Marco de Wit 9 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Evoluutiopsykologiset tutkimukset osoittavat, että naiset on ohjelmoitu hankkimaan lapsia – keinolla millä hyvänsä – useita kappaleita ja tekemään kaikkensa lasten selviytymiseksi aikuisuuteen. Tähän viittaa naisten erittäin konkreettinen vauvakuume, suojeluvaisto sekä lähes kaikkien naisten TOIVE useammasta eli 2-4 lapsesta.

 

Itse asiassa, jos naisia ei olisi ohjelmoitu lisääntyjiksi ja hoivaajiksi, niin ihmiskunta olisi kuollut sukupuuttoon ja kauan sitten.

 

Mutta miksi sitten suomalaiset naiset saavat nykyään keskimäärin vain noin 1,3 lasta, kun niitä pitäisi saada VÄHINTÄÄN 2,1, jotta kansan väestömäärä ei romahtaisi ja kansa katoaisi?

 

Yksinkertaista: Valtaeliitti on kääntänyt naiset valkoisia heteromiehiä vastaan. Ideana on luoda juutalaisten johtama ns. vähemmistöjen koalitio, joka koostuu feministeistä, värillisistä, homoista, transuista, maahanmuuttajista, yms.

 

Tämän takia valtamedia, koulut ja viranomaiset demonisoivat ja syrjivät miehiä ns. positiivisella syrjinnällä, sensuurilla ja vihapuhelailla. Samalla naisia kehoitetaan olemaan ”itsenäisen villejä ja vapaita”, jotta he voisivat rauhassa ”etsiä itseään”.

 

Tämä on johtanut siihen, että naisille luontainen taipumus etsiä alfoja on kärjistynyt äärimmilleen siihen pisteeseen, ettei 80% miehistä enää kiinnosta naisia.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Tavalliset naiset näkevät itsensä prinsessoina, joita pitää kohdella kuin kuninkaallisia. Missään nimessä naisia ei saa kritisoida millään tavalla, koska sehän on vihapuhetta. Kaikki naiset ovat hyviä. Huonoja naisia ei ole olemassa!

 

 

Miksei saa enää puhua hyvistä ja huonoista naisista?

 

 

Jos naisella on ongelmia, niin ei hän ole huono. Hän vain tarvitsee lisää tukea ja turvaa. Sekä varsinkin terapiaa. Itse asiassa kukaan ei ole huono. Tarvitsemme vain jatkuvaa terapiaa voidaksemme löytää upeat sisäiset voimavaramme. Olemma kaikki aivan loistavia ja ennenkaikkea KAUNIITA.

 

 

Kehorauhanturvaajien vaakakapina kiihtyy!

 

 

Tosin jos olet eri mieltä, niin sitten olet toksinen vihapuhuja, joka pitää täysin eristää yhteiskunnasta ja pistää vankilaan. Missään nimessä yksikään nainen ei saa koskaan olla missään kanssakäymisessä kanssasi.

 

Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

 

 

Jos haluat lähestyä naista, niin sinun pitää selvittää lukuisia testejä. Tosin ne ovat salaisia tai siis niitä ei ole oikeasti olemassa, koska olemme kaikki tasa-arvoisia.

 

Ovatko naiset narttuja? Lähestymistesti vaistomainen?

 

 

Jos nainen päästä sinut lähelle, mutta myöhemmin muuttaakin mieltään, niin olet seksuaalinen ahdistelija ja raiskaaja.

 

Päivän kuva: Ahdistelija

 

 

Kaikki tämä on johtanut siihen, että naiset etsivät sitä ”oikeaa” yli 10 vuotta samalla harrastaen lukuisia irtosuhteita.

 

Päivän video: Kuinka suuri?

 

 

Kun sitten sitä oikeaa ei löydy, niin valitaan joku mahdollisimman nössö mies, jolta voi muutaman vuoden kuluttua sossujen ja Demla-tuomarien avustuksella viedä sekä lapset että rahat.

 

Videossa mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Lue lisää:

Mikseivät miehet löydä deittejä treffipalveluista? Ratkaisuna etelä tai itä?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Video: Naisten K-karuselli

 1. Kyllä naisia pitää pystyä pisteyttämään. Tämän takia meillä on mm. missikisat!

  Jos naisia tarkastellaan ja pisteytetään yleisellä tasolla, niin on täysin selvää, että lesbot ja feministit ovat epänaisia, joilla on heikot pisteet. Myös läskit suvakkilehmät ovat hyvin heikkotasoisia!

  Taas naiselliset ja seksikkäät kunnon naiset, jotka synnyttävät miehellensä jälkeläisiä ja tekevät maukasta ja ravitsevaa ruokaa, ovat kultaakin kalliimpia!

  1. Todellisuudessa kuitenkin ammattitason huippukokitkin ovat miehiä, mutta kotikeittiötasolla naisten kuuluu pitää ruokahuoltoa pystyssä.

 2. 80 % miehistä ei enää kiinnostu aivopestyistä zombeista,joita ennen sanottiin naisiksi. Kukaan ei halua mielisairaiden kanssa elää yhdessä.

  1. Vaikka olisi kuinka ulkoisesti kuinka hyvän näköinen lehmä tahansa, niin ei oikeasti enää kiinnosta. Rumia narttuja ovat melkein kaikki sisältä, joiden kanssa on mahdotonta perustaa perhettä ja avioitua. Varsinkaan suomalaisilla naisilla ei ole mitään perustetta pitää itseään erityisen arvokkaina naisina, vaan ovat yleisellä tasolla, eivät oikeasti aivan kaikki, kaikkein pahinta valkoista saattaa. Yhdysvalloissa heitä kutsutaan trailer trashiksi.

  2. Naiset eivät suurimmaksi osaksi kelpaa mihinkään muuhun kuin pumppaukseen ja dumppaukseen. He ovat pelkkiä arvottomia hyödykkeitä. Oikeat kunnon elämänkumppanit ovat hyvin harvassa ja Suomessa tämä ei johdu siitä, että olisivat suomalaisia naisia, vaan heillä vain sattuu olemaan nämä ominaisuudet. Suomalaisissa naisissa itsessään ei ole mitään mikä tekee hyvän hoivaavan, rakastavan ja luotettavan naisen. Joka kansasta voi vastaavasti löytää pienen osan tällaisia naisia, eikä koko kansan naisia voi aina sanoa hyviksi hoivaajiksi.

 3. Tuohan on se kassamarin-karuselli, välitissejä silloin jo yritti tuoda julki ja käytti eri väriaineita päässä. Oli oikea mainostaja huomaamatta kaupan tuotteille kuin robotti ja sehän siitä tuli eikä enää pitänyt edes hampaita pestä kun mustissa robotoi ja alinaiset seuraavat vierellä. Välillä on asetus pois päältä ja lähtee heti bileisiin.

  1. Entä sivutissi? Onko näkynyt? Jopa parempi kuin edestä ja ilman ahdistavia liivejä.

   Rinnat ei oikeastaan tarvitse liivejä, koska luontainen rintaa tukeva sidekudos ei pääse veltostumaan, kun saavat olla vapaasti vastustaen panovoimaa.

 4. Kuka tekee yhtään mitään jollain 30-vuotiaalla sinkkunaisella tai jopa yli 30-vuotiaalla? Hän on lisääntymiskyvytön ja parisuhdemarkkinoilla käytännössä arvoton miehille jotka haluavat lapsia ja jotka haluavat paljon lapsia. Eivät he saa niitä vanhan kääkän kanssa.

 5. Suomalaisten miesten ei pidä sietää uhoa, aggressiivisuutta, kapinallisuutta, miehisyyttä, vahvuutta, uskottomuutta jne. sekuntiakaan naisilta vaan jatkaa saman tien matkaa seuraavan naisen luo. Suurimmalla osalla suomalaisista lehmistä on näitä kuvottavia piirteitä. Hyvin pienellä osalla naisista on kunnon naisten, oikeiden vaimojen ja äitien ominaisuudet.

 6. Loppujen lopuksi yhdentekevää mitä suomalaiset naiset ajattelevat ja kuinka jumalattarimaisiksi he kuvittelevat itsensä. Nämä nartut eivät yksinkertaisesti saa jälkeläisiä ja ainoastaan hyvin pieni osa oikeasti hyvistä naisista saa jälkeläisiä, jolloin kaikki se suomalaisten naisten enemmistön saasta jää ilman jälkeläisiä ja ei saa niitä tarpeeksi.

  Pian on tulossa etninen sisällissota ja valtava talousromahdus, jotka pyyhkivät suurimman osan suomalaisista huorista kartalta, koska kukaan ei tule auttamaan tyypillisiä suomalaisia naisia. Heidän narttuilunsa miehiä kohtaan on siis väliaikaista ja he kaikki ovat poistamassa itsensä perimästä.

  Suurin osa suomalaisista huorista on kymmeniä vuosia haukkunut ja vähätellyt suomalaisia miehiä myös täysin ilman syytä ja on hakenut riitaa, jota normaalit ja terveet naiset eivät tee. Tämän takia suomalaiset miehet eivät enää pariudu vihaavien suomalaisten naisten enemmistön kanssa, koska he ovat hyvin vastenmielisiä ja kuvottavia.

  Oikeiden naisten määrä Suomessa on erittäin pieni ja he ovat useimmiten jo naimisissa ikävälillä 18-25. Jos nainen on sinkku ja 30-vuotias, hänessä on jotain pahasti vialla.

 7. Sitten nämä nykyiset huorat olettavat, että heitä pitää kunnioittaa ja arvostaa vaikka ovat maanneet lukuisten miesten kanssa. Nykyisin naiset harrastavat seksiä useamman miehen kanssa kuin miehet harrastavat seksiä naisten kanssa.

  Mihin tämä naisten väitetty arvo ja kunnioitus perustuu? Ei tietenkään mihinkään. He ovat yleensä uskottomampia ja seksuaaliselta moraaliltaan paljon pahempia kuin miehet. Totta kai he kuitenkin haluavat, että nöyristelet moraalittomia huoria, jotka panevat kymmeniä ja kymmeniä ja kymmeniä miehiä. Olet vain yksi pano muiden joukossa ja he näkevät sinussa vain ulkonäön ja rahat. Miesten taas pitää nähdä nämä arvottomina rahan perässä juoksevina katuhuorina. Eivät he mitään sitoutumista halua, vaan rahaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*