaisten mafiavaltio ukrainalaisten täysin rajoittamattomasta kymmenien tuhansien ihmisten massamaahanmuutosta. Siis vaikka he todennäköisesti jäävät Suomeen perheenyhdistämisineen, jos Venäjä voittaa Ukrainan sodan.

Suomessakin on siis alkanut sama prosessi joka alkoi Länsi-Euroopassa 1960-luvulla, kun siirtomaaherrojen lakeijat ja liittolaiset päästettiin suojaan länteen samaan tyyliin kuin Naton liittolaiset kurdit, ukrainalaiset ja pedoafgaanit päästettiin Suomeen. Ja tämä on taatusti vain alkua, koska joka paikkaan sotkeentuneella Natollahan fronttiliittolaisia riittää ihan natseista ja jihadisteista alkaen.

Naton fronttien maahanmuutosta Suomeen on tietysti valtava hyöty Natolle myös siinä mielessä, että näin se pystyy hallitsemaan sekä Suomen alamaailmaa että pyörittämään Gladio-tyyppisiä operaatioita. Persujen johto tietysti tämän tietää, muttei välitä. Itse asiassa he ovat Naton agentteina jo nyt osa Naton erilaisia operaatiota, joista läpinäkyvin tietysti persujen äänestyskoneet.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

6. Sota- ja poliisivaltio

Kulttuurimarxismi ja massamaahanmuutto ei kuitenkaan välttämättä riitä kansan alistamiseksi. Tarvitaan myös kovaa voimaa. Toisaalta tarvitaan USA:n, Israelin ja Naton ylläpitämä sotakone, joka pystyy saartamaan ja tuhoamaan petrodollaria vastustavat maat, kuten Irak, Libya, Syyria, Iran ja niitä tukevat Venäjä ja Kiina (BRICS). Lisäksi tarvitaan globaali poliisivaltio, joka pystyy tuhoamaan toisaalta kaikki toisinajattelijat ja toisaalta estämään pankkikriisien ja talouslamojen aikana tulevat kansannousut. Erityisen tärkeätä globaalin poliisivaltion rakentamisessa on vedota toisaalta ilmastohysteriaan ja toisaalta viruksiin, jotta yksilöiltä voidaan viedä perusoikeudet ja siirtyä vähitellen kohta digitaalista henkilötodistusta, digirahaa ja digitaalista kansalaispisteytystä.

 

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

1-5. Negatiivinen näkymätön käsi

Siinä kaikki! Näin yksinkertaista on maailman toiminta. Heti kun annat pankkiireille oman rahakoneen eli hyväksyt vähimmäisvarantopankkijärjestelmän ja sitä tukevan petrodollarijärjestelmän, niin laitat käyntiin valkoisia heteromiehiä ja koko valkoista sivilisaatiota tuhoavan prosessin, joka päätyy globaaliin poliisivaltioon.

 

Tässä on siis valtavia opetuksia. Ensinnäkin vapauden tärkeys. Heti kun annat loukata yksilön itsemääräämisoikeutta ja siihen kuuluvaa yksityisomaisuuden suojaa ja sopimusvapautta, niin yrityksille alkaa syntyä kartellioikeuksia. Niiden avulla ne sitten luovat pankkikartellin, joka synnyttää prosessin, joka johtaa globalistiseen poliisivaltioon.

 

Toinen opetus on, ettei perusongelmana ole juutalaiset tai joku salaliittoa pyörittävä klikki. Perusongelma ovat vapauden rajoitukset, jotka käynnistävät negatiivisen näkymättömän käden. Näin EI edes tarvita mitään salaliittoja ja kieroilua. Vaikka kaikki ihmiset olisivat enkeleitä, niin kartellit synnyttävät AUTOMAATTISEN prosessin, joka johtaa globaaliin poliisivaltioon.

 

Toisaalta tämä ei tarkoita, etteikö juutalaisilla voisi olla merkittävä rooli globalismin kehityksessä. Itse asiassa monet juutalaiset kehuskelevat olevansa monikulttuurisuuden ja globalismin synnyttäjiä. Voi jopa olla, että juutalaisilla on joku evoluutiopsykologinen taipumus hajoittaa kansojen yhtenäisyyttä monikulttuurisuudella. Oleellisempaa on kuitenkin yksi fakta:

 

7. Rahakone rahoittaa Israelin laajentumista

Rahakone rahoittaa nimenomaan Israelia ja sitä suojelevaa USA:n ja Naton sotakonetta. Se on nimenomaan sionistit, jotka 1970-luvun alussa tarjosivat apuaan Nixonille kultadollarin korvaamisella paperidollarilla ja sitä tukevalla petrodollarijärjestelmällä. Näin paperidollarin arvo sidottiin Amerikan sotakoneeseen ja kykyyn tuhota kaikki petrodollarin vastustajat. Kaikki maat tuhotaan, jotka eivät käytä petrodollaria maailmankaupassa.

Jostain kumman syystä tätä sionistien ratkaisevaa roolia ei ole kukaan muu kuin Laiton Lehti korostanut ja paljastanut. Tai siis sen sisarjulkaisu Holy Crusade News, joka paljasti muutaman juutalaisen libertaaritaloustieteilijän juonen luoda paperirahakone 1970-luvulla. Tämän juonen tärkeimmät kehittäjät ja toteuttajat olivat sionistit Milton Friedman ja Alan Greenspan.

Holy Crusade Newsin jutun julkaisivat myös vaihtoehtomedian päämaja Unz.com sekä juutalaiskriitikkojen päämaja Occidental Quarterly. Tosin ne mystisesti kuitenkin kieltäytyivät julkaisemasta jatko-osia, jotka paljastivat sekä pankkiirien roolin että Rockefellereiden ja Trumpin suvun liiton juutalaisten Rothschildien kanssa.

 

Sionistit vs. Charlie Munger: Massiivinen talousromahdus tulossa!

 

 

8. Sionistit suojelevat rahakonetta

Kaikista eniten rahakoneesta siis hyötyvät juutalaiset ja nimenomaan Israel. Tämän takia varsinkin Israelin johtamat sionistit tekevät kaikkensa suojellakseen rahakonetta U$Sraelin sota- ja kulttuuri-imperialismilla, jolla toisaalta tuhotaan sotilaallisesti Israelin vastustajat ja toisaalta levitetään kulttuurimarxismia mm. juutalaisten dominoimien akatemian ja valtamedian kautta. Vasemmistolaiset juutalaiset levittävät kulttuurimarxismia ihan avoimesti, kun taas oikeistolaiset juutalais-sionistit esittävät olevansa perinteisten arvojen puolella, mutta lopulta sallivat ne vain juutalaisille.

 

Oikeistolaiset juutalaiset omaavat siis kaksoisstandardin, jossa Israel saa hallita rajojaan ja olla täysin itsenäinen, kun taas valkoisten kansojen pitää olla globalistisia. Niinpä oikeistolaiset sionistit ovelasti tukevat nimenomaan UUSkonservatismia, joka on aina kriittinen kulttuurimarxismille, muttei kielteinen eli käytännössä hyväksyy sen monet perusajatukset lievemmässä muodossa. Paras esimerkki sionistien johtamista uuskonservatiivisista puolueista ovat tietysti Kokoomus ja perussuomalaiset, joiden arvot ja politiikka onkin vähitellen käännetty päälaelleen.

 

Nimenomaan Israel haluaa globaalia poliisivaltiota, koska toisaalta se haluaa sensuroida vihapuheena kaiken sionismin kritiikin (myös Suomessa on tullut tuomioita pelkästä sionismin kritisoimisesta) ja toisaalta se haluaa suojella rahakonetta sekä kritiikiltä että kansannousulta, jossa rahan luominen otettaisiin kansojen omiin käsiin. Niinpä ei ole ihme, että sekä poliisivaltio että sitä entisestään voimistanut koronatyranniakin on nimenomaan Israelissa huipussaan.

 

Mielenkiintoista on myös, että virusteoriaa ovat levittäneet nimenomaan sekä tiettyjen juutalaisten dominoimat tutkimuslaitokset että Rockefellereiden (kemianteollisuus) ja Rothschildien omistamat lääkeyhtiöt. Lisäksi jo sadan vuoden ajan monet ovat valittaneet, että Amerikan lääkäriliitto AMA (American Medical/Murder Association) on näiden lääkeyhtiöiden dominoima.

 

Professori Kevin MacDonald on lisäksi Culture of Critique -kirjassaan osoittanut, että nimenomaan tiettyjen juutalaisten akateemikkojen johtamat koulukunnat ovat eri tieteen ja kulttuurin alueilla kääntäneet kaiken ylösalaisin rationalismista relativismiin. Ilman juutalaisten akateemikkojen aktiivista tukea ei olisi ollut mahdollista levittää kulttuurimarxismia yliopistoissa ja kouluissa. Lisäksi tämän päälle sitten vielä juutalaisten dominoiman Hollywoodin ja valtamedian suuri rooli kulttuurimarxismin popularisoimisessa.

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

Lopullinen ratkaisu

Juutalaisten tukevasta roolista huolimatta perusongelmana eivät siis ole juutalaiset ja sionistit, vaan rahakone. Tosin voi tietysti spekuloida olisiko valtaeliitti ylipäätään pystynyt rakentamaan ja ylläpitämään nykyistä absurdia rahakonettaan ja sitä puolustavaa poliisivaltiota ilman Rothschildien ja Israelin aktiivista tukea. Spekulaatio on mielenkiintoista, mutta tärkeintä on tajuta pedon sydämen olevan rahakone.

 

Yksityisiltä pankeilta on otettava pois oikeus luoda itselleen rahaa tyhjästä. Jos tämä tehdään, niin samalla sekä globaalin sota- ja poliisivaltion että sionistien valta murenee.

 

Ehkä juuri tämän takia sen enempää valtamedia kuin yksikään puolue ei puhu enää sanaakaan rahakoneesta, vaikka aikaisemmin siitä puhui jatkuvasti sekä oikeisto että vasemmisto.

 

 

Näistä juurisyistä vaikenemisesta huolimatta alla oleva video toimii hyvänä johdatuksena valtaeliitin projektiin. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Suuren Nollauksen 8 askelta: Ei yksityisyyttä eikä omistuksia. Persut kiittää!

 1. Kiitos artikkelin viisaista sanoista. Enemmän tietoa kuin tuhannessa vuodessa mistään yliopistosta.

  Miksi israelilaisia turisteja ei näy eikä käy ikinä missään? Onko maa täydellinen? Onko maa suljettu? Onko sf toinen Pohjois-Korea? Miksi Israelin yhteiskuntamalli on tuotu Suomeen. Kahtiajako kuuluu siihen: On valitut ja eristetyt eli palestiinalaiset. Suomessakin tuo jako valittuihin ja palestiinalaisia on tapahtunut. Järjestelmässä toimivat ovat valittuja ja köyhät ja keskiluokka ovat tavis-,palestiinalaisia.

  Koronarajoiyukdill testattiin näkymätöntä Gaza- leiritystä.

  Jeesuskin haukkui omat maanmiehensä: ” te kyykäärmeen sikiöt ” jne. Raamattua ja sitä siteeraavia marxilsinen järjestelmä vihaa. Valtakunnan vainooja yritti saada sen kiellettyä mutta ei se onnistu.

 2. Kuka tuo kuvituskuvan henkilö on? Tietääkö kukaan? Tuollakin on ongelma saada nostettua silmäluomia ylös asti vaikka otsaakin rypistää. Tyypillisesti FAS-lapsilla on näitä ongelmia.

  1. Taitaa jonkun puolueen naisjohtajalla olla sama vika silmäluomien kanssa.

   Onko FAS vai liikaa meikkiä yläluomessa ja kamelin karvasta tehdyt lisäripset?

   Huijausta on naistwn ylivahva meikkaaminen. No sama se. Miehellä on auto ja talo ostettu velaksi ja se tekee suuren vaikutuksen naisiin.

 3. Yksi tärkeä asia jäi pois yrityksen osalta eli taksonomia eli lainojen saanti, jotka voi liittyä vaikka mihin vihersiirtymän lisäksi.
  Vaihtoehtomedian rahankerääminen vaikeuttaminen, kuten PayPal sulkee ja takavarikoi jatkuvasti näiden tilejä.

 4. Artikkelista unohtui oleellisin. Pelkkä digitaalinen ID ei mahdollista tätä vaan nanoteknologia jota nyt on injektoitu ihmisiin pari vuotta. Miksi tämä asia jätetään aina mainitsematta vaikka täysin dokumentoitua faktaa? Ei ihmisiä voi hakkeroida jos kehossa ei ole tämän mahdollistavaa nanoteknologiaa ja sensoreita.

  Netissä on lukemattomia videoita jotka todistavat miten rokotetut ihmiset omaavat oman ”IP” tunnisteen ja kytkeytyvät automaattisesti verkkoon (testattu mm. lentokoneissa). Nanoteknologia on voinut joutua kehoon toistakin kautta, kuten vaikkapa aivoihin tungetun testitikun avulla jota hierotaan siellä herkimmillä alueilla jossa kallo ei suojaa aivoja ja veri-aivoeste ylittyy heittämällä. Jos laskee rokotetut ja testatut, ollaan aika isoissa lukemissa prosentuaalisesti. Loppujen rebeleiden metsästys alkanee pian, nimet ja osoitteet on tiedossa.

  Tuleva digitaalinen kryptovaluutta, jonka louhimiseen käytetään kehon eri toimintoja, on myös ohjelmoitavissa. Voidaan esimerkiksi määrittää että lihakiintiö ja hiilijalanjälki on tältä kuukaudelta käytetty etkä voi tässä kuussa ostaa esim. lihaa. Tai että et ole ottanut niitä rokotteita, sosiaalitukia ei makseta jne. Mielikuvitus rajana millä ohjata ja manipuloida karjaa. Ihmiset eivät tajua mikä beast-systeemi tämä on, käytännössä ihminen kuten se on tähän asti ymmärretty, lakkaa olemasta.

  IoB, Internet of Bodies on täällä:
  https://www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf

  People are hackable animals, according to World Economic Forum:
  https://www.bitchute.com/video/B7021rXikkSR/

  1. Niin ja kun hiilidioksidin tuotantosi, hiilisaldosi, on ylittänyt kk-rajan pitää olla liikkumatta ja hiljaa paikoillaan joka toinen henkäisy pitää jättää ottamatta.

 5. Olipahan taasen.. En viitsi edes kysyä todisteita tuolle harhaisuudelle, koska sinulla ei niitä tälläkään kertaa ole esittää. Valheita on vaikea todistaa.

   1. Esimerkiksi sionistit johtavat sinun mukaasi maailmaa. Ok.. Tässä liikkuu varmaan paljon rahaa, kun joutuu ostamaan ihmisiä/valtioita puolelleen. Tuosta on pakko jäädä todisteita ja jälkiä. Osoittakaa nyt vaikka alkuun rahaliikenne ja lahjontaketjut. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä noinkin fiksuille ja menestyneille kuin te (teillä viittaan nyt jokaiseen foliohattuun tässä maailmassa). Tehän tiedätte totuuden ja suuret massat ovat puolellanne, ainakin teidän mukaan.

    Todisteiksi ei riitä toinen ”lehtiartikkeli”, jossa joko sinä tai yhtä harhainen huutaa tuuleen valheita ja väittää niitä todeksi. Puhutaan kuintenkin kokonaisuudessaan biljoonien salaliitosta, josta ei vain löydy mitään todisteita? Olkaa uusia Julian Assange ja tuokaa nuo kiistattomat todisteet julkisiksi.

    Tuosta alkuun, sitten voimme siirtyä rodunvaihtoon, koronasalaliittoon, naisten huonouteen ja mitä nyt ikinä oletkaan keksinyt vuosien varrella päästäsi.

    1. Siis Laiton Lehti toistaa koko ajan, että valtaeliitti koostuu FED:in perustaneista Rockefellereistä ja Rothschildeistä, jotka tekivät diilin keskuspankin ja kartellitalouden luomisesta ja sitten 1970-luvulla David Rockefellerin johdolla vielä lisädiilin petrodollarin tukemasta paperidollarista. Tästä professori Rothbardin kirjat kertovat hyvin. Voin antaa viitteen, jos oikeasti kiinnostaa ymmärtää rahakonetta ja miten maailma toimii.

     Sionistit ovat siis valtaeliitin toinen poulisko ja siksi heillä ei ole totaalist valtaa. On silti heillä valtava valta esim. USA:n ulkopolitiikkaan. Tästä professori Mearsheimerin kirja Israel Lobby on hyvin kertonut. Tämän vuoksi Laiton Lehti korostaa koko ajan offensiivista realismia, joka on siis ihan virallinen tieteellinen koulukunta aivan kuten on Rothbardin edustama itävaltalainen koulukunta. Laiton Lehti on julkaissut ihan viime aikoinakin listoja professoreista ja tieteellisistä koulukunnista.

     Voit siis olla eri mieltä, mutta kertoo aika paljon sivistystasosta, jos väittää, ettei Laittomalla Lehdellä olisi tarjota tieteelliset lähteet väitteilleen. Tieteellisyydenhän takia Laiton Lehti jatkuvasti myös korostaa Hoppen edustamaa radikaalia rationalismia.

     Täytyy olla aika sivistymätön, jos ei tiedä kuka on Hoppe, joka on muuten kaiken lisäksi Habermasin oppilas ja siten kehittänyt kriittistä teoriaa, joskin libertaariin ja rationalistiseen suuntaan. On sitten mitä mieltä tahansa Wahlroosista niin hän on ainakin sivistynyt ja nimenomaan kutsui Hoppen Suomeen heti Thielin ja Hans Adamin jälkeen

     Wahlroos oikeasti yrittää ymmärtää miten maailma toimii, joskin tietysti omaa ryöstösaalistaan suojatakseen. Wahlroosin on ymmärrettävä elämän tosiasioista. Taisi muuten hän myös selittää, että 80% ihmisistä on idiootteja. Taitaa olla salaa tohtori Duttonin fani.

     1. Eli ei todisteita noistakaan väitteistä. Olen yllättänyt – en. Jatka satuilua, jatkan kritisointia ja teikäläisten elättämistä pakosta.

     2. No yksilöi tarkemmin mistä haluat todisteita. Pyysit todisteita sionistien vallasta ja annoin sinulle erittäin tieteellisen lähteen eli Israel Lobby -kirjan. Kelpaako se sinulle lähteeksi sionistien valtaan ja offensiiviseen realismiin?

     3. Eli en tunne täysin Hoppen oppeja niin olen sivistymätön? Se että väittää koronapandemiaa valheeksi, viruksia olemattomiksi, väittelee jahdeista tietämättä mitään, ei tunne sanaa sibling ja nolaa itsensä sotatietämyksessä on sivistystä? Ok. Sinun mittapuullasi ehkä.

      ”Rockefellereistä ja Rothschildeistä, jotka tekivät diilin keskuspankin ja kartellitalouden luomisesta ja sitten 1970-luvulla David Rockefellerin johdolla vielä lisädiilin petrodollarin tukemasta paperidollarista.”

      Palaan kysymykseeni. Todistakaa tuo biljoonien rahaliikenne, jossa on pakko pyöriä myös suuret lahjukset. Ja ei, en kaipaa linkkiä jonkun avohoitopotilaan kirjaan vaan kaipaan todisteita siitä väitetystä valtaeliitistä, salaliitosta ja näistä juutalaisliskoihmisistö joista jaksat paasata.

      ”Voit siis olla eri mieltä, mutta kertoo aika paljon sivistystasosta, jos väittää, ettei Laittomalla Lehdellä olisi tarjota tieteelliset lähteet väitteilleen. Tieteellisyydenhän takia Laiton Lehti jatkuvasti myös korostaa Hoppen edustamaa radikaalia rationalismia.”

      Tuo on sitten täyttä valhetta, koska käytät todisteiden lähteinä joko omaa tai toisen päästä keksimää satua. Mihinkään teillä ei ole esittää oikeita faktoja, vain linkkejä avohoitopotilaalta toiselle.

      En usko että vielkäkään niitä todisteita alkaa satelemaan ja eiköhän tämäkin tästä sensuroida.

     4. Hienosti sensuroitu Marco. Kuten arvelinkin todisteita tai selkärankaa ei löydy..

     5. Miksei Israel Lobby -kirja ole mielestäsi todiste sionistien vallasta? Sehän on erittäin kuuluisa kirja lukuisilla lähdeviitteillä, jonka tiedemiehet ovat kirjoittaneet ja muut tiedemiehet paljon tutkineet. JOs se ei käy todisteeksi, niin mikä sitten?

     6. Ja kirjaa tutkineet ”tiedemiehet” ovat yhtä tiedemiehiä kuin sinä ”päätoimittaja” oikea journalistinen ihmelapsi.

     7. Ja jatkat mielivaltaista sensuuria? Todella hienoa toimintaa ”suurelta” mieheltä. Mitä kirjoitin päivän kuvaan sinulle henkilökohtaisesti todella pitää paikkansa. Varo ettet kadota punaista nenääsi.

     8. Mikäli et kestä väittelyä niin miksi lähdet siihen mukaan? Tuo sensurointi on nolo tapa jopa sinulle hävitä, kun äly ei pysy enää mukana.

     9. Sorry. Nähtävästi sinunkaan joitain kommentteja ei ole julkaistu. En siis edes tiennyt sinun kommentoineen. Tänään tai siis yöllä tulee virallinen anteeksipyyntö.

      Kiitos, että valitit, niin menin tarkistamaan modeeraustilannetta. Viime aikoina sekä kommenttien että spammin määrä tuplaantunut, joten pientä kaaosta moderoinnissa.

 6. AI-Apotin tiedot vuodettu TAAS vihollisille WEFn/Mossadin/THLn/CCCPn/DARPAn biologista sotaa m. biopankkien genomitietokantojen ja CCCPn social credit -systeemin avulla käyvien kansanmurhaaja-Mengeleiden AI-maalitus- ja syrjintäväline,
  potilas- ja sotilastietojärjestelmä Apotti oli kuinka ollakaan TAAS kaatunut ja vuodettu AIn /vieraan valtion/ viholliskorporaation toimesta kansanmurhaisille antisuomiiteille ja antikristityille :/

 7. Muuten hyvä kirjoitus, mutta ongelman juurisyy ei todellakaan ole rahakone, vaan sionistit. Rahakone on vain instrumentti. Sen syyttäminen on vähän samaa kuin usein lehdistön käyttämä ilmaus ”auto ryöstäytyi käsistä”. Auto ei koskaan ole syyllinen, vaan sitä ajava ihminen. Aivan samoin rahakone ei ole syyllinen vaan ne, jotka sen omistavat ja sitä pyörittävät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*