Marco de Wit 13 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja, joissa kerrotaan tiettyjen prideagendaa fanaattisesti kannattavien homojen, transujen ja varsinkin feminististen naisopettajien seksualisoivan lapsia. Harva kuitenkaan on tajunnut, että tämä kaikki perustuu pedofiilisten tutkijoiden ja professorien yleisesti hyväksyttyihin teorioihin.

 

Siis ihan oikeasti suuri osa yliopistojen väestä on satanistisia pedofiileja! Yliopistoissa tarvitaankin erittäin kova puhdistus.

 

Ai Laiton Lehti liioittelee taas? No, tutustuppa itse yliopistojen oppikirjoihin ja tutkimuksiin. Kuuluisin näistä tutkijoista on seksologien esikuva, Alfred Kinsey. Hän pyrki oikeuttamaan lasten raiskaukset sillä, että he muka saivat näistä raiskauksista fyysistä mielihyvää. Kinseyn sairaisiin tutkimuksiin ja valheellisiin raportteihin vedoten monet yliopistot sitten puolustelevat pedofiliaa ja opettavat jopa päiväkodin opettajattaria seksualisoimaan lapsia.

 

Onneksi Suomessa on sentään vielä muutamia tutkijoita, jotka puolustavat lasten oikeuksia. Esimerkiksi Tapio Puolimatka, joka kirjoittaa:

 

Herra X:n kaltaiset seksuaalirikolliset saivat Kinseyn vakuuttuneeksi siitä, että ”lapset saavat selvästi nautintoa tilanteesta”, vaikka he rimpuilevat päästäkseen irti, haukkovat henkeään, huutavat kivusta tai jopa menettävät tajuntansa. Tämä pedofiilien väite lasten saamasta nautinnosta kertautuu useissa aikamme seksologian teoksissa, joissa käsitellään lasten seksuaalisuutta. Osin tämän väitteen varaan rakentuu myös aikamme seksuaalikasvatus, jossa korostetaan lapsen ”seksuaalioikeuksia”, oikeutta etsiä seksuaalista nautintoa. James Jones (2004: 512) kuitenkin kyseenalaistaa sen, että voisimme pitää luotettavana pedofiilien todistusta heidän seksuaalisesti kiduttamiensa lasten saamasta seksuaalisesta nautinnosta.

Kinsey piti herra X:ää estottoman seksuaalisen ilmaisun malliesimerkkinä. Koska Kinsey ajatteli ihmisten luonnostaan olevan panseksuaalisia eli aktiivisesti taipuvaisia seksuaalisuhteeseen kaiken ikäisten ja eri sukupuolta olevien ihmisten ja eläinten kanssa, hän näki herra X:n elävänä todisteena oman teoriansa oikeellisuudesta. Kinseyn palveluksessa toiminut tutkija Vincent Nowlis näki asian kuitenkin eri tavalla. Hän piti herra X:ää moraalisena hirviönä ja piti vääränä käyttää havaintoaineistoa, jota herra X oli kerännyt käyttäessään lapsia seksuaalisesti hyväksi. Nowlis myös ilmaisi tämän näkemyksensä Kinseyllä ilman mainittavaa vaikutusta. (Jones 2004: 512-513.)

 

Kemppe haastattelee Puolimatkaa:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Opettajat pedofiileja? Perustuuko päiväkotien ja koulujen seksuaalikasvatus pedofiliaan?

  1. Hyviä miehiä kiinnostaa lapset, perhe, avioliitto ja vaimo. Kaikki hyvät naisetkin tietävät tämän ja he haluavat miehiä jotka ovat kiinnostuneita lapsista, perheestä ja sitoutumisesta.

    1. Kyllä, minua kiinnostaa lapset, mutta ei seksuaalisesti kuten Laittomassa Lehdessäkin roikkuvia suvakkifriikkejä kiinnostaa. Hyviä naisia taas kiinnostavat miehet jotka ovat kiinnostuneita lapsista ja perheestä.

 1. Samaa toistoa kokoajan, siispä minäkin toistan itseäni: dewit näkee pedofiilejä siellä, pedofiilejä tuolla, joka puolella pedofiilejä. On natopedofiilejä, on persupedofiilejä, kaikki ovat pedofiilejä, jotka ovat erimieltä kuin dewit ja joo-miehet. dewit käyttää uskontoa keppihevosena ja vetää mukaan puolimatkankin samaa hysteriaan, siihen ei paljoa tarvita. Ei dewitiltä todisteen häivääkään, joka tukisi hänen väitteitään. Eikä heille voi esittää faktaperusteisia vastaväitteitä, niillä ei ole mitään vaikutusta. Se on sama kuin kysyisit, että olet lakannut hakkaamasta vaimoasi. Vastaa miten tahansa, lopputulos on sama.

  1. Mitä ovat nämä ”faktaperusteiset vastaväitteet”? Ettei vaan kyse ole salaliittoteorioista, jotka uhkaavat tervettä ja eheytynyttä valkoisten eurooppalaisten yhteiskuntaa?

   Stop pervojen ylivalta(pride) Ja homosaatio!

   Hei suvakit! Nyt valot päälle! Vielä on mahdollisuus, nimittäin suljetuissa eheytyskeskuksissa, joissa saa erittäin ankaraa ja tehokasta hoitoa!

  2. Siis lapsen oikeudet ja turvallisuus on pikku juttu, jolla EI ole mitään merkitystä!!!

   Lapsella ei ole oikeutta turvalliseen lapsuuteen vaan hänen hyväksikäyttönsä seksuaalisesti tervettä ja hyväksi lapselle!

   Noin ajattelevat vain ilmeisesti jälkeenjääneet ihmiset, jotka eivät ymmärrä nykyajan ”hienoumksia”.

   Jos pedareiden runkkurinkien liepeillä itse viihtyy ei se merkitse sitä, että se on normaalia. Kuinka paljon pedareiden lasten raiskaamiset eroavat keskimäärin joka ainoasta kerrasta? Taitaa sekin olla yhtä ja samaa perverssiä lasten raiskaamista päiväsatä ja yöstä toiseen.

  3. Jussiboy on tosiaankin pelle.

   Peedofiilien hoidoksi pitäisi antaa: housut alas, pyllistys, ysimillisellä persereikään pati. Sen jälkeen oppii olemaan petoilematta. Ja sen jälkeen seuranta laite aanukseen.

 2. Sairaat ihmiset puolustavat ja pitävät edistyksellisenä prideagendaa.
  Taustalla ovat opetusmateriaaliin vaikuttavat pedofiilit jotka kuuluvat eliittiin. Ihmisten, lue lampaiden, tulisi ymmärtää ettei nykyinen koulutus ole tervettä. On häpeällistä olla korkeasti koulutettu ja siitä olisi syytä vaieta säilyttääkseen arvostusta normaalinakaan ihmisenä. Normaali tarkoittaa sitä, ettei ole sekaantunut edes ajatuksissaan pridehulluuteen tai myönteiseen ajatteluun pedofiiliasta.

  1. Ja natofaija on salatuissa elämissä. Ja jussi on se eläin, stana! Vielä kun sivistyt. Bääää!

 3. Kertoo paljon nykymediasta kun joku arvostelee Puolimatkaa jossain lehdessä niin yleensä Puolimatkan vastinetta ei lehti kuitenkaan julkaise.

  1. Ei Puolimatkaa voi kukaan täysjärkinen arvostella. Vain hullut kommunistinatsisikapellesuvakkifeministipridettäjät. Niitähän ns. hum.kand-vihervas-YLIopistot tuottavat liukuhihnalta. Saatanan papistoa. Vedetään turpiin niitä tavattaessa.

 4. En ole ennen asiasta tiennyt, mutta todella sairasta ja asiaa peitellään suuremmalta yleisöltä. Tietysti koska eivät koskaan hyväksyisi tällaisen opettamista lapsilleen jos tietäisivät mihin opetus perustuu!

 5. Miettikäähän minkälaiset ihmiset ovat pakkomielteisiä ajattelemaan näin paljon pikkulasten seksuaalisuutta. Eivät nämä ihmiset ole mitään terveitä. Käytännössä aina kun ihmisten ”älykkyys” menee yli 110-115, hän on kaikin tavoin sairas petturi ja mädättäjä. Siellä ei ole käytännössä yhtään tervettä ja hyödyllisyä ihmistä, vaan he ovat käytännössä kaikki sairaita kansan ja rodun pettureita.

  1. Laittomalle Lehdelle on yritetty pitkään selittää kuinka käytännössä kaikki ”älykkäät” ihmiset ovat mielisairaita pettureita, sekä kansan ja rodun pettureita, jotka ovat pettäneet omat valkoiset kansansa ja rotunsa, ajattelevat kaikin tavoin vahingollisesti, sekä yrittävät tietoisesti ja tiedostamattaan tuhota tavalliset valkoiset ihmiset.

 6. Tätähän de wittunaama ei uskalla julkaista, mutta ilmeisesti se neitsyt Maria oli kypsät 12-vuotta vanha Jessen synnyttäessään. Puolimatkalle kiusallisesti Suomeen tuli suojaikäraja vasta 1900 luvulla. Jenk3issä puolestaan on 5 republikaanijohtoista savaltiota, joissa avioliitolle ei ole alaikärajaa, eli ovat Marcon ihannelomapaikkoja.

  Jotta aikas pervoa menoa on raamatussa ja republikaaneilla. #sananvapaus

 7. Keskiajalla sekä Euroopassa, että lähi-idässä molemmissa sukukypsän naisen sallituksi rajaksi katsottiin ensimmäiset kuukautiset tai 12 vuotta, mutta tämä ei käytännössä kuitenkaan ollut käytännön normi Euroopassa. Lähi-itään tämä jäi sallituksi rajaksi, kun taas Euroopassa ja lännessä raja on pikku hiljaa noussut 16-18 vuoteen. Kristinusko on myös nostanut naisten oikeudet huippuunsa, mistä naiset eivät ole koskaan olleet kiitollisia, vaan nyt he haluavat murhata lapset ja kaataa koko yhteiskunnan, sekä läntisen sivilisaation.

  1. Kyllä muuten oli. Vaikkapa Romeo ja Julia kertpp 12-vuotiaista. Hauskasti sisältää repliikin, että moni nuorempi on jo onnellinen äiti… Niin ja ne naisten oikeudetkin alkoivat nousta vasta kun sekularisaatio eteni. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*