15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Näin se menee. Maailma olisi parempi ilman valtamediaa ja roskaviihdettä, jonka maailmankuva pakotetaan mainoksiinkin. VR mainostaa yuotubessa nuorten lesbojen junamatkaa yöjunassa. Heteronormatiivisuus on vihapuhetta valtamediassa.

  Mutta kun Suomi joutuu kolmanteen maailmansotaan, Naton sotapoliiseilla riittää kiirettä. Ruotsin ja Venäjän valtakauden jälkeen ei ole ollut tarvetta ketään viedä väkisin armeijaan. Nato-aikana sekin tulee vielä tapahtumaan.

  Muuten, miten on omavaraisuuden laita? Vielä on aikaa valmistautua omavaraistalouteen.

 2. 5G ei vain pysty lukemaan ajatuksia, se pystyy muuttamaan ne.
  – Please don’t be a news junky, but become a world changer
  – https://archive.today/grnCg

  «Meillä on nyt teknologia hakkeroida ihmiskunta ja antaa kaikkien ajatella ja tuntea mitä ME haluamme. Tyrannit ovat aina halunneet tehdä niin, mutta nyt meillä on ensimmäistä kertaa kyky myös toteuttaa tämä. Me poistamme uskon Jumalaan, ja kaiken vapaan tahdon, ja varmistamme, että ihmiset ajattelevat, mitä ME haluamme heidän ajattelevan.»

  – Israelilainen professori Yuval Noah Harari,
  – jota World Economic Forum tukee.

  1. Ja usein molempien rahoittajina toimivat juutalaispankkiirit. Sodat ovat pahuuden orgastinen huipentuma ja ne vaativat aina pitkällisen suunnittelun.

 3. Ukrainaa hallitsevat oligarkit – ei Volodymyr Zelenskyi
  – https://archive.today/Rusc3

  Lännen hallitusten valta on kokonaan riippuvainen oligarkeista.
  – Jos Ukrainan rikkaimman miehen omistamia Azovin terästehtaita ei pystytä suojelemaan, niin miten on sitten köyhempien oligarkkien kanssa?

  Jos oligarkit saavat pienenkin epäluottamuksen lännen kykyyn suojella heidän omaisuuttaan (kansalta), pääoma pakenee välittömästi (dollarista)
  – Kiinan yuaniin ja
  – Venäjän kultaruplaan.

 4. Suomalaisilla naisilla ei ole suurimmaksi osaksi mitään arvoa. Vähät väliä suomalaisten naisten kanssa. Tärkeintä kansan jatkumiselle ovat suomalaiset valkoiset miehet. Naiset itsessään ovat yhdentekeviä ja arvottomia. Naisia kyllä saa suomalaisten naisten jälkeen muualtakin ja paljon parempia valkoisia naisia. Nyt on aika alkaa pariutumaan parempien valkoisten naisten kanssa, eikä enää alistua ja nöyristellä suomalaisille vihaaville naisille, jotka halveksivat ja vihaavat suomalaisia miehiä, lapsia ja perheitä.

  Naisia pitää kohdella arvonsa mukaisesti ja suurin osa suomalaisista naisista ei ansaitse minkäänlaista arvoa, jotkut harvat ovat kylläkin upeita naisia, jotka ainoastaan sattuvat olemaan suomalaisia naisia.

 5. Onhan se osuva, valkoinen tyttö tarvitseekin kattavan vakuutuksen niin itselleen kuin omaisuudelleenkin…

 6. Suomalaiset miehet eivät ole mitään velkaa suomalaisille naisille, eikä suomalaisia naisia tule koskaan kunnioittaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*