Marco de Wit 9 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on täysin anti-feministinen julkaisu. Se ei välitä tippaakaan lukijoiden ja ihmisten tunteista, vaan kertoo faktoista. Jos lukija ei kestä kuulla vaihtoehtoisia näkökulmia ja ”viha”faktoja, niin se on lukijan itsensä syy. Jos oireet ovat liian vakavat, niin neuvommekin lumihiutaleita, kuten suvakkeja ja natottajia lopettamaan lehden lukemisen välittömästi ja siirtyä lukemaan naisten lehtiä.

 

Laiton Lehti ei ole myöskään säästellyt suomalaisia. Päinvastoin. Se on myös kertonut suomalaisten huonoista puolista, vaikka tämä on monia ns. kansallismielisiä lukijoita suuresti järkyttänyt ja loukannut. Kuulemma Laiton Lehti ”herjaa” suomalaisia. Neekereitä saa ja pitääkin kritisoida, mutta ei upeita ja uljaita suomalaisia. Niinpä monet kansallismieliset elävät jossain fantasiamaailmassa. He eivät tajua, että Suomen pelastamiseksi on ymmärrettävä suomalaisten todellinen luonne sekä hyvine että huonoine puolineen.

 

On siis oltava samalla tavalla realisteja kuin mitä fennomaanit olivat noin 150 vuotta sitten, kun tajusivat monet suomalaisten huonot puolet ja käynnistivät esim. raittiusliikkeen.

 

Lopulta fennomaanit kuitenkin kärsivät rökäletappion, joten tällä kertaa suomalaisen kansanluonteen tutkiminen on tehtävä tieteellisesti. Tämän takia Laiton Lehti soveltaa evoluutiopsykologiaa, jota on kehittänyt mm. tohtori Edward Dutton.

 

Ensimmäinen asia suomalaisten ymmärtämiseksi on huomata kyseessä olevan MAAILMAN pohjoisin valkoinen kansa. Tämä on johtanut kahteen asiaan:

 

1. Keräilijä-metsästäjiä

Suomi on niin pohjoinen maa, että siellä laajaa maanviljelystä on alettu harjoittamaan suhteellisen myöhään ja sekin pitkään kaskeamisella. Niinpä suomalaisten psykologiset taipumukset ovat keräilijä-metsästäjiltä EIKÄ maanviljelijöiltä, kuten KAIKILLA muilla valkoisilla kansoilla. Suomalaiset ovat siis psyykkiseltä rakenteeltaan täysin erilaisia kuin muut valkoiset eurooppalaiset.

Suomalaiset ovat Euroopan alkuperäiskansa, joka kansoitti lähes koko Eurooppaa, kunnes kaakosta tulleet maanviljelystä harjoittavat indo-eurooppalaiset kansat valloittivat lähes koko Euroopan työntäen suomalaiset metsästäjä-keräilijät Itä-Euroopan pohjoisosiin ja varsinkin Suomeen, jossa suomalaisia suojelivat ankara luonto ja luonnolliset vesirajat.

 

 

2. Mongolidigeenistöä

Saamelaiset toki elävät suomalaisia pohjoisempina, mutta he eivät ole täysin valkoisia, vaan sekakansa, jolla on paljon idästä tullutta mongolidista geenistöä.  Suomalaiset puolestaan ovat alunperin etelästä tullut valkoinen kansa, vaikka vuosituhansien aikana suomalaiset kansat ovat jonkin verran risteytyneet idästä tulleiden mongolidien kanssa, kuten monen suomalaisen ja varsinkin marien ja vepsäläisten ulkonäöstä on helppo päätellä.

Suomalaiset ovatkin kaikista mongolidisin valkoinen kansa, joskin sen mongolidigeenistö on keskimäärin vain jotain 5 prosentin luokkaa. Tämä ei ole kovin suuri määrä, mutta kuitenkin sen verran paljon, että monissa asioissa suomalaiset ovat yllättävän paljon mongolidien kaltaisia. Tämän vuoksi tohtori Dutton kutsuu suomalaisia finuuteiksi.

 

 

3. Älykkyys

Pohjoisessa olosuhteissa selviytyminen varmisti, että erityisen tyhmät ja laiskat eivät selvinneet. Niinpä suomalaisista tuli KESKImäärin Euroopan älykkäin kansa. Tätä SUHTEELLISTA älykkyyttä on vielä lisännyt muuta Eurooppaa kauemmin kestänyt luonnonvalinta. Euroopan viimeinen suuri nälänhätä oli Suomessa suurten nälkävuosien aikana 1867, joka tietysti poisti geenipoolista kaikista tyhmimmät ja laiskimmat.

Suomessa ei siis kaikista tyhmimmät selvinneet. Toisaalta alhainen väestöntiheys ja tasa-arvoinen kulttuuri ei myöskään suosinut korkeita älykkyyksiä. Niinpä mongolien tavoin suomalaisten älykkyys on tasapaksua lähes ilman idiootteja ja neroja.

 

Persuongelma: Onko suomen kieltä liian helppoa kirjoittaa? Ei siivilöi ääliöitä?

 

4. Luonnonlapset

Keräilijä-metsästäjät ovat onnellisimmillaan luonnossa ja sopeutuneet liikkumaan ulkona. Villieläimen tavoin he jopa sairastuvat, jos joutuvat olemaan liian kauan suljettuna sisätiloihin. Esimerkiksi Linkola kirjaimellisesti sairastui, kun yliopistossa ei kestänyt istua luentosalissa. Suomessa puhutaan mökkihöperyydestä negatiivisena asiana, kun taas esim. juutalaisilla sisällä istuminen ja lukeminen on luontaista ja eräretkeily taas valtava kauhistus.

 

 

5. Mörököllit

Alhaisen väestöntiheyden oloissa kehittyneet suomalaiset vaikuttavat enemmän ”metsäläisiltä” eli hieman ”hitailta”, ”juroilta” ja epäsosiaalisilta mörökölleiltä. Maanviljelijäyhteisöissä puolestaan on suuri väestöntiheys ja ihmisten on opittava olemaan sosiaalisempia tai muuten ei pysty jatkamaan sukuaan. Näin mörököllit vähitellen katosivat etelän kulttuureissa, kun taas Suomessa mörököllit ja heidän luonteenpiirteensä ovat yleisiä eikä niitä juuri hävetä, vaan pidetään normaaleina.

 

 

6. Feminismi

Alhaisen väestöntiheyden ja ankarien luonnonolosuhteiden takia suomalainen perhe oli jatkuvasti nälkäkuoleman partaalla. Tämän vuoksi naiset oli pakko pistää lähes samoihin töihin kuin miehetkin. Niinpä sukupuolten roolit ja psyyke eivät eriytyneet yhtä paljon kuin maanviljelyskulttuureissa. Esimerkiksi persoonapronominit eivät edes erotelleet miehiä ja naisia.

Lisäksi naisen rooli perheessä ja työnteossa oli paljon suurempi kuin mitä etelässä, jossa naiset olivat ensisijaisesti lasten synnyttäjiä ja hoitajia. Tämän takia suomalainen kulttuuri on aina ollut feministisempi kuin etelän kulttuurit. Suomessa miehelle ei ole edes suuren häpeän asia, jos on ns. tossun alla.

 

 

7. Alkoholismi

Pohjoisen olosuhteissa on tietysti paljon vaikeampi kehittää alkoholia, joten sitä on suurissa määrin ollut Suomessa vain vähän aikaa. Niinpä suomalaisilla ei ole juuri vastustuskykyä alkoholia vastaan. Täysin sama tilanne on muilla pohjoisilla kansoilla, kuten intiaaneilla ja eskimoilla, joilla alkoholismi on myös kansanvitsaus.

 

 

8. Sisukkuus

Pohjoisissa olosuhteissa selviytyminen on vaikeaa ja suurin vihollinen on nimenomaan luonto, jota oli pakko sisukkaasti muokata. Suo, kuokka ja Jussi. Etelämpänä ihmisillä ei ole samanlaista sisua luontoa vastaan, vaan heillä sisu kohdistuu taisteluun toisia ihmisiä ja heimoja vastaan.

 

 

9. Rehellisyys/naivismi

Pohjoisen olosuhteissa ja alhaisen väestöntiheyden vallitessa ylivoimaisesti suurin taistelukumppani on luoto eikä naapuriheimot. Niinpä suomalaisista kehittyi rehellisyyttä korostava kansa päinvastoin kuin etelämmässä, jossa juonittelu ja kieroilu oli tärkeä selviytymiskeino jatkuvissa sukujen ja heimojen välisissä sodissa ja verikostoissa.

Suomalaisista tuli siis muihin kansoihin verrattuna hyvin naivi kansa, jonka on vaikea ymmärtää miksi pitäisi jatkuvasti sotia, huijata ja kieroilla muita ihmisiä vastaan. Miksei kaikki kansat voi vain olla rauhassa keskenään? Miksi yrittää huijata, alistaa ja valloittaa toisia kansoja? Nämä ovat kysymyksiä, jonka vain äärimmäisen alhaisen väestötiheyden olosuhteissa elänyt kansa voi esittää.

 

 

10. Aivopesualttius

Suomalaisia on siis helppo huijata, koska heillä ei ole yhtä vaistonvaraista kykyä huomata huijaukset kuin mitä etelämmillä kansoilla. Suomalaiset uskovat yhteen totuuteen ja siihen, että suuret joukot ja eliitti ovat varmaankin oikeassa. Eihän asiantuntijat voisi huijata. Ei ainakaan moni ja suuressa määrin!

Tuskin mitään muuta kansaa on niin helppo aivopestä kuin suomalaisia. Suomi on yhden totuuden maa. Tämän näkee myös Natokeskustelussa, jossa täysin yksimielinen valtamedia armottomasti aivopesee ihmiset monikulttuurisiksi myrkkypiikittäviksi naamavaippoja käyttäviksi natottajiksi.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Alla olevassa kaaviossa näkyy hyvin miten suomalaiset on parissa kuukaudessa ollut helppo aivopestä Naton kannattajiksi. Tämä johtuu toisaalta naiviudesta ja toisaalta hyvin yksiäänisestä valtamediasta, joka myös osittain johtuu naiviudesta.

Suomalaiset ovat paavillisempia/natottavimpia kuin mitä paavi/Natomaat itse.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Kannattaa myös huomata, että tietysti yllä oleva kaavio huijaa. Siinä on laitettu samaan kategoriaan ne, jotka pitävät Venäjää täysin syyllisenä tai enemmän syyllisenä. Näin saadaan näyttämään siltä kuin ihmiset olisivat Venäjäkriittisempiä kuin ovatkaan.

Todellisuudessa lähes kaikki suomalaiset kuitenkin tajuavat, ettei Ukraina ja Nato voi nyt ihan enkeleitäkään olla. Ei siis tarvittaisi paljon, jotta suomalaisetkin tulisivat realistisemmiksi, mutta juuri siksi Hesari tuollaista kaaviota mainostaakin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Tutkimus: Suomalaiset Natoaivopestyin kansa! Suomalaisten kansanluonne naivi?

 1. Suomalainen pelkää kokemukseni mukaan aina mörköjä, jotka kyttäävät ja sairastuttavat ja tappavat, ja etenkin suomalainen mies on tunnettu siitä, että hän pelkää hysteerisesti (ämmien lailla) mörköjä, joita hän luulee koko ajan olevan joka puolella ja syövän koko ihmiskunnan. Lisäksi suomalaisen miehen hysteeriseen pelkoon liitty se, että kakka on aina housuissa, kuten tämä ”korona” on osoittanut. Koko Suomi haisee kakalta. Suomalainen pitää NAAMATENAA naamalla mörköjä vastaa, menee mörköjä piiloon eristyksiin ja rokotuttaa itsensä mörköjä vastaan. Kuvottavaa, ja koko maa todella haisee sonnalta.

  Ei minulla tähän ole muuta sanottavaa.

  1. Ja Putin ja outinistit punovat juoniaan kaikkialla ja tekevät informaatiovsikuttamista. Toisinajattelu on putinismia. Se pelottaa. Mutta onneksi on Nato ja sen jäsenyys pelastaa kaikelta pahalta. Kuin ennen Jumala. Uskokaa Natoon. (sarkasmia,)

 2. Suomalaiset ovat alunperin pohjoinen kansa,
  jotka vain käväisi etelässä,
  koska mitään jääkautta ei ollut.
  Oli vain jonkin aikaa todella v*ttumainen sää,
  kun maapallo putsasi radaltansa
  marsin suuret maamassat ja kaikki vedet.

 3. Suomessa on maailman tehokkain media. Suomessa on maailman passivoittavin koulutusjärjestelmä ja zoziaaliturva sekä yritystuet. Neuvosto- ja demariaikoje n peruja kaikki Kokoomus rakastaa yritystukia ja suuryritysten veronkiertojärjestelmiä. Päälle puiluemafia ja ylisuuri virkamieskyttäysjärjestelmä.

  Kuinka vähän jää ihmiselle vapautta ja liikkumavaraa?
  Sitähän te olette halunneet. Turha nyt on huudella menetetyn vapauden perään. Samoja puolueita olette äänestäneet suvun perintönä. ”Kyllä se valtio ja kunta meistä huolen pitää.” No, älä sitten valita kun maksat sen virkakoneiston ylläpidosta, josta on tullut koko hallintohimmelin itsetarkoitus.

 4. Suomessa on kuitenkin kerännyt Vennamon ja Soinin johdolla kannatusta paljon myös mentaliteetti taistelusta rötösherroja eli omia vastaan. Natoa Suomessa on myös johdonmukasesti vastustettu aina yleisellä tasolla Venäjän toimista riippumatta helmikuun loppuun 2022 asti.

 5. Suomalaiset lehmät ovat äärimmäisen kiittämättömiä, jotka ovat sitä surkeampia naisia mitä paremmin heitä on kohdeltu. Mitä paremmin heitä on kohdeltu, sitä todennäköisemmin he ovat ottaneet jossain vaiheessa avioeronkin ja ovat imeneet miehet kuiviin rahoista ja ovat tuhonneet miesten elämän. Mitä paremmin kohtelet suomalaista naista, sitä huonompi ja uskottomampi hän on.

  1. Ehkäpä Hollannissa on sitten parempia naisia kuin täällä. Sähän voisit Marco mennä sinne etsimään niitä. Ota pelkkä menolippu.

 6. Suomalaisten authoriteettiuskovuutta enemmän olen viime vuodet ihmetellyt suomalaisten sokeaa uskoa (valta)mediaa kohtaan… mistä se on peräisin ja miksi mikään ei sitä näytä horjuttavan vaikka viime vuosina media on jäänyt monta kertaa kiinni valehtelusta ja asioiden kääntelystä globalistien agendan mukaiseksi?

  Esimerkkejä:
  Sen jälkeen kun YLE sanoi että heidän galluppinsa mukaan yli 60% suomalaisia on NATO-myönteisiä niin kansa kääntyi lähes saman tien NATO-kiimaisiksi ja on ruvennut haukkumaan NATO-kriittisiä putinisteiksi.
  Suuri osa kansasta uskoo vieläkin että Trumpin voitto 2016 vuoden USA:n presidentin vaaleissa oli venäläisten vehkeilyn ansiota vaikka tuotakin on tutkittu yli kolmen vuoden ajan miljoonien, ellei miljardien, dollarien edestä eikä mitään todisteita asiasta ole vieläkään löydetty.
  USA:n presidentin vaaleista puheen ollen se sama suuri osa kansasta joka uskoo venäjän vehkeilleen Trumpin valtaan 2016 uskoo myös Bidenin voittaneen edelliset vaalit reilusti ja rehellisesti ja väittää ettei mitään vaalivilpin mahdollisuutta ole olemassa koska YLE niin sanoo.
  Koronakusetusta ei varmaan enää tarvitse ruveta selvittämään rautalangasta vääntäen?

  Mitä enemmän asiaa ajattelen sitä vähemmän ymmärrän ihmisten, varsinkin yli 60 vuotiaiden, sokeaa luottamusta YLEä ja muuta valtamediaa kohtaan. Olisiko jolla kulla teoriaa siitä mistä tuo sokea luottamus on peräisin ja siitä että olisiko jotain keinoa jolla se voitaisiin murtaa?

 7. Suomalaiset on tähän mennessä osannu erottaa sen että mitä tapahtuu Georgiassa tai Ukrainassa ei liity meihin mitenkään. Suomessa on tiedetty että pysymällä pois Natosta välit pysyy asiallisena Venäjän kanssa niinkuin kaikki nämä kymmenet vuodet YYA ja Naapuruussopimusaikoina, mutta se ei tarkota myöskään sitä että jouduttuttaisiin Valko-Venäjän tyylisesti johonkin valtioliittoon Venäjän kanssa eikä sellasta edes kovimmat putinistitkaan ole toivunu saati edes sotilasliittoa tai puolustusyhteistyötäkään Venäjän kanssa vaan aina nimenomaan liittoutumattomana ja puolueettomana pysymistä kun taas vastapuolella kaikki lähtee siitä että ollaan sotilasliitossa Venäjää vastaan ja tämä nyt se mikä on saatu myytyä Suomellekin ikäänkuin ainoaksi vaihtoehdoksi, joka tuo turvan tuota kamalaa ja hyökkäävää Venäjää vastaan, vaikka se tekee juuri päinvastoin.

 8. Jos on niin feministinen narttu, että suomalaisten lehmien tapaan vaatii, väheksyy, haukkuu ja sylkee jatkuvasti suomalaisten miesten päälle, niin ei tällaisten sikamaisten narttujen kanssa pidäkään pariutua. Kaiken lisäksi nämä suomalaiset nartut, joita eivät ole kaikki suomalaiset naiset, mutta suurin osa suomalaisista naisista, sitten ovat syyttäneet sikamaisuudestaan miehiä, toisin kuin muiden kansojen naiset ovat olleet. Kaikki on aina ollut miehen syy, ei koskaan naisen syy. Se, että suomalaisia lehmiä on joskus historiassa läpsitty molemmille puolille korvia on sekin ollut aina miehissä syy, eikä narttumaisen naisen syy.

  Pohjoismaissa naiset ottavat kaikkein todennäköisimmin avioeron ja Suomessa suomalaiset naiset ottavat kaikista valkoisista naisista kaikkein todennäköisimmin avioeron! Se siitä suomalaisten naisten yleisestä laadusta. Yleisellä tasolla pelkkiä sikamaisia lehmiä erittäin monella tapaa ja kulttuurivallankumouksen lisäksi suomalaisten naisten feminismi on vielä pistetty turboahtimelle, eli täysin sikamaiselle tasolle!

  Nykyisin suomalaisten miesten ei pidä kuunnella enää sekuntiakaan naisten valituksia, vaan naisilta pitää ottaa kaikki valta pois. Heitä ei enää kuunnella sekuntiakaan tässä maassa ja etsitä enää mitään keskitietä helvetin kiittämättömien ja sikamaisten lehmien kanssa.

 9. Naiivejahan tässä ollaan sissos saatana. Iltalehdessä taisi olla tänään, on sitten totta taiei, mutta suomalaisia kuolee nyt koronaan ennätysmääriä. Sitten kun katsoo tämän LL:n jutun lopussa olevaa kaaviota ”Natokuumeesta”, niin mikä kuume tässä tappaa sitten kaikkinensa?
  Toinen otsikko kertoo, että koivukuidusta tulee pulaa, kun Venäjä lakkasi myymästä lännelle puuta ja öljyä ym, Todella moitittava teko noin vain panna hanat kiinni lännen demokratioille. Ongelma ratkennee, kun tuodaan sitten itänaapurimme sijaan yhä enemmän eukalyptussellua länsinaapuristamme Uruguaysta. Näin se vihreä siirtymä ottaa taas jättiaskeleen.

  1. Tapiola
   9 toukokuun, 2022 1:23 pm

   Näin se ValeMedia valehtelee…Niihin Eutanasia piikkeihin Ne kuolee..Eivät koronaan…Se on nähtävissä tilastoista ympäri maailmaa..Jokaisen Injektion jälkeen on jyrkkä piikki kuolleisuudessa…Henkivakuutusyhtiöt monesta maasta kertovat 40% noususta kuolleisuudessa työikäisten keskuudessa nitten myrkkypiikityksien jälkeen..

 10. Listaan lisäisin kohdan 11. Suomalaisten nöyryys ja alistuneisuus. ”Suomi kuuluu kaikille, Suomen pitää auttaa kaikkia, jotka apua pyytävät. Muut ensin, oma kulttuuri ja kansa ei saa olla ensin. ”Suomi ensin ajattelu” on vahingollista, koska esim. EUn pitää olla ensin tai minkä tahansa mitä isoissa pöydissä esim. hallituksen naisille esitetään.

  Vapaaehtoisesti ikään kuin vaistonvaraisesti nöyristellään ulkomaisia voimia.

  Suomen historia on nöyristelyn historiaa. Vain kahdesti suomalaiset ovat oikeasti taistelleet; 1918 ja 1939-1945.
  Henkisen taistelun kulttuuri puuttuu tänä päivänä. Kaikki oma myydään pois ja luovutetaan ilman taistelua. Mielisairasta touhua. Johtoajatus puuttuu.
  Poliitikot ovat kaikki samanlaisia lahjuksia ottavia hillotolppahiiriä ja tuuliviirejä. Eiväthän ne mitään itse omistakaan, niin ovat helposti ostettavissa. Ja kansa maksaa.

 11. Suomalaisten pitää oppia vihaamaan ruotsalaisia, amerikkalaisia ja brittiläisiä vihollisiamme. He ovat satoja vuosia tuhonneet, orjuuttaneet ja riistäneet kansaamme. He ovat kaikki imperialistisia loiskansoja, jotka tulevat aina loisimaan uudesta isäntäeläimestä selviytyäkseen. Yksin he ovat täysin kyvyttömiä ihmisiä.

 12. Mietin sitä, että me suomalaiset olemme toisaalta saaneet luottaa auktoriteetteihin. Esim. ns. Pohjois-Karjala projekti vähensi sydän- ja verisuonisairauskuolleisuutta ja toisaalta lakien ja poliisin kunnioitus on tehnyt maastamme pitkälle näihin päiviin asti turvallisen ja toimivan maan. Meille on syntynyt ehdollistumis- ja oppimisprosessien kautta malli, että kun toimitaan näin seuraa tätä. Tämä ajattelutapa on varsin mustavalkoinen ja siitä puuttuu kyky erottaa sävyjä. Ei oivalleta esimerkiksi sitä, että virat ja organisaatiot ovat pelkkiä puitteita, rakenteita, jotka mahdollistavat toiminnan. Toimintaa taas harjoittavat ihmiset ja heitä puolestaan ohjaavat erilaiset agendat. Yleensä muutos ajetaan tuomalla pikkuhiljaa harmaan eri sävyjä, eikä mustavalkoisesti ajatteleva ja orjallisesti auktoriteettiin uskova huomaa pieniä muutoksia agendassa. Suomalainen äly onkin pitkälti malleja ja kaavioita painottavaa matemaattista älyä, ilmanko meillä on paljon insinöörejä ja tuo ammattikunta on ollut arvostettu. Me tarvitsisimme luovempaa älyä ja kykyä yhdistää kokemusperäinen tieto teoreettiseen.

  Toisaalta tietysti opiskelemalla saattoi vielä 90-luvun lamaan asti edetä yhteiskunnan rappusia, mikä on ollut yksi syy teoreettisen tiedon yliarvostamiseen. Laman ja toisaalta korkeakoulujärjestelmän rapauttamisen jälkeen siirryttiin toiseen ääripäähän paisuttamaan fyysiseen ja palvelutyöhön painottuvia matalapalkka-aloja. Näille työvoima taas pyritään rekrytoimaan ulkomailta. Näin ollen ollaan tilanteessa, jossa jäykällä tavalla älykkäät suomalaiset ovat joko työttömiä tai eivät kykene käyttämään älyllistä potentiaaliaan, kun alhaisemman älykkyysosamäärän omaavan vieraskulttuurisen työvoiman ja muun väestön määrä kasvaa. Toki ulkomaisen väestön kasvu voisi tuoda maahamme ylläkuvattuja kulttuuristamme puuttuvia sosiaalisen aggression elementtejä. Ikävä kyllä maahanmuuttajista suurin osa on muslimeita, jolloin aggressiota ohjaa ja fokusoi hyvin rajatulle alueelle (vääräuskoisiin, homoseksuaaleihin, naisiin sekä toisen klaanin jäseniin) islam.

  1. Todellisuudessa suomalaiset naiset ovat yleisellä tasolla sitä kaikkein pahinta saastaa mitä on valkoisten naisten keskuudessa. Käytäntö ja tilastotkin puhuvat kiistämättömästi puolestaan.

   Hyvin pieni osa suomalaisista naisista on kunnon naisia ja elämänkumppaneita, mutta tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että ovat suomalaisia. Mistä tahansa kansasta voidaan löytää hyvin pieni osa hyviä elämänkumppaneita. On pelkkä myytti, että suomalaiset naiset olisivat yleisellä tasolla hyviä hoivaajia ja uskollisia elämänkumppaneira. Yksittäisiä hyviä hoivaajia ja elämänkumppaneita kyllä on, mutta tämä ei ole suomalaisten geenien ansiota.

   Jopa muiden kansojen sekä miehet, että naiset ovat olleet ihmeissään ja kauhuissaan siitä miksi suomalaiset naiset ovat usein sekä fyysisesti, että varsinkin henkisesti niin hirveitä.

   Yleisellä tasolla hollantilaiset ja monet muut eurooppalaiset naiset voittavat suomalaiset vihaavat, aggressiiviset, syyllistävät, haukkuvat, riidanhaluiset, vähättelevät ja maskuliiniset lehmät milloin tahansa.

 13. Kyselyjen tulokset on saatu göbbelsmäisellä 24/7 aivopesulla: ”Venäjä on paha!!!”

  Aivan samanlaisiin tuloksiin päästiin Trumpista: ”Trump on paha!!!”

  Ennen kaikkea suomalaiset ovat TYHMIÄ ja liian HYVÄUSKOISIA poliittisiin johtajiin sekä liian REHELLISIÄ, joka eroaa tyhmyydestä vain veteen piirretyllä viivalla.

  Syy hyväuskoisuuteen: Lyhyt itsenäinen historia ja sen alkupuolella viime sotien aikaan maailman KUNNOLLISIMMAT poliittiset ja sotilaalliset johtajat.

  Suomalaiset kuvittelevat elävänsä Kekkosen aikaa, johon vielä Hannu Karpokin sopii mukaan!

  1. Ehkä myös niin tiukassa paikassa. Mutta keskinäisessä riitelyssä javäännöissä on hyvät puolensa. Se valmistaa meitä niitä vaikeita aikoja varten ja asioiden eri puolet tulevat esille keskustelussa.

 14. Kansojen oksettavuudessa on kuitenkin silti suuria eroja. Vaikka venäläisiä pidetään usein raakoina ja ovelina, monesti maailman oksettavimpia ja pahimpia ihmisiä maailman historiassa ovat amerikkalaiset ja britit. He ovat rikollisia joilla ei ole minkäänlaista moraalia minkään suhteen ja heitä ei hävetä yhtään minkään keinon käyttäminen, jos se edistää heidän päämääriään. Tavalliset amerikkalaiset ja britit myisivät vaikka äitinsä ja pikkulapsia rahasta tuntematta mitään häpeää ja he olisivat siitä vain ylpeitä. Ihmiset eivät usein edes ymmärrä miten kuvottavia ja rikollisia tavalliset amerikkaiset ja brittivihollisemme ovat.

 15. Venäjällä on sitten evoluutiopsykologisesti vähän sama tilanne kuin Suomessa. Muistaakseni oli tutkimus Yhdysvaltoihin muuttaneista kansoista ja se päätyi siihen että suomalaisten olisi pitänyt pärjätä parhaiten mutta pärjäsivät huonoiten koska eivät pidä omiensa puolia

  1. Venäläiset jos ketkä voittavat muita ryhmiä ryhmien välisessä kilpailussa. He eivät taatusti päästä jotain pedonatottajia, eivätkä ketään muutakaan valtaamaan Venäjää tai Venäjän etupiiriä. Venäläiset naiset ovat aivan toista luokkaa verrattuna suomalaisiin huoriin nähden, eivätkä venäläiset miehet edes koskaan antaisi naisten hyppiä silmille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*