Marco de Wit 14 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Huh, huh, alla on hurja haastattelu, jossa Amerikan yksi kuuluisimmista tuomareista, Napolitano haastattelee entistä CIA:n tiedustelu-upseeria Scott Ritteriä.

 

Ritterin mukaan Venäjä ei ole täysillä hyökännyt Ukrainaan, koska kyseessä on veljeskansa. Venäjä yritti ensin yllättämällä ja salamasodalla kaataa Ukrainan hallituksen, mutta sen epäonnistuttua Venäjä on siirtynyt varmistamaan maasillan Krimiltä Venäjälle sekä tuhoamaan Ukrainan Donbassissa olevat valiojoukot. Ritterin mukaan Venäjä tulee tässä onnistumaan muutamassa viikossa.

 

Natokenraali: Ilman Naton interventiota Venäjä voittaa Ukrainan sodan!

 

 

Ritterin ja monen muun amerikkalaisen sotilasasiantuntijan mukaan Venäjä sitoo Ukrainan joukkoja mm. Kharkiviin ja Odessaan samalla, kun se siirtää tehokkaimmat joukkonsa Donbassiin. Siellä sodan ratkaisu tapahtuu, kun Venäjä tykittää valtavan syvälle kaivautuneita ukrainalaisia.

 

Ukraina ja lännen valtamedia pitää valtavaa meteliä siitä, että Ukrainalla on muka tehokkaita vastahyökkäyksiä esim. Kharkivin alueella. Valtamedia esimerkiksi riemuitsee, että Ukraina on valloittanut takaisin neljä kylää Kharkivin alueella. Tämä on kuitenkin juuri se mitä venäläiset tekivät myös Syyriassa eli haluavat eli sitoa ukrainalaisten joukot irrelevantteihin taisteluihin samalla, kun Venäjä keskittää voimansa ratkaiseville alueille.

 

Ukrainalaisten strategian typeryyden myöntää jopa amerikkalainen kenraali. Sodassa taktiset voitot eivät ratkaise, vaan strategiset. Ukraina pelaa mediapeliä uhraten sotilaitaan.

 

 

 

 

Ritter on kuitenkin huolissaan siitä, että Amerikka nyt käytännössä pyörittää Ukrainan armeijaa. Ukrainan mentyä konkurssiin Amerikka nyt kirjaimellisesti maksaa sotilaiden palkat sekä aseistaa ja kouluttaa armeijaa. Amerikka ei siis halua Ukrainan suostuvan rauhaan, vaan taistelee siellä viimeiseen ukrainalaiseen. Näin Amerikka pystyy heikentämään Venäjää.

 

Natopäällikkö Philip Breedlove: “Ukrainalaiset ovat Naton proxyjä / puolestasotijoita”

 

 

Ritterin mukaan Venäjällä ei ole varaa antaa Amerikan tehdä Ukrainasta massiivista Naton asevarastoa. Natohan on luvannut Ukrainalle yli 60 miljardia dollaria, joka on enemmän kuin mitä koko Venäjän vuoden puolustusmäärärahat!

 

Laittoman Lehden suosikki Rand Paul vastustaa viimeisintä 40 miljardin tukipakettia ja näin saa sitä hidastettua, mutta ei pysäytettyä.

 

 

 

 

Tukipakettia hidastamalla Paulin johtamat republikaanit ovat näin saaneet myös hidastettua maailman talousromahdusta varsinkin, kun marraskuun välivaaleissa sotaa vastustavat republikaanit tulevat taatusti saamaan suurvoiton. Samalla demokraatit ja heidän liittolaisensa RINOT (republicans in name only eli persujen kaltaiset uuskonservatiivit) tulevat kärsimään murskatappion.

 

Enemmistö republikaaneista (RINOt) kannattaa Ukrainan tukipakettia. Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Aseiden virta Ukrainaan ei kuitenkaan lyhyellä tähtäimellä juuri auta Ukrainaa, koska aseiden kuljettaminen rintamalle sekä niiden huolto ja käyttö on niin vaikeaa. Aseilta puuttuu siis ehdottoman tärkeä logistinen tuki. Toisaalta, jos sota ei lopu kesän aikana, niin se antaa Amerikalle aikaa uudelleenjärjestää ja aseistaa Ukrainan asevoimat. Vuoden sisällä Ukrainasta voi syntyä todellinen vaara Venäjälle.

 

Ritterin mukaan tämä Ukrainan aseistaminen ja käyttäminen Naton proxynä voi johtaa siihen, että Venäjä suorittaa liikekannallepanon ja aloittaa tosissaan hyökkäyksen Ukrainaan tuhoten sen totaalisesti. Jopa ydinsota on mahdollinen.

 

Tucker: USA:n demokraatit haluavat ydinsodan Venäjän kanssa! (Sionistit painostaa!)

 

 

Ritter on kuitenkin vielä enemmän huolissaan siitä, että Suomi on liittymässä Natoon. Siis vaikka Putin on selvästi sanonut sen voivan johtavan sotaan.

 

 

Ritterin mukaan Venäjä ei tule ikinä hyväksymään Suomen Natojäsenyyttä, vaan tulee tekemään yleisen liikekannallepanon valmistautuen sotaan Suomea vastaan. Tämä sitten johtaisi siihen, että Turkki, Unkari ja muutama muu maa ei hyväksyisi Suomen Natojäsenyyttä.

 

Itse asiassa Turkki on jo nyt ilmaissut, ettei se näe Suomen Natohakemusta positiivisessa valossa. Mielenkiintoista nähdä mikä Turkin lopullinen kanta tulee olemaan.

 

 

Kovia väitteitä Ritterillä. Voit kuunnella koko haastattelun suomeksi tekstitettynä!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

57 thoughts on “Scott Ritter: Venäjä murskaamassa Ukrainan ja hyökkäämässä Suomeen!

 1. Suomen hallinto on täysin vihollisemme mädättämä ja valtaama, mutta älä koskaan tottele vihollisemme lakeja ja viranomaisia, vaikka he puhuvatkin suomea. Heitä ei pidä totella! Heillä ei ole mitään toimivaltuuksia Suomen maaperällä!

  1. Ei pidä totella. Eivät he itsekään tottele tekemiään lakeja. Niin helppoa se kapinointi on. Poliisikaan ei toi pidättää sen takia ettei tottele jotakin aivovammaisten feministnatsien keksimää lakia.

   1. Kerros mitä lakeja nämä ”feministinatsit” ovat keksineet? Kerro vaikka kaksi esimerkkiä. Vain kaksi.

    1. Ei tartte keksiä. Koko agenda heijastelee kaikessa kieroudessaan juuri sitä. Feminismin kaapuun kiedottua fasismia. Sinulle on turha kertoa, kun et tajua mitään.

     Missä keinotodellisuudessa ”elät”? TV:tä ja mässytystä kotisohvalla? Sinun elämänkokemuksista tulisi maailman ohuin kirja.. J :Karjalainen: ”…jolle ei tapahdu mitään”…

     1. Eli ei löytynyt esimerkkejä. Olen kovin yllättänyt ettei puheillasi ollut perää.

  2. Jos pakotetaan tulevaan sotaan niin pitää ammua ”meidän” upseereita. Vaikka tulisikin teilatuksi niin siihen on sodassa iso riski muutenkin.

   1. EI voi Olla tuossa kuin Samaa mieltä..Vihollinen on AINA Vihollinen…Riippumatta suunnasta…

    Kaliiperikin on Sama…Joten ”Syyllistä” on MAHDOTONTA Selvittää…

  3. Siitä vain, saat tehdä melkein mitä tahansa, kunhan et vahingoita toista ihmistä ja vastaat tekojasi seurauksista. dewit alkaa jo perääntymään, koska sanoo, että venäjän Kiovan valtaus ja salamasota on epäonnistunut. Donbassin alue on Ukrainan rajojen sisällä ja venäjä on hyökännyt Ukrainan rajojen sisälle. Ukrainalle on täysi oikeus puolustaa maataan roistovaltio venäjää vastaan. Ja tulee voittamaan sodan. Piste. Siinä ei auta mitkään Ritterin ennustukset. Minäkin voin heitellä vaikka minkälaisia skenaarioita ilmaan ja katsoa missä niistä otetaan koppi, tässä tapauksessa venäjämielisillä propagandasivuilla. dewit on lopettanut karttojen julkaisemisen ja manipuloinnin, kun venäjä ei ole edennyt millään rintamilla. Dutton voisi soveltaa ns. evoluutiopsykologiaansa venäjään ja katsoa mitä tapahtuu kokoajan siellä. Ei venäläinen kulttuuri ja tiede kehity ja kansalaisten äö kohoa ennen kuin maa on päässyt autoritaarisesti hallinnostaan. Vain demokratiassa ihminen voi kehittyä ja saavuttaa jotakin korkeampaa. Mutta sitä dewit ja joo-miehet eivät sokeudessaan näe. Putin on ajanut venäjän sellaiseen alankoon, että se ei sieltä nouse hetkeen. Minä ennustan, että Venäjällä tapahtuu demokraattinen vallankumous jossain vaiheessa tulevaisuudessa ja silloin vasta venäjä alkaa nousemaan kansakunnaksi ja valtioksi täydessä merkityksessään. Nyt se on pelkkä poliittisen ja taloudellisen eliitin läänitys ja on verrattavissa muihin heikkoihin autoritaarisiin maihin.

   1. Demokratiaan tarvitaan ainakin nämä oikeudet ihmisille: sananvapaus ja yksityisen ihmisen oikeus omistaa omaisuutta, jota hän saa käyttää ja hyödyntää vapaasti. Venäjällä ei ole ollut ikinä molempia samaan aikaan.

    Pohjoismaissa nuo kaksi toteutuivat ja se nosti ne maailman parhaiksi maiksi aikoinaan. Joita nyt syödään koko ajan ja Pohjola vaipuu roskaluokkaan EUn takia.

    Nythän EU on Suomen valtio ja se rajoittaa ja määrää miten esim. maanomistaja käyttää omaisuuttaan. Miljoonien virkamiesarmeija kyttää ja rajoittaa maanomistajia. Kaikki muukin yritystoiminta on luvanvaraista, maksunalaista ja säädeltyä. Ihan kuin Neuvostoliiyossa.

    Omistusoikeus voidaan kumota hallintaoikeudella. Sananvapaus estämällä mielipiteet ja tekemällä ne laittomiksi.

    1. Monet erilaiset lait ovat voimassa ainoastaan jos itse alistut noudattamaan monia eri lakeja. Lait ovat vain pelkkää mielikuvitusvaltaa, jota ei ole olemassa. Kukaan muu ei noudata lakeja yhtä säälittävän orjallisesti kuin säälittävät suomalaiset ja eivät nöyristele ”herroille”.

     Luuletko ihan oikeasti, että ”herrat” kyllä tietävät ja kannattaa ”luottaa herroihin”? Ostaisitko heiltä vaikka autoa?

     1. Nimenomaan. Laki toteutuu vasta sitten, kun sitä noudattaa.
      Käsky toteutuu vasta sitten, kun käskyn kohde noudattaa sitä.

  1. JYMYPALJASTUS:
   Tässä sinulle natottaja todellinen syy miksi länsi haluaa suomalaiset Naton orjiksi:

   (Tuo on salaliittoteoriaa, että Venäjä haluaa BAltian tai Suomen)

   ”– Hyvin rahoitetun, koulutetun ja valmiin armeijansa ansiosta se lisäisi Naton kykyä puolustaa Baltian maita, jotka ovat olleet pitkään Putinin näköpiirissä, koska ne ovat päättäneet erota entisestä Neuvostoliitosta.

   – Suomi toisi mukanaan myös huomattavaa tiedustelukykyä, joka lisäisi Naton tilannetietoisuutta ja kykyä kerätä ja analysoida tiedustelutietoa Venäjän toiminnasta, JustSecurity kirjoittaa.”

   Kun aina marisette lähteistä, niin on siinä sinulle lähde:
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d6fa6de9-2276-40e8-a05e-d605b9750523

   1. Tässä lienee eräs tekijä Mustan meren tiedusteluun https://www.flightradar24.com/NATO11/2bd9f65c

    Eilen on Trepirkkalaan laskeutunut Uuden Seelennin ilmavoimien Hercules-kone. Eilen päättyi myös Arrow 22? Tänään tuo Hercules meni puolen pvän aikoihin Gotlannin ja Tanskan yli. Minnehän olisi voinut olla matkalla?

    Hassuja Tasavallan Presidenttimme puhuu. Koska ei kuulemma ole tapana luikkia hiljaa nurkan taakse, aikoo hän pian soittaa Putinille. Jossain sanottiin hänen kertoneen, että sanonee Putinille ettei se ole nollasummapeliä, että olisi muilta pois jos Suomi lisää turvallisuuttaan. Mitenkähän se on, kun Nato tavallaan pääsee Itärajaa valvomaan.
    Jani Mäkelä persuista on varmaan innoissaan. Pakotteiden johdosta kaakonkulman markkinat hiljenevät mitä erilaisimmista syistä.

    1. Itä-Suomi halutaan ajaa alas ja tyhjentää asukkaista. Rikkaat ulkomaalaiset ostavat maat Saimaan rannoilta. Suomalaisilta poistetaan omistusoikeus maahan Suomessa. Tämä on se suuri suunnitelma. Itäsuomalaiset ajetaan mamuslummeihin Itä-Helsinkiin ja aidataan sähköaidoilla. Uusi Palestiina.

     Lähde: Herra kertoi näin unessa. Ei oikeasti.

  2. Merkonomeilla on tunnetusti alhainen älykkyystaso. Miksi et kouluttautunut esim. laskentaekonomiksi? E*** **** **********

   1. Hän on vaatimaton. Ei halunnut nousta herraluokkaan. Köyhät ovat rennompia. Ei tartte rakentaa kulisseja ympärille. Kaikki eivät halua patsastella kaapin päällä nokka pystyssä halveksien muita.

   1. Eli Suomi hyökkää rakkaan Venäjäsi kimppuun taas? Mainilan laukauksethan oli Suomelta suuri häpeä aikoinaan!?!

    1. Mikä rakas? Venäjä on todennut ihan itse, että se ampui Mainilan laukaukset. Valehyökkäys, kuten Pearl Harbour tai Saksan vetäminen toiseen maailmansotaan.

     1. Mikä valehyökkäys Pearl Harbour oli ja millä valehyökkäyksellä Saksa liittyi sotaan? Nyt alkoi oikeasti kiinnostaa. Odota haen popcornia ja istun alas kuuntelemaan Aimoliinin satuilua. Luvassa taattua foliohattua..

 2. Imes nyt sitä paskaa Geurt ja painu sinne Hollantiin. Ei Suomalaiset tule koskaan ottamaan sua tosissaan. Paitsi ehkä Aimo.

 3. No nyt tiedämme kuka maksaa Ritterinkin asuntolainat. Taitaa olla sama taho kuka Marcolla. Jännä että kaikki nämä ”ammattilaiset” on aina entisiä ”ammattilaisia”.

 4. Itämerestä tulisi Naton sisämeri. Pietari olisi ahdistettu nurkkaan. Putin sanoi, että kun rotta ahdistetaan nurkkaan, se hyökkää kimppuun.

  Oliko nyt Niinistö stragisesti viisasta ahdistaa Venäjä nurkkaan kuin rotta? Ei sinua haittaa, kun kansa maksaa. Itse leikit jotakin suurvaltapeliä Suomen kustannuksella, juristitonttu!

  1. Itämeren kv väylästä Niinistö on maininnut, että sille on oltava tilaa. Tiedä sitten paljonko tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi nyt ainakin Koiviston öljysatama sitä tarvitsee. Jotenkin en usko kummempaan epävakauteen itämerellä näillä eväillä vielä. Aivan kuin ajatuksia sotkettaisiin tahallaan, kun media itämerta toitottaa. Taitaa se arktinen ulottuvuus Kuolan niemimaan vaikutuspiirissä olla enemmän kiinnostuksen kohteena lännellä.

  2. Mihin ihmeen nurkkaan? kyllä Venjällä reittejä merelle on. Itämerikin on heidän käytössään, kunhan eivät käytä sitä maihinnousuun. Onko tätä liian vaikeaa ymmärtää?

   1. Mustalta mereltä ei ole pääsyä maailman merille. Pohjoisesssa USA:n sukellusveneet häiritsevät liikennettä. Jää vain Itämeri reitiksi valtamerille, Onko se niinn vaikea ymmärtää, Empatiakyvytön ahdistelija?

    Mahtaa vaimollasi olla laatuaikaa sinun kanssa.

  3. Näillä kusipäillä on aina helppoa kun kansa maksaa aina ja suomalainen kyllä maksaa. Ei mitään hätää. Pistetään suomalainen maksamaan lisää laskua, niin suomalainen kyllä alistuu, vähän valittelee ja maksaa kyllä herroilleen. Voit olla siitä aivan varma.

 5. Jos Venäjä blokkaa vielä kuukauden tai parin ajan Ukrainan satamia niin Ukrainan talous romahtaa kokonaan ja sen olemassaolo ja varsinkin sotakassa on silloin täysin riippuvainen USA:sta. Muuten Ukraina joutuisi yksinkertaisesti antautumaan ja lopettamaan sodan, mutta sehän ei sotahulluille tietenkään käy.
  Venäjä taas on kokoajan hullun lailla pommittanut Harkovaa ja hyökännyt sinne, joten vaikea nähdä ettei se olisi myös tosissaan halunnut vallata sitä. Harkovasta kun koitettiin saada ”kansantasavaltaa” jo 2014. Venäjä ei ole myöskään pystynyt saamaan Nikolajevia, joka olisi tärkeä etappi matkalla kohti Mustanmeren satamia ja Transtnistriaa.

 6. Ainakin jenkkikenraali myöntää, että nato aseistaa esinahatonta Ukrainaa! Venäjä tulee vielä valtaamaan Harkovan, kyse on vain ajoituksesta. Ukraina teki jo alussa karkean virheen, kun se ei kyennyt pysäyttämään Venäjää rajalle. Myös siviilien evakuoinnissa Ukraina epäonnistui täydellisesti.

  Kohta kaatuu pankit Ukrainassa ja mitäs sitten tehdään? Polttoainepula on jo todellisuutta. Myös ruoka tulee kohta kortille, mutta ei se mitään. Aina voi sotia!

  Kysymys kuuluu, että kuinka kauan nato-maat ja EU:n suvakit aikovat rahoittaa ja aseistaa tätä esinahattoman natsipresidentin sekoilua?

  Energian ja raaka-aineiden hinta tulee nousemaan hyvin kriittiseksi.Miten dollarin ja euron tulee käymään ja mihin niiden arvo tullaan sitomaan? Huom! valuutan arvoa ei voi sitoa liberaaliin demokratiaan, joka on jo tuhoutumassa!

  Turkilla on erinomainen näkökulma Suomesta ja Ruotsista, jotka todellakin ovat kymmenien tuhansien kurditerroristien tukikohtia. Mielestäni Erdoganin harmaat sudet pitäisi päästää tekemään puhdistuksia ja tarkastamaan Suomen ja Ruotsin nato-kelpoisuutta. Harmaat sudet ovat erittäin tehokkaita ja kokeneita kurdiongelman ratkaisijoita!

  Miksi valtamedia ei puhu mitään urheitten turkkilaisten käynnissä olevasta kurditerrorismin vastaisesta operaatiosta?!!
  Valtamedia voisi tehdä myös ylistävän artikkelin erittäin tehokkaista Erdoganin harmaista susista!

  Hätääntynyt pyllyttäjä-Haavisto menee tänään tapaamaan Turkin ulkoministeriä. Mitä mahtaa turkkilaiset ajatella partalapsen kanssa pariutuneesta vihreästä ulkoministeristä?!!

  1. Ukrainalaiset on aivopesty sotaan ja naapurivihaan. Siinä on sodan syy. Ukraina on Palestiina 2.0. Suomesta tulee vielä Palestiina 3.0. Samat saatanalliset voimat takana.

    1. Vähän sinä tiedät, vai eikö enää mahdu kalloon?

     Azov-natzit. Oligarkit rahoittavat, samat tyypit jotka varastivat NL:n hajottua Ukrainan kansallisomaisuudet.

     Sama kävi Suomessakin. Ulkomaisille sijoittajille myytiin Suomen kansallisomaisuudet sen jälkeen kun kotimaiset yritykset oli ajettu konkaan. Sitä paitsi 15 000 yrittäjää teki itsemurhan. Se Great Reset 1.0 Suomessa. Itse tehty suuri lama, made by Mauno Koivisto, jonka tieltä tiedustelupalvelut raivasivat pois pahat Koiviston kilpailijat puolueesta.

     Kysele nyt lähteitä. ETSi vaan ihan itse ylimyspoika.

     1. Tuskimpa lähteitä taaskaan löytyy, koska valheita ja harhoja on vaikea tukea. Eli suollat pokkana valheita ja uskot että joku noilla perusteluilla ottaa puheesi vielä todesta. Säälittävää.

  2. Azovin nato-natseille on ollut erittäin tärkeää saada käyttää viimeiseen asti varsinkin Mariupolin asukkaita ihmiskilpinänsä, mutta nyt ne on saatu vihdoin vapautettua Azovstalin tunneleita myöten ja siellä piileskevillä militanteilla on nyt taistelu elämästä ja kuolemasta käynnissä samalla kun itkevät kansainvälistä punaista ristia auttamaan heidän loukkaantuneita sotilaita.

  3. Eivät Suomen päättäjät ole edustuskelpoisia. Marin ja Haavisto eivät voi olla yhteyksissä muslimimaihin. Tuppurainen naaiiviutensa takia ei minnekään. Bimbo blondi.

 7. > Uk­rai­nas­ta mas­sii­vis­ta Na­ton ase­va­ras­toa

  Ky­se on Eu­roo­pan lo­gis­tii­kan on­gel­mis­ta aja­tel­len so­taa Ve­nä­jää vas­taan. Maan­tei­den ja rau­ta­tei­den ka­pa­si­teet­ti tuk­keu­tui­si so­dan en­si päi­vi­nä. Niin­pä on otet­tu käyt­töön il­ma­sil­ta, Ber­lii­ni 2.0. Täl­lä viit­taan ti­lan­tee­seen, kun Neu­vos­to­liit­to ai­koi­naan saar­toi Ber­lii­nin ja län­ti­sen Ber­lii­nin ta­va­ra­huol­to jär­jes­tet­tiin il­ma­sil­lan kaut­ta.

  Täl­lä het­kel­lä na­ton il­moi­tuk­sen mu­kaan Uk­rai­naan vie­dään ase­apua kym­me­nes­tä kah­teen­kym­me­neen len­to­ko­ne­las­tia päi­väs­sä. Aseet siir­re­tään en­sin Puo­laan ja siel­tä sit­ten Uk­rai­naan maa­kul­je­tuk­si­na.

  Täs­tä on tot­ta vain toi­nen puo­li: se puo­li, et­tä aseet kul­je­te­taan Puo­laan. Mut­ta se, et­tä ne siel­tä edel­leen vie­täi­siin Uk­rai­naan pä­tee vain sil­tä osin kuin aseet ovat van­hen­tu­nei­ta tai käyt­tö­kel­vot­to­mia. Kun Ve­nä­jä tu­ho­aa van­hen­tu­neet aseet Uk­rai­nan maa­pe­räl­lä, rat­kai­see se mon­ta on­gel­maa.
  1)   Van­hen­tu­neen ase­ka­lus­ton hä­vit­tä­mi­nen tu­lee hal­vem­mak­si kuin nii­den tu­ho­ami­nen ko­ti­maas­saan.
  2)   Ym­pä­ris­tö­mää­räyk­sis­tä ei tar­vit­se vä­lit­tää, kos­ka ne tu­ho­taan ul­ko­mail­la.
  3)   Ih­mi­set ja var­sin­kin Ve­nä­jä saa­daan us­ko­maan, et­tä aseet ovat me­nos­sa Uk­rai­naan.

  To­si­asi­as­sa aseet ovat mat­kal­la Mos­ko­vaan! Mut­ta pi­tää vuo­si­tu­han­ti­nen ge­opo­liit­ti­nen to­si­asia:
  –   Tie Mos­ko­vaan kul­kee Puo­lan kaut­ta.

  Uk­rai­nan ase­avun tar­koi­tuk­se­na ei ole Uk­rai­nan si­to­mi­nen ta­kai­sin län­nen val­ta­pii­riin vaan hyö­kä­tä Ve­nä­jää vas­taan.

  Hyök­käys tu­lee al­ka­maan vuon­na 2025 use­al­la rin­ta­mal­la sa­ma­nai­kai­ses­ti.
  – Yk­si suun­ta on Rans­kan hyök­käys Kri­mil­le.

  1. Muukalaislegioonako hyökkää? Eihän Ranskalla ole omaa armeijaa. Ainoa vaihtoehto, että Suomesta komennetaan 200 000 reserviläistä Ranskan joukkojen komentoon.

   1. Suomalaisilla ei ole historiallista pohjaa taistella Krimillä, Ranskalla on.

    Sen sijaan suomalaiset kyllä lähtevät ulkomaille sotimaan, kuin hakkapeliitat aikanaan: Puolaan.

 8. On­ko Lat­via so­das­sa Ve­nä­jän kans­sa? En­tä Suo­mi?

  Kun län­nen val­ti­ot nyt kil­van ko­ros­ta­vat kuu­lu­van­sa sään­tö­poh­jai­seen im­pe­riu­miin so­pi­mus­poh­jai­sen si­jas­ta, niin ne nyt kil­van pe­ru­vat van­ho­ja so­pi­muk­sia, val­ti­ol­li­nen can­cel-kult­tuu­ri ja aset­ta­vat nii­den ti­lal­le «sään­nöt».

  Lat­via pe­rui Ve­nä­jän kans­sa te­ke­män­sä rau­han­so­pi­muk­sen (ja ai­koo pur­kaa voi­ton­päi­vän muis­to­mer­kin).

  Kui­ten­kin, sil­lä et­tä Lat­via par­la­men­tis­sa päät­tää pur­kaa so­pi­muk­sen, se sa­mal­la tun­nus­taa, et­tä so­pi­mus yli­pää­tään on ole­mas­sa ja si­tä on nou­da­tet­ta­va.
  –   Jo so­pi­muk­sen kä­si­te it­ses­sään tar­koit­taa, et­tä sii­nä on usei­ta eri asi­oi­ta kyt­ket­ty yh­teen ko­ko­nai­suu­dek­si, jo­ka ei ole ole­mas­sa yk­sit­täi­si­nä py­kä­li­nä vaan ko­ko­nai­suu­te­na, jo­ka pur­kau­tuu, jos yk­si­kin osa sii­tä muu­te­taan.

  Vaik­ka Lat­via muo­dol­li­ses­ti muut­ti vai yh­tä vä­häis­tä koh­taa Ve­nä­jän kans­sa neu­vot­te­le­mas­saan rau­han­so­pi­muk­ses­sa, se to­si­asi­al­li­ses­ti ku­mo­si ko­ko so­pi­muk­sen.
  –   Voi­daan­ko siis olet­taa, et­tä Ve­nä­jä on yk­si­puo­li­ses­ti si­dot­tu Lat­vi­an pur­ka­maan so­pi­muk­seen.

  Yk­si na­ton it­sel­leen ot­ta­ma teh­tä­vä on
  –   rau­haan pa­kot­ta­mi­nen.
  Län­nen kaik­ki so­pi­mus­poh­jai­set rau­han­ti­lat on nyt ku­mot­tu ja kor­vat­tu sään­tö­poh­jai­sil­la dik­taa­teil­la:
  –   na­ton jä­sen­val­ti­ot elä­vät rau­han­ti­las­sa vain sik­si, et­tä ne on pa­ko­tet­tu sii­hen.

  So­pi­muk­sen yk­si­puo­li­nen muut­ta­mi­nen jo­ko
  –   aloit­taa neu­vot­te­lut uu­des­ta so­pi­muk­ses­ta tai
  –   pa­laut­taa val­ti­oi­den suh­teet so­pi­mus­ta edel­tä­nee­seen ti­lan­tee­seen.

  On siis syn­ty­nyt ti­lan­ne, et­tä Lat­vi­al­la ei ole rau­han­so­pi­mus­ta Ve­nä­jän kans­sa.
  –   Lat­vi­an pi­ti teh­dä rau­han­so­pi­mus Ve­nä­jän kans­sa pääs­täk­seen na­toon.
  –   Pur­kau­tuu­ko nyt myös Lat­vi­an na­to-so­pi­mus ja ti­lan­ne rau­han­so­pi­mus­ta edel­tä­neel­le ta­sol­le?
  –   Toi­nen tä­män lo­gii­kan mu­kai­nen tul­kin­ta on, et­tä na­to-maa on so­das­sa Ve­nä­jän kans­sa.

  (Mi­tä sa­noo kan­sain­vä­li­nen oi­keus. Tar­vit­see­ko Ve­nä­jän erik­seen ju­lis­taa so­ta Lat­vi­aa vas­taan, kun Lat­via on pur­ka­nut rau­han yk­si­puo­li­sel­la pää­tök­sel­lä?
  –   En tie­dä.)

  Suo­mi ja Pa­rii­sin rau­han­so­pi­mus.

  Se mi­tä olen edel­lä sa­no­nut pä­tee myös Suo­men koh­dal­la.
  –   Olem­me so­pi­muk­sen vah­vis­ta­ma­na rau­han­ti­las­sa Ve­nä­jän kans­sa.
  –   Tä­tä­kään so­pi­mus­ta ei ole yk­si­puo­li­ses­ti muut­ta­mi­nen.

  Suo­men teh­tä­vä na­toon liit­ty­mi­sen jäl­kei­ses­sä maa­il­mas­sa on pa­kot­taa Ve­nä­jä rau­haan kans­saan.
  –   Se luul­ta­vas­ti on­nis­tuu vain aseel­li­sen hyök­käyk­sen tu­lok­se­na.
  –   Asi­as­ta sil­loin päät­tää na­to. Yk­si­puo­li­sel­la il­moi­tuk­sel­la, jo­ka si­too Suo­mea.
  –   Suo­men hyök­käys­voi­mat on jo ai­em­min si­dot­tu osak­si na­ton ko­men­nos­sa ole­via jouk­ko­ja.

 9. Miki Sileonille ei sitten anneta voimakasta natottamista ikinä anteeksi. Tämä tullaan muistamaan poliittisessa kannatuksessa. Nyt tietysti on jo liian myöhäistä.

 10. Kertoo KAIKEN Suopaskan Mediasta…Kun joutuu hakemaan Puolueetonta arviota Suomen historiasta ja tulevaisuudennäkymistä…Rapakon takaa

 11. Nussiiboy
  14 toukokuun, 2022 11:37 am
  Siitä vain, saat tehdä melkein mitä tahansa, kunhan et vahingoita toista ihmistä ja vastaat tekojasi seurauksist…
  IHAN OIKEIN…Lasten Nussija..

  Sinähetkenä kun Ukraina alkoi Pommittamaan.ItäUkrainassa OMAA Venäläisväestöään..Murhaten yli 13 000 Paikallista..Se Sinetöi OMAN KOHTALONSA..

  Ja kun Länsi..Hyväksyi KOSOVON Itsenäistymisen…Pelkällä Ykspuolisella Julistuksella…Niin Se Oikeus kuuluu sitten DONBASSIN Kansantasavallallekin

  ”Vain demokratiassa ihminen voi kehittyä ja saavuttaa jotakin korkeampaa. Mutta sitä dewit ja joo-miehet eivät sokeudessaan näe. Putin on ajanut venäjän sellaiseen alankoon, että se ei sieltä nouse hetkeen. Minä ennustan, että Venäjällä tapahtuu demokraattinen vallankumous jossain vaiheessa tulevaisuudessa ja silloin vasta venäjä alkaa nousemaan kansakunnaksi ja valtioksi täydessä merkityksessään.”

  Surkuhupaisaa…Kun Jotain Aivovammaista Suomalois Pedari Junttia..Kiinnostaa Venäjän Demokratiaa ja Taloutta…Enemmän…Kun sitä Pedari Juntin…OMAA MORAALISTA JA TALOUDELLISTA…KONKURSSIPESÄÄ..

  Pedari Juntti…Kuinka monta..Maailmankuulua…Tiedemiestä..Säveltäjää taikka Kirjailijaa tullee tästä ”Sivistyneestä” Suopaskasta…Shakin Maailmanmestareista…Puhumattakaan..

  Juntti…Nimä edes…YKS Maailmankuulu…Shakinpelaaja..

 12. Venäjän sodalle asettama tavoite Ukrainan natojäsenyyden estäminen toteutuu niin kauan kuin aseellinen konflikti jatkuu. Tämä tunnutaan unohtaneen. Varmasti Venäjä yritti aluksi salamasotaa ja Zelenskyn eliminoimista esikuntineen, koska siloin se olisi saavuttanut tavoitteensa nopeammin. Tässä se kuitenkin epäonnistui ja sen oli muutettava strategiaa.

  Ritteriltä oli hyvä huomio, että Suomi liittyessään natoon sanoo Pariisin rauhansopimuksen irti. Tällöinhän se ei sido enää Venäjääkään.

  Sinänsä Suomen reaktio Ukraina-operaatioon on herättää kysymyksiä: miksi Suomi otti sen henkilökohtaisesti? Vai onko Suomikin ollut mukana jo vuodesta 2014 jatkuneessa konfliktissa enemmän kuin Janus Putkosen voimin? Nyt oli Iltalehdessä tosin maksullisena artikkeli, jonka mukaan Suomi on ollut mukana naton salaisissa armeijoissa jo 40-luvulta. Miksi tämä ei johtanut natojäsenyyteen kuin vasta nyt, tilanteessa, jossa natojäsenyyden hakeminen johti Ukrainan kohdalla aseellisten toimien kohteeksi joutumiseen? Onko niin, että naton salaiselle armeijalle, yksinkertaisimmalle huutosakille ja Euroopan suurimmalle tykistölle on varattu erikoistehtävä karhun syöttinä?

  1. Ihan kuin kukaan edes tietäisi jotain Miki Sileonia. Sä Marco elät niin syvällä omassa kuplassasi että olet täysin irtaantunut todellisuudesta.

 13. En halua edes tietää mitä pedofiilikuvioita jne. Ritterkin on aikoinaan pyöritellyt ja on niistä ylpeä, kuten kaikki amerikkalaiset ja britit. Voitteko oikeasti kuvitella saastaisempia ihmisiä? Mitenkään edes moraaliposeeraamatta kaikki amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti täysin sairaita ja täysin moraalittomia ihmisiä, jotka liittoutuvat vaikka kaikkein limaisimpien ihmisten kanssa ja ovat siitä avoimesti ylpeitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*