Marco de Wit 8 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti kannattaa Suomen ehdotonta puolueettomuutta ja itsenäisyyttä. Sen enempää itään kuin länteenkään ei pidä nuoleskella.

 

Samalla Laiton Lehti myös voi realistisesti arvioida Ukrainan sodan tapahtumia. Fakta nyt vaan on, että Venäjä jyrää Ukrainan sanoo Suomen harhainen valtamedia mitä tahansa.

 

Suomen valtamedian harhaisuus on erittäin vaarallista, koska se propagandoi neljää emävalhetta:

 

1. Väittää Venäjän olevan heikko, vaikka kyse on todellisesta sotilaallisesta suurvallasta.

Venäjä tulee voittamaan jopa Ukrainan, vaikka se on erittäin suuri valtio sekä väkiluvultaan että pinta-alaltaan. Ukraina on valmistautunut sotaan jo 8 vuotta lännen valtavan sotamateriaaliavun tuella rakentaen Donbassiin Euroopan syvimmät puolustuslinjat. Tästä huolimatta Venäjä todennäköisesti jyrää sen muutamassa kuukaudessa, vaikka ei käytä edes taktisia ydinaseita.

 

Natokenraali: Ilman Naton interventiota Venäjä voittaa Ukrainan sodan!

 

 

2. Väittää Naton olevan pelkkä puolustusliitto, vaikka se on pankkiirin ja Israelin nyrkki

Todellisuudessa Nato on tuhonnut esim. Libyan ajamalla sen kivikaudelle. Amerikka hyökkäsi myös Serbiaan. Yhdessä Israelin kanssa Natomaat ovat myös liittoutuneet jihadistien ja natsien kanssa.

 

Tucker: USA:n demokraatit haluavat ydinsodan Venäjän kanssa! (Sionistit painostaa!)

 

 

3.   Väittää Natomaiden uhraavan itsensä Suomen puolesta.

 

Anna Kontula Naton turvatakuista: Ei velvoita kuin lähettämään villasukkia

 

 

4. Väittää, ettei Venäjä ikinä käyttäisi ydinaseita Suomea vastaan.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Todellisuudessa Suomi on nyt tiellä, joka voi hyvinkin johtaa siihen, että Suomesta tulee suurvaltojen ydinaseiden taistelukenttä. Alla Scott Ritter varoittaa, että Venäjä pitäisi Kuolan niemimaan vieressä ja Pietarin porteilla olevaa Nato-Suomea eksistentiaalisena uhkana. Eli Venäjä voisi hyvinkin käyttää ydinaseitaan Suomea vastaan. Twitter-videossa on suomenkielinen tekstitys.

 

Kuvassa linkki Twitter-videoon

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Suomen olemassaolo vaakalaudalla: Tuleeko Venäjä nuukkaamaan Suomen?

 1. Surullisinta tässä kaikessa on se kun ymmärtää että toisin toimimalla Suomi olisi maanpäällinen paratiisi.

  Yritetään pelastaa se mitä pelastettavissa vielä on.

  1. Nuukalla Venäjällä nuukaamalla on varaa, jos Natoon mennään, heheh Russian nuclear bomb, vain Venäjällä on varaa parhaaseen.

 2. Jos ei nyt suoraan ydinpommeja niin tarpeeksi isoja paukkuja joilla konfliktin laajentuessa samantien ampuu suomesta satamat, voimalaitokset, lentokentät , vedenjakelun, puolustusvoimien tukikohdat, kaluston sekä kaiken merkittävän rikki. Näin varmistavat ettei suomen kautta ala vyörymään mitenkään helposti natojoukkoja ja että täällä joudutaan sodan lisäksi myös laittamaan resurssit ihan normaalin elämän ylläpitoon . Sillä joka toimii ensin on etu ja meillä ei ole mitään iron domea eikä ilmeisesti edes realistista ilmatorjuntaa

  Sota on sitten sotaa en ymmärrä tarvetta täällä toisaalta elää fantasiassa että uhittelemme Venäjälle ja samaan aikaan siinä kuvitelmassa ettei se johda mihinkään toimiin heidän osaltaan. Sinänsä siis erittäin tervetullut artikkeli tähän päivään.

 3. Valitettavasti olen samaa mieltä Marcon kanssa.

  Globalistihallitus on viemässä Suomea kohti sotaa / sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa. Nykytilanne, jossa Suomi on liittoutumaton, olisi varmasti sopinut Venäjälle maailman tappiin saakka. WEF:n Young global Leander ohjelman kasvatit Sanna Marin ja Saarikko muun globalistihallituksensa kera vain päättivät loukkaantua itsensä sotaan tunaroineen Ukrainan puolesta niin voimakkaasti että hallitus tunsi olevansa pakotettu uhraamaan suomalaisten (myös sinun ja läheistensä) turvallisuuden vastalauseena ja Ukrainan henkiseksi tueksi.

  On täysin mielipuolista että Venäjän pieni naapuri, liittoutumaton Suomi, ryhtyi aseistamaan Ukrainaa Venäjän mokuja aidosti tappavilla sinko-aseilla. Tuo oli täysin turha ja suomalaisten turvallisuutta vaarantavat markeeraus, koska jos Suomi tahtoi aseista Ukrainaa, sen olisi voinut tehdä hienovaraisesti lahjoittamalla humanitaarista rahaa… jolla Ukraina olisi ostanut aseita vaikka USA:sta. Tuon #ei_pelätä_venäjää markeerauksen takia Suomen BKT tulee laskemaan monta prosenttia ja korot nousemaan, nyt kun hallitus on ajanut meidät sodan esikartanoon. Mutta hei sitten kun Venäjän pommit alkaa tappaa suomalaisia, niin YLE kyllä kertoo hallituksen tiedottavat punkkeristaan kaiken tuosta tulevasta Venäjän raakalaismaisesta hyökkäyssodasta jonka kohteeksi Suomi joutui vaikka oli täysin syytön.

  1. Et saa kirjoitettua mitään omaperäistä, toistat vain venäläistä propagandaa sanasta sanaan. Olet venäjän myyrä täällä Suomessa ja yrität nakertaa suomalaisten yhteenkuuluvuutta. Kas kun et laittanut tänne newsfrontin valeuutista panssarivaunujen keskittämisestä itärajalle. Ja mikä on se Sveitsin malli, jota toitottamaan kokoajan. Sveitsi on Nato-maiden ympäröimä, ei ole yhteistä rajaa hyökkääjävaltio venäjän kanssa.

   1. Mitään omaperäistä…myyrä… venäläistä propagandaa sanasta sanaan… mikä vitun Newsfront?

    Oho, no sanotaanpa näin että vielä viime vuonna en ollut edes ajatellut Suomen voivan joutua oikeasti sotaan. Nyt pidän sotilaallista konfliktia Venäjän kanssa yli 50% todennäköisenä. Enkä vain minä, vaan nyt saamme jatkuvasti lukea Suomen lähivuosien olevan ”vaaran vuosia”. Miksi? Mikä helvetti meidät ajoit tähän jamaan? Oliko 2021 Suomen ja Venäjän suhteissa mitään todellista sodanvaaraa näköpiirissä? Oliko Venäjällä jotain vaatimuksia Suomen suhteen? Vastaus: mitään hätää ei ollut, mutta nyt vain elämme ”vaaran vuosia”. Ja koska muutos on ollut näin raju, voi huoleti sanoa että Suomen hallitus ja kusipääfaninsa ovat epäonnistuneet kansakunnan luotsaamisessa pois vaarojen tieltä.

    Ai venäläisten myyrä… koska katson Suomen lähitulevaisuuden sotilaallisen konfliktin riskin olevan yli 50% todennäköinen, vaikutti se jo suuresti harrastusteni militarisoitumiseen. Esimerkiksi liityin tuhansien muiden joukossa reserviläisjärjestöön ja lähikuukausina on luvassa ammuskelua, panssarintorjunta ja tarkka-ampujakoulutusta. Liity sinäkin, kusipää.
    https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri

    Ja minkä vitun takia minun pitää edes ajatella tuhlaavani satoja euroja sirpaleliivien ja kypärän hankkimiseen https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20220508023743&SearchText=bullet+proof+west+III&spm=a2g0o.home.1000002.0

    Sen takia että sinä ja saatanan tunariglobalistihallituksesi olitte sitä mieltä että on hyvä idea ryhtyä proxy-sotaan Venäjää vastaan aseistamalla Venäläisiä tappavia ukrainalaisia singoilla.

    Ja vaikka veristä sotaa ei tulisikaan venäläinen on kiero ja sodankäynnin muotoja on verkottuneessa maailmassa paljon. Eräs hybridiase, mitä vielä ei nähdä mutta mikä päivä päivältä virittyy tehokkaammaksi on Venäjän ruplan kytkeytyminen kultaan. Lansimaiset pankit ovat painaneet biljoonilla paperikulta sertifikaatteja ja ne muka lupaavat pyydettäessä vaihtaa sertifikaatit fyysiseen kultaan. Ongelma on että pankeilla ei ole tuota kultaa holveissaan – koko maailmassa ei ole niin paljoa kultaa. Ja kun sijoittajat tekevät bankrun:in vaihtaakseen sertifikaattinsa kultaan ja myydäkseen kultaa (esim. kiinalaisten tai intialaisten bulvaanien kautta) Venäjälle saadaan sellainen pankkikriisi että kaikkia kyrpii.

    SIte voidaan ihmetellä

    1. EI kiinnosta yhtään tämän paskanylpeän pystysaatana -kansan minkäänlainen puolustaminen tällä hetkellä. Tulkoot vaikka ryssä ja nylkekööt nämä paskasaatanat elävältä. Ei kiinnosta heidän huutonsa. Perusteet tässä;

     Suomen kansa äänestää neljän vuoden välein valtaan omat teurastajansa, tukkii hengityksemme maskimääräyksillään, myrkyttää meidät rokotteillaan ja tappaa lapsia liukuhihnalta aborteissa. <-Miksi näitä saatanoita pitäisi vielä tässä muka henkensä kaupalla puolustaa?

    2. Ei ole ollut mitään vaaraa Venäjän taholta. Valtamedia luo olettamusten perusteella mielikuvaa, että Venäjä haluaa ottaa Suomen alueen itselleen (Duginin hölötykset samaa tasoa kuin Zirinovskilla).

     Koko ajan todennäköisyys kasvaa sotaan joutumiseen. Naton jäsenenä Suomi on osapiolena automaattisesti kaikissa Naton kriiseissä ja sodissa. Siinä on vielä se juttu,että Nato ei auta Suomea. Jos sota on koko Venäjän rajan mittaisena, niin ei Natolla riitä resurssit.

   2. Kirkon Ulkomaan Avun Loinen…Ja HellSingingin Saatanoiden Myyrä..Matti Kusi & Ridanpää..Kenen PASKAA…SINÄ Jauhat ?

   3. Ai niin, itse… ”Et saa kirjoitettua mitään omaperäistä, toistat vain globalistien propagandaa sanasta sanaan. Olet globalistien myyrä täällä Suomessa ja yrität nakertaa suomalaisten yhteenkuuluvuutta.”

    Ja jos näin ei ole niin kerro toki miten Suomen/Euroopan/länsimaiden hyvinvointi ja turvallisuus on parantunut kaltaistesi globalustikusipäiden ansiosta vaikkapa edellisten 15 vuoden aikana. Jatkuvaa kriisistä toiseen hyppimistä Kreikka-,pankki-,matu-,ilmasto-, outsourcing-,pandemia-, sananvapaus-,Ukrainan sota, inflaatio- ja uusimpana kehitysmaiden nälkäkriisi. Mitä puolestaan seuraa uudet konfliktit ja uudet pakolaiskriisit. Ja kaikesta tästä tienaavat vain pankkiirit ja oligargit – et sinä eivätkä suomalaiset. No, ole hyvä ja sano nyt jotain omaperäistä tästä fanittamastasi kehityksestä…

   4. Jussiboy kirjoittaa täyttä asiaa! Tuota pääkirjoittajan alati hokemaa ”Sveitsin-mallia” olen itsekin ihmetellyt että miten kujalla voi kirjoittaja olla?! Jos Suomi olisi geopoliittisesti NATO-maiden ympäröimänä niin sieltä olisi hyvä lällätellä muulle maailmalle että me ollaan puolueeton valtio ja puolueettomana pysytään. Tässä maailmantilanteessa Suomen on liityttävä NATO-puolustusliittoon turvatakseen sen ettei Putler yritä liittää Suomea Venäjään. Ilman Natoa, äitienpäivänäkin salkoon vedettäisiin Venäjän lippu!

 4. Jokainen suomalainen ammattisotilas on maanpetturi. Reservisotilaat ovat lähinnä pelkureita ja nynnyjä, jotka eivät uskalla tehdä mitään laillista.

 5. Kun on katsonut tätä suomalaisten sekoilua 30 vuotta, niin Putinin antama kurinpalautus on suorastaan suotavaa.

  1. Niimpä. Tämä Suomen kansa äänestää neljän vuoden välein valtaan omat teurastajansa, tukkii hengityksemme maskimääräyksillään, myrkyttää meidät rokotteillaan ja tappaa lapsia liukuhihnalta aborteissa. Suomessa murhataan aborteissa noin 10000 lasta vuodessa ja iso osa vain sosiaalisin perustein; https://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/a/2011032313419025

   Joten tulee miettineeksi onko täällä mitään puolustettavaa? Lähdenkö rintamalle puolustamaan tuollaisia lapsia mukavuus-syistä murhaavia naisia? Tai kouluissa ja työpaikoilla maskipakkoa ja rokotepakkoa ajavia miehiä ja naisia? (ei ole mitään virusta – eivät viitsi tästäkään virusasiasta ottaa selvää -vaikka jatkuvasti nenä kiinni ruudussa ovat)

   Luultavasti tämä kansa on tuhonsa ansainnut? Minua EI kiinnosta yhtään tämän paskanylpeän pystysaatana -kansan minkäänlainen puolustaminen tällä hetkellä. Perusteet kerroin yllä.

   Palauttakaa sotilspassinne paikalliseen esikuntaan ja täyttäkää hakemus palveluksesta eroamiseksi. Sillä NATO.han meitä puolustaa, niinhän ne sanoo. Ja jos Suomi vielä joskus tulee itsenäiseksi ja puolueettomaksi valtioksi, niin aina voi A4 paperin täyttämällä anoa reserviin takaisin.

  2. Sama kuri se on Venäjälläkin. Valtio laatii ja valvoo lait koneistollaan ja oligarkit omistavat kaiken. Totalitarismia ja väkivaltaa kaikkialla.

  3. Näi o. Helsingin voi tusauttaa pois kartalta. Mielellään tähtäävät tiettyyn rakennukseen siellä.

 6. Suomen pitää lähettää Paasikiven Kekkosen linjaa edustava valtuuskunta Moskovaan neuvottelemaan 1992 valtiosopimuksen kohtaamista vastuksista. Koska valtioneuvosto ja Tasavallan Presidentti eivät asiaa ymmärrä , se valtuutus pitää hakea kansalta esimerkiksi noin viittä eduskunnan paikkamäärää vastaavalla otannalla. Henkilöt vastaamaan kelpuutetaan siten, kuin kenellä ymmärrys asiaan riittää. On aivan selvää, että vuosi sitten sellainen kysely olisi saanut vain korkeintaan 10% kannatuksen, mutta nyt tilanteen kriisiydyttyä ulkovaltojen etua syleilevän hallinnon johdosta, valtuuskunnan lähettämistä matkaan kannattaisi helposti yli 70% tolkun kansalaisista oikealla otannalla. On se huvittavaa miten omatkin ajatukset ovat muutamassa vuosikymmenessä kääntyneet kuin Terijoen eteeristä hallitusta hamuavaksi. Mutta niin on kaikki muukin kääntynyt sen 180 astetta. Lännessä on nyt se paha joka pitää torjua.

 7. Venäjä ei ole heikko, se on sijoittanut Ukrainan operaatioon vain 1/4 osan vakituisessa palveluksessa olevista. Tämän lisäksi Venäjällä on vielä nostettavissa 2 milj sotilaan reservi sekä yli 600 000 hengen puolisotilaalliset joukot. Venäjän modus operandi tulee nähdä vasten sen poliittista mentaliteettia, jossa oikeutus toiminnalle haetaan historiasta. Venäjä on tähän mennessä edennyt juuri niille alueille Ukrainaa, jotka se omisti Puola-Liettuan aikana ja joilla venäläisen väestön osuus on suurin.Samalla Venäjä taitavasti hyödyntää Puolan vahvaa nationalistista virtausta asettaen loput Ukrainaa ikäänkuin tarjolle sille. Nyt Puola totesi, että Venäjä ei pysähdy ennen kuin Puolan rajoille. Onko Puolalta odotettavissa ennalta ehkäisevä vastahyökkäys?

  On tietysti vaikea ennustaa, millaisiin vastatoimiin Suomen natohakemus Venäjän taholta johtaa ja mihin Venäjä piirtää historiallisen oikeutuksensa rajat. Jos Ukrainaa käytetään mallina, Venäjälle riittäisi rajoitettuun jonkun maantieteellisen alueen miehitys ja Suomen vastahyökkäys, jonka jälkeen ylläpidettäisiin matalaenergistä sotaa. Tätä Venäjä on pohjustanut maaostoilla Venäjän ja Karjalan rajan tuntumasta. Yksi sotaan provosoiva tekijä Suomen puolelta voisi olla Ahvenanmaan miehitys, jolla Suomi rikkoo kansainvälisiä sopimuksia.

  Itse pidän ydinaseita lähinnä pelotteena. Niiden käyttö tekisi Venäjästä kansainvälisesti pahiksen, kun se pyrkii ylläpitämään hyviksen imagoa. On tietysti mahdollista, että Jokin ns likainen pommi roiskaistaan antautumisen vauhdittamiseksi.

  1. Naton vs Venäjä Ukrainassa. Suomi Naton jäsenenä. Suomi on syötetty suoraan Venäjän lapaan eturintamaan. Onko tätä asiaa niin vaikeaa tajuta?

  1. Aika kovaa tekstiä sinulta. No, hyvä, että uskallat.

   Toisaalta kannattaa aina pelata varman päälle. Ensinnäkin, vaikka kaikki pategeeniset virukset olisivat huijausta, niin onhan bakteereja olemassa. Eihän kukaan esim. kiistä tuberkuloosin olemassaoloa ja kyllähän se voi tarttua, vaikka tosin heikosti, jos olet hyvässä kunnossa. Käytännössä lähes kaikki ihmiset ovat kuitenkin huonossa kunnossa, joten esim. tuberkuloosibakteeria levittämällä tulee pahaa jälkeä. Eli niissä biolaboratorioissa voidaan hyvin kehittää pahimpia mahdollisia bakteereja, yms.

   Mitä tulee atomipommiin, niin eihän kukaan kiistä räjäytysaineiden kehittyneen valtavasti eli käytännössä saadaan valtava räjähdysvoima aikaiseksi on se sitten fissiosta tai muulla tavoin aikaansaatu.

   1. Muista Marco – on biologinen tosiasia, että bakteeri ei pelkällä olemassaolollaan aiheuta ongelmaa. Bakteerit eivät ole taudinaiheuttajia. Ne voivat toisinaan olla paikalla esim. tulehtuneessa haavassa, mutta ne ovat KORJAAMASSA asioita, eivät tuhoamassa sinua. Samoin kuin palomiehet eivät ole tulipalojen sytyttäjiä, vaikka usein ovatkin juuri siellä missä palaa. Esim. suolistosi ei toimisi oikein ilman suolistobakteereja.

    On myös on biologinen tosiasia, että ihmisen osaaminen ei riitä keinotekoisen elävän olennon luomiseen labrassa. Ei edes bakteerin luominen onnistu. Olisi sensaatio jos ihminen osaisi luoda bakteerin, tai edes editoida sen ominaisuuksia. Bakteeri on hyvin monimutkainen elävä olento vaikka onkin todella pieni.

    Ja mitä räjähdyksiin tulee – ota tässäkin asiassa oikea tieto ja fysiikan perusteet käyttöön. Eli se räjähdyksen tuhovoima tulee aina sen synnyttämästä paineaallosta, ei niinkään räjähdysaineen kemiallisesta reagoinnista. Fissioteoria on satua. Ei ole fissiopommeja, atomipommeja, tai ydinpommeja. Mutta on totta, että MUITA hyvin tuhovoimaisia aseita on olemassa.

    Yksi pahimmista aseista on media.

   2. Ei ole olemassa viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä! Virukset ovat terveysmafian huijaus. Kukaan ei ole koskaan todellisesti eristänyt yhtäkään virusta mistään. Ns. virukset ovat aikamme suurhuijareiden, virologien, tietokoneluomuksia ja tietokoneohjelmia, jotka ovat kokonaan vailla todellisuuspohjaa.

    NUO Ns. virustaudit ovat, kuten sanottu, yksinkertaisesti kehon terveellisiä myrkynpoisto-operaatioita eri reittejä (keuhkot, iho, suolisto jne.) pitkin, ja ne häipyvät nopeasti, kun ihmiset vain antavat kehojensa rauhassa suorittaa myrkynpoisto-operaationsa oireineen loppuun asti, leväten siis ja kiittäen kehojaan tehokkaasta toiminnasta niiden puhdistaessa itseään.

    Tuon tubin syy on huono hygienia, huonot saniteettiolot ja huono yleistila. Ei bakteeri. Ne paikalta löytyvät bakteerit ovat siis seuraus (ei syy), ja niiden toiminta on korjaavaa toimintaa (vaikka sitä sanotaan ”sairaudeksi”). ”Sairauksissa” syntyy siis korjaustoimenpiteitä (kuten keuhkoissa), joita sitten sanotaan ”tulehdukseksi”. Vaikka bakteerit työtä tehdessään aiheuttavat oireita, se ei ole ”pahaa sairautta” vaan ”hyvää parantamista, puhdistamista.” Heikoilla tapahtuma on tietenkin vakavampi, ja hyvin heikot voivat kuolla voimien ehtyessä. Jos esim. antibiootit keskeyttävät luonnollisen parantumisprosessin ja jättävät sen keskeneräiseksi.

    Ei ole ymmärretty perusasiaa: tulehdus on jo parantumisvaihe ja puolet voittoa.
    Näissä yhteyksissä tuttuja bakteerien nimiä ovat streptokokki, stafylokokki ja tuberkuloosibasilli. Kuten hyvin tiedetään, kaikkia noita bakteereita (ja muita bakteereita) on jokaisella kehossaan vaikka kuinka paljon, eivätkä ne aiheuta harmia. Nytkin sinun kehossasi on bakteereita, myös noita kolmea bakteeria, ja ihmisen kehossa on jopa bakteereita kymmenen kertaa enemmän kuin soluja!! Olet sivullinen omassa kehossasi! Näistä tubibakteereista ja muista bakteereista meissä esim. kirjassa Engelbrecht et Köhnlein: ”Virus-Wahn”, 2020, s. 35-36.

    Yleisesti: on varmaa, ettei ole olemassa sairautta aiheuttavia bakteereja. On vain korjaavia ja siistiviä bakteereja, joten niiden paikalle tulo on aina merkki parantumisen alkamisesta. Ne ovat seuraus, eivät syy. Oireiden syy ne ovat, mutta eivät varsinaisen vaurion syy. Bakteereja tulee vain sinne, missä on vaurio. Yksinkertainen esimerkki: tikku osuu sormeen (syy). Jos tikkua ei poisteta, paikalle tulee märkäbakteereita (eksosomien lähettäminä), ja syntyy tulehdusta, kipua ja paise tikun ympärille. Sitten päivitellään, että nyt se sormi on tulehtunut, vaikka kyseessä normaali elimistön toimenpide tikun poistamiseksi. Kun paise puhkeaa, tikkukin poistuu! Hienoa! Antibiootti olisi sotkenut asiaa.

    Tulehduksen alussa on organismin vaurioituminen. Jos haavaan tulee likaa, paikalle saapuvat kehon omat bakteerit korjaamaan asian. Jos kehoon menee vierasesine, paikalle tulee bakteereja korjaamaan tilanteen. Jos keuhkoputkiin ja keuhkorakkuloihin menee kylmää ilmaa ja herkkien limakalvojen solut vaurioituvat ja kuolevat, bakteereja saapuu paikalle korjaamaan tilanteen. Kaikki bakteerit ovat oman kehon omia hyviä työntekijöitä. Kun ne ovat tehtävänsä tehneet, ne vetäytyvät pois ansaittuun lepoon, eivätkä aiheuta mitään oireita tai sairautta.

    Se, että ihminen ryhtyy SOTAAN näitä hyviä ja oikein toimivia bakteereja vastaan, on syvällinen asennevirhe ja todiste heikkoälyisyydestä ja kypsymättömyydestä. Ei ymmärretä, että bakteerien toiminta on tervehdyttävää parantumistoimintaa. Niitä pidetään vihollisina, jotka on heti tuhottava. Sama koskee otaksuttuja viruksia. Ihminen kokee olevansa keskellä vihollismielisten mikrobien maailmaa. Koko elämä on antibioosia (symbioosin vastakohta), sota. Siksi nytkin kaikella mahdollisella hartaudella tuhotaan kuviteltuja ”taudinaiheuttajia” hampaat irvessä, esimerkkinä seuraavat: antibiootit, säteilytys, kemoterapia, desinfointi, käsien pesu, ihmisen oikeuksien rajoittaminen, rokotukset, lockdownit (kaikki seis), karanteenit, maskit, etäisyydet, kauppaanmenokiellot, ulkonaliikkumiskiellot. Jos bakteerien ja virusten (so. eksosomien) kanssa oltaisiin hyvää pataa ja hyvää päivää -tuttuja, kaikki olisi hyvin ja THL voitaisiin lakkauttaa ja ihmiset olisivat terveitä. Nyt heti voitaisiin unohtaa koko koronahysteria, ja kaikki olisi hyvin.

    Sitten on se tapaus, että vesijohtovedessä saadaan E. coli -bakteerista myrkytys. Nämä bakteerit eivät tule veteen noin vain yksistään. Niitä tulee juomaveteen, kun vesi on ulosteista saastunut (kolibakteerit syövät ulostetta). Tässä bakteeri esiintyy solujen tai kudosten yhteydessä, ei yksin. Solujen ja kudosten myrkyllisyys säätää bakteerin myrkyllisyyden (ihmisen kannalta). Se alusta, jossa bakteeri on, säätää kaiken. Bakteeri on vain siivellä, eikä se vaikuta sairautta suoraan. Jos sitä olisi vedessä ilman ulostetta, se ei vaikuttaisi mitään oireita tai sairautta. Kyseessä on itse asiassa ulostemyrkytys, ei bakteerin oma sairautta aiheuttava vaikutus. Ja toisessa päässä se ihminen, joka ulosteista saastunutta vettä juo, saa myrkytysoireita vähemmän herkästi, jos hänellä on hyvä terveydentila. Terveydeltään heikko ihminen sairastuu pahemmin.

    Jos olisi olemassa bakteeri, joka aiheuttaa sairautta, me olisimme kaikki jo kuolleet (olemme bakteereja täynnä, ja itse tuotamme niitä).

    Suomen kansa kynsin hampain ja lähes kaiken uhraten siis taistelee vihollista vastaan, jota ei ole olemassa.

  2. Petteri Sahijoki edustaa sitä Suomaloista Älykääpiöisyyttä… Pahimmillaan..Ydinpommitko Valetta…Mitä sitten Tuhosi Nagasakin ja Hiroshiman ja aiheutti Ne Säteilykuolemat sen jälkeen…Lökypöksy Sahikosken…Pieru ?

   Suomessa on tällähetkellä 5 Ydinvoimaa…Venäjä tarvitsee Vain tuhota ne parilla Viime sukupolven Yliääniohjuksella..Niin Suopaskasta tulee senjälkeen Asumiskelvoton Paskatunkio…Niinkauan kun Aikaa kannattaa edes mitata…

   1. Ei ole Älykääpiöisyyttä kyseenalaistaa sotapropandaa.
    Älykääpiöisyyttä on sotapropagandan sokea usko.

   2. Hiroshiman ja Nagasakin ”atomipommit” olivat voimakkaita palopommeja, napalmia, kuten tuhosta otetut valokuvatkin osoittavat [esim. rakennuksia ja puunrunkoja jäi keskelle osuma-alueita pystyyn, mikä ei atomipommin kyseessä ollen olisi ollut mahdollista]; jos ydinaseita olisi olemassa, niitä olisi vuorenvarmasti jo käytetty monta kertaa!

 8. Ihan sama nuukkaako. Suomen kansan olemassaololle ei ole edes mitään oikeutusta viimeisen kahden vuoden tapahtumien jälkeen, koska

  Suomalainen pitää päällään vihollisen voitonmerkkiä ja turpavyötä (maskia) ja ottaa KEHONSA SISÄÄN ja LASTENSA SISÄÄN vihollisen vahingoittavat ja tappavat myrkkypiikit. Rokotukset ovat suoraa myrkyttämistä, vahingoittamista ja tappamista. Eikä edes mitään virusta ole olemassa, jota vastaan rokotettaisiin. Rokotus on jo itsessään täysin luonnoton ja loukkaava toimenpide, kuten jokainen lapsikin luonnostaan tajuaa ja vaistoaa. Väkivaltaista puoskarointia. Idiotiaa, syvää, syvää idiotiaa. Ei ihmisten sisään kuulu ruiskuttaa puhdasta sontaa! Suomalainen mies ei ymmärrä, ettei ole sairaaksi tekeviä viruksia eikä sairaaksi tekeviä bakteereja. Hän pelkää niitä niin hysteerisesti, että HYPPÄÄ SUORAAN VIHOLLISEN SYLIIN. SITÄ ON SUOMALAINEN MIES.

  Kansan suuri enemmistö hyväksyy kaikki lääketieteen huijareiden määräämät toimet kansan nitistämiseksi – maskit, eristystoimet, sulkutilat, talouksien tuhoamiset, jäljitykset, rokotukset, rokotuspassit jne. -, vaikka virusta ei ole olemassa. Yhä edelleen kansa kulkee turpavyö naamalla – mikä on suuri häpeä ja suuren yhteiskunnallisen kyvyttömyyden ja kelvottomuuden osoitus, kumartaminen ja antautuminen näiden huijareiden edessä koko kansan häviöksi.

  https://www.magneettimedia.com/aforismeja-korona-suomesta/

  Suomalainen on valmis FLUNSSAN pelkonsa takia alistamaan luokkansa maskittomat oppilaat rankaisemalla heitä maskittomuudesta ja antamalla kirjallisia ja suullisia huomautuksia ja puhutteluja maskittomuudesta, vain koska hänellä itsellään on hysteerinen flunssan pelko. Nämä kansankynttilät eivät tiedä – vaikka heidän olisi pitänyt tietää – että maskimääräyksille ei ole mitään laillista perustetta yhtään missään tässä maassa. Pelkkä suositus vain, mutta tälle kansankynttilälle tämä suosistus on LAKI, jonka hän on ottanut omaan käteensä.

  Sama juttu sote-alalla. He ovat valmiit potkimaan osaavat ammattilaiset pois, koska he eivät halua ottaa myrkkypiikkiä olkavarteensa. He jättävät nämä ihmiset ilman tuloja ja työttömyyskorvausta kadulle kerjäämään.

  Toisin sanoen, lääketietellisin syin tapahtuva LAITON syrjintä on ollut viimeisen kahden vuoden ajan suomessa TÄYSIN sallittua.

  Tällaisen yhteiskunnan sotilaalliseen puolustamiseen mulla ei ole mitään motivaatiota.

  Ei ole olemassa viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä! Virukset ovat terveysmafian huijaus. Kukaan ei ole koskaan todellisesti eristänyt yhtäkään virusta mistään. Ns. virukset ovat aikamme suurhuijareiden, virologien, tietokoneluomuksia ja tietokoneohjelmia, jotka ovat kokonaan vailla todellisuuspohjaa. Ns. virustaudit ovat, kuten sanottu, yksinkertaisesti kehon terveellisiä myrkynpoisto-operaatioita eri reittejä (keuhkot, iho, suolisto jne.) pitkin, ja ne häipyvät nopeasti, kun ihmiset vain antavat kehojensa rauhassa suorittaa myrkynpoisto-operaationsa oireineen loppuun asti, leväten siis ja kiittäen kehojaan tehokkaasta toiminnasta niiden puhdistaessa itseään. Ja mitä voimakkaampia noiden puhdistusoperaatioiden merkit (ns. oireet) ovat, sitä enemmän ihmiset haluavat jatkossa siivota elämäntapojaan ja vähentää myrkkyjen keräämistä itseensä. Silloin käy useimmiten niin, ettei ihminen sairastu enää koskaan. Ja silloin terveysmafialla ei ole mitään otetta ihmisiin tai kansoihin. Silloin ”korona” on täysin mahdoton asia. Näin terveysmafia, niin Suomessa kuin muualla, kuivuisi kasaan. Sitä ei olisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*