Marco de Wit 11 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on alusta asti korostanut, ettei mitään koronapandemiaa ole olemassakaan. Itse asiassa mitään koronavirustakaan ei ole olemassa. Tavalliset nuha- ja influenssa-aallot on vain uudelleen nimetty koronaksi, jotta on saatu tekosyy toisaalta poliisivaltioon ja toisaalta ihmisten pumppaamiseen täyteen kalliita ja kokeellisia rokotteita. Tämä kaikki on tehty ovelalla määritelmäkikkailulla.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Varsinkin suomalaisten on kuitenkin lähes mahdotonta uskoa, että koululääketiede voisi olla täynnä huijareita ja lääketehtaat myrkyttäjiä. Ei hätää. Oletetaanpa siis, että korona on olemassa. Lääketiedekin nimittäin myöntää, että pääongelmana eivät ole niinkään virukset, vaan ihmisten heikko vastustuskyky. Tämän takia puhutaankin riskiryhmistä.

 

Tosin tässä tulee jälleen ongelma. Teollisuus ja lääketehtaat ovat nimittäin saaneet lobattua terveysviranomaiset ALENTAMAAN ravinnesuosituksia samalla, kun sallittuja myrkkymääriä on käytännössä NOSTETTU. Tämä on todella demonisen ovela ”double whammy/tuplatyrmäys” -kikka tuhota kansanterveys samalla, kun teollisuuden voitot nousevat.

 

 

1. Myrkytysrajojen nostaminen 

Teollisuus painostaa terveysviranomaisia NOSTAMAAN saasteiden sallittuja enimmäismääriä. Esimerkiksi säteilyä sallitaan koko ajan enemmän samoin kuin monenlaisia kemiallisia yhdisteitä. Näin määritelmillä myrkytetyt ihmiset saadaankin julistettua terveiksi!

Käytännössä useimpia myrkkyrajoja ei tietysti nosteta suoraan, vaan epäsuoraan. Tämä tapahtuu esimerkiksi uudenlaisia tuotantomenetelmiä luomalla. Paras tai siis pahin esimerkki tästä on uusien öljynjalostusmenetelmien luominen. Erityisesti fracking-öljy sisältää paljon enemmän erilaisia vaarallisia kemikaaleja kuin perinteinen öljy. Ongelmana vaan on, että ULKOpoliittisista syistä läntinen myrkyllinen fracking-öljy on sallittu, jotta ei tarvitsisi ostaa perinteisesti tuotettua ja paljon turvallisempaa venäläisten ja arabien öljyä.

 

Öljynjalostuksen ilmansaasteet lisäävät koronakuolemia? Nestekin syyllinen?

 

 

 

2. Ravinnesuositusten alentaminen

Määritelmäkikkailulla se mitä ennen pidettiin puutostilana onkin nykyään julistettu terveydeksi. Pahin esimerkki tästä on D-vitamiinitasojen romahduttaminen. Vielä 1950- ja 60-luvuilla tohtori Arvo Ylpön johdolla suositeltiin ihmisille 100-150 mikrogrammaa D-vitamiinia päivässä. Viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana suositusmäärä on kuitenkin pudotettu kymmenesosaan!! Tämä on ihan selvää kansanmurhaa!

Onneksi tohtori Tolonen on valistanut suomalaisia ja nyt yhä useammat ottavat päivittäin 100-150 mikrogrammaa D-vitamiinia päivässä.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

 

2.1. Hiilihydraattiruoka myrkkyä

Ravinnesuositukset eivät koske vain vitamiineja, vaan lukemattomia muita ravinteita sekä myös proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja. Samalla tilanne muuttuu monimutkaisemmaksi varsinkin, kun eri ihmiset reagoivat eri tavalla erillaisiin ravinteisiin. Varmaa kuitenkin on, että käytännössä elintarvikeyritykset ovat lobanneet viralliset suositukset kannustamaan erittäin yleisten ja halpojen hiilihydraattien syömiseen. Siis vaikka ihminen on rakennettu syömään proteiineja (lihat, pavut, soija, yms.), jotka sitten kyllä keho ITSE muuttaa hiilihydraatiksi ja rasvaksi juuri oikeassa suhteessa.

 

 

 

 

Käytännössä ihmiset on suurteollisuuden, pankkiirien ja valtamedian yhteistyöllä painostettu ja yllytetty huumeen kaltaisten sokerituotteiden ylensyöjiksi. Ei ihme, että länsimaalaisista on tullut hyvin lihavia ja sairaita sokerinarkkareita.

Alla olevassa videossa hiilihydraattien vaarallisuus selitetään yksinkertaisesti ja nopeasti. Videoon mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Suomessa hiilihydraattiruoan vaaroista on eniten puhunut lääkäri Antti Heikkilä. Elintarvike- ja lääketeollisuus yhdistivät voimansa Heikkilän demonisoimiseksi ja jopa hänen kirjansa on poistettu monista kirjakaupoista ja jopa S-ryhmän kaupoista.

 

Uutisia “Kaninkolosta” – Lääkäri Antti Heikkilä

 

 

Mietipä. Ihmiset pistetään kärsimään puutostiloista ja sitten syömään täysin epäterveellisesti ja kaiken kukkuraksi vielä myrkytetään saasteilla ja rokotteilla. Tästä kaikesta on tietysti teollisuudelle hyötyä, koska toisaalta se voi saastuttaa ja toisaalta teollisuus voi surutta tuputtaa ihmisille kemikaaleja täynnä olevaa epäterveellistä sokeri- ja rasvaruokaa. Myös lääkeyhtiöt saavat valtavan hyödyn, koska heikot ihmiset tulevat helposti sairaaksi, jolloin heille voidaan myydä OIREITA lievittäviä lääkkeitä.

 

Luonnollisesti myös tietyt tiedustelupalvelut ovat tyytyväisiä, koska ensinnäkin ruumiiltaan ja mieleltään heikko kansa voidaan helposti alistaa. Lisäksi heille voidaan helposti tuputtaa rokotteita, jotka ovat samalla toisinajattelijat paljastava tottelevuustesti. Kaiken kukkuraksi kansa voidaan aina nopeasti alistaa keksimällä joku uusi virusvariantti, jolla sitten oikeutetaan erilaiset sulut ja perusoikeuksien loukkaukset. Näinhän Israel hiljensi miehittämiensä alueiden väestön, Kiina hiljensi Hong Kongin ja uiguurien mielenosoitukset ja Eurooppa keltaliivit.

 

Toisaalta sitten ovat persut, jotka Riikka Purran ja Jussi Halla-ahon johdolla uskovat THL:n, lääketeollisuuden ja kokeellisten rokotteiden hyvyyteen. Sitrassa vaikuttava Purra on jopa syyttänyt lääketeollisuuden kriitikkoja sairaiksi salaliittoteoreetikoiksi.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Onneksi persuja ja muista suurpuolueita haastava suuri vaaliliitto on tulossa. Näin suomalaiset voisivat ensimmäistä kertaa äänestää lääkemafiaa vastaan ja kansanterveyden puolesta.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Onko hiilihydraattinen ruokavalio myrkkyä? Selittää osittain koronapandemian?

   1. Valhetta joka ei perustu mihinkään on vaikea kumota. Aimo minä olen Jumala, kumoa väitteeni. Vaikka kaikki tietävät sen valheeksi et pysty osoittamaan väitettäni vääräksi.

  1. Kala: terveellinen rasva, omegat. Vihannekset: ei lähes ollenkaan hiilareita, paljon hivenaineita ja palkokasveissa proteiinia. Lähiöljyä, yleensä rypsiä. Pansuolaa puolet vähemmän natriumia eli suolan haittaa silti sanan makuinen suola puolena. Lisättyä suolaa emme siis tarvitsisi lainkaan. https://sydan.fi/fakta/arjen-suolamyytit-faktoja-suolasta/ . Täysjyväleipää paripalaa päivässä tulee paljon kuitua, kerran päivässä kaurapuurosta tulee eniten ja täyttää. Noista saat kuidut ja sydän kiittää. HIILAREITA SIIS EI HÖTYNÄ, MITÄ tarvii on juuri tuo 2dl puuro ja kaksi leipää, pärjää kyllä jo jommalla kummallakin.

 1. Persut on kaikkien aikojen suurin poliittinen huijaus.

  Mitä pitempi sisällysluettelo elintarviketuotteessa on eli mitä pitemmälle prosessoitu tuote on sitä epäterveellisempi se on.

  Margariink tehdään samoista aineista kuin esim. kenkälankki, se on eräänlainen muovituote. Glukoosisiirappi sotkee sokeriaineenvaihdunnan ja sotkee nälän tunteen. Sillä korvataan herkuissa ja valmisruuissa sokeri, kosk se on paljon halvempaa.

  LIHAVUUS ON sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnan häiriöstä johtuva SAIRAUS.

  1. Sokeria on parjattu aivan liikaa. Kuten muuan urheilulääkäri sanoi:”Sokeri on puhdasta muonaa ilman kuonaa”. Se täytyy kuitenkin aina pitää mielessä että määrä luo myrkyn.

   Sokerin tialle tehdyt tuotteet ovt kuitekin paljon vaarallisempia. Kuten aspartam joka tehdään metanolista ja formaldehydistä ja joka hajoaa 32 asteessa akuperäistuotteikseen. Siis ihmiskehossa tuhoten maksan ja munuaiset. Stevia ei sinänsä ole samanlainen myrkky mutta se vain tekee steriiliksi. Enää ei siis tarvita ehkäisyä parin viikon nauttimisen jälkeen. Ja sitten nämä sukraloosit/sakkariinit jne…en jaksa edes aloittaa.

   1. Jos haluan nauttia Irish Coffeen tai rommikolan, niin silloin käytän kahvidrinkin makeuttamiseen 2 tl kookossokeria (nostaa hitaiten verensokeria) ja rommikolassa käytän sokerilla makeutettua kolaa aspartaamisotkujen sijaan, koska aspartaamista emme tiedä poistuuko se koskaan ihmisen kehosta. Se on hermomyrkky, se aiheuttaa neurologisia häiriöitä ja näköhäiriöitä. Se aiheuttaa vielä sokeria enemmän makeanhimoa: aivot huutaa vain makeaa. Sinisilmäisenä äiti vain light-juomia osti ”terveellisyydem” nimissä. Minä taas aloin jossain vaiheessa tajuta totuuden ja siirtyä takaisin sokeroituihin tuotteisiin kohtuudella käytettynä. En kaipaa enää sipsejä, Mäkkärin ruokaa tai hehtaaripusseja. Makeanhimoon syön itse tehdyn avokadosuklaamoussen/-vanukkaan, jonka makeutan hunajalla tai stevialla tai syön pari palaa yli 70 % tummaa suklaata tai raakasuklaata.

    Paljon kyllä jaksetaan tupakan ja liiallisen alkoholin käytön vaaroista puhua, mikä on tietysti oikein, ja teemme kaikkemme sen eteen, ettei päihteitä mainosteta joka paikassa. Oltaisiinpa yhtä ahkeria valistamaan aspartaamin ja transrasvojen terveyshaitoistakin.

 2. Verraton saarnaaja Vakkuri näyttää videolla 16min. jälkeen miten korona ajetaan ulos. Itsekin olen jo ainakin kaksi kertaa yli vuoden aikana selviytynyt samalla konstilla:
  https://www.youtube.com/watch?v=LOIUQcKYD-o

  Sitä vaaliliittoa tässä odotellaan, mutta miten sen vaalivilpin kanssa on ajateltu skulata. Eikö mitään vilppiä olekaan, vaan tolkun lampaita yli 80%, jotka äänestävät kuten ennenkin?

   1. Minulle ei ole koskaan selvinnyt että mikä on sen tervan osuus. Viina ja sauna ovat tutummat mutta että terva?

    Nyt on mahdollisuus sivistää meikäläistä.

 3. Äläpä kirjoittele paskaa täällä. Proteiini on proteiinia eikä se miksikään kehossa muutu. Heikkilä ei ole varmaan koskaan harrastanut kestävyysliikuntaa. Oletetaan, että sinun pitää polkea 100km polkupyörällä. Se ei onnistu jollet tankkaa riittävästi ja juurikin sitä hiilaria. Ihminen tarvitsee hiilaria. Sitä voi rajoittaa, mutta ei niitä kannata kokonaan heivata pois.

  1. Ylimääräinen proteiini muuttuu läskiksi. Osa poistuu munuaisten kautta virtsaan. Huippukehonrakentajilla munuaiset ja maksa ovat lujilla.

   1. Kyllä, ainaista muotia on jokaisessa ryhmässä. Nyt on proteiinivanukkaat ym. sisältää hyvänlaatuisia proteiineja, vaikka ollut jo ajat sitten samat maidossa ja vanukkaissa ym. Sitä ennen oli rasvaa ja oikeestaan nuo karppijutut eli protskut samoin. Keharinharrastajilla on muutenkin sydän anapskana saati roheiini tankista, suklaa, mansikka,vanilja…Yrjö

  2. Hiilari palaa tehokkaasti ja antaa nopeaa energiaa. Kehon rasvan poltto alkaa kestävyyssuorituksessa noin tunnin jälkeen. Hjilareita pitää nauttia kohtuullinen määrä pitkän kilpailusuorituksen aikana. Jos haluaa liikunnalla laihduttaa, niin ei nauti mitään tunnin jälkeen, vaan antaa kehon polttaa varastorasvoja.

   Lisäksi liikunnan jälkeen tapahtuu vielä ns. jälkipoltto, koska aineenvaihdunta on vilkkaampaa vielä palautumisen aikana.

 4. Ruoka on nykyisin myrkkyä ellei kasvata itse tai tiedä, missä oma ruoka on tuotettu? Siksi itse käytän luomua pitkälle ja syön vähemmän, koska luomuruokaa ei tarvitse syödä paljon riittävien ravinteiden saamiseksi.
  Arvauskeskukset ovat ansainneet uuden nimityksen. Teloituskomppaniat on oikea nimitys. Tuttavani, joka on monisairas, ei enää uskalla mennä lääkäriin koska pelkää oman henkensä puolesta, mikä onkin aiheellinen pelko rokotevimmaisten vuoksi.

 5. Suoliston hyvinvointi kokonaisuutena, ja juurikin yksilöllisen suoliston, koska on ihmisiä erilaisilla suolistobiomeilla, on otettava huomioon. Hiilarit, jos ne tulee evolutiivisesti tutuista lähteistä voivat ruokkia sokereitakin käsitteleviä luonnollisia suolistobakteereita. Tästä syystä paljon hedelmiä syöminen, jopa pelkkiä hedelmiä, voi sopia joilleikin, joilla sattuu olemaan sokereita hajoittamaan erikoistunut suolistobiomi. Mitään donitsien mussutusta tuollainen biomi ei kuitenkaan tykkää hyvää vaan sokerihajoittajabakteerit tarvitsevat elääkseen kasvimaailman, mielellään juuri hedelmien, kuituja. Siksi tuoremehukaan ei ole hyväksi, koska jää paitsi niistä bakteereita hoivaavista kuiduista.

 6. Low cholesterol is dangerous – Dr. Natasha Campbell-McBride

  https://www.youtube.com/watch?v=NHsog5lKg6Y

  Rattaasta suomiteksitys.

  Jännä huomio tuosta videosta, että ihmisen aivot rakentuvat enimmäkseen kolesterolista. Joten voitte vain kuvitella millainen se aivojen hyvinvointi on vegaaneilla – kuten Riikka Purralla. Hän ollut jo monta vuotta kuulemma vegedieetillä.

  Tässä alla Antti Heikkilää. Lukusuositus kaikille terveydestään kiinnostuneille;
  ”Sokerit pois, krooniset sairaudet kuriin”
  https://kauppasuomi.fi/artikkelit/890/sokerit-pois-krooniset-sairaudet-kuriin/

  ”Sämpylöitä, makaronilaatikkoa, perunamuusia, ranskalaisia perunoita, mannapuuroa, sokerihuurrettuja muroja, lettuja, suklaavanukkaita, karkkeja, limsaa jne.”

  ”Kaikki tuo tässä mainittu on todellista roskaruokaa vailla mitään ravinteita – sokeria, puhdistettuja hiilihydraatteja ja tulehdusta aiheuttavia kasvirasvoja. Tulehduksen yksi keskeisimpiä oireita lapsilla ja nuorilla on ylipaino ja jenkkakahvat sekä eriasteiset mielenterveysongelmat. Vähähiilihydraattinen ruokavalio sopii mitä parhaiten lapsille. Tuloksia syntyy hetkessä. ”

  ”Jotta vähärasvaiset ruuat maistuisivat joltakin, on puuttuva rasva korvattu sokerilla. Oikeastaan tämä on keskeisin syy nykyisiin terveysongelmiin.”

  HUOM. Ne sydänmerkki-tuotteet kaupoissa ovat juuri tota. Niissä rasva on joskus korvattu sokerilla, jopa keinomakeuttajilla. Se sydänmerkki on oikeastaan varoitusmerkki – ÄLÄ osta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*