23 thoughts on “Päivän kuva

 1. Uu­den Suo­men kom­men­toi­jat ovat jär­ky­tyk­ses­tä se­kai­sin, kun Paa­vo Väy­ry­nen esit­ti, et­tä Suo­men pi­täi­si py­syä me­neil­lään ole­van maa­il­man­so­dan ul­ko­puo­lel­la.
  – Sa­lai­nen Na­to-pe­rus­te: «uu­si kyl­mä so­ta»
  – https://archive.today/pXybK

  Kun pro­xy-so­ta on saa­tu syt­ty­mään Suo­men ja Ve­nä­jän vä­lil­le, ote­taan tääl­lä käyt­töön «Uk­rai­nas­sa hy­väk­si ha­vai­tut» puo­lus­tus­me­ne­tel­mät,
  – muun mu­as­sa si­vii­lien käyt­tä­mi­nen pant­ti­van­kei­na.
  – Ra­ja-ai­to­ja ra­ken­ne­taan Ve­nä­jän ra­jal­le, jot­ta ty­kin­ruo­ka ei kar­kaa maas­ta.

  USA:n kan­nal­ta si­vii­lien käyt­tä­mi­nen pant­ti­van­kei­na ja so­dan käy­mi­nen Suo­men alu­eel­la on win-win -ti­lan­ne.
  – On ym­mär­ret­tä­vä, et­tä so­dan tar­koi­tuk­se­na on hei­ken­tää Eu­roop­paa se­kä Ve­nä­jää
  – ja jo­kai­nen kuol­lut ja pa­ko­kau­hui­nen EU:n kan­sa­lai­nen on voit­to USA:n yli­val­lal­le Eu­roo­pas­sa.
  – Yli­val­ta on ai­na suh­teel­lis­ta.
  – Suo­men alue saa­te­taan me­net­tää, mut­ta ei­hän se ol­lut en­ne­kään USA:n suo­ras­sa ko­men­nos­sa, jo­ten mi­tään tap­pi­ota suo­men me­net­tä­mi­ses­tä ei lo­pul­ta­kaan syn­ny.

  USA on il­moit­ta­nut vah­van tu­ken­sa Suo­mel­le: olem­me val­miit tais­te­le­maan Ve­nä­jää vas­taan ai­na vii­mei­seen suo­ma­lai­seen as­ti.
  – Tä­hän he ovat val­miit vaik­ka Suo­mi ei liit­tyi­si­kään na­toon.

  Ruot­si vält­tyy so­dal­ta Ve­nä­jän kans­sa pe­ru­mal­la vii­me het­kes­sä NA­TO-ha­ke­muk­sen­sa, kun on en­sin nar­ran­nut Suo­men jät­tä­mään ha­ke­muk­sen.
  – Tä­mä st­ra­te­gia on ol­lut Ruot­sin val­lit­se­va idän-st­ra­te­gia jo sa­to­jen vuo­sien ajan.
  –  He­ja Akh­bar Sve­ri­ge!

  1. Juuri noin se on suunniteltu. Tällä kertaa ei vaan Saksa tule pelastamaan kuten kesällä 1944, jolloin sen merkitys oli ratkaiseva.

  2. Matkustajajunaliikenne avautuu vihdoin Ruotsiin. Miksi juuri nyt? Väestöä evakuoidaan kohta pakolaisiksi Ruotsiin. Menevätkö sinne myös ne jotka sitä kautta tulivat 2015? Onko heillä etuoikeus poistua maasta ensimmäisinä?

   Sota Suomessa on äärimmäisen todennäköiset. Jos Venäjä kutsuu reservejään palvelukseen, se tarkoittaa juuri sitä. Valmiutta puolustaa Pietaria ja Murmanskia Naton hyökkäyksen uhan takia. Noin se kerrotaan Venäjän mediassa.

   Sotaa ei Suomen johtoeliitti tule saamaan ikinä anteeksi. Heistä tulee lainsuojattomia, ihan ensimmäisenä presidentti, hallitus ja puolustusvoimien natottajat.

  3. Juutalaispankkiirit tekevät Euroopalle saman mitä ne tekivät Libanolle, Palestiinalle ja Syyrialle. USA ja Nato ovat niiden psykoketkujen välineitä siihen. Eurooppa voisi yhdessä nuijia USA ja Venäjän taloudessa, sivistyksessä ja kaikessa. Euroopan ja eurooppalaisten arvojen tuhoaminen jatkuu EUn kautta. Sen piti olla rauhanprojekti. Mitä se on nyt? EU seuraa amerikkalaista totalitarismia.

   1. Juutanatsit natsittavat koko maailmaa samalla kun jahtaavat ihmisiä antisemitismistä. ****** ****** tämä porukka.

  4. Ruotsi ei strategiaansa muuta. Hyväksi havaittu ja toimiva.

   Saa nähdä ottaako se suomalaisia sotapakolaisia vastaan vai laittaako rajan kiinni suomalaisille. Lapsia tietenkin ottaa suojelubisnekseen mutta naiset jättää seksiorjiksi venäläisille ja antaa tapattaa suomalaiset miehet.

   Näin se kansanmurha toimii. Sama kaava ollut ammoisista ajoista alkaen.

  5. Väyrysellä on ollut ihan hyviä blogitekstejä omalla sivullansakin. Ikävää vain että petti meidät äänestämällä poliisivaltion puolesta, vaikka nyt sanoo kuinka ei itse vaihtaisi paineen alla kantaansa kuten Tuomioja Naton suhteen.

   1. Pienpualuetentissä Väyrysen vieressä oli sun poliittisen uran kohokohta. Sen jälkeen on tultu alas niin että rytinä on käynyt etkä sieltä syvyyksistä tule koskaan enää nousemaan.

  6. Tuo on ollut itselläkin mielessä, että Ruotsin kanssa käy samoin kuin euroon siirtymisessä. Suomi puliveivattiin jollain vessapaperi-ilmoituksella euroon, mutta Ruotsi jättäytyi viisaasti omaan valuuttaansa. Näin ollen Ruotsi sai Suomeen nähden valtavan kilpailuedun. Sauli Niinistö oli siinäkin puliveivauksessa keskeisesti mukana. Vähän aikaisemmin EU-äänestys saatiin läpi valtamedian valtavan kartellipropagandan avulla.

   Nyt kuvio toistuu Nato-asiassa ja taas on Sauli soppaa keittämässä. Valtamedia on saanut nostatettua gallup-kansan silmittömään sotapsykoosiin kiihottamalla venäläistä kansanryhmää vastaan yksisilmäisellä Ukraina-tiedotuksella. Voi olla, että Ruotsi jättäytyy Naton ulkopuolelle ja jättää taas oman puolustuksensa Suomen harteille. Samalla Ruotsi voi myös kaupata aseita ja malmia kaikille sodan osapuolille.

   Halla-aho kannusti Ukrainaa taisetelemaan viimeiseen veripisaraan asti. Hän haluaa kiihkeästi Natoon, eli Suomesta pitää saada uusi Ukraina-keissi. Siis suomalaistenkin pitää taistella viimeiseen veripisaraan asti. USA tarvitsee uuden rintaman Venäjää vastaan ja siihen sillä onkin käytettävissään umpityhmä höynätettävä Suomi. Suomen naapurina on suurvalta ja se asema tulisi hyödyntää sen sijaan, että tehdään seinänaapurista verivihollinen. Ei tätä voi ymmärtää muuten kuin ajattelemalla, että on käynnissä Raamatun ilmoittama suuri eksytys.

  7. Paavo Väyrystä on vihattu niin kauan kuin olen liki ollut olemassa. Tuo vastarannan kiiski on uinut AINA vastavirtaan mitä vallitseva poliittinen (niin sisä- kuin ulkopolitiika) massa -kuoro on laulanut kaikissa oktaaveissa!

   Kun hän ilmoitti idänkaupan romahtavan 1980-luvun loppupuolella, koska ilmeisesti näki jo Neuvostoliiton olevan henkitoreissaan. Silloin hänet julistettiin ”Maanpetturiksi”!
   Samoihin aikoihin vapautettu rahaliikenne ja silloin harjoitettu”vahvan markan politiikka” myös sai hänen epäilyksensä koko homman viisaudesta osakseen.
   Tuolloinkin hän sai valtamedian ja vallitsevan poliitikan kannattaja poliitikot niskaansa!

   Ja kuinka ollakkaan hän on ollut – halusipa sitä tai ei – liki aina oikeassa änkyröidessä muuta kuin valtavirta konseksussaan on liverrellyt ehdottomana monoliittina!

   Väyrynen ei ole tyrkky tavalla, että hän olisi sitä mieltä asioista kuin median mielestä coolia ja muodin mukaista. EI! Päinvastoin. Hän on kuin eräänlainen 1990-luvun amerikkalainen hurjimus joukko, joka teki kaikenlaisia temppuja välittämättä siitä millaisia vammoja noista päähänpistoista seurasi.

   Paavo Väyrynen nimitettiin hallitukseen ulkoministeriksi 36-vuotiaana 1970-luvun lopussa presidentti Urho Kekkosen ollessa vielä vallassa viimeisiä vuosiaan kunnes v. 1981 korkea ikä ja sairaus uuvutti tuon tämän päivän viisaiden mielestä poliittisen hylkiön ja despootin.

   Paavo Väyrynen on oikeassa!

 2. Kehitysvammaisuus tai jokin aivovaurio. Ja mikä vitun logiikka tolla pahvi kyltillä on, persujen oikeistopolitiikka…. Ja system changen loitte ihan itse

 3. Vide­ol­la Bill Ga­tes kie­mur­te­lee ja «en­nus­taa» tu­le­via ta­pah­tu­mia.
  – Ga­tes: We need the lock­downs to hap­pen ins­tant­ly next ti­me

  Kä­si­kir­joi­tus on tä­mä:

  – Tä­män kuun lo­pus­sa (pi­de­tään «ko­kous», jos­sa) maa­il­man kaik­ki val­ti­ot alis­te­taan Ga­te­sin ja kump­pa­nei­den omis­ta­man WHO:n suo­raan mää­räys­val­taan, hal­li­tuk­set ovat WHO:n suo­ras­sa ko­men­nos­sa ohi kan­sal­lis­ten par­la­ment­tien.
  – Myö­hem­min WHO tu­lee il­moit­ta­maan et­tä «pan­de­mia» on puh­jen­nut.
  – Kaik­ki maa­il­man ih­mi­set ro­ko­te­taan äkil­li­ses­ti ja yh­tä ai­kaa.
  – Ro­ko­tet­ta on val­miik­si va­ras­toi­tu­na suu­ret mää­rät. Esim EU on ti­lan­nut ro­kot­tei­ta niin pal­jon, et­tä ne riit­tä­vät 11 ro­ko­te­an­nok­seen jo­kai­sel­le kan­sa­lai­sel­le.

  EU on muu­ten ju­lis­ta­nut ro­kot­ta­van­sa kaik­ki Af­rik­ka­lai­set tä­nä vuon­na.
  – Sii­hen­kö val­ta­vat ro­ko­te­va­ras­tot on tar­koi­tet­tu?

  1. Saa julistaa mitä tahansa. Yhä selvemmältä näyttää, että vain Euroopassa amerikkalainen totalitarismi yrittää saada eurooppalaisia orjikseen.

   Se ei onnistu, afrikkalaiset veljemme ja muslimiystävämme tuhoavat amerikkalaisten ja mafiapsnkkiirien pakkovallan ja orjuutuksen. He eivät ikinä lähde marxilaisten ja valkoisten orjiksi.

 4. Viher-Purra varmaan loukkaantuu verisesti tosta persukyltistä. System change not climate change on oikeestaan aika hyväkin iskulause, jos vaihtaa vaikka climaten tilalle green.

 5. Ke­sä­te­at­te­ri­suo­si­tus: Boo­me­rei­ta wo­ke-kult­tuu­rin pu­ris­tuk­ses­sa
  – KE­SÄ­TE­AT­TE­RI

  näyt­te­li­jän­tai­teen pro­fes­so­ri suo­sit­te­lee:
  – Se yk­sin­ker­tai­ses­ti li­sää en­nak­ko­luu­lo­ja ja vah­vis­taa hai­tal­li­sia ste­re­oty­pi­oi­ta ja mie­li­ku­via, joi­ta liit­tyy esi­mer­kik­si eri­lai­siin et­ni­siin taus­toi­hin, su­ku­puo­li-iden­ti­teet­tiin, sek­su­aa­li-iden­ti­teet­tiin tai mi­hin ta­han­sa.

  – Va­raa li­put en­nen kuin ne vie­dään kä­sis­tä!
  – … ja voi­han sen li­pun hin­nan lä­het­tää sin­ne te­at­te­rin ti­lil­le vaik­ka ei itse pää­se­kään kat­so­maan.

 6. Ang­li­kaa­ni­nen kirk­ko pyy­tää an­teek­si juu­ta­lai­sil­ta heil­le 800 vuot­ta sit­ten ai­heut­ta­mas­taan mie­li­pa­has­ta.
  – Af­ter 800 ye­ars, Church of Eng­land apo­lo­gi­zes to Jews

  – Mik­si juu­ri nyt?
  – Mik­si ei sa­ta vuot­ta sit­ten?

  Täl­lai­set «his­to­ri­an vää­ryy­det» oli­vat kui­ten­kin pe­rus­tel­tu­ja ja oi­keu­tet­tu­ja sil­loin kun ne ta­pah­tui­vat, omas­sa ajas­saan.
  – Em­me­kö su­vait­se omaa it­se­äm­me, kun tuo­mit­sem­me esi-isäm­me niis­tä vält­tä­mät­tö­mis­tä te­ois­ta, joi­den seu­rauk­se­na me it­se olem­me tä­hän maa­il­maan ja tä­hän maa­il­ma­nai­kaan syn­ty­neet.

  Tu­le­vat­ko juu­ta­lai­set nyt pa­rem­mik­si ih­mi­sik­si, kun me mus­ta­maa­laam­me omat esi-isäm­me.

  1. Milloin tapahtuu, että amerikkalaiset saavat maistaa omaa lääkettään omassa maassaan. Aina sotimassa joka puolella muiden maaperällä. Saakelin ketkut. Tähtiloppuvaltiot ovat paskoja.

 7. Kuu­lin tuos­sa sel­lai­sen­kin ju­tun hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­ses­ta, (et­tä pi­tää ol­la tie­tyis­sä lai­tok­sis­sa 0,7 työn­te­ki­jää ai­na yh­tä hoi­dok­kia koh­ti,) et­tä jot­kut fir­mat vuok­raa­vat hoi­ta­jia sa­man kon­ser­nin fir­moil­ta tai suo­raan omis­ta­jien­sa muil­ta fir­moil­ta vaik­ka ku­kaan ei siel­tä käy työs­sä
  – mut­ta pa­pe­ril­la kaik­ki me­nee oi­kein.

 8. Mik­si Roe v Va­de -pää­tös vuo­det­tiin jul­ki­suu­teen?
  – The Left Turns on New­som

  Ky­se on USA:n vä­li­vaa­leis­ta ja sii­tä, et­tä de­mok­raa­tit ovat ra­jus­ti hä­vi­ämäs­sä ne.
  – Abort­ti­ky­sy­myk­sen tu­lee leh­dis­tö nos­ta­maan vaa­lien pää­tee­mak­si.
  – abor­ti­on «will be the de­fi­ning is­sue of the 2022 elec­ti­on,» which is exact­ly why the Sup­re­me Court do­cu­ment was le­aked

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*