19 thoughts on “Päivän kuva

 1. Jenkkien kuvassa pitäisi olla lerpallaan olevat tykit teston puutteen takia.

  Pienet on kalut. Pohjoisen Suomen rintamalla ne kutistuvat vielä tuostakin. Mitä siitä, aina voi käyttää likaisia tykistön pommeja.

  1. Eihän tossa homojenkkien tankissa ole oikeen mitään putkea eli vaikuttaa todellakin transutankilta.

  2. HS tuottaa kuraa, mutta tänään oli lukujuttu:
   https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008799230.html

   PIRTTIKOSKEN kesäteatteri Iittalassa on nostattanut valtakunnallisen somekohun uudella näytelmällään Boomereita Woke-kulttuurin puristuksessa.

   Seppo Holttinen:

   ”Aika rajustikin olen ottanut huumorilla kantaa eikä siitä aikaisemmin mitään isompaa ole tullut. Pistin Putinia halvalla jo 2014. EU- ja Ely-viranomaisia olen varmaan eniten arvostellut.”

   Tarkoitus on ollut hyvä, hän vakuuttaa.

   ”Näyttelijät nauroivat nytkin vedet silmissä ensimmäisissä lukuharjoituksissa. Päähenkilön nimivalinta oli epäonnistunut, mutta tarkoitus on siis näyttää, että Suomessa on turhan paljon vastakkainasettelua ja kaikkien pitäisi tulla toimeen kaikkien kanssa.”

   1. Woke-idiootit eivät tajua, että he avan ITSE antavt nimen – ei näytelmälle – vaan nyt dokumentille!!!

 2. Amerikkalaisethan ne niitä likaisia uraaniammuksia käyttivät Irakissa. Anneli Jäätteenmäki yritti paljastaa Lipposen Suomi kytkennän sotaan ja joutu erotetuksi pääministerin paikalta. Likaista peliä Suomelta, jo tuolloin. Patria toimitti Jenkeille aseita.

   1. Ja sinä aikana tietoisesti on ajettu oma maanpuolustus alas. Intoa kalliisiin aseisiin ja ulkomaisiin operaatioihin riittää, kun samaan aikaan varuskuntia on lakkautettu, aluepuolustus on romutettu ja reservit jätetty kertauttamatta viimeisten 25 vuoden aikana. Että silleen.

    Nyt on huonot housuissa ja Natolta huudetaan apua. Eikö yhtään hävetä, päättäjät? Ensin on kynitty kansan varat j nyt jätätte kansan mahdollisen vihollisen hyökkäyksen armoilla.

    Tietoista maanpetoksellista toimintaa valtiojohdolta ja kenraaleilta. Mikä on ollut hintanne?

 3. Mil­jar­döö­rien so­ta val­las­ta: Ku­ka omis­taa to­tuu­den?
  – Bill Ga­tes is­su­es war­ning on Elon Musk
  – https://archive.today/uRJPl

  Päi­tä al­kaa pu­toi­le­maan ja mil­jar­döö­rit hyp­pi­mään omis­ta­mien­sa pil­ven­piir­tä­jien ka­toil­ta, kun maa­il­man val­las­ta käy­dään lop­pu­tais­te­lut.
  – La­ki ei näi­tä veik­ko­ja, siis MIE­HIÄ, kos­ke.
  – Elo[o]n jää­neet kir­joit­ta­vat his­to­ri­an.

 4. Tiesitkö, että

  San­na Ma­ri­nin nah­ka­tak­ki on teh­ty
  – ta­pet­tu­jen eläin­ten na­has­ta.

  1. Tiesin, mutta ei se seikka nyt haittaa eläinten suojelijoita. Kaikki aktivistit ovat hiiren hiljaa tässä tapauksessa. Se on paremmin tapetun naudan nahkaa.

 5. 100% Rans­kan Hi­Tech-ase­vin­nis­tä si­säl­tää tap­po­kyt­kin-, «kill switch» -tyyp­pi­sen de-ak­ti­voin­ti­toi­min­non, jo­ta kont­rol­loi­daan Rans­kas­ta kä­sin.
  – Kill Switc­hes & Knuck­le­he­ads
  –  https://archive.is/UN3Dr

  Sa­ma kos­kee USA:n ul­ko­mail­le myy­miä asei­ta.
  – Ei­kä sii­nä kaik­ki: [Esi­mer­kik­si Suo­men] hor­ne­tit voi­daan ot­taa täy­teen etäoh­jauk­seen ja hyö­kä­tä niil­lä vaik­ka Ve­nä­jäl­le il­man Suo­ma­lais­ten mah­dol­li­suut­ta puut­tua asi­aan.

  USA ker­toi jul­ki­ses­ti, et­tä Af­ga­nis­ta­niin jä­te­tyt aseet oli va­rus­tet­tu tap­po­kyt­ki­mel­lä.

  Täl­lai­nen tap­po­kyt­kin on kak­si­piip­pui­nen ase. Jos vi­hol­li­nen saa sel­vil­le sen toi­min­ta­ta­van, täl­lai­sel­la aseel­la ei voi­da hyö­kä­tä ei­kä puo­lus­taa.

 6. Venäjän kehittynein tankki ei selvinnyt omin voimin edes sotilaskulkueesta, hinaukseen meni. Laajasti voi itänaapurin tankkeja nyt nähdä Ukrainan maaseudulla tykit kekallaan, kun ilman tulitukea susidesigniset ammuskarusellit räjähtelevät komeasti yksittäisten solttujen kantamilla aseilla. Nato veisi 6-0 jos niikseen tulee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*