Marco de Wit 7 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pia Polviander tuli julkisuuteen, kun hän uskalsi puolustaa poikaansa matujen terrorilta. (Miksi rohkeat sankarit ovat Suomessa lähes aina naisia?)

 

Kuvassa linkki MV-lehteen

 

 

Polviander on toiminut hyvin aktiivisesti perussuomalaisessa puolueessa, joten hänet tunnetaankin yleisesti Perus-Piana.

 

Niinpä sitäkin yllättävämpää oli, että Pia on nyt eronnut persuista. Ja vieläpä erittäin mielenkiintoisin perusteluin. Alla Pian tiedote, johon on lisätty korostuksia sekä kursiivilla Laittoman Lehden kommentteja ja linkkejä.

 

 

TIEDOTE 6.5.2022

PERUSSUOMALAISET R.P:n PUOLUEHALLITUKSELLE

JULKINEN EROILMOITUS PUOLUEESTA

 

Liityin puolueeseen vuonna 2013 suurin odotuksin ja täynnä toivoa siitä, että muuttaisimme Suomea. Halusin olla mukana puolueessa, joka taistelee Suomen ja suomalaisten puolesta, EU-liittovaltiokehitystä, euroa, euroglobalismia, NATO:a, pakkoruotsia vastustaen, unohtamatta tietenkään haittamaahanmuuttoa, joka riivaa maatamme ja syö varojamme.

 

Kappas. Pia ihan tosissaan uskoi persujen vastustavan EU:ta ja Natoa. Pia ei tajunnut, että Soini, Halla-aho ja Purra ovat kaikki länteen sitoutuneita ruotsinkielisen eliitin frontteja. Tämän Pian olisi pitänyt tajuta viimeistään siinä vaiheessa, kun kolmikko kieltäytyi vaatimasta pakkoruotsin poistamista.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

Uskoin, että olen mukana kansanliikkeessä, jossa suomenmielisyys, suomen kieli ja Isänmaamme Suomi olisi ykkösasia. Valitettavasti mikään edellä mainituista asioista ei ole käynyt toteen.

Ensimmäinen harhaliike oli, kun entinen pitkäaikainen puheenjohtaja ryhtyi tukemaan Kreikan tukipaketteja ja lopuksi petti koko puolueen Jyväskylän 2017 puoluekokouksen jälkeen. Uskoin, että kyseessä oli vain petturien hillotolppa, uskoin edelleen puolueeseen. Olin iloinen, kun näin Jussi Halla-ahon kertovan lehdistössä keväällä 2017, että hän puheenjohtajana ajaisi EU- ja euroeroa. Valitettavasti Halla-ahonkin takki kääntyi 2018.

 

Kommentti: Nimenomaan. Persujen puheenjohtajavaaleissa Halla-aho antoi ymmärtää vaativansa EU- ja varsinkin euroeroa, mutta heti puheenjohtajaksi päästyään käänsi välittömästi takkinsa. Tämä oli tietysti törkeä huijaus, MUTTA yksikään valta- tai edes vaihtoehtomedia ei Halla-ahoa siitä kritisoinut. Paitsi tietysti Laiton Lehti, joka siten sai kansallismielisten vihat päälleen ja natopersujen terrorikoneiston kimppuunsa.

 

Halla-aho puolustaa edelleen velkaunionia

 

 

Tyhmimmät persut syyttivät Laitonta Lehteä valehtelusta, koska kuulemma Halla-aho vastustaa EU:ta. Todisteena tästä persut korostivat Halla-ahon toivoneen Britannian eroa EU:sta.  Niinpä persuliinit, mutta Brexitin kannattaminen ei tarkoita Fixitin kannattamista:

 

Takinkäännön mestari: Halla-aho kannattaa Brexitiä, muttei Fixitiä

 

 

Puheenjohtajakamppailu 2021 sai aikaan vaikutelman, jossa puheenjohtaja valitsee itselleen mieleisen jatkajan. Sisältökeskustelua ei käyty ja EU-kritiikkiä ei pahemmin kuultu. Sen sijaan uuden puheenjohtajan myötä tuntui vahvistuvan tendenssi, että kokoomusta, RKP:tä, euroa tai EU:ta ei saa enää arvostella. Puolueen kansanedustajat pettivät äänestäjät lopettamalla elvytyspakettikeskustelussa jarruttamisen, kokoomuksen miellyttämiseksi. Jarruttaminen olisi voinut johtaa siihen, että paketti olisi ainakin Suomen osalta kaatunut.

 

Niinpä. Pia selvästi tajuaa, että persut olisivat voineet pysäyttää EU:n velkaunionin, koska se edellytti kaikken maiden yksimielisyyttä. Itse asiassa jarruttamalla persut olisivat voineet kaataa KOKO velkaunionin. Persut jarruttivat kuitenkin vain pari päivää ja näin mahdollistivat ja kirjaimellisesti siunasivat velkaunionin. Tämä oli todella törkeää petturuutta, mutta JÄLLEEN VAIN Laiton Lehti uskalsi kritisoida persuja.

 

 

Persut pettivät jälleen

 

 

PS on mennyt yhä enemmän suuntaan, jossa kaikki hiukankin tiukempi EU-liittovaltiokehityksen tai sitä kannattavien arvostelu on johtanut uhkailuun, painostukseen ja kafkamaisiin, perustelemattomiin eroprosesseihin.

 

Nimenomaan! Ainoana mediana Laiton Lehti on toistuvasti paljastanut miten natopersut tiedustelupalvelujen tuella pyörittävät terroriorganisaatiota. Aiemmin sitä käytettiin ulkopuolisia kriitikoita vastaan, mutta viime aikoina terrori on kohdistettu puolueen omiin jäseniin, jotta varsinkin Natoa vastustavat aitoisänmaalliset voidaan hiljentää.

 

 

Puolueen johto on kyllä mukamas EU-kriittinen, mutta ei linjaltaan ole EU-vastainen tai kannusta suomalaisia EU-liittovaltiota vastaan.

 

Nimenomaan! Äärimmäisen tärkeä erottelu. Suurin osa persuista on kuitenkin niin tyhmiä, että pelkkä kriittinen asenne saa heidät luulemaan persujen oikeasti vastustavan EU:ta ja euroa.

Ensin Soini käänsi takkinsa 2012 eikä suostunut vaatimaan EU-eroa Kreikan tukipaketeista huolimatta. Sitten 2018 Halla-aho käänsi takkinsa eikä suostunut vaatimaan EU-eroa, vaikka Brexit vain tiivisti EU:ta. Sitten 2021 puheenjohtajavaalien jälkeen Purra käänsi takkinsa ja vieläpä parissa päivässä. Onkohan Pian lisäksi yksikään persu vielä havainnut mitään kaavaa?

 

Riikka Purra käänsi takkinsa välittömästi: Ei eroa EU:sta tai edes eurosta!

 

 

Nato-jäsenyyttä perustellaan kyselyllä, joka lähetettiin vai osalle puolueen jäsenistä ja jonka vastausprosentti oli alhainen.

 

Nimenomaan. Tämän takia jäsenkyselyn metodi on salaisuus. Mutta ei hätää. Mitäs jos järjestetäänkin ylimääräinen puoluekokous, jossa sitten jäsenistö voi äänestää Natosta Matti Putkosen johtamilla äänestyskoneilla!

Siis oikeasti missään muussa puolueessa ei menisi läpi naurettavat haamukyselyt ja äänestyskoneet kuin persuissa.

 

 

Iso osa jäsenistöstä ei halua Natoa.

 

Niinpä, mutta siitä huolimatta he ovat fanittaneet sekä Halla-ahoa että Purraa, vaikka molemmat ovat AINA olleet erittäin kovia Naton kannattajia. Mitä se kertoo rivipersuista??

Missään muussa puolueessa jäsenistö ei toistuvasti valitse puheenjohtajaksi henkilöitä, joiden agenda on täysin päinvastainen jäsenistön kanssa. Toki osittain äänestyskoneet selittävät, mutta tästä huolimatta suurin osa persuista käyttäytyy jatkuvasti täysin ristiriitaisesti. Halla-aho on jo yli 10 vuotta toitottanut miten Suomen pitää tuhota taloutensa lopettamalla idänkauppa ja aloittaa sota Venäjän kanssa. 

Halla-aho ja Purra eivät ole koskaan piilotelleet agenttimaista totaalista kaksinaismoralismiaan. Imperialistinen Amerikka saa tehdä mitä tahansa ympäri maailmaa. Se voi tappaa satoja tuhansia irakilaisia ja jemeniläisiä lapsia ja vaikka tukea jihadisteja. Sillä ei ole väliä, vaan ainoastaan sillä mitä Venäjä tekee. Niinpä Suomi on tuhottava. Tässä Halla-ahon lausunto muutaman vuoden takaa, jota Purra innokkaasti levitti. 

 

 

 

 

Halla-aho on ilmiselvästi Ukraina Ensin agendalla liikkeellä oleva Naton agentti, joka on valmis vaikka tuhoamaan Suomen. Persujen on sitten enää myöhäistä herätä, kun Suomi nuukataan.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Vaikuttaakin siltä, että puolueesta on tullut kokoomuksen apupuolue, jotta istuvalle pakkoruotsia, Natoa ja EU:ta kannattavalle puheenjohtajalle ja hänen lähihovilleen saataisiin ministerinpaikka kokoomushallituksessa.

Perussuomalainen puolue ei ole mitä se joskus oli ja puolue on myynyt kaikki periaatteensa kokoomusyhteensopivuuden takia. Tämä ei minulle ja monelle muullekaan enää käy.

Pyydän täten eroa Perussuomalaiset r.p:n jäsenyydestä. Samalla luovun kaikista luottamustehtävistäni, joihin minut on puolueen edustajana valittu.

Espoossa 6.5.2022

Pia Polviander

 

Kiitos vihafaktoista. Rohkea nainen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Pia Polviander erosi persuista. Syyttää persujohtoa globalistisiksi takinkääntäjiksi!

 1. Suomalaiset naiset ovat myös hyvin aggressiivisia, riidanhaluisia, aggressiivisia, kylmiä, miehiä vihaavia, syyttäviä, vähätteleviä ja halveksivia. He ovat huonoja vaimoja, äitejä ja elämänkumppaneita, jotka ottavat kaikkein eniten avioeroja kaikista valkoisista naisista. He ovat kaikkein hirveimpiä valkoisia naisia mitä voit ikinä löytää ja jokainen suomalainen mies tietää nämä asiat, eivätkä niitä kiistä.

  1. Tulihan tännekin taas suomalaisia naisia vihaava yleistäjäpelle ja vielä ekassa kommentissa. Eikä tuo liity edes aiheeseen kun jutussa kerrotaan ihan toisemlaisesta naisesta.

   1. Oletko nainen vai pelkästään joku naisia nuoleskeleva mies? Kaikki suomalaiset miehet tietävät minkälaisia suomalaiset naiset ovat. Melkein kaikki suomalaiset naiset ovat tällaisia. Kysy vaikka oikeasti keneltä tahansa suomalaiselta mieheltä, niin tietävät tasan tarkkaan suomalaisten naisten piirteet.

    Ei ketään kiinnosta enää nykypäivänä jotkut suomalaiset nartut ja heidän tunteensa.

   2. Millä tavalla nuo ovat pellemäisiä yleistyksiä? Yleisesti tiedettyjä tosiasioita melkein kaikista suomalaisista naisista.

    He todellakin ottavat myös kaikkein todennäköisimmin avioeron kaikista valkoisista naisista ja avioituminen on epätodennäköisintä.

    Kaikin puolin kaikkein paskimpia valkoisia naisia mitä mitä mies voi ikinä löytää. Onneksi heidät voi nyt kaikki vaihtaa, mutta suomalaiset nartut yrittävät estää tämänkin sulkemalla rajat ikuisiksi ajoiksi. Suomalaisten viha suomalaisia lehmiä vastaan kuitenkin vain kasvaa mitä enemmän he yrittävät eri tavoin alistaa suomalaisia miehiä.

    Käymme totaalista sotaa suomalaisia lehmiä vastaan ja sodan jälkeen kaikki naisten valta tullaan ottamaan pois. Kaikkia meistä he eivät onnistu tappamaan ja tuhoamaan.

 2. Persut ovat takinkääntäjiä, helppoheikkejä. Poliitikot ovat ammattivalehtelijoita, mutta eihän tuollaista kuin persut ole ollut ikinä. Mikään ei ole pyhää, kaikki käy, kun vain hinnasta sovitaan. ”Luotettava kuin poliitikko”.

  1. Halla-ajon kuvaa käsittelemällä saisi hienon meemin. Huulipunaa, poskipunaa ja huivi päähän. Menee soten täysin naisesta. Ujo salaperäinen hymy on jo naamalla valmiina.

  2. Purrasta saisi Turhapuron naisversion tuhraamalla posket ja värittämällä joka toisen hampaan mustaksi. Silmämeikki on jo valmiiksi levinnyt.

 3. Pitkään sekin odotteli vuoroan hillotolpalle. Mutta nyt kun kävi ilmeiseksi että seuraavissa vaaleissa tulee rökäletappio, niin laski varmaan että ei ole sinne pääsemässä. Sen sijaan Vapauden Liiton kautta voisi päästä.

  1. Täysin totta. Samanlainen mätäpaise valehtelija kuin kaikki muutkin. Aavisti vain laivan uppoavan ja yrittää nyt päästä hyvissä ajoin toiseen ryhmään ja kutsuu sitten vanhat mädät kaverinsa uuteen ryhmään.

   Huomaatteko kuinka hän koko ajan kirjoittaa haittamaahanmuutosta, eikä massamaahanmuutosta, sekä kirjoittaa suomenmielisyydestä, suomenkielestä ja isänmaallisuudesta. Hän ei missään vaiheessa tuo esille etnistä kansaa nimeltä suomalaiset.

   Laittoman Lehden toimitusta on kyllä niin helppo huijata muutamalla sanalla ja ovat terminaalisen naiiveja ihmisistä.

 4. Kyllä. Persut tulevat romahtamaan ja hän loikkaa hyvissä ajoin toiseen ryhmään ja pelailee taas eri ryhmien välillä. Ihmiset eivät oikeasti koskaan opi, että jokainen varsinkin suomalainen poliitikko on pelkkä valehtelija, pelaaja, hyväksikäyttäjä jne. Tämäkin pelaa taas jonkun uuden ryhmän ja rahaeliitin välillä.

  Totta kai puolustat omaa lastasi vaikka olisit kuinka mätä ihminen tahansa. Tämä ei kerro ihmisestä vielä yhtään mitään.

   1. Eihän sinulle tapahdu yhtään mitään jos Suomessa teet naisena jotain. Olet vain uhri ja rohkea. Jos teet miehenä samaa, niin suomalaiset naiset pitävät huolen, että sinut haukutaan lyttyyn ja olet loppuelämäsi vankilassa.

    Eivät suomalaiset naiset palkitse sinua jos suomalaisena miehenä olet mies, vaan he pitävät huolen, että istut loppuelämäsi vankilassa, he halveksivat ja haukkuvat sinua, sekä he tuhoavat sinut. Heidän etunsa on, että Suomeen päästetään mahdollisimman paljon siirtäviä miehiä. Ei heillä ole mitään logiikkaa ja näkemystä siitä mitä heimolle tapahtuu tulevaisuudessa ja pitkällä aikavälillä.

   2. Kun Laitonta Lehteä kiinnostaa kuinka paskoja suomalaiset miehet ovat, niin tässä kiittämättömiä faktoja, jotka kertovat täydellisesti minkälaista saastaa suomalaiset naiset ovat yleisellä tasolla:

    – Suomalaiset naiset ottavat kaikkein todennäköisimmin avioeron.
    – Suomalaisilla naisilla on jopa enemmän seksikumppaneita kuin miehillä ja he usein vielä valehtelevat heidän määrästään. Miehet toki panevat kaikkia naisia, koska tämä on heidän vaistoissaan ja he eivät voi sille mitään, kun taas naiset panevat valtavia määriä miehiä tietoisesti, vaikka heillä ei ole samanlaisia pakottavia haluja ja vaistoja. He myös olettavat, että heitä pitää kuitenkin kunnioittaa huorina mitä ovat.
    – Suomalaiset naiset ovat laiskoja kotona. He yrittävät saada miehet tekemään miesten töiden lisäksi myös omat työnsä ja tekevät paljon vähemmän lapsia kuin monissa muissa kansoissa tehdään, sekä suomalaisissa kodeissa on nykyisin kodinkoneet. Silti he vain valittavat, vaikka eivät tee mitään töitä.
    – Joka paikassa valitetaan vain kuinka miehet ahdistelevat, paitsi jos miehellä on tarpeeksi paksu lompakko tai on tarpeeksi komea mies.
    – Suomalaiset naiset harrastavat hyvin vähän seksiä. Yleensä tämä on hyvien naisten merkki, mutta Suomessa kyse on vain suomalaisten naisten narttuilusta, koska edes tämä ei kiinnosta naisia.

    Yritä saada suomalaisia naista tekemään mitään kotitöitä, niin aina vain valitetaan turhaan. Sinun kuulemma pitää tehdä myös hänen työt.

   3. Ja mikä on se palkinto tai hyöty suomalaisten naisten puolesta uhrautumisesta ja heidän suojelustaan? Voiko Laiton Lehti kertoa? Laiton Lehtihän itse sanoi, että yksikään älykäs ihminen ei lähde valtiota vastaan. Ja nyt kaksoisstandardimaisesti TYHMIEN suomalaisten miesten pitäisi lähteä. Mikä se evolutiivinen palkinto miehille siis olisi? Eivät suomalaiset naiset heitä palkitse ja jatka sukuaan heidän kanssaan, vaan älykkäiden neekerien ja älykkäiden arabien kanssa. Katso vaikka Helsingin tai muiden suurten kaupunkien katukuvaa, niin näet keille suomalaiset naiset haluavat tehdä lapsia.

    Monissa muissa maissa naiset tietävät miten tämä menee, mutta suomalaiset naiset eivät tajua, koska ovat vielä niin tyhmiäkin kaiken lisäksi, että eivät tajua edes naisten juttuja.

   4. Ei sillä ole mitään väliä puolustatko jotain naista ja hänen lapsiaan vai etkö puolusta. Evolutiivisesti siitä on Suomessa pelkkää haittaa, eikä mitään hyötyä. Suomalaiset naiset eivät tule koskaan palkitsemaan ja arvostamaan suomalaisia miehiä.

    On täysin typerää lähteä tekemään jotain mistä on pelkkää haittaa ja ei ole evolutiivisesti mitään hyötyä. Suomalaiset naiset eivät ole koskaan osoittaneet, että heitä kannattaa puolustaa ja uhrautua heidän puolestaan. Katso vaikka venäläisiä tai muita normaaleja naisia mitä he tekevät.

   5. Laittoman Lehden toimituskin on uskonut suomalaisten naisten feministiset valheet itsestään ja kuinka hyviä naisia ovat. Käytäntö ja tilastot kertovat karua todellisuutta, kuinka suomalaiset naiset ovat pelkkää saastaa kaikkien valkoisten naisten rinnalla.

 5. Ja Laiton Lehti uskoo kaiken. Kertoo vielä vastustaneensa HAITTAmaahanmuuttoa, eikä massamaahanmuuttoa. Olisiko mitenkään Laiton Lehti mahdollista, että hän on uskollinen Halla-ahon mädättäjä ja tulee taas kääntymään kunhan Halla-aho palaa takaisin mädättämään.

  Olette niin fucking naiiveja valehtelijoista ja teeskentelijöistä, että jonkun pitää puhua teille järkeä todellisuudesta.

  1. Relax. Joo, tuo HAITTAmaahanmuutto-termi hieman särähti korvaan, mutta ehkä Halla-ahon termistö on häneen aivopesty ja kestää vähän aikaa vieraannuttaa hänet siitä pois..

   1. Niin, ei kukaan voi omistaa perus sanontaa. Riippuu kontekstistakin kun puhuu esim. Perussuomalaisista pisteen jälkeen ja tarjoittaakin normi lampaita.

 6. Persut eivät kykene edes vaatimaan tehokasta lastensuojelulakia, joka on jo voimassa demokraattisessa Unkarissa!

  Persut on hyödyttömiä.

  1. Entä demokraattisessa Ukrainassa? Lapsia kaapataan ties minne. Jos koko sota osittain onkin lapsikaappaussota? Sotilaat myyvät lapsia jonnekin eteenpäin? Naiset viedään seksiorjiksi, kun miehet on ensin tapettu?

   Eilen Natokenraalj kertoi etteivät tiedä kenen käsiin lopulta lännen lähettämä aseapu menee. Ukrainan mafia myy osan terroristeille ja muille rikollisille?

 7. Puolueet ovat nykyisin kaikki valepuolueita, joko tekevät jotain ihan muuta kuin mihin puolue on alunperin perustettu tai sitten tulkitsevat tuota ohjelmaa valikoivasti ja väljästi. Persut nyt ovat vain ääriesimerkki siitä, miten ihmiset petetään täydellisesti. Lievemmistä petoksista voidaan ottaa esimerkkinä vasemmisto (Vasemmistoliitto + sosdem), keskusta ja kokoomus ja oikeastaan loputkin. Vasemmisto kyllä puolustaa edelleen duunareita, mutta kun yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon periaate koskee koko planeettaa, ei duunarille kovinkaan paljon murusia jää jaettavaksi. Keskusta puolestaan on hylännyt maaseudun, kokoomus kodin, uskonnon ja isänmaan. Kristilliset ovat avanneet syliinsä, kotinsa ja kirkkonsa islamille jättäen oman laumansa hattu kourassa porstuaan, liberaalille maailman ahdasmielisiä ja orjuuttavin aate on tasavertainen ja ruotsalaiset ovat vieraita jo omassa kotimaassaan.

  Uskon, että kansan vedättäminen Persu-puolueen avulla on ollut suunnitelmallista. Tällä vedätykseltä on puolueen alle saatu suuri määrä äänestäjiä ja samalla mandaatti erilaisiin hankkeisiin elvytyspaketista Natoon. Kun numerot ovat äänestyslipussa ja nimet alla, on myöhäistä huomata tulleensa huijatuksi. Persut tietysti vajoavat pienpuolueeksi tai heille käy kuin Sinisille. Kun muiden puolueiden kanta on selvä, kestää edustuksellisen demokratian kankeus tuntien kauan koota toimiva uusi puolue, jolla hulluuden perumista tai jälkien korjaamista voisi yrittää.

 8. Sana ”kriittinen” kuuluu samaan kategoriaan kuin ”haastava”.
  Haastava tehtävä – tarkoittaa vaikeaa tehtävää.
  EU-kriittinen – tarkoittaa mitä? Ei ainakaan EU-vastaista, tai myönteistä vaan ei oikeasti yhtään mitään.
  Jos kritisoit EU.a niin se ei ole mikään EU kanta.
  Molemmat sanat voisi poistaa suomenkielestä.

 9. Halla-ahohan on sumutuksensa jälkeen ja nyt hänen jatkeensa Purra tähän saakka sanonut että Suomen olisi aikanaan pitänyt liittyä Natoon eikä EU:hun ja EU on Natoa pahempi, mutta nyt kun ovat viemässä Suomea Natoon niin eivät kuitenkaan suostu vaatimaan edes EU-eroa, koska se pudottaa täysin pohjan pois hallitustyöstä kokoomuksen kanssa, mutta eipä taas kokoomuskaan tee persuilla enää mitään kun saavat nyt Suomen Natoon.

 10. ”Miksi rohkeat sankarit ovat Suomessa lähes aina naisia?” Olisiko vaikka se että suomalainen kyllä puolustaa lapsiaan ja ehkä toistenkin lapsia karhuemon lailla. Nämä naistenvihaaja kommentoijat laittoman lehden sivulla ei sitä vain ymmärrä kun ajatteluelin on muualla kuin korvien välissä.

 11. Mätäneitä pottuja Ukrainassa kun jääneet loukkuun eivätkä perunakellarista pakene voi, muttei antaudukaan, rakennusten syövereistä kunnes jää itu jäljelle, sitäkään kun odottavat tykkitulivoimaa piiritettyihin ettei turhaan kuole Venut rynnäkössä. Missä helvetissä ne Marcon kartat viipyy. Kastehelmi paukkuu Alfallakin karttoineen ym. Toverikin joka paikassa.

 12. Sitä saa mitä tilaa. Melkein kaikki suomalaiset naiset itse haluavat massanaahanmuuttoa, sekä haluavat ajaa maanpuolustustoiminnan alas. Tällä kertaa sattui vain omaan nilkkaan.

 13. Jos Persujen kannatus kaikkien näiden takinkääntöjen ja globalismin tukemisen jälkeen on yli 10% niin silloin on syytä epäillä galluppien luotettavuutta.

 14. https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Marriage_and_divorce_statistics

  Tuossa Laittomalle Lehdelle kylminä numeroina minkälaisia lehmiä suomalaiset naiset ovat. Kaikki suomalaiset miehet tietävät jo nämä asiat, mutta: Vähiten avioliittoja. Eniten avioeroja. Vähiten seksiä. Jne.

  Laiton Lehti onkin sortunut naisten levittämä valheisiin, että esimerkiksi kaikki on vain miehen vika, ei koskaan naisen vika.

  Miksi Laiton Lehti kuvittelee suomalaisten miesten edes teoriassa puolustavan tällaisia naisia ja heidän lapsiaan? Mitä suomalaiset miehet edelleenkin saisivat tästä?

  Laiton Lehti aina haukkuu suomalaisia miehiä, mutta sitten kun tuodaan esille vailla, että miksi yläluokka ei millään tavalla aja oman kansansa ja rotunsa etuja, niin tulee joku selitys, että kaikki ovat aivan samanlaisia.

  No minkä ihmeen takia suomalaisten miesten sitten pitäisi tehdä uhrauksia naisten ja heidän lastensa takia, jos eivät tule koskaan millään tasolla saamaan mitään suomalaisilta naisilta. Laiton Lehti pitää täysin selvänä, että valkoinen yläluokka ei tietenkään aja oman kansansa ja rotunsa etuja, mutta sitten tavallisten valkoisten miesten pitäisi, ilman, että se hyödyttää edes yhtään mitenkään, yhtään ketään.

  Ja Laittoman Lehden mukaan naisten ei tarvitse todistella mitään. Kyllä todellakin tarvitsee todistella, jos haluaa yhtään kenenkään apua ja tukea.

 15. https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/dd0795e8-6095-4e23-85ff-7114b46b0f3a

  Suomalaiset naiset tekevät paljon vähemmän kuin muiden maiden naiset, mutta valittavat paljon enemmän ja vaativat miehiä tekemään heidän töitään. Suomalaiset naiset eivät ole ikinä osanneet muuta kuin valittaa. Mihinkään muuhun suomalaisista naisista ei ole koskaan ollut. Nykyään on vielä kodinkoneet, mutta suomalaiset naiset valittavat, haukkuvat ja nalkuttavat enemmän kuin koskaan tekemättä itse kotona yhtään mitään. Muissa maissa naiset osaavat pitää miehistään huolta ja arvostaa miehiä. Toisin on Suomessa.

  Kaikki käytäntö ja tilastot osoittavat suomalaisten naisten olevan kaikkein paskimpia valkoisia naisia mitä on missään.

 16. Kyllähän ihmiset omia lapsia suojelevat, paitsi Laittoman Lehden mukaan miehistä ei ole mihinkään.

  Tuli joku betamieskin puolustamaan naisia, vaikka naiset käyttäytyvät Suomessa kuinka sikamaisesti tahansa. Kysy oikeasti keneltä tahansa suomalaiselta mieheltä, niin lähes kaikki kertovat aivan saman suomalaisista lehmistä.

  En kaikista miehistä tiedä, mutta kyllähän moni suomalainen mies tappaa tarvittaessa omien lastensa takia.

  Eihän suomalaiset naiset tee yhtään mitään yleisesti. Omasta mielestään tietysti tekevät, mutta vähät väliä siitä.

 17. Persut myy persettään osa 2037.

  Kukaan edes suht’koht täysipäinen ei voi enää uskoa kyseisen ”puolueen” ajavan Suomalaisten asiaa eli jäljellä ovat enää vain ne jotka hamuavat henkilökohtaisia etuuksia (käytännössä rahaa perseen myynnistä eli toisinsanoen huoraamisesta)

  Näin yksiselitteinen HOMMA on kyseessä.

  Pia ei enää halunnut huorata ja erosi.

  ARVOSTAN!

  1. Kovin on alhainen rima naisille, kuten aina joka asiassa. Jostain syystä naiset päästetään aina helpommalla, kun miehet nuoleskelevat.

 18. Sen sitä saa kun muodostaa käsityksensä puolueista iltalehtien mukaan eikä vaikka lukemalla niiden ohjelmat, jotka löytyvät netistä puolueiden omilta sivuilta. Persuillakin olisi vaikeaa saada edes 5% äänisaalista vaaleissa jos porukka vaivautuisi ottamaan edes vähän selvää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*