Marco de Wit 6 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka Amerikan konservatiivivoittoinen korkein oikeus on antamassa osavaltioiden kansalaisten päättää satanistisesta uhrauksesta eli abortista.

 

Puopolo: USA:n aborttikiista – Roe vs. Wade – Tästä on kyse! (Satanismista)

 

 

Moni onkin alkanut miettiä kuinka moni osavaltio kieltäisi feministien satanistiset lapsiuhrit. Nyt alkaa näyttää siltä, että lähes kaikki!!

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Yli 90% osavaltioista siis kieltäisi abortin nopeasti ja luultavasti loputkin parin vuoden kuluessa! Miten se on mahdollista? No, koska tavallisissa amerikkalaisissa on vielä paljon uskonnollisuutta ja maalaisjärkeä. Onhan se järjetöntä hyväksyä myöhäisabortti, koska se on ihan sama kuin murha.

 

Kannattaa siis huomata, etteivät useimmat abortin vastustajat suinkaan kieltäisi ns. katumus- eli morning after -pilleriä, yms., joilla voi ehkäistä raskauden jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Sen sijaan abortin vastustajat haluavat kieltää abortit ensimmäisen sydämenlyönnin eli noin 1-2 kuukauden jälkeen. Tämä on tietysti sekä moraalista että käytännöllistä, joten ei ihme, että abortin vastustajat tulevat voittamaan osavaltioiden vaaleissa.

 

 

Satanistit ahtaalla: Sydämenlyönti-aborttilaki läpi Texasissa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Satanistit ahtaalla: Enemmistö USA:n osavaltioista poistamassa laajan aborttioikeuden!

 1. Suomalaiset naiset kuitenkin laulavat yhteen ääneen: We want abortion… ja rääkyvät My body, my choice. Suomalaiset naiset haluavat murhata lapsia ja tuhota perheet, kuten kaikki tietävät. He vihaavat lapsia, perheitä ja suomalaisia miehiä. Heille suomalaisia miehiä ei ole edes olemassa. Heti jos osoitat mitään kiinnostusta suomalaista naista kohtaan, niin tulee ahdisteluilmoitus tai syyte.

  Ei ole mitään syytä mennä suomalaisten lehmien kanssa parisuhteisiin ja kuunnella pelkkää vihaa ja halveksuntaa, sekä katsoa kun suomalaiset lehmät eivät tee itse yhtään mitään.

 2. Ihmiselämä alkaa sydämenlyönneistä ja kaikki sen jälkeen tapahtuva tarkoituksellinen elämän päättäminen on murhaa.

 3. Antaa suomalaisten lehmien synnyttää erittäin älykkäiden neekerien ja erittäin älykkäiden arabien lapsia. Mitä väliä suomalaisilla lehmillä.

  Tässä on kuunneltu päivittäin kymmeniä vuosia kuinka paskoja suomalaiset miehet ovat ja on oltu suomalaisten lehmien sylkykuppina. Nyt on onneksi tulossa suomalaisten naisten aiheuttama etninen sisällissota ja totaalinen talouden, kulttuurin ja kristinuskon romahdus, jolloin kaikille teille suomalaisille lehmille on käymässä todella huonosti ja se on aivan oikein teille nartuille. Suomalaisten miesten mielipiteet teistä eivät ole koskaan kiinnostaneet, mutta vähät väliä, sillä te lehmät olette katoamassa joka tapauksessa ja näette kohta nälkää, sekä matut tulevat raiskaamaan monet teistä.

 4. Suomalaisten miesten ei tarvitse enää ajatella suomalaisia naisia ja näiden mielipiteitä ja tunteita, koska suomalaiset naiset eivät joka tapauksessa tule tekemään heidän eteen yhtään mitään.

 5. Juuri te kaikki ”älykkäät” ihmiset olette tuhonneet tämän yhteiskunnan ja tuhoatte edelleen. Teidät kaikki kansan ja rodun viholliset tullaan muistamaan. Teistä ei ole koskaan ollut mitään todellista hyötyä ihmisille. Kaikki tappiolliset ja tuhoisat ajatukset tulevat aina teiltä ja te sitten tungette niitä kaikille muimme, sekä marssitti kaikenlaisissa rappioparaateissa vaatimassa rappiollisille ja syntisille ihmisille oikeuksia ja etuja.

  1. Niin juuri antifa, anarkisti väkivalta. Kristalli yö Oulussa aikoinaan ja Ruotsin ym. Suomenkin mellakat. Saa hajoittaa kaikki kun tulee ilmasto palaveri tms. Ruotsiin aikoinaan. Nykyäänkin ihan mikä on niin rappiovasen menee hajoittamaan ja tappelemaan. Voi piffi. Onneksi me älykkäät osaamme olla ”herroiksi”, paitsi jos pitää puolustautua.

  2. Tarkoittaa nimetön siis raiskatuille ei saisi aborttia kun syntiä vai SDP:n vappu satasia ei vanhuksille ja rapistuneille kun ei kellekkään, paitsi Marin nyt on bileeeetille. Jos ei jää kiinni ei taksia eniten vapaa-ajallakaan käyttäneen tarvinut maksaa jos ei kiinni jää ja mistä muusta on rappio haittamuutosta, tuollakin lisää ja syntiä ei tee kun ei kiinni jää. Etuja nostaa pitsamafiat ja muut ei siinä, kehtaa ruoastakin mellakoida vielä mitä syömme ja tarjoamme kaiken palvelun ja rahan lisäksi.

 6. Uus­de­mok­ra­tia

  Se, et­tä kor­keim­man oi­keu­den pää­tös «vuo­det­tiin» jul­ki­suu­teen ker­too su­rul­lis­ta kiel­tä tuo­mi­ois­tui­men alen­nus­ti­las­ta.
  –   Täs­sä­hän on ky­se en­nak­koon teh­tä­väs­tä «mie­li­pi­de­tie­dus­te­lus­ta» en­nen var­si­nai­sen pää­tök­sen te­ke­mis­tä.
  –   Si­ten lo­pul­li­nen pää­tös ei ol­len­kaan pe­rus­tu la­kiin vaan «kan­san» mie­li­pi­tee­seen.

 7. Nyt hyvin iso osa miehistä on vihdoin herännyt lopullisesti naisten narttuiluun ja siihen miten naiset yrittävät koko ajan tuhota lapset, perheet ja kaiken muun. Eivät ne naiset ole mitään rakentajia, vaan nimenomaan he hajottavat, tuhoavat ja mädättävät ja miehet yrittävät rakentaa.

  Suurin osa valkoisista miehistä on saanut naisten valittamisesta, tuhoamisesta, valehtelusta, teeskentelystä ja mädätyksestä tarpeekseen.

  Varsinkin suomalaiset naiset ovat kaikkein kuvottavimpia ja vastenmielisimpiä valkoisia naisia, jotka ovat aina vaatimassa, syyttämässä, vähättelemässä ja vihaamassa. Laiton Lehti on väärässä siinä, että kyse on evoluutiopsykologiasta, että naiset nyt vain ovat tällaisia. Eivät todellakaan ole, vaan nimenomaan vain suomalaiset naiset ovat tällaista kaikkein pahinta saastaa mitä mies voi ikinä löytää. Huonoja vaimoja ja huonoja äitejä, jotka vihaavat lapsia ja suomalaisia miehiä, yrittävät koko ajan saada rajat auki, mädättävät ja tuhoavat.

 8. Täälläkin hienoa sensuuria, hyvä Marco! Ja ole muuten hyvä linkistä, näitähän te ette itse löydä, koska nämä perustuvat faktaan.

  1. Itsesensuuri on paras sensuurin muoto. Pidä suu kiinni. Hillitse epäilevät ajatukseksesi. Älä anna epäuskolle sijaa mielessäsi. Toimitko oikein yhteiskuntaa kohtaan? Katsotko virheen sattuessa ensimmäisenä peiliin? Älä korota itseäsi. Ole nöyrä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*