Marco de Wit 12 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa rauhaa ja puolueettomuutta eikä siis ole sen enempää lännen kuin idänkään puolella. Niinpä se pystyy analysoimaan Ukrainan sotaa objektiivisesti.

 

Fakta nyt vaan on, että Venäjä on murskaamassa Ukrainan yksin jääneen armeijan, joka todennäköisesti tulee romahtamaan kesän aikana.

 

 

 

Tämä fakta on kuitenkin nykyään vihafakta, koska varsinkin suomalaiset uskovat valtamedian sotapropagandaa. Ukraina on muka kohta voittamassa Venäjän ja ajamassa sen joukot pois maaperältään.

 

No, lopetetaan lässytys ja vedetään vetoa! Niin nähdään kuka on tosissaan.

 

 

Mutta hetkinen! Vedonlyöntiä yritettiin, mutta natottajien mukaan se on ”moraalitonta”. Ei saa lyödä vetoa Ukrainaa vastaan!

 

 

Kappas. Kuinka sattuikaan. Tätä Laiton Lehti on koko ajan sanonut. Natottajat ovat kuin femakot, jotka eivät pelkästään elä fantasiamaailmassa, vaan haluavat KIELTÄÄ realismin. Naisethan usein uskovat, että todellisuutta voi muuttaa pelkällä uskomisella. Jos vain kaikki uskotaan, että läski on kaunista ja terveellistä, niin sittenhän se on kaunista ja terveellistä.

 

Ei siis ihme, että feministiset natottaja-betat ajattelevat samalla tavalla. Ei saa epäillä Ukrainan voittoa. Jos kaikki uskotaan Ukrainan voittoon, niin sittenhän se voittaa!

 

No, Australiassa yksi baari oli toista mieltä ja antoi ihmisten lyödä vetoa.

 

Kuvassa linkki Daily Mailin juttuun

 

 

Tämä ei kuitenkaan käynyt natottaja-betoille, jotka vaativat vedonlyönnin lopettamista. Lopulta vedonlyöntiä johtaneelle työntekijälle annettiin potkut.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Koitappas testata natottajia. Ehdota kovalla kertoimella vedonlyöntiä siitä ajaako Ukraina kesällä tai tänä vuonna Venäjän pois maaperältään vai ei.

 

Suomen laki kieltää vedon lyömisen rahasta, mutta voithan laittaa panokseksi jonkun symbolisen asian. Pääasia, että Ukrainaan uskonut natottaja joutuu vielä myöntämään eläneensä fantasiamaailmassa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Uskallatko lyödä vetoa Ukrainan puolesta: Venäjä 1,06 vs. Ukraina 7,75

 1. Pikkurahalla Ukrainaa. Noilla kertoimilla ei vaan voi veikata Venäjää. Jotain voi sattua sisältäpäin Venäjälle/Putinille, vaikka sotilaallinen ylivoima siellä toki edelleen on.

  1. Kyllä ne on luoneet seuraajajärjestelmän eli vaikka Putin murhattaisiin niin sieltä nousee joku muu (siis jo ennalta päätetty, eikä mikään USA:n marionetti) ja se muu voi olla taas aika kova luu.

 2. ”Naisethan usein uskovat, että todellisuutta voi muuttaa pelkällä uskomisella.”
  Toi oli tosi hyvä lause niin paikkaansa pitävä:)
  Toinen juttu naisissa on, että vaikka asiat olisivat kuinka pielessä ja perikato on ovella niin nainen sanoo, että ”kyllä se jotenkin hoituu”.

 3. Öööh ”Suomen” ”laki” kieltää vedon lyönnin rahasta. Siis mitä vittua, onko oikeesti noin??! Mitäs helvettiä veikkaus sitten tekee

 4. Just. Eikö Laittomalle Lehdelle ainoana ole tullut mieleen että Ukrainan sota on täysin suunniteltu juttu, kuten kaikki sodat? Onko Putin avautunut kertaakaan Koronahuijauksesta? Paljastanut globalistien juonen, depopulaatioagendan, virusvalheen, injektioiden mukana tulevan nanoteknologian, digivaluutan ja digi-ID:n? Ei ole.

  Onko Venäjä hyvää pataa Kiinan kanssa jossa kyttäys ja sosiaalinen pisteytys ja kansan kiduttaminen on viety jo nyt äärimmilleen? Tuomitseeko Venäjä Kiinan teot? Ei tuomitse.

  Putin olisi voinut tehdä Ukrainan tilanteelle jotain ihan koska vaan viimeisen 8 vuoden aikana mutta jostain ”kumman” syystä ajoitus sopi juuri yhteen sen kanssa että koronasekoilu saatiin maaliin (mielumminkin välitavoitteeseen), ylikuolleisuus ja rokotteiden toimimattomuus alkoi käydä jo idiooteillekin selväksi ja kansoille piti saada muuta ajateltavaa. Toimii kuin häkä, kukaan muistakaan enää Koronaa Ukrainan tilanteelta.

  Katsokaa Ukrainan karttaa, se on valtava maa. Suurin osa maasta EI OLE sotatanteretta. Katsokaa vaikka Kievin livecam-lähetyksiä youtubesta, siellä eletään täysin normaalia elämää, ihmiset shoppailevat, kulkevat kaduilla, julkinen liikenne pelaa jne. Miksi siis miljoonat ukrainalaiset ovat lähteneet sotapakolaisiksi ja muiden maiden veronmaksajien elätettäviksi? Ovet ovat sepposen selällään ja punaiset matot on levitetty heille vaikka omassa maassa on taatusti tilaa ja turvallisia alueita. Rahaa on lapattu miljardeittain Ukrainaan joten siitäkään ei ole pulaa. Kyse on väestönvaihtoagendasta JA siitä että nyt voidaan pakolaisvirran tekosyyllä kajota yksityisomistamiseen. Meillä, Irlannissa ja monessa muussa maassa kaavaillaan parhaillaan lakimuutoksia joilla yksityisiä kiinteistöjä ja loma-asuntoja voidaan pakkolunastaa ”pakolaisten” käyttöön. Ukrainan sodan varjolla tehtaillaan joka puolella myös massiivista ruokapulaa joka realisoitunee vielä tämän vuoden puolella pottunokillekin. (Tosin media tietää että Putinin syy, kuinka näppärää) Herätkää nyt vaihteeksi älkääkä AINA menkö näihin kahtiajako-agendojen miinoihin.

  1. Tekee mieli vastata Nimettömälle 7:49 am. Ihan Yleltäkin löytyy vastaus, että päättelypolkusi kiertävät ympyrää, eivätkä johda oikeisiin päätelmiin. Tosiaan, viikko ennen Venäjän operaation alkua on tuo ylen juttu https://yle.fi/uutiset/3-12321826
   Esim. kirjoitat, että Putinilla olisi ollut vaikka 8v tehdä mitä vaan. Mutta kun ei tehnyt, vaan ovat yrittäneet päästä ratkaisuun.

   Tuo on tietysti totta, että innokkaat tolkunsyvät kansan natorivit ovat Ukrainasta kaksin käsin ihmisiä haalineet. No toivottavasti menevät aikanaa takaisin. Tosiaan tuo ”kansan syvät rivit” tuli tänään UPI Aaaltoilan suusta jossain uutisissa. Ne kansan syvät rivit on saatu ilmaisemaan vankka Natokantansa Ylen jossain nettipaneelissa. Nettipaneelissa, jonka vastaajat ovat kirjautuneet Ylen käyttäjiksi, ja ehkä muutenkin sitten aina niitä uskomattoman älyvapaita kommentteja kirjoittavat yleensä ensimmäisenä sinne uuteen uutiseen/ juttuun oli sitten vaikka korona ja maskit.

   Itse en ole Ylen rekisteröitynyt käyttäjä. Monikohan rokotekriittinen tai Natoon vähemmän innokkaasti suhtautuva on siellä rekisteröityneenä? Siitä Ylen kommentoivasta väestä sitten kai on ne ”kansan syvät rivit” valittu.

 5. Raveissakaan ei kannata veikata hevosta joka pelataan 1:1:een, mutta tässä ei kannata laittaa rahojaan kyllä ukrainan puolesta. Ne o hävitty jo.

 6. ”Ukraina on muka kohta voittamassa Venäjän ja ajamassa sen joukot pois maaperältään.”

  No Venäjä menettää enemmän maata kuin valloittaa. En tiedä mistä sinä saat karttasi (tai no tiedän), mutta faktoja on turha kieltää. Tällä hetkellä herrasi armeija perääntyy, eikä valheesi täällä muuta tilannetta.

 7. Ennemmin pitäisi lyödä vetoa siitä, että pudottaako Venäjä FOABin Ukrainaan?

  Jos tämä sotilaallinen uroteko tapahtuu, niin toivottavasti yöaikaan. On mahdollista, että koko Ukrainassa on tuolloin yhtä valoisaa kuin päivällä!

  1. Marco siinä mehustelee ajatuksella satojentuhansien ihmisten massamurhasta. Ei ihan kuitenkaan kehtaa Marco De Wittinä julkaista kommenttiaan.

 8. Paremminkin voisi kysyä:

  Uskallatko tunnustaa, ettet laittaisi senttiäkään likoon Ukrainan puolesta!!!

  Jos joku on nähnyt elämänsä aikana kuvan natsi saksasta, jossa ihmisten meri seisoi käsi ojossa roomalaisessa tervehdyksessä ja yksi joukossa olija ei sitä tehnyt vaan oli kädet puuskassa itsetietoisena,
  Kuvan yhteydessä oli kysymys: Mitäköhän kuvan miehelle tapahtui?

  NYT elämme tasan samanlaisia aikoja!

  Korona hysteria ja piikkien ”kerääminen” itseensä + maski -ärstän edessä!

  Vertautuu erään psykologin mukaan siihen samaan ilmiöön kun WWII jälkeen kysyttiin: Miksi niin järkevä kansa kuin saksalaiset lankesivat Hiotlerin lumoihin?

  Nyt voi kysyä syystä. Miksi ihmiset keräävät kaikki piikit ja eivät edes luovu maskista yli kahden vuoden jälkeen.
  Edellinen välipuhetta! ”Uusia epidemiota on tulossa heti Ukrainan jälkeen, koska ”the Great Reset” ja NWO!!!

 9. Toveri ja co. ovat edelleen sitä mieltä, että Ukraina oli valmistautunut sotaan huonosti. Tämä on kummallista, vaikka luulisi kaikille ajatteleville ihmisille olleen selvää viimeistään helmikuun alussa, että sota tulee. Liikekannallepano ja sulutukset teille, Krimin kannasten katkaiseminne ja maihinnousuihin varautuminen ym. jäivät tekemättä. Aivan kuin olisi ollut tarkoitus, että laajat alueet Ukrainaa joutuisivat taistelukentäksi ja tuhottaisiin. Itsekin ihmettelin tätä enä usko että kyseessä olisi mikään houkutustaktiikka, mitä joku on esittänyt.

  Aivan kuin juutalainen Z ja juutalainen Putin ja Venäjän johto olisivat pelanneet yhteen myös tässä Mariupolin asiassa. Valtava paapatus koko maailman mediassa ”pahamaineisesta” Azov-rykmentistä jatkuu yhä, vaikka muuta syytä pahalle maineelle ei ole kuin Venäjän propaganda. Iso osa Lännen valtamediastakin on mennyt mukaan natsitteluun ja ukrainalkaiset nationalistiliikkeet ovat paheksuttiuja ”natseja” myös Lännessä. Nyt sitten arvellaa, että ”natsit” tapetaan armotta Mariupolissa. Aivan kuin olisi ollut tarkoitus lahdata paljon kansallismielisiä ja ulkomaalaisia vapaaehtoisia.

  Itse olen lukenut sotilaan haastattelusta Mariupolissa. Sota olisi tullut yllätyksenä ja vasta pari päivää aikaisemmin oli alettu valmistautua siihen, Tässä Partisaanin artikkelissa todetaan, että Mariupolin puolustajat saivat huonosti aseistusta ja että Azov ja nationalistit katsovat Zelenskyn pettäneen heidät:

  https://www.partisaani.com/columns/2022/05/10/mariupolin-azov-komentaja-denis-prokopenko-sotilas-suomalaisilla-juurilla/

  Lainaus: ”Jotkut venäjämieliset internet-keskustelijat ja tahallaan väärin ymmärtäjät ajattelevat, että Azov puolustaa Ukrainan juutalaista presidenttiä ja on siten CIA:n työkalu. Azov ei puolusta maansa presidenttiä tai hallitusta: esimerkiksi Helsingin Sanomissa sunnuntaina julkaistusta jutusta käy ilmi, että järjestö pitää maan presidenttiä maanpetturina, joka on hylännyt Mariupolin, vaikka resurssit olisivat riittäneet sen pelastamiseen.

  Valtio on myös ennen sotaa kieltäytynyt antamasta Azoville kunnollista aseistusta, vaikka se on perustamisestaan lähtien ollut etulinjassa sotimassa. Nyt siitä maksetaan veristä hintaa.

  Koska on varsin todennäköistä, että Mariupolin puolustajat tulevat kuolemaan, emmekä me suomalaiset asialle enää tässä vaiheessa kovinkaan paljoa voi muuta kuin tiedottaa ja toivoa parasta, voimme miettiä tämän yksittäisen taistelun laajempaa kuvaa.

  Mariupol tullaan muistamaan spartalaisena taisteluna, jossa nationalistit pitivät pintansa loppuun saakka. Ylivoimaisesta vihollisesta ja epätoivoisesta tilanteesta huolimatta ne olivat juurikin kansallismieliset, jotka sitoivat Venäjän joukkoja pitkään luovuttamatta.

  Tässä välillä Ukrainaan on saatu tuotua aseistusta ja varusteita, jotka edesauttavat Ukrainan sotimista muualla rintamalla ja tuhoavat laittomia maahantunkeutujia toivottavasti siinä määrin, että se tajuaa poistua häntä koipien välissä takaisin rajan toiselle puolelle. Mikäli Mariupol ei olisi pitänyt pintaansa ja sitonut hyökkääjän joukkoja suurissa määrin, voisi tilanne muualla rintamalla olla toinen.

  Koska kyse on nationalisteista, kasvaa kansallismielisten arvostus kansalaisten silmissä, mikä taas tarkoittaa poliittista menestystä sodan jälkeen. Tämä tarkoittaa, että tämän hetken sotilaat voivat olla huomisen päättäjiä – ja nämä päättäjät eivät välttämättä ajattele maansa nykyisestä presidentistä erityisen maireasti.”

  Eli siis Azov ei saanut kunnolla aseita. Mihin he olisivat pystyneetkään, jos koko sota ei olisi rykmentin ja muun valioväen kera mennyt epätoivoiseen saartotaisteluun.

  Putinistit kansallismielisillä sivuilla taas syyttävät Azov-järjestöä juutalaisten perustamiksi ja johtamiksi, vaikka kyseessä on siis kansallimielisen järjestön aseellinen siipi ja liike perustti sen 2014. Kyllä Ukrainassa on paljon ihan oikeita nationalisteja ja ne ovat juuri Azovissa ja muutamassa nationbalistipuolueessa, Valitettavasti eivät ilmeisesti ole kansallissosialisteja kuitenkaan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*