7 thoughts on “Päivän video: Työhaastattelu

 1. Ei hysteerikkoa pidä töihin ottaa. Sitä paitsi liian paljastava pukeutuminen. Nuoren naisen pitää pukeutua siveellisesti.

    1. Jos on Sanna niin ei ymmärrä. Poliisitkin jättää aina työkaverin huomaamatta ja ilmoitusradion autoon pizzalle mennessä.

    2. Juu, juu, ettei nyt ihan väärää kuvaa anna. Ihan kuten nämä ”uussuomalaisetkim” ajattelee naisista. Kohta varmaan pitää olla pääkin peitossa. Voivat sitten laittaa silmälaput silmille, jos ahdistuvat lyhyestä mekostani tai farkuistani. Töissä tietysti pukeudun työpaikan määrittelemällä tavalla käytännön syistäkin.

  1. Mistähän lähtien toppi on ollut paljastava vaatekappele? Ihan vanhempieni nuoruudessakin oli topit ja hameet ilman, että niistä ajateltiin mitään seksuaalista. Suomen kesäkin on niin lyhyt, että täällä tietysti vähennetään vaatteiden määrää (kunhan nyt ei ihan nudistina kulje kadulla).

 2. Tämä on karrikoidusti tätä päivää. Ikävä kyllä suurin osa on juuri tällaisia. Mutta että onneksi vielä on seassa normaalejakin yksilöitä. Tuo puhelin-holismi on yksi suurimmista ongelmista. Kun sanoo että puhelinta ei pidetä työmaalla mukana niin porukka melkein alkaa tärisemään vieroitusoireista koittaen kiertää sitä kaikella tavalla aina työkavereiden kommunkoinnista onnettomuuksiin, niin johan on huohotusta kun lyö käteen PMR-puhelimen.

  Ja on muuten yllättävää miten usein pitää sen jälkeen käydä tupakalla ja vessassa. Ja se tiedetään hyvinkin tarkasti että on oikeus käydä vessassa kahdeksan kertaa päivässä ja kerrallaan max. 20min.

  Tai sitten lähdetään ilmoittamatta puolitapäivin kun jossain on jotkut festarit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*