Marco de Wit 7 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

 

Vieraana Nadira Amin & Sofia Keitaanranta. Sofia Keitaanranta on sosiaalimedia vaikuttaja, bloggaaja, ja Jumalatar kurssin kehittäjä. Nadira on henkisen tien kulkija joka on useamman vuoden ajan ollut itsensä kehittämisen matkalla ja on erityisen kiinnostunut mm. feminiini ja maskuliinienergioista ja niiden ilmentymisestä eri asioissa.

 

Tässä jaksossa aloitimme keskustelemaan siitä onko miesten ja naisten kasvavaa kitkaa tällä hetkellä? Missä menee raja miehen ja naisen vastuussa? Voiko naiset negatiivisella tavalla pyrkiä manipuloimaan asioita? Mitä termillä “narsisti” oikein tarkoitetaan? Ja paljon muuta.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Kemppe Show: Onko miesten ja naisten välillä sota?

 1. ”Jumalatar kurssin kehittäjä”
  Melkoinen hörhö kyseinen nuori nainen, mutta tosiasia on se, että sota on miesten ja naisten välillä ja kiitos siitä kuuluu miehiä vihaaville femakoille. Noitarovioita voitaisiin harkita uudelleen näinä ankeina aikoina.

  1. Äkkiseltään kuulosti naisille ihan hyvältä, käytännössä enemmän konservatiivisten naisten kurssilta, jossa naisia opetetaan, että on muitakin tapoja hallita ja ohjata omaa miestään kuin suomalaisten naisten käyttämä aggressio, alistaminen, vähättely ja päälle sylkeminen, mitkä ovat aina olleet suomalaisissa naisissa hyvin vastenmielisiä piirteitä, kuten myös se, että suomalaiset naiset suhtautuvat kaikkein heikoimmin avioliittoon ja ovat uskottomia naisia, jotka vaihtavat erittäin herkästi uusiin miehiin. Naiset on luotu käyttämään pelkkää femiinistä energiaansa parisuhteen ja ilmapiirin hoitamiseen, mutta suomalaisissa naisissa ei ole yleisellä tasolla mitään femiinistä.

   Suomalaiset naiset yleisellä tasolla ovat aina olleet henkisesti erittäin rumia, aggressiivisia ja vastenmielisiä naisia. Yksilötasolla on muutamia upeita naisia.

   1. Ei ole enää kunnon naisia. Lotta Svärd ja Martta ym. rakentavien järjestöjen naiset ovat tai siis olivat kunnon naisia. He nostivat Suomen kukoistukseen sodan jälkeen. Hoitivat lapset ja kodit ja kaiken kuntoon.

    Aivopesu ja liika helppous on pilannut monen elämän.

  2. Feministeille kuitenkin iso kiitos, että saivat suomalaiset naiset näyttämään todellisen narttumaisen luonteensa, joka heillä on aina ollut. Ovat pelkkiä narttumaisia valittajia, joista ei itsestä ole yleisellä tasolla mihinkään, vaan aina haukutaan ja valitetaan miehille, sekä syytetään miehiä tekemättä itse mitään.

   Aiemmin suomalaisille nartuille annettiin molemmille puolille poskia, että olisivat olleet hiljaa, mutta nykyisin sitä ei saa tehdä ja ovat tehneet liiton hallinnon ja rahaeliitin kanssa, niin ovat voimiensa tunnossa syljeskelemässä naamalle ja syyttelemässä valheellisesti ahdistelijaksi, paitsi jos olet rikas mies, niin silloin et ole ahdistelija.

   Mitään hyötyä suurimmasta osasta suomalaisia naisia ei ole yhteiskunnalle. Ovat pelkästään haitaksi ja pelkkä kuluerä, jonka miehet joutuvat nyt maksamaan ylimääräisenä taakkana, kun suomalaiset naiset vain valittavat ja siipeilevät miesten kustannuksella. Suomalaiset miehethän naisten kaikki kustannukset tulevat maksamaan, vaikka eivät tekisikään kansalaisvelvollisuuttaan, eli synnytä lapsia.

 2. Vai että ”kaksi henkisen tien kulkijaa”. Yllättävän tärkeää näyttää olevan materialismi meikkaamisen ja ulkonäön osalta. Ei sitä ensimmäiseksi odottaisi henkiseltä ihmiseltä. Toisaalta tuo monotoninen nenään honottava puhetyyli ”mua ei vois vähempää kiinnostaa sun mielipiteet”, sekään ei heti herätä rakkaudellisia tunteita. Siitä ei tunne lämpöä ja empatiaa.

  Ja hymy, miksi ihmiset ei enää hymyile? Kaikilla on tuo mallimaailmasta opittu ”mä oon cool”-lehmän katse ja suupielet alaspäin oleva perus-look. Itse aikoinani -80 luvulla hymyilin ihmisille. Ja aika usein tuli vastahymy. Ja välillä pääsi jutullekkin.

  1. Sotien jälkeen joidenkin äärijuutalaisten, amerikkalaisten ja brittien hallitsema rahaeliitti on saanut yhä enemmän valtaa Suomessa ja on nyt saanut totaalisen vallan. Talousjärjestelmästä on tullut täysin sairas.

   1900-luvun alussa ja vähän ennen sitä Suomen yläluokan miehet ajattelivat, että on todella älykästä antaa lisää valtaa naisille ja antaa naisten äänestää.

   60-luvun jälkeen naiset alkoivat pikku hiljaa ottamaan itselleen valtaa ja aloittivat täyden sodan miehiä vastaan, jonka naiset voittivat ja nyt koska naiset ovat saaneet vallan, he ovat nyt murhaamassa lapset, perheet ja sylkevät joka puolella avoimesti miesten päälle ja vihaavat, vähättelevät ja halveksivat miehiä joka puolella. Jos osoitat mitään kiinnostusta naisia kohtaan kaduilla, työpaikoilla tai yhtään missään, olet hyvin nopeasti rikostutkinnassa ja sinut erotetaan työpaikalta.

   Suomalaiset naiset erityisesti vihaavat lapsia, perheitä, miehiä, ovat uskottomia ja huonoja vaimoja, sekä huonoja äitejä. Edes muut valkoiset naiset eivät ole näin huonoja naisia mitä suomalaiset naiset ovat ja edes he eivät ota yhtä usein avioeroa kuin suomalaiset naiset ottavat. Heille avioliiton lupaukset ja sitoutuminen eivät merkitse mitään.

   Naisia kiinnostaa vain 20% rikkaimmista ja komeimmista alfamiehistä. Todellisuudessa ei ole olemassa mitään ”seksuaalista ahdistelua”, vaan tämä on naisten kieltä, joka tarkoittaa lähinnä alhaisen statuksen miesten antamaa huomiota. Naiset eivät ahdistu siitä, että tarpeeksi korkean statuksen mies ahdistelee heitä ja sikailee heidän kanssaan.

   Tämän takia miehet eivät enää hymyile naisille tai hymyile ylipäätään, sillä suomalaiset naiset ovat näyttäneet todellisen luonteensa sotien jälkeen, sekä talousjärjestelmästä on tehty täysin sairas, josta naiset ovat myös päässeet hyötymään valtavasti, jonka takia he kehtaavat sylkeä miesten päälle.

   1. E-pilleri, vapaa seksi, viihde, vapaa alkoholi, huumeet, väkivaltaviihde, jne. Aikuiset elävät kuin kurittomat kakarat, kaikki mulle heti nyt, kaverille ei jätetä, minä, minä, minä… Kuri, itsehillintä, kohtuullisuus, oikeudentunto, vastuullisuus ovat täysin tuntemattomia käsitteitä.

    Kovin kauan ei jatku nykymeno. Se on luonnonlakien vastaista. Yhteisöt hajoavat.

   2. Länsimainen nainen etsii aina ”parempaa” miestä. Länsimainen kehitysuskonto ja edistysusko vaikuttaa syvällisesti ihmisiin.

    Miehen statuksesta riippuu, onko hänen käytös naisen mielestä ”kiinnostusta” vai ”seksuaalista ahdistelua.

  2. ”Koneet” ovat nuo kasvattaneet. Ei tainnut riittää äidin ja isän syliä lapsena? Varmaan 3 kuukauden ikäisenä viety päiväkotiin, kun äityli rakensi työuraansa. Sen jälkeen koulutusjärjestelmä ja massaviihde on hoitanut ”kasvatuksen”. Ei mitään elämän eväitä saatu kotoa tai omalta suvulta.

   Onko noilla mitään omaa sisäistä elämää tai mielipiteitä? Kaikki ulosanti perustuu toisen käden tietoon tai ”tutkimuksiin”. Massaihmisiä.

 3. Kyllä on ollut jo pitkään kun naiset rohkaistuvat ryhtymään kapinaan. Naiset tullaan murskaamaan laillisesti ilman armoa ja retorisessa mielessä senttiäkään eivät liiku enää keittiöstä ulos.

  Kansanmurhasta selvinneet harvat suomalaiset miehet eivät tule unohtamaan naisten petturuutta ja erittäin kova kuri tullaan palauttamaan naisille.

  Naiset tekivät pahan virheen ja tulevat maksamaan siitä kovan hinnan, tietysti täysin laillisesti. Tulemme palaamaan kovaan miesten valtaan.

  Miehet eivät hae mitään tasapainoa, vaan naiset palautetaan sinne minne kuuluvat ilman mitään valtaa. Kysy keneltä tahansa suomalaisella mieheltä, niin kaikki ovat täysin samaa mieltä asioista.

  Naisten aika on ohi. He ovat pelkkiä arvottomia hyödykkeitä, joita ei pidä kuunnella.

 4. Miksi valita suomalainen vihaava, kiittämätön, aggressiivinen, kylmä, halveksiva ja vähättelevä lehmä, kun on paljon parempia naisia tarjolla, jotka ovat sekä fyysisesti kauniimpia, mutta varsinkin juuri henkisesti. Suomalaisissa naisissa ei ole edes henkisesti mitään kaunista. Täysin vastenmielisiä.

  Nyt suurin osa miehistä on vihdoin herännyt siihen kuinka kaikki mitä naiset ovat väittäneet ja tehneet ovat perustuneet pelkkiin valheisiin ja teeskentelyyn. Sotien jälkeen suomalaisten naisten todellinen laosia, perheitä ja suomalaisia miehiä vihaava ja halveksiva luonne tuli nopeasti esille.

 5. Vanhoina hyvinä aikoina miehet hankkiutuivat hankalista naisista hyvin nopeasti eroon. Tämän takia naisten luonne ja vaistotkin ovat kehittyneet parempaan suuntaan, mutta historiallisesti työ jäi kesken. Tästä ei ole pitkä aika kun suomalaisille naisille annettiin aikoinaan pitkin korvia kun alkoivat hankalaksi.

  Ne heimot joissa historiallisesti miehet *********** hankalia ja vastenmielisiä naisia kehittyivät muita sovinnollisemmiksi ja älykkäämmäksi. Suomessa tätä ei historiassa tehty tarpeeksi.

 6. Tasapainoa ei pidä hyväksyä enää, vaan naiset tullaan alistumaan totaalisesti ilman mitään valtaa yhtään mihinkään. Naisia ei pidä kuunnella, vaan alistaa heidät vain palvelemaan.

  Olemme naisten tuhotessa yhteiskunnan palaamassa takaisin oikeaan miesten valtaan, jossa naisilla ei tule olemaan yhtikäs mitään valtaa.

 7. Ei naisia tarvitse kuunnella ja heidän kanssaan ei tarvitse tehdä mitään kompromissejä, vaan he alistuvat totaalisesti, tottelevat ja palvelevat ilman ehtoja. Naisten tuhotessa yhteiskunnan ja kansamme tulemme pian palaamaan miesten valtaan ja silloin ei enää neuvotella ja haeta keskiteitä naisten kanssa.

 8. Feminismiin ja sotaan lähdöllä tulee olemaan naisille hinta ja se hinta on kaikki naisten valta yhteiskunnassa. Pian miehet määräävät jälleen. Siis ne harvat joita suomalaiset naiset eivät onnistuneet murhaamaan ja eliminoimaan.

  1. Olen elävä esimerkki.Menin suomalaisen naisen kanssa naimisiin ja sitä onnea kesti 4 vuotta.Huorasi ja vittuili.Nyt olen ollut 17 vuotta naimisissa venäläisen naisen kanssa ja se on ollut elämäni upeinta aikaa.Rajan takaa ja Aasiasta löytyy vielä upeita naisia,joskin läntinen hapatus on sinnekin leviämässä.

   1. Täysin totta. Venäjällä naisetkin ovat kauhuissaan sitä mitä Euroopassa ja Suomessa tapahtuu. Valitettavasti suomalaiset huorat vain varastavat monien suomalaisten miesten rahat ja eivät sitoudu parisuhteeseen. Kuten sanoit, sama läntinen hapatus on kuitenkin hitaasti valumassa myös itään.

    Suomalaisten naisten kanssa ei ole enää tulevaisuutta. He ovat menneisyyttä. Varastavat vain miesten rahat melkein varmoissa avioeroissa, ovat laiskoja ja eivät osaa muuta kuin valittaa, vaatia, vähätellä, haukkua ja sylkeä päälle. Todella vastenmielisiä ja aggressiivisia naisia. Avioliitto ja Jumala eivät merkitse suomalaisille naisille mitään.

   2. Toisin kuin suurin osa suomalaisista lehmistä, venäläisillä naisilla ei tule mieleenkään harrastaa monikulttuurisia suhteita ja heitä useimmiten oksettaa ajatus tällaisesta.

 9. Naiset tulevat häviämään aloittamansa sodan. Tuho oli aluksi valtavaa, mutta lopulta naiset alistetaan totaalisesti ilman mitään valtaa yhteiskunnassa. Emme neuvottele keskiteistä ja kompromisseista, vaan otamme kaikki. On äärimmäisen vaarallista jättää naisille enää milliäkään valtaa, sillä he käyttävät sitä tuhotakseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*