Marco de Wit 8 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

No, jopas jotakin. Laiton Lehti halusi mainostaa tätä maailman rikkaimman miehen, Elon Muskin suoraa haastattelua

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Mutta sitten koko kanava näytti kadonneen???

 

 

Kuvassa linkki kanavaan

 

 

LISÄYS:

 

Olisikohan ollut kyse luvattomasta peilauksesta. Täältä se haastattelu löytyi:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Live: Elon Musk haastattelussa. (Youtube sensuroi??)

  1. Mitenhän se peilaus vaikuttaisi, onko siellä botit katselemassa että tulee muualta ja sekoaa kun ei tiedä mikä syy että jos vain peilaus ja tiedetään ja on kielletty niin miksi. Mieluummin katson tv:n kautta videoyhteyksissä älypuhelimella jos pitää jotain näkyä.

    1. Otsikossa heti väärää tietoa, ei youtube mitään sensuroinut. Vasta ihan lopussa ilmoitettiin, että haastattelu löytyykin. Parempi näin mutta otsikko jää kuitenkin elämään ja niin oli dewitin tarkoituskin. Eihän dewit ilmoita monessakaan jutuissaan lähteitä, mihin juttu perustuu. Varsinkin NATO-keskusteluissa jutut on koostettu venäläisiltä propagandasivuilta. dewitin masinoima puolueettomuuslinja on valepuolueettomuutta, venäjän sanelemaa puolueettomuutta. Ottakaa nyt järki käteen ja verratkaa lehdistön vapautta ja elintasoa demokraattisissa länsimaissa ja venäjän kaltaisissa autoritaarisissa maissa kuten venäjä. Demokraattisella Venäjällä olisi mahdollisuus nousta nykyisestä ahdingosta elintasoltaan esim. Suomen kaltaiseksi maaksi. Mutta kun ei. Se vain tuhoaa omat mahdollisuutensa ja rikkaan kulttuurinsa.

      1. Mitäs se Venäjä sanelee? Eri kielikin on ja kulttuurierot? Heitäpä lähde, muuten olet salaliittohörhö. Meneekö vaikeaksi?

      2. Totta kai kun diktatuuri ja netissä olevat tietää Russiana totuuden eikä pojat lähe kaikkine mukavine sanoineen rintamalle ”harjoittelemaan” helppoa sotaa ja saa kuolla nälkään. Ukrainan Ryssäasukit saa turhaan taas koston vaikka asuneet ja eivät voi mitään sodalle ja jos kiinnostaisi olisi venäjällä asumassa. Ei ole sanan vapautta, perkele!

  2. Eipä tuo twitterin linja ole ainakaan vielä mihinkään muuttunut. Taisi jäädä taas marcolta orkku kesken… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*