Marco de Wit 10 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nähtävästi Laiton Lehti on ainoa poliittinen media, joka sallii kaksi asiaa:

 

1. Täysin anonyymi kommentoiminen

 

2. Sallitaan täysin vastakkaisia näkemyksiä edustavat kommentit eli myös asialliset (ja välillä myös vähemmän asialliset) suvakit pääsevät ääneen

 

 

 

Mielellään Laiton Lehti päästäisi ihan kaikki kommentit läpi, mutta se johtaisi välittömästi lehden sulkemiseen ja päätoimittajan joutumiseen vankilaan.

 

Niinpä Laiton Lehti moderoi kommentteja monella tavalla:

 

1. Täysin rikollisia uhkauksia, herjoja, yms. sisältävät kommentit poistetaan

 

2. Jatkuvaa herjaamista ja kiusaamista jatkavat kommentoijat poistetaan

 

3. Lievää ”vihapuhetta” sisältäviä kommentteja lyhennellään ja jopa muokataan lisäämällä sanoja: Ehkä, mahdollisesti, jne., jotta ei tulisi taas syytettä.

 

 

Tällainen moderointi ja kommenttien tarkka lukeminen ja mahdollinen sensuroiminen vie paljon aikaa. Lisäksi aikaa vie ajoittaiset spammiatakit, jolloin kommenttiosioon tulvii satoja tai jopa tuhansia spammikommentteja, joilla kommentointi pyritään tukkimaan.

 

Niinpä modeilla on täysin työ yrittää toisaalta päästä eroon spammista ja toisaalta löytää oikeat kommentit ja sitten vielä tutkia ja jopa moderoida niitä. Tämän takia joskus jää joku kommentti huomaamatta eikä sitä näinollen julkaista.

 

 

Nyt on kuitenkin huomattu, että viimeisen kuukauden aikana kommenttien määrä on tuplaantunut. Samalla on vahingossa jäänyt julkaisematta noin sata kommenttia eli keskimäärin noin kolme päivässä. Tämä on ollut puhdas vahinko, jota pyydämme anteeksi! Kyseiset kommentit on nyt julkaistu, joskin ne näkyvät tietysti vain vanhojen juttujen kommenteissa.

 

Lisäksi kaikkia asiallisia kommentteja ei ole ehkä vieläkään julkaistu. Käymme edelleen läpi julkaisemattomia kommentteja yrittäen löytää niitä spammien joukosta.

 

 

 

Jos huomaat, ettei kommenttisi tule muutamassa tunnissa näkyviin, niin kannattaa aina kirjoittaa se uudestaan. Tämän takia pidempää kommenttia kirjoitettaessa kannatta se kopioida, jotta tarvittaessa sen voi postata uudestaan.

 

 

Pyydämme anteeksi huolimattomuuttamme ja kiitämme upeita lukijoita ja kommentoijia!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Laittoman Lehden anteeksipyyntö kommentoijille: Sata kommenttia jäänyt julkaisematta!

 1. Laita suoraan estoon nyt suosiolla ne tietyt nimimerkit, jotka samaa sontaa suoltavat päivästä toiseen. Myös se sekopää, joka täysin aiheeseenliittymätöntä englanninkielistä tekstiä ja täysin aiheeseenliittymättömiä englanninkielisiä linkkejä oksentaa tänne joka päivä, roskakoriin välittömästi. Näin säästät jo valtavasti aikaa. Nämä englanninkielisten copy-paste-juttujen ja turhien, aiheeseenkuulumattomien linkkien spämmääjät ovat pilanneet jo aikoinaan muidenkin, hyvien sivujen kommentointikenttiä.

  Eli HETI kun näet kirosanoja, turhaa rienaamista, englanninkielistä tekstiseinää ymv., niin poistoon vain kokonaan.

   1. Samaa mieltä, vaikkei aina ihan tarpeeksi selkeästi alusta viestiään, joten en välttämättä jaksa ottaa selvää mistä on oikeasti kyse, kun se ei aina aukene minulle ihan ensi silmäyksellä. Kiitos Aino-Pekka K. kun jaat tietoa 😄

 2. Ette saa! Teidän pitää korjata ei pimittää, varsinkin Marco The Wildista olevan. Vai paljastuuko hän sitä kautta ja joutuisi oikeuteen rikoksistaan, sehän olisi myöntämistä.

  1. Rikollisia ovat ne, jotka syyllistävät totuuden kertomisesta. Totuuden puhujille tuo kuvio on itsestään selvää! Kiitos Laittomalle Lehdelle rohkeudesta kertoa asiat kuten ne ovat!

 3. Se on kun kiljupäissään ei ehdi sekä kirjoittaa kommentteja eri nimillä, että julkaisemaan toisten foliohattujen harhoja. Kuulostaa rankalta.

   1. Mikäli Marco tekee kiljua niin tuskin hän siihen prosentteja saakaan. Tunnetusti ei onnistu missään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*