Marco de Wit 11 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Käännös: Valtion kaapannut 1% ryöstää, hyväksikäyttää ja aivopesee 99 prosenttia. Yksi prosentti välittää ja ehkä jopa valittaa, mutta 98% ei välitä.

 

(Koska ihmiset ovat laumaeläimiä ja betat seuraavat aina alfoja.)

 

(Valkoisissa on vähiten lammasbetoja ja eniten toisinajattelijoita, mutta heidät tuhoaa valtiota hallitseva ei-valkoinen eliitti.)

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Päivän kuva: Massat

  1. Englanti on siirtomaaisäntien ja orjuuttajien kieli. Siitä on syytä päästä eroon. Parempiakin yleiskieliä on olemassa. Vaikka suomi, italia, ranska.

   1. Ennenvanhaa saksa oli Suomessakin älymystön kieli. Saksalla pärjää tänäkin päivänä melko monessa maassa. Mm. Venäjällä.

    Saksan opiskelu kannattaa aina. Sillä tehdään businesta.

    1. Peruskoulu toi pakkoruotsin ja englanninkielen opetussuunnitelmaan. Sitä ennen saksaa oli opetettu keskikoulussa. Aina sen kieltä opetetaan pääkielenä, jolla on suurin valta maailmassa.

 1. Lähetetään amerikkalaiset, ukrainalaiset ja venäläiset Elon Muskin Marsin siirtokuntaan vuoteen 2025 mennessä. Sodat ja kaikki riidankylväjät on sitten päästetty heidän omaan paratiisiin. Sinne voi lähettää myös muita lauma-apinoita etteivät tunne oloaan yksinäiseksi. Em. 7% populaatio aiheuttaa yli 98 % maailman sodista.

  1. Oliko Hitler kännissä pienissä häissään?? Huumeet sille kyllä maistuivat. Mein Kampf on kirjoitettu huumehöyryissä. LSD- tripin vaikutuksesta.

  1. Toivottavasti. Psykopaatit eivät ajattele, vaan toimivat. Moni hukkuva on saanut kiittää henkensä pelastamisesta psykopaattia. He eivät analysoi turhia vaan toimivat nopeasti ja ratkaisuhakuisesti. Moni esim. hävittäjälentäjä on adhd ja psykopaatti. Eivät he ole joukkuepelaajia vaan ratkaisijoita, tappajia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*