Marco de Wit 10 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosia sanonut, ettei Suomessa ole viime vuosina ollut todellista kansallismielistä liikettä.

 

On ollut vain kansallismielisinä esiintyviä natottajia ja putinisteja, jotka haluavat liittää Suomen joko itään tai länteen. Todellista itsenäistä ja siten myös puolueetonta Suomea ei ole halunnut lähes kukaan.

 

Miksi? Neljä syytä:

 

1. Naivius

Suomalainen kansanluonne on hyvin naivi. Valtaosa suomalaisista uskoo, että totuus on helppo löytää, koska asiantuntijat ovat rehellisiä. Suomalaiset myös luulevat, että on hyviä ja pahoja maita. Eihän voi olla niin, että kaikki ovat pahoja ja itsekkäitä. Mitä siitäkin tulisi, että kaikki maat ajaisivat vain omaa etuaan ja ovat valmiita valehtelemaan ja puukottamaan jopa liittolaisiaan selkään. Ei maailma voi olla niin paha paikka!

 

Tutkimus: Suomalaiset Natoaivopestyin kansa! Suomalaisten kansanluonne naivi?

 

 

2. Psyykkinen heikkous

Suomalainen kansanluonne on heikko. Siis sosiaalisesti. Suomalainen on kehittynyt taistelemaan sisukkaasti pohjolan aromotonta luontoa vastaan, muttei sosiaalista voimaa vastaan. Suomalainen alistuu helposti sosiaaliselle paineelle.

 

Ei sitä turhaan ole kehitetty vitsiä elefantin näkevästä amerikkalaisesta, saksalaisesta ja suomalaisesta. Amerikkalainen tuumaa, että kuinkahan paljon saisi rahaa, jos pyydystäisi ja myisi elefantin. Saksalainen miettii, että miltähän tuo elefantti maistuu. Suomalainen tuumii, että mitähän tuo elefantti ajattelee minusta.

 

Valtaosa suomalaisista on siis sosiaalisissa tilanteissa psyykkisesti heikkoja eivätkä pysty elämään ja ajattelemaan itsenäisesti. Suomessa ei ole kehittynyt amerikkalaista yksinäinen sheriffi -legendaa tai muutakaan yksilöä ihannoivaa kulttuuria. Niinpä KESKImäärin suomalainen yrittää aina etsiä ryhmästä turvaa ja halveksii oman tien kulkijoita ja toisinajattelijoita. Suomalainen uskoo aina herroihin ja valtioon paljon enemmän kuin muut kansat. Kyllä ne herrat ihan oikeasti haluavat palvella kansaa. Viimeiseen tuhanteen vuoteen suomalaiset eivät ole juuri koskaan nousseet vallanpitäjiä vastaan. Suomessa ei ole edes omaa sanaa/käsitettä korruptiota paljastavalle pilliinpuhaltajalle.

 

Niinpä hyvin harvalle suomalaiselle tai edes kansallismielisille miehille tulee mieleen, ettei tarvitse valita idän tai lännen välillä, vaan Suomi voi seisoa omilla jaloillaan itsenäisenä ja puolueettomana kansakuntana.

 

Miksi suomalaiset miehet ovat orjamaista vaippakansaa?

 

 

3. Myyrät

Suomi on Pietarin porteilla, joten sen politiikka on täysin solutettu tiedustelupalvelujen agenteilla, myyrillä, vasikoilla ja provokaattoreilla. Niinpä kansallismielinen liikekin on täysin solutettu. Tämä on ollut tiedustelupalveluille helppoa, koska lähes kaikki suomalaiset kansallismieliset ovat niin naiveja, etteivät voi uskoa kenenkään olevan myyrä tai vasikka. Ei vaikka todisteita antaisi kuinka paljon tahansa, kuten Laiton Lehti on vuosien varrella tehnyt paljastaen varsinkin persujen olevan natottajien mädättämä. Itse asiassa sekä oikeisto että vasemmisto voi olla ihan yhtä solutettu.

 

Miksi haittasomali Suldaan Said Ahmed kannattaa Natoa? Sekaisin, Supon vasikka vai Naton myyrä??

 

 

4. Yksiääninen valtamedia

Suomi on naivismistaan ja heikkoudestaan johtuen yhden totuuden maa. Niinpä valtamedian on ollut helppo tehdä siitä valheiden valtakunta. Suurin valhe on tietysti tullut natottajilta, jotka kiistävät Venäjän voivan nuukata Naton etuvartioksi muuttuvan Suomen.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Muualla maailmassa puhutaan JATKUVASTI siitä miten Venäjä voi aloittaa ydinsodan. Itse asiassa Venäjä itse jatkuvasti uhkaa länttä ydinsodalla, jos länsi tunkeutuu liian lähelle Venäjän rajoja. Aivan samoinhan Amerikkakin teki, kun Neuvostoliitto aikanaan yritti viedä joukkojaan ja ydinaseitaan Kuubaan.

 

Nyt Venäjän Voiton päivänä Putin JÄLLEEN syytti länttä Venäjän saartamisesta ja peruuttamisesta eli siis canceloinnista, jossa kaikki venäläinen demonisoidaan ja sensuroidaan säveltäjiä myöten. Putin myös hjälleen myös vetosi perinteisiin perhearvoihin ja yleiseen moraaliin nähdän lännen olevan suorastaan demoninen ja tuhoamassa Venäjää. Näin puhuu johtaja, joka taatusti on valmis tekemään taktisia ydiniskuja rajavaltioihin, kuten Ukrainaan ja Suomeen.

 

Toisaalta yhtä selvää on, ettei Venäjä aio nuukata Amerikkaa. Suurvalloilla on sanaton sopimus siitä, että ne tulevat käyttämään taktisia ydinaseita VAIN reunavaltioissa. Jos et tätä ymmärrä, niin olet joko vajaaälyinen tai valmis myymään Suomen Amerikan etuvartioksi. Olet natottava maanpetturi, sotarikollinen ja kirjaimellisesti uhka ihmisyydelle.

 

Videossa on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Voiton päivänä Venäjä myös korosti ydinaseidensa iskukykyä.

 

 

 

 

 

Venäläinen valtamedia puolestaan ihan avoimesti puhuu esimerkiksi siitä miten Britannia voitaisiin pyyhkiä pois kartalta. Tuskin on sattumaa, että Britannia on nimenomaan se kaikista uhittelevin Natomaa.

 

 

 

 

Jos Venäjä uhkailee ydinasevalta Britanniaa, niin mitähän se voisi tehdä uhittelevalle Suomelle?

 

No, miten yleensä käy kääpiölle, joka uhittelee jättiläiselle?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Nuukkaisiko Venäjä Suomen? Kyllä! Entä Amerikan? Ei taatusti!

 1. Suomi, Baltian maat ja Puola ovat tulilinjalla ja USA ei itseään niiden takia uhraa. Narsisti USA ei uhraudu oikeastaan kenenkään takia.

 2. Kyllähä myö naiiveja ollaa. Hatunnoston lienee tarvita Laittomalle Lehdelle . joka ainoana suomalaisena medianako heti tuo sen olennaisen esiin. Se on se ydinvoima. Mannerten väliset ydinkärjet oli se viesti, mitä lännelle annettiin. Muuten oltiin hyvin rauhaa rakentavia. Otettiin esiin ne syyt miksi Venäjän piti toimia Ukrainan suhteen.
  Nyt odotetaan länneltä rauhan tahtoa. Toisena äärimmäisenä on ne mannertenväliset. Missä seilaa pinnan alla se suurin sukellusvene nukeinee tääläkin hetkellä?
  A. Suvorovin eräs sotataktiikoista oli ”yllätys tuo aina hyvä tuloksen” Oli niin ilmiselvän naiivi vastaus ylilentojen puutteeseen se huono sää. Jospa tänään on parempi sää? Viesti taisi olla lännelle sekin!

 3. Nato kyllä tietää että jos se suoraan hyökkäisi Venäjän joukkoja vastaan niin Venäjä voisi käyttää ydinasetta, mutta taas jos Venäjä hyökkäisi Nato-joukkoja vastaan niin Nato ei käyttäisi. Tähän kun lisää että Natoon liittyminen on ainoa syy miksi Venäjällä olisi syytä hyökätä Suomeen niin Suomi on todellakin tekemässä täydellistä itsemurhapäätöstä.

  1. Selvä se. Natoon liittymällä Venäjä joutuu reagoimaan. Syynä Pietarin ja Muurmanskin turvallisuus. Aivan selvä asia normaalijärkiselle, jonka ajattelua tunteilu ei ole pilannut.

   Nato on itsemurha. Sitten se Venäjä vasta uhka on. Ei ilman Natoa. Syöttö suoraan Putinin lapaan.

    1. Ja se on kivaa. Vaihdan milloin vaan pohjoismaisen hyvinvointivaltion sotatilaan. On se vaan se sotiminen hauskaa hommaa.

     Mitäpä jos lähtisit Ukrainaan lahtaamaan venäläisiä, kun sitä haluat eniten.

     1. En minä tahdo lahdata venäläisiä, mutta lähes 80% suomalaisista tahtoo liittyä Natoon, joten tuo itkemisesi ei auta. Juokse jos pelottaa.

    2. Natottajat ehtivät vielä poistua auringonlaskun suuntaan vaikka kävellen. Ja niiden kannattaakin poistua kun vielä ehtii. Poikkeuslaki kun astuu voimaan, niin pysytte todistamassa käynnistämäänne kansanmurhaa. Nautitte tietysti siitakin.

 4. Venäjän Ukraina-operaation olisi pitänyt olla Suomellekin herätys siihen että Venäjä on tosissaan rajamaidensa Nato-lähentymisiin liittyvien turvallisuushuolien kanssa, mutta mitä tekee Suomi? Lähteekin vain lisäämään eskalaation riskiä! Nato on kylmän sodan jäänne ja luotu nimenomaan USA:n johdolla sotilaallisesti painostamaan Venäjää. Silloin kun Venäjää ei ole tarvinnut uhata niin USA on käyttänyt sitä iskunyrkkinänsä ja terrorikoneistona sekaantumaan vihollismaidensa asioihin.

 5. Valtamedian pitäisi näyttää videokuvaa vaikkapa eilisistä onnistuneista Odessan iskuista, joissa räjähdykset olivar todella massiivisia. Mielestäni tämä olisi erinomainen oppitunti suvakeille siitä, että millaisia aseita Venäjä jo nyt käyttää slaavien rajaselkkauksessa.

  Tietenkin valtamedian pitäisi muistuttaa tässä yhteydessä suvakkeja, että natolla ei ole ilmapuolustusjärjestelmää, jolla estettäisiin Odessan kaltaiset iskut.

  Suvakeille pitäisi myös kertoa, että Venäjällä ilmapuolustusjärjestelmänä on S-500, jolla pystyy pysäyttämään yliääniohjuksia, F-35 koneita ja jopa sateliitteja pystyy pudottamaan kyseisillä ohjuksilla! Tietenkin suvakkeja pitää myös muistuttaa, että Venäjä aloittaa syksyllä S-500 järjestelmän massatuotannon. S-600 ja S-700 järjestelmien kehittäminen on myös aloitettu!

  Millä resursseilla nato kykenee puolustautumaan Venäjää vastaan? Aika heikot kortit on tällä hetkellä lännellä käsissänsä.

  Toivottavasti Venäjä kiihdyttää tykittämistä ja luo kauhun tasapainon idän ja lännen välille. Esim. kohta olisi aika pudottaa muutama fab-5000 tai fab-9000. Myös FOAB on aika pudottaa Ukrainaan!

  1. Hyvä esille tuonti tämä ”slaavien rajakahakka”. Siis sisällissotamainen tilanne. Kun Ukrainan tilannetta on samaistettu Talvisotaan vaikkapa lähtien siitä Raatteen tapahtumista niin mikäs siinä.
   Kyllä tätä tilannetta voisi ennemmin verrata oikeastaan 1917- 18 Suomen tilanteeseen. Sehän oli vapaussota. Oikeutettu irtiotto. olemmehan suomalaisia. Ukrainakin yrittää irtiottoa omassa vapaussodassaan, mutta tilanne ei ole sama. Jonkinlaisia venäläisiä suurin osa molemmin puolin. Siitä myös raakuudet joita sisällissodat tuottavat. Niin oli Suomessakin silloin yli 100v sitten. Naiset myös aseissa kuka minkäkin ppistimen kanssa valmiina äärimmäisiin raakuuksiin. Niin oli Suomessakin, silloin. Nyt jo yle viittaa Etyjiin, että todennäköisiin sotarikoksiin on myös Ukraina osallistunut. Totta kai on osallistunut.

 6. ”Suurvalloilla on sanaton sopimus siitä, että ne tulevat käyttämään taktisia ydinaseita VAIN reunavaltioissa.”

  ”Jos Venäjä uhkailee ydinasevalta Britanniaa, niin []”

  Näen ristiriidan noiden kahden väitteen välillä.

  1. Hyvä pointti, mutta tosiaan ydinasevallat vain uhkailevat toisiaan eivätkä taatusti nuukkaa päinvastoin kuin reunavaltiot. Lisäksi se uhkaus ei ollut suora, vaan epäsuora. Siinä uhattiin aiheuttaa tsunami, joka olisi siinä mielessä ovelaa, ettei Britannia voisi välttämättä heti tietää onko kyseessä aito vai luotu tsunami.

    1. Olisiko vaikka USA Irakia? Kyllä, likaisilla ammuksilla. Onko Irakin sota unohtunut? No, ei se mitään. Ei USAn kaikista yli 50 sodasta voi mitenkään muistaa kuin viimeisimmän.

 7. Natottajat ihan tosissaan uskoo että Nato-joukot rientävät pelastamaan Suomen ja Moskova pommitetaan maan tasalle, jos olemme Natossa. Tämä on juuri se hullu myytti millä Natoa markkinoidaan.

  1. Supermanne ottaa kiinni ydinkärjet ja syöttää vihulaiselle omaansa. Pitääkö armeijapyörä sitten palauttaa, kun syttyy sotatila?

  2. Missä se ongelma on Mihin natottajat huutavat kurkku suorana apua? Luovat itse sen ongelman ihan tyhjästä.

   Ongelma- reaktio – ratkaisu. Venäjä muka-hyökkäyksen takia muka-tarvitaan apua ja siihen ratkaisu on nato?!!

 8. Jos Iso-Britannia pyyhkäistään pois kartalta. En jää sitä itkemään, sillä tuo maa on ollut Suomen vihollinen koko historian ajan mm. jo ”Oolannin sota” laulun ajoista, joka kertoo itse asiassa Krimin sodasta 1800-luvun puolessavälissä Suomen ollessa Venäjän autonominen osa. Tuolloin Ison-Britannian laivasto pommitti tykeillään Ahvenanmaata ja Suomen Ruotsin puoleista rannikkoa.

  Iso-Britannia on ollut Yhdysvaltain ”parihevonen” kaikissa viime vuosikymmenien rikollisissa hyökkäyksissä ollen jopa innokkaampi kuin USA v. 2003 Irakin sodan suhteen, jota ajoi silloinen pääministeri Tony Blair (Työväenpuolue). Samalla hän aloitti kaudellaan salaisen pidikkeettömän maahanmuutto-ohjelman, jossa avattiin kaikki hilat Isoon-Britanniaan nk. ”pakoloisille”. Syy oli sama kuin Ruotsissa ja Suomessakin. Tällä työväenpuolue hankki itselleen uusia äänestäjiä ja puolue palkitsi nämä runsailla sosiaalietuisuuksilla aivan kuten pohjoismaissakin.

  Nyttemmin Tony Blair on kiilusilmäinen globalisti ja NWO:n sekä George Soroksen uskollinen oppipoika, joka viisveisaa tavallisista ihmisistä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*