Marco de Wit 6 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Median somalilemmikki Suldaan Said Ahmed on jälleen otsikoissa, kun on käyttänyt eduskunnan taksikorttia sekä superaktiivisesti että sääntöjen vastaisesti.

 

Iltalehti tietysti tekee kaikkensa vähätelläkseen asiaa kaiken maailman tekosyillä.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Vielä vaarallisempaa kuin Suldaanin korruptio on kuitenkin, että hänellä näyttää olevan kytköksiä ääri-islamisteihin. Tässä hän fanittaa ääri-islamistia.

 

 

 

Aikanaan ateistikurdi Anter Yasa uskalsi näitä jihadistikontakteja selvitellä, mutta sitten valtakunnanvainoaja (ja/tai Nato) hiljensi Yasan. Onneksi netistä löytyy vielä hänen tutkimuksiaan.

 

 

Kuvassa linkki Hommafoorumille

 

 

Nyt tietysti monille herää kysymys, että miksi lukuisista islamistikytköksistään tunnettu Suldaan on myös himonatottaja? Eihän siinä tunnu olevan mitään järkeä. Amerikka ja moni Natomaa on nimenomaan tuhonnut Somaliaa kauppasaarrolla ja jopa suorilla hyökkäyksillä, jolloin tosin somalit pistivät hyvin vastaan. Tästä kertoo esim. kuuluisa elokuva Black Hawk Down.

 

 

 

 

Somalit ovat siis aina olleet erittäin vihamielisiä Amerikalle. Somalit ovat myös aina pitäneet selvänä, että 911-iskut tehtiin Mossadin ja CIA:n toimesta, jotta Amerikka saisi tekosyyn kaataa seitsemän Israelille vihamielistä muslimimaata mukaanlukien Somalia.

 

Vaikuttaa siis todella erikoiselta, että Suldaan kannattaa niin kovasti esi-isiään, sukulaisiaan ja uskonveljiään teurastanutta Amerikkaa ja sen johtamaa Natoa. Tähän on olemassa useampia mahdollisia selityksiä, joista tässä pari esimerkkiä:

 

1. Sekaisin

Suldaan on niin totaalisesti valtamedian vietävissä, että nyt on lähtenyt mukaan natotukseen. Lisäksi kunnianhimoisena somalina hän aina tietää mistä päin tuuli puhaltaa. Siis urakehityksen kannalta.

 

 

2. Supon vasikka

Toisena vaihtoehtona on, että Suldaan on vasikoinut joitain islamistikavereitaan Suopolle. Tämä selittäisi miksi poliisi ja Supo ovat katsoneet sormiensa läpi Suldaanin jihadistikytkentöjä. Se selittäisi myös miksi Supon suojeluksessa ollut Suldaan on ollut niin suuri Ylen ja valtamedian lemmikki. Se selittäisi myös miksi Vasemmistoliittokin suostui ottamaan hänet kansanedustajaehdokkaaksi.

 

 

3. Naton agentti

Ainoana mediana Laiton Lehti on jo vuosien ajan yksityiskohtaisesti paljastanut miten Nato ja Israel ovat liitossa jihadistien kanssa. Niinpä ei ole ollenkaan ihme, että islamistien kanssa liitossa oleva Suldaan on liitossa myös Naton kanssa. Tämän takia Suldaan nimenomaan pyrkii kääntämään Vasemmistoliittoakin Naton kannalle.

 

Jonkun pitäisi yrittää tutkia Suldaanin klaanin historiaa ja sen mahdollisia kytköksiä amerikkalaisiin. Voi hyvinkin olla, että Suldaanin klaani on tehnyt liiton amerikkalaisten kanssa vasikoiden amerikkalaisvastaisia somaleja CIA:lle.

 

Selvää nimittäin on, että tuskin yksikään Suomeen tullut somali on itsenäisen vapaa yksilö. He ovat lähes AINA omien klaaniensa frontteja. Juuri koskaan somali ei käänny klaaniaan vastaan, vaan tekee mitä klaanin pää sanoo. Suomeen tulleet somalit ovat hyvin todennäköisesti omien klaaniensa lähettämiä ja tietysti on pitänyt luvata toimia Suomessa klaanin ohjeiden mukaisesti.

 

 

4. Supon vasikka JA Naton agentti

Voi olla siis mahdollista, että Suldaanin klaani toimii yhteistyössä amerikkalaisten kanssa ja Suldaan on käytännössä Naton agentti. Samalla hän sitten olisi tietysti myös Supon käskyläinen, joka vasikoisi Suomeen tulleet amerikkalaisvastaiset islamistit.

 

Käytännössä Suldaan vasikoisi vain kahdenlaisia islamisteja:

 

a) Tyhmimmät ja sekopäisimmät islamistit, koska he ovat vaarallisia myös somaliyhteisölle itselleen.

 

b) Suldaanin klaanin kanssa huonossa suhteissa olevien klaanien jäseniä.

 

Vasikoimalla Suldaan saisi valtavasti pisteitä Supolta ja näin saisi käytännössä immuniteetin eli voisi vapaasti veljeillä erittäin kovienkin islamistien kanssa.

 

Eli joka tapauksessa Suldaanin KANNATTAISI vasikoida varsinkin tyhmimmät ja suurisuisimmat jihadistit. Tämä saattaisi käydä myös oikeille jihadisteille, jotka heikompaa omaa väkeään uhraamalla saisivat immuniteetin. Poliisi voisi sitten selittää kyseessä olevan ”parempi” islamistiryhmä, vaikka tosiasiassa poliisi juonen tajuaisi. Kyse on siis vain tekosyyn rakentamisesta islamistien ja jihadistien tukemiselle, jonka oikea syy on tietysti lännen ja Israelin liitto jihadistien kanssa. Tämä on vanha kuvio, jota länsimaissa islamistit ja tiedustelupalvelut ovat käyttäneet vaikka kuinka kauan.

 

Mahdollisti myös tämän takia myös Oulun poliisi yritti pimittää matujen pedorinkiä. Natohan nimenomaan hallitsee monia Suomen maturyhmiä käyttäen niitä huume- ja asekauppaan sekä Gladio-operaatioihin. Oulu on tietysti lähellä Ruotsin rajaa ja siten tärkeä Natolle ja sen johtamille rikollis- ja terroristiryhmille. Oulun poliisi taatusti katsoo sormien läpi Naton suojelemia jihadisteja. (Ja tietysti myös tiettyjä Naton fronttinatseja ja -fasisteja.)

 

Ei siis ihme, että myös toimittajat fanittavat Supon suojeluksessa olevia islamisteja. Kansallismieliset aina luulevat, että kyse on vain toimittajan äärimmäisestä naiviudesta, vaikka taatusti toimittajat usein tietävät tai aavistavat ketkä ovat Supon suojeluksessa. Ongelmana on kuitenkin, että KAIKKI Suomen kansallismieliset ovat joko tyhmyyttään tai tahallaan ignoroineet Oulun ja Tornio-Haaparannan alueen päivänselvän geopoliittisen aseman Naton tiedustelupalvelujen operaatioiden yhtenä keskuksena.

 

Toimittaja Ina Kauppinen fanittaa oululaista sharia-imaami Abdul Mannania!

 

 

Vaikka varmaa tietoa itse Suldaanin ja hänen klaaninsa toiminnasta ei olekaan, niin taatusti osa somaleista on Naton ja Supon agentteja. Ongelmana on kuitenkin, etteivät terminaalisen naivit suomalaiset kykene epäilemään mitään. Suomalaiset eivät edes tajua elämän tosiasioita. Fakta nimittäin on, että maailmalla KAIKKI pelaavat ikivanhaa peliä: Viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Suomalaisille tämä ei kuitenkaan mene jakeluun, vaan jatkuvasti joku persu tulee selittämään, ettei Nato ja varsinkaan Israel voisi ikinä olla liitossa jihadistien ja Isiksen kanssa.  Toistetaan siis faktat jälleen:

 

Ensimmäisen Afganistanin sodan aikaan 1980-luvulla USA ja Natomaat tekivät liiton talebanien ja jihadistien kanssa Neuvostoliittoa vastaan. Tätä kukaan ei kiistä, vaan se on nykyään VIRALLISTA historiaa.

Sionistien dominoima valtamedia on kuitenkin pimittänyt, että Neuvostoliiton kaaduttua lännen liitto vain jatkui jihadistien kanssa. Miksi? Koska Natomaat käyttävät jihadisteja neljään asiaan:

 

1. Venäjän epävakauttaminen

USA tuki esimerkiksi Tsetseenian jihadisteja. Tähän operaatioon on mahdollisesti sotkeentunut myös vihreiden Heidi Hautala. Vihreät ja Vasemmistoliitto ovatkin Venäjävihassaan ihan oikeasti tukeneet jihadisteja ihan yhtä paljon kuin Nato. Tässäkään mielessä ei ole yllättävää, että Suldaan aktiivisesti kannattaa Natoa ja Vasemmistoliitto puolueena ei Natoa enää käytännössä vastusta.

 

 

2. Iranin epävakauttaminen

Amerikan tukemat jihadistithan ovat nimenomaan sunneja, jotka vihaavat Iranissa päämajaansa pitäviä shiioja ihan yhtä paljon kuin Israel. Niinpä Israel ja ISIS ovat liittolaisia shioja vastaan periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni. Tämän takia Israel on suojellut Syyriassa ISIS:iä ja jopa kuskannut haavoittuneita ISIS-sotilaita hoitoon israelilaisiin sairaaloihin.

Sionistien dominoima valtamedia on kuitenkin tästä Israelin ja ISIS:en päivänselvästä liitosta hiiren hiljaa. Niin tietysti myös persut, jotka ovat nykyään täysin sionistien hallussa ja siten jihadistien tukijoita.

 

Persujen hommafoorumi demonisoi ISIS:en vastustajia

 

Kun Laiton Lehti pari vuotta sitten paljasti persujen ja jihadistien liiton, niin koko kansallismielinen kenttä piti Laittoman Lehden toimistusta seinähulluna ja vannoi kostoa. No, nyt ovat kovin hiljaa. Varsinkin sen jälkeen, kun tapahtui mitä Laiton Lehti ennusti: Nimenomaan persut VAATIVAT hallitusta lähettämään Suomen erikoisjoukot hakemaan Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja Suomeen. Myös persujen hommafoorumi oli suorastaan innoissaan pedoafgaanien hakemisesta.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

3. Terrori-iskujen järjestäminen

Natomaat ja Israel tukevat jihadisteja suorasti Natomaa Turkin kautta (joka johtaa jihadistien ja ISIS:en tukikohtaa Idlibissä) ja epäsuorasti läheisen liittolaisensa Saudi Arabian kautta, joka tälläkin hetkellä yhdessä Israelin kanssa maksaa ISIS-taistelijoille, jotka taistelevat Jemenissä Iranin tukemia shia hutheja vastaan.

 

Näin Turkin ja Saudien kautta Mossad, MI6 ja CIA pystyvät lännessä järjestämään Gladio II tyyppisiä terrori-iskuja ja sitten sen varjolla toisaalta rakentamaan poliisivaltiota lännessä ja toisaalta idässä hyökkäilemään Israelin vastustajien kimppuun. Simppeliä, kun sen oivaltaa.

 

Turun 2017 terrori-iskukin oli luultavasti Turun poliisin, Supon ja Mossadin järjestämä, joskin se ehkä lähti käsistä, kun islamisti oli vähän liiankin innokas naisten kurkkujen katkoja. Tai sitten hän teki juuri poliisin ja Supon ohjeiden/yllytyksen mukaan. Turun poliisihan oli antanut ISIS-fanaatikon pyöriä ihan vapaasti Turussa ja jopa koulussa, mutta nähtävästi hän vihasi naisia enemmän kuin lapsia.

 

Joka tapauksessa Turun terrori-isku oli nimenomaan viranomaisten mahdollistama. Tärkeintähän oli saada poliisivaltiolakipaketti läpi. (Heti terroriteon jälkeen LL päätoimittaja järkkäsi miekkarin Turkuun, mutta yksikään vaihtoehtomedia ei mainostanut tapahtumaa ja lisäksi paikalle lähetettiin sekä suvakki- että persuhäiriköitä. Vaihtoehtomedia siis petti h-hetkellä. Tämän jälkeen päätettiin perustaa Laiton Lehti.)

 

 

Poliisi järjesti Strasbourgin terrori-iskun?

 

 

Varmasti suurin osa islamistien terrori-iskuista on nimenomaan tiedustelupalvelujen suoraan järjestämiä tai vähintäänkin sallimia, vaikka toki välillä joku hullu islamisti ihan omin päinkin päättää alkaa teurastamaan jotain naisia tai islamkriitikoita. Lähes kaikki monimutkaisemmat terrori-iskut ovat kuitenkin Israelin Mossadin järjestämiä.

 

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

Suurin näistä false flag terrori-iskuista oli tietysti 911-iskut, jotka oikeasti järjesti Mossad ja CIA yhdessä Saudi Arabian kanssa, joka järjesti muutaman syntipukin, joiden passit kuin ihmeen kautta lensivät palavista WTC-torneista lähes suoraan poliisien käsiin. Tietysti vahigoittumattomina.

 

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

 

4. Israelia vastustavien arabivaltioiden hajoittaminen

Tämä onnistuikin pitkään hyvin, kun Irakin ja Libyan modernin tehokkaat armeija tuhottiin ja jihadistit jakoivat maat pieniin palasiin. USA:n ja Israelin kannalta on paljon parempi, että ISIS ja muut jihadistit vievät jonkun arabimaan keskiajalle kuin että sitä johtaa maallistunut järjissään oleva tehokas Hussein tai Gaddafi suuren modernin armeijansa kanssa.

Irakin ja varsinkin Libyan vajottua keskiajalle Venäjä ja Kiina päättivät puhaltaa pelin poikki ja pelastaa sekä Jemenin että varsinkin Syyria jihadisteilta. Tästä tieytsti Israel raivostui suunnattomasti ja on kostanut Venäjälle yllyttämällä Ukrainaa Natoon ja näin sotaan Venäjää vastaan.

 

Tucker: USA:n demokraatit haluavat ydinsodan Venäjän kanssa! (Sionistit painostaa!)

 

 

Tässä vaiheessa joku persu tietysti kirkuu: Vain hullu salaliittoteoreetikko luulisi tiedustelupalvelujen manipuloivan myös Suomen politiikkaa!!

 

Itse asiassa, jos tiedustelupalvelut manipuloivat jotain maata, niin se on NIMENOMAAN Suomen puolueita ja politiikkaa. Onhan Suomi geopolitiikan keskiössä Pietarin porteilla, jonka merkitys on noussut entisestään vuosi vuodelta Sauli ”Kummisetä” Niinistön valinnan jälkeen sekä varsinkin 2014 Ukrainan ja Syyrian kriisien jälkeen. Ne tietysti jatkuvat yhä kuumempana, joten kaikki agentit, vasikat, provokaattorit ja myyrät tekevät koko ajan ylitöitä.

 

Ai niin. Vain venäläiset harjoittavat hybridivaikuttamista. Naton tiedustelupalvelut eivät sitä harrasta, vaan palvelevat vain totuutta ja hyvyyttä.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Miksi haittasomali Suldaan Said Ahmed kannattaa Natoa? Sekaisin, Supon vasikka vai Naton myyrä??

 1. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Siad_Barre

  Esimerkiksi Siad Barre oli nimenomaan lännen kätyri, joka kyllä pelasi tukea myös Neuvostoliitolta. Hänen liittolaisklaaninsa ja CIA:n liittolaisklaanit ovat tulleet Suomeen ja Suomen hallinto tietysti suojelee heitä ja katsoo heidän rikoksiaan läpi sormien.

  Sama juttu Serbian, Kosovon yms. kanssa. Todennäköisesti Sellon ampuja Shkupollikin liittyi Naton operaatioihin, joka on selitys sille miksi valtavan pitkää rikosrekisteriä omaavaa Shkupolliakaan ei oltu kartoitettu. Hänen sukunsa on Naton liittolaissuku.

 2. Puolueet ovat kynnysmattoja vieraspoliitikoille. Rasismileiman pelon takia eivät uskalla olla ottamatta ehdokkaaksi. Mitä noilla on muuta mielessä kuin suomalaisten rahojen lähettäminen ulkomaille omille porukoilleen kehitysapuna ja muuten. Kohta on joku tumma kehitysmaaministerinä. Kohta puolet hallituksesta on ulkomaalaisia

  Seuratkaa rahan liikkeitä. Se selittää kaikki omituisuudet.

 3. Suomeen tulleen somalit, varsinkin ensimmäiset somalit olivat Somalian eliittiklaanien jäseniä, eli tietysti usein myös Naton liittolaisia. Nyt jotkut somalit lähettävät rahaa Naton liittouman jihadisteille takaisin Somaliaan ja rahoittavat Naton operaatioita Somaliassa. Hyvin yksinkertaista. Al-Shabaabin kannattaminen on erittäin yleistä Suomen somalien keskuudessa.

 4. Rikollisjärjestö Nato sekä roistovaltio Yhdysvallat pitäisi molemmat pyyhkäistä helvettiin maailmankartalta kokonaan ja lopullisesti. Ainoastaan jälkeenjääneet imbesillit ja mielisairaat kannattavat Natoa ja Yhdysvaltoja. Myös roistovaltio Israel pitäisi ******* täydellisesti.

 5. Nato-Suldaan=Supon ruskea vasikka!?! Hyii! Yääkh!!

  Suomessa on somaleita, jotka ovat irrottautuneet klaaneista ja jopa luopunut islamista, mutta nämä som*** ovat ns. ”yksittäistapauksia”.

   1. Somalitakseja varmasti käyttänyt ahkerasti. Vetää kotiinpäin.

    Kuinkas muuten juridisesti Suomeen voidaan ottaa lisää turvapaikanhakijoita, jos Venäjä käy sotaa Suomessa. No, määritellään Suomi turvalliseksi maaksi, niin homma voi jatkua, MUTTA SUOMALAISET EIVÄT MYÖSKÄÄN VOI SAADA TURVAPAIKANHAKIJASTATUSTA mihinkään maahan.

 6. Ikävä kyllä tavan äänestäjät on harhautettu tähän ylläkuvattuun kuplettiin mukaan sellaisten hyvältä kuulostavien termien kuin ”humanitäärinen apu, demokratian edistäminen, turvapaikkaoikeus, pakolaisuus, oleskelulupa” jne. avulla. Me suomalaiset etenkin olemme sopivasti eri aikakausien rajalla, jotta meitä voidaan käyttää hyväksi. Yhteiskuntaa koossa pitävää kansallistunnetta on heikennetty ja meidät on manipuloitu vastaanottavaiseksi vieraille kulttuurisille ohjelmoinneille. Sukupolvet, jotka viimeksi ovat kokeneet sodan, myös sen raadollisen ja propagandisen osuuden, alkavat olla jo poistuneet. Heidän opetuksensa siitä, että olemme etuoikeutettuja sukupolvia, kun saamme elää rauhassa kuitenkin elää ja se on helppo valjastaa osaksi pakolaisten vastaanottopolitiikkaa. Unohdetaan, että etuoikeutettu asema rauhan maana voidaan menettää. Samoin unohdetaan, mitkä tekijät ovat tehneet Suomesta vakaan niin moniksi vuosiksi. Ne eivät suinkaan ole olleet riitely, syyttely ja kuvitelma ainoana oikeassa olosta.

  Yksi syy on ollut yhtenäiskulttuuri ja yhteinen kulttuurinen sanasto. Minun lapsuudessani sekä duunarien että isokenkäisten lapset askartelivat itsenäisyyspäivän alla lippunaruja. Me olimme jokatapauksessa kaikki suomalaisia ja puhuimme suomea.

  Kun kyky asettaa oma kulttuuri ykkössijalle katoaa, katoaa ymmärrys siitä, mihin kaikkeen kulttuuri vaikuttaa: uskontoon, yhteiskunnallisiin rakenteisiin, tapoihin ja politiikkaan. Jokainen yksilö on myös poliittinen toimija, viime kädessä oikeastaan kaikki ovat vastuussa omien maidensa tapahtumista. Vaikka he eivät olisi tappaneet ketään, he ovat olleet mukana luomassa konfliktille sen henkisen maaperän vaikkapa kuulumalla klaaniin ja noudattamalla sen sääntöjä. Eliitti kyllä tietää tämän, eihän se muuten yrittäisi vetää meitä suomalaisia vastuuseen siirtomaa-ajan hirveyksistä vaikka edes tervan tuottajina orjalaivojen pohjiin.

  Konkreettisemmin vaikka tulijat näennäisesti luopuisivat tavoistaan ja sopeutuisivat osaksi meidän kulttuuriamme, emme voi tietää, mitä sidosryhmiä he edustavat ja millä tavoin heidän toimintansa lomittuu kuitenkin osaksi globaalia valtapeliä. Moni lähettää esim. rahaa jonkun rahanvälitystoimijan kautta, emmekä voi tietää päätyvätkö ne aseostoihin vai klaanin ruokkimiseen. Jo kylmän sodan aikana Suomi oli maa, jossa eri tiedustelupalveluiden agentit kohtasivat, kuvitteleeko joku, ettei se enää olisi. Peli on itse asiassa koventunut ja eri intressiryhmien määrä kasvanut.

 7. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/venajan-uhka-entiselta-cia-johtajalta-dwssa-huomio-suomen-ja-ruotsin-joukoista-erittain-kyvykkaita/74663e9b-040b-4965-87e1-7bc25f05867b

  Yhdysvallat joka soti Afganistanissa 20 vuotta ja vetäytyi sieltä täysin farssimaisti ja jätti yli 80 miljardin dollarin edestä sotilaskalustoa vetäytyessään väittää Venäjän ”epäonnistuneen pahasti”. :D Todellisuudessa Yhdysvallat ja Iso-Britannia ei kykene käymään oikeaa sotaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*