Marco de Wit 12 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Tuskin mikään muu maa on niin tiukasti lääkemafian hallinnassa kuin Suomi. Tämä on jälleen nähty, kun KAIKKI muut Skandinavian maat ovat poistaneet turisteilta KAIKKI koronatestit ja -rokotevaatimukset paitsi Suomi.

 

Kaikki rajoitukset ovat poistaneet myös sellaiset yksilönvapauksia korostavat maat kuin Iso-Britannia, Sveitsi ja Liechtenstein. Niiden joukkoon on tässä kuussa liittynyt parikymmentä Itä- ja Etelä-Euroopan maata.

 

 

Lisäksi kymmenet turismista riippuvaiset maat ovat myös poistaneet kaikki rajoitukset. Testoa eli machomiehiä täynnä oleva Meksiko piti rajansa auki koko pandemian ajan, mutta nyt sen joukkoon on liittynyt lukuisia latinalaisen Amerikan maita Costa Ricasta ja monista Kariabian saarista alkaen.

 

 

Myös monet arabimaat ovat poistaneet koronarajoitukset. Tämänkin sopii testoteoriaan eli arabit inhoavat maskeja ja piikkejä varsinkin, kun eivät pätkääkään luota länsimaiden lääkeyhtiöihin. Rajoituksista luopuneita arabeja johtaa tietysti vapaudestaan tunnettu Bahrain, joka näin pystyy myös ottamaan valtavasti turisteja pois äärikoronatyranniaa ajavalta Dubailta.

 

 

Kauko-Itä on kuitenkin vielä koronasulussa. Ainoana poikkeuksena Mongolia, joka Venäjää ja Kiina toisiaan vastaan pelaten pystyy olemaan yllättävän itsenäinen myös koronapolitiikassaan. Muut Kauko-Idän maat kuitnekin seuraavat Kiinan esimerkkiä. Niinpä rokotekriittisten kannattaa vielä välttää Kauko-Itään matkustamista ja vierailla sen sijaan Etelä-Euroopassa tai Latinalaisessa Amerikassa.

 

 

Afrikassa ei kannata vierailla, koska siellä kaikki rajoitukset ovat voimassa TEORIASSA. Käytännössä kukaan ei siellä niistä välitä, mutta koskaan ei tiedä, jos joku ovela viranomainen alkaa niitä vaatimaan juuri sinulta, jotta voisi kiristää sinulta lahjuksia. Tosin äskettäin Gabon ensimmäisenä Afrikan maana poisti rajoitukset, joten luultavasti muut maat seuraavat pikavauhtia perässä.

 

 

Nyt kaikista rajoituksista on luopunut noin 50 maata. Mielenkiintoista on, että ensimmäisenä rajoituksia alkoi poistamaan Latinalainen Amerikka, joka ei rajoituksista koskaan tykännyt.

 

Maiden lukumäärällä mitattuna eniten rajoituksia on kuitenkin poistanut kaikista tiiviimmin asutettu Eurooppa. Nähtävästi eurooppalaiset uskaltavat pistää vastaan lääkemafialle. Siis suomalaisia lukuunottamatta.

 

 

Alla lista maista, jotka ovat poistaneet KAIKKI koronarajoitukset eli palanneet plandemiaa edeltäneeseen aikaan. Maat on järjestetty maanosittain ja rajoitusten totaalisten purkamisen aikajärjestyksessä.

 

Huomaa miten joka maanosassa joukkoa johtavat maat, joille turismi on hyvin tärkeää. Tämä on myös hyvä testi, koska koronatyrannien mukaan turistimaat eivät saisi aukaista rajoja, koska se muka johtaa valtavaan pandemiaan. Näin ei tietysti tule käymään, joten sitten muidenkin maiden on helppo luopua rajoituksista.

 

Tässä nähdään jälleen kuinka ihmisten rahanahneudesta ja valtioiden välisestä kilpailusta on suuri hyöty. Edes globalistityrannit eivät pysty kovin pitkäksi aikaa sulkemaan turistimaiden rajoja.

 

 

LATINALAINEN AMERIKKA

El Salvador

Mexico

Curaçao

Aruba

Costa Rica

Grenada

Argentina

Jamaica

Bonaire

Dominican Republic

 

 

AASIA

Bahrain

Jordan

Saudi Arabia

Yemen

Kyrgyzstan

Kuwait

Mongolia

Maldives

 

AFRIKKA

Gabon

 

 

SKANDINAVIA

Norway

Iceland

Sweden

Denmark

 

 

MUU EUROOPPA

Slovenia
Ireland
Hungary
Romania
Montenegro
United Kingdom
Moldova
Poland
Latvia
Slovakia
Czechia
Greece
North Macedonia
Switzerland
Albania
Bulgaria
Lithuania
Armenia
Liechtenstein
Croatia
Kosovo
Serbia
Madeira
Gibraltar

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Kymmenet maat poistaneet turisteilta KAIKKI koronatestit ja -rokotukset. Suomi jatkaa myrkyttämistä!

 1. Meksiko piti rajansa auki, että huumeet virtasivat Amerikkaan. Huumekauppaa kun mitkään rajoitteet eivät saa häiritä. Nuppi sekaisin joka päivä amerikkalaisille ja rahavirran pitää pysyä tasaisena huumekartelleille.

 2. Tämähän on täysin ihmisten omasta halusta kiinni. Jos ei halua ottaa rokotetta niin se ei ole pakko. Ikävän moni vaan osottautui sopuliksi.

  1. Painostus/alistaminen kuuluu kategoriaan pakottaminen. Hallitus ja virastot pakottivat ja pakottavat ihmisiä valitsemaan joko elämän (toimeentulon) uhraamisen ja itsemääräämisoikeudesta, kehollisesta suvereniteetistä luopumisen välillä. He pakottivat myös samaan jotta ihmisellä olisi liikkumisvapaus ja normaalit ihmisoikeudet asioidessa eri paikoissa. Hallitus ja virastot ovat tehneet rikoksia ihmisyyttä vastaan vieläpä MASSATASOLLA. Tämä on äärimmäisen vakavaa ja se, miten heidän tulee kantaa siitä vastuu ja hyvittää rikoksensa, kuuluu kovimpaan kategoriaan.

 3. Suomi ei kuulu Skandinaviaan vaan Fennoskandiaan.
  Lammaskansoihin ja lääkemafialle sekä pienihatuille kumartaviin Suomi sen sijaan kuuluu.

  1. Ihan kuin maailmalla ihmiset osaisivat erottaa Skandinavian ja Fennoskandian toisistaan. Tuskin niitä edes kiinnostaa.

  1. Mitä pitää sisällään skandaalinavia? En viitsi edes kirjoittaa isolla jotain turhautuneen pienen miehen keksintöä.

 4. Suora lainaus de Witin kirjoituksesta: ”… KAIKKI muut Skandinavian maat ovat poistaneet turisteilta KAIKKI koronatestit ja -rokotevaatimukset paitsi Suomi… ”
  Tämähän on loistava asia! Suomi ei tarvitse yhtäkään rokottamatonta turistia, yhtäkään rokottamatonta maahantunkeutujaa (matu) eikä yhtäkään maahan saapuvaa rokottamatonta paperitonta kuljeksijaa. Tällä menetelmällähän Suomi voi sulkea rajansa kaikilta epäilyttäviltä maahantulijoilta. Niin paitsi turvapaikanhakijoilta, kiitos Vihreät!!!
  Pääkirjoittaja de Wittiä jo vuosia seuranneena, olen hieman yllättynyt tästä hänen artikkelista, sillä takavuosina vaadittiin kovaan ääneen ”rajat kiinni -liikkeen” puolesta ja vaadittiin paperittomien ihmisten sijoittamista Tornion lähettyvillä olevaan saareen, kunnes henkilöllisyys voidaan todeta. Nyt pääkirjoittaja paheksuu rokottamattomien turistien kielteistä pääsyä Suomeen = takinkääntö.
  Sallisiko de Wit rokottamattoman ja paperittoman ihmisen tulla Suomeen, kunhan rajalla vain ilmoittaisi olevansa turisti?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*