19 thoughts on “Päivän kuva

  1. Olen jo hallitusten ulkopuolella. Juridisesti ja tosiasiallisesti kaikki, jotka eivät ole hallituksessa ovat sen ulkopuolella, joten sen päätökset eivät vaikuta millään tavalla.

   Ei niillä ole oikeasti valtaa muuhun kuin omiin asioihinsa. En ole antanut kenellekään valtuuksia tehdä mitään sitoumuksia, joista voin joutua maksamaan tai tekemään ilmaista taksvärkkiä. Kettu.

 1. Macron haluaa korvata Euroopan Unionin hallinnon uudella «sääntöpohjaisella hallintojärjestelmällä»
  – Macron Proposes New ‘European Political Community’ To Parallel EU For Ukraine Accession

  Kyse on siitä, että Macron ja muut Euroopan johtajat näkevät edessä olevan romahduksen ja toinen toistaan vastaan taistellen, keskenään liittoutuen ja juonitellen kaivavat lähtökuoppia saadakseen mieleisen hallintomallin «Uudelle Euroopalle».

 2. Näin on. Eduskunnassa kinastellaan joka syksy jostain kuudesta miljoonasta budjetissa. Mutta nyt pistettiin palamaan kerralla 7,84 miljardia euroa vuodesssa plus jäsenmaksut. Kyllä rahaa löytyy vaikka naama punaisena huudetaan hoitajille että ”tämä on viidessä vuodessa miljardiluokan kulu, ei sellaista rahaa ole missään”.

  No, toivottavasti setä Putin tulee ja poistaa eduskuntarakennuksen jonka jälkeen voidaankin sitten palautua joko puolueettomaksi Suomeksi tai isovihan-tyyliin maa-alueeksi josta kaikki on tapettu.

   1. Taisi olla pikemminkin ihan suomalaisia, jotka joutuivat ensimmäisinä tykinruoaksi ja tappioiden jälkeen vankileireille, Suomen ollessa Ruotsin alusmaana. Ruotsinvallan aika oli kaikkea muuta kuin onnellista. Vasta suurruhtinaskuntana ollessaan, Suomi alkoi kehittyä ja lopulta itsenäistyi.

 3. Poliitikot selittävät, että kansa vaati Naton jäsenyyttä. On taas uskomatonta takinkääntöä ja vastuunkantoa. Mutta niissä Suomi on suurvalta. Opportunismin ja periaatteettomuuden, selkärangattomuuden suurvalta. Laumaidiotismia.

  Tapelkaas sitten perkeleet sitten Suomessa ja missä tahansa. En osallistu, enkä tue millään tavalla. En kuulu idioottilaumaan.

  Pysy Marin kotona. Jos et tottele niitä, joku tiedustelupalvelu voi vaikka myrkyttää. Kuinka kävi Sipilälle?. Pääministeritkin ovat tahdottomia sätkynukkeja. Politiikka on teatteria, jonka kansa maksaa, monellakin tavalla.

  Ei kansalla ole oikeasti valtaa. Raharikas lääketeollisuus, aseteollisuus, huumeparoni, pankit ja juoksupoikina CIA, KGB, Supo, armeijat ja valtamedia.

  Terveisin ”Tohtori”- Aimo.

  1. Ei ihme että tämä Maa saatiin Tuhottua…YHDESSÄ Sukupolvessa…Kun Risto Jääskeläis tapaiset Älykääpiö Juntit..Olivat sen Aikana…Vallankahvassa !

 4. Ihan kiva että jotkut näitä jaksaa tehdä, mutta ei näistä mitään hyötyä ole. Onko ikinä yksikään meemi estänyt mitään?

 5. Kol­men päi­vän pal­kal­li­nen kuu­kau­tis­va­paa nai­sil­le Es­pan­jas­sa.
  – Spa­nia vil innføre tre da­gers menst­ru­as­jonsf­ri for kvin­ner
  –   https://archive.is/J3RHd

  Al­ka­vat­ko­han työs­sä käy­vät mie­het äkil­li­ses­ti muut­tua nai­sik­si?
  – Jos ker­ran su­ku­puo­len voi omal­la il­moi­tuk­sel­la mää­rä­tä, niin ei­kö sit­ten kuu­kau­ti­set­kin: nai­sek­si muut­tu­neel­la mie­hel­lä kuu­kau­ti­set epäi­le­mät­tä ovat var­sin epä­sään­nöl­li­set ja tu­le­vat ai­na kol­men päi­vän vä­lein.
  – Ai, et­tä­kö lää­kä­rin­to­dis­tus? Näy­tä­pä mi­nul­le sel­lai­nen lää­kä­ri, jo­ka ei voi us­koa nai­sek­si muut­tu­neen mie­hen se­li­tys­tä kol­men päi­vän vä­lein tu­le­vis­ta kuu­kau­ti­sis­ta, niin mi­nä näy­tän si­nul­le vi­ras­taan hä­pe­äl­li­ses­ti ero­te­tun lää­kä­rin.

  To­del­li­nen syy työa­jan ly­hen­nys­hank­keil­le on se, et­tä
  – ei ole työ­tä.
  – Yri­te­tään po­liit­ti­sil­la pää­tök­sil­lä «li­sä­tä ih­mis­ten hy­vin­voin­tia» vaik­ka se to­del­li­ses­sa elä­mäs­sä vä­he­nee.

 6. Tulee taas ostajan markkinat,, lähes kaikkea hinnoitellaan tappiin, ellei ylikin, ihan vaan paljonko se nato tulee maksamaan?

 7. Suomalaiset poliitikot ovat saatanallisuudessaan maailman huippua!

  Kiittelevät nyt kansaa NATO:sta kun ensin julistivat kansan olevan liian tyhmiä!

  Päättivät ITSE täysin LAITTOMASTI rikkoen kaikkia juridisia lakeja:
  1. Suomen perustuslaki.
  2. Kansainväliset lait: Pariisin Rauhansopimus v. 1947, Venäjän kanssa solmittu Naapuruus sopimus.

  Kun nyt poliitikot joukolla ajavat vastuun epäonnea tuottavasta NATO jäsenyydestä. He samalla pesevät omat kätensä viekkaasti ja malamielisesti, vaikka ITSE kiimassaan kuuntelematta TODELLA Suomen kansaa tuhosivat kerralla Suomen turvallisuuspolitiikan kulmakiven asemoiden Suomen Venäjän viholliseksi 1300 km mittaisella valtiorajallaan.
  Kun paska osuu tuulettimeen. Käärmemäiset poliitikot syyttävät putoilevista ammuksista ja pommeista MEITÄ ja itse ovat lähteneet rakennusten katoilta Barbarokselle nyyhkimään muka meidän kohtaloa!

  Mitä tulee Gates:iin niin hän vetelee uusia tauteja kuin taikuri kaniineja silenteri hatusta.
  Gates omistaa WHO:n ja on itse rokotusteollisuudessa mukana tahkoamassa rahaa. Hänen mielestään kaikki on hoidettava piikityksillä unohtaen vitamiinit, terveet elämäntavat ym. Kun piikkejä piikitetään kuin huumeita huume hörhöt suoneen. Voitot ovat giganttista laatua!!!

  SAIRASTA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*