Free speech 15 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti on jo pari vuotta ennustanut talousromahdusta. Tosin samalla Laiton Lehti on myöntänyt, että on yksi keino viivyttää talousromahdusta: Painaa valtavasti uutta rahaa.

 

Rahan painaminen kuitenkin johtaa lopulta äärimmäisen vaaralliseen tilanteeseen: Stagflaatioon, jossa sekä hinnat että työttömyys nousevat samaan aikaan.

 

FED on kuitenkin halunnut ottaa riskin. Niinpä laman tullessa se alkaa painamaan rahaa: Niinpä noin 10-15 vuoden välein tulee lama ja sitten alkaa rahan painaminen. Eli täsmälleen sama juttu kuin narkkarilla: Aina kun tulee vieroitusoireita, niin tarvitaan uusi huumeannos. Toisaalta joka kerta vieroitusoireet ovat sitten pahempia ja yleiskunto heikkenee koko ajan.

 

 

 

FED:in juutalainen johtaja Ben Bernanke myönsi, että 2008 käytiin kuilun partaalla. Koko maailmantalous oli hyvin lähellä romahtaa. Tästä kertoo hyvin myös elokuva Margin Call.

 

Alla olevassa videopätkässä pankkiiriliikkeen ylijohtaja vähitellen tajuaa miten pankkikriisi tulee romahduttamaan useita pankkeja ja pankkiiriliikkeitä. Kuvaus on aika realistinen, koska pankkiiriliikkeiden ylijohtajat ovat saaneet työpaikkansa valtaeliitin sukulaisuussuhteiden eikä suinkaan kyvykkyytensä avulla. (Tosin kuvaus on epärealistinen siinä, että pankkiiriliikkeen oikeassa johdossa muka olisi paljon naisia ja muita kiintiöihmisiä. Toisaalta on tämä elokuva realistinen siinä mielessä, ettei heitä päästetä ääneen muutama oikeasti älykästä naista lukuunottamatta.)

 

Alla olevaan videopätkään saa suomenkielisen tekstityksen.

 

 

 

 

Tässä pankkiiriliikkeen johtaja esittää melkein oikean vuosilukujen sarjan. Eli miten vähimmäisvarantopankkijärjestelmän synnyttäneen 1689 Mainion vallankumouksen (pankkiireille mainion) jälkeen maailmantalous on ollut vaarassa romahtaa aina parin vuosikymmenen välein. Tosin johtaja ei kerro, että joka kerta romahdus uhkaa olla edellistä pahempi.

 

 

 

 

Rahaa massiivisesti painamalla maailmantalous saatiin 2009 ”pelastettua”, mutta samalla se vääristyi entisestään sekä hintastruktuuriltaan että velkataakaltaan. Niinpä lama oli jälleen tulossa 2020. Sitten kuitenkin tuli feikki koronapandemia taloutta entisestään vääristäneine koronasulkuineen, joka antoi FED:lle tekosyyn ENTISESTÄÄN tuplata rahan määrän.

 

2021 inflaatio alkoi kuitenkin käynnistymään ja koko maailmantalous aloitti syöksyn tämän vuoden alussa. Sitten tuli Ukrainan sota ja FED sai taas tekosyyn lisätä rahan määrää samalla, kun maaailmantalous vääristyi ENTISESTÄÄN pakotteiden takia.

 

 

Nyt ollaan tilanteessa, jossa maailmantalous on äärimmäisen vääristynyt rahan painamisen, alhaisten korkojen, äärimmäisen velkaantumisen, jättikartellien, vihreän siirtymän, koronasulkujen sekä pakotteiden takia. Niinpä rahan määrän lisääminen ei enää auta juuri yhtään sen enempää kuin romahtamassa olevaa narkkaria auttaa lisähuume. Päinvastoin. Lisäraha/huume uhkaa lisätä inflaatiota/vieroitusoireita kaataen koko maailmantalouden/narkkarin.

 

Tosin narkkarilla on vielä yksi valttikortti: Esittää suhteellisen tervettä ja valehdella oireistaan väittäen kärsivänsä vain ohimenevästä flunssasta. Niinpä FED ja sen rahoittamat länsimaat vääristelevät kaikkia taloustilastoja ja varsinkin inflaation todellista määrää.

 

 

Tosin on vielä yksi, joka voi pelastaa maailmantalouden: Kiinan ihme ja yleensäkin Aasian nousevat talousmahdit, joissa tavallisten ihmisten säästöaste ja siten myös talouden investointikyky on valtava. Lisäksi Kiina on ostanut valtavasti länsimaiden velkakirjoja maksaen ikään kuin suojelusrahaa, jotta länsi ei sulkisi markkinoitaan. Ongelmana vain on, että viime aikoina Kiinankin talous on alkanut yskiä liiallisen rahan painamisen JA varsinkin koronan ”nollatoleranssipolitiikan” takia.

Kiina onkin vähentänyt läntisten velkakirjojen ostamista. Voi myös olla, että Kiina jopa haluaa lännen talouden romahtavan, jotta se voi Venäjän tuella rauhassa vallata Taiwanin.

 

 

Tästä maailmantalouden romahdusvaarasta kertoo kuuluisa sijoittaja Peter Schiff, joka muuten kuuluu Laittoman Lehden fanittamaan taloustieteen itävaltalaiseen koulukuntaan.

 

 

 

 

Schiff myös korostaa kuinka huonosti tavalliset ihmiset ovat valmistautuneet tulevaan lamaan.

 

 

 

Schiff myös korostaa, että länsimaat ovat paljon suuremmassa vaarassa kuin erittäin raaka-ainerikas Venäjä. Suomen kaltaisen erikoistuneen talouden tuotteiden kysyntä on erittäin riippuvainen suhdanteista ja kärsii inflaatiosta, kun taas Venäjän tuotteille on aina kysyntää ja lisäksi raaka-aineiden hinnat mukautuvat nopeasti inflaatioon.

 

Venäjän talous on siis paljon romahduskestävämpi kuin kasinotalouteen perustuva läntinen talous. Suomen kannattaisi siis pysyä puolueettomana eikä hypätä uppoavaan Nato-laivaan.

 

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Peter Schiff: Lännen talousromahdus ajaa myös SINUT konkkaan! Venäläiset säästyvät?

 1. Pankkiirit ja valtaeliitti ovat todellisuudessa todella tyhmiä ihmisiä. Siksi huvittaakin joka kerta kun suomalaiset toistelevat ”Luottakaa herroihin. Kyllä herrat tietävät, herrat tietävät. Ei mitään hätää.”. Eivät pankkiirit ja eliitti saa mitään itse aikaan, vaan he joutuvat koko ajan elämään tavallisten ihmisten siivellä. He ovat täysin kyvyttömiä, tyhmiä tunareita.

  1. Niinpä juuri. Mitä tapahtuu, kun tavalliset ihmiset lopettavat herrojen kannattamisen ja ilmaisen orjatyön? Se on sama kuin puulta katkottaisiin juuret. Elämän virta katkeaa puun latvaan.

 2. Ei mitään hätää. Laittoman Lehden mukaan maailmaa hallitsevat ”älykkäät” ihmiset. Haha. Mitä vielä. Katso nyt oikeasti heitä minkälaisia pellejä ja tunareita he oikeasti ovat.

  1. Taloustieteen mukaan ihmiset tekevät aina rationaalisia taloudellisia ratkaisuja.

   Ai jaa: mitäs rationaalista on heräteostoksissa.

 3. Miten Supo ja poliittinen poliisi aikovat pitää ihmisiä enää hallinnassa, kun yhä suurempi osa ihmisistä tiedostaa, että poliittisella poliisilla ja Suomen hallinnolla ei ole mitään toimivaltaa Suomen maaperällä. Tappaako ajattelivat toisinajattelijat ja pistää ikuisille vankileireille pitääkseen valtansa? Historia toistaa jälleen itseään. Heidät tullaan muistamaan. Heitä ei todellakaan tulla unohtamaan kaikkien rikostensa jälkeen.

 4. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mika-aaltola-nato-suomesta-lukemattomat-sukupolvet-lepaavat-nyt-rauhallisemmin/8426980#gs.07oj5e

  Naton liittouma tulee sallimaan Suomessa vain länttä nuoleskelevat päättäjät, eikä neutraaleja ja itsenäisiä välejä lännen ja idän välillä hakevia, jotka haluavat suomalaisten hyötyvän myös idän kaupasta. Ruotsalainen vihollisemme on aina yrittänyt kuristaa ja tappaa suomalaisia estämällä suomalaisia tekemästä kauppaa idän kanssa ja hallitsemalla kaikkea kaupankäyntiä.

  Kiitos tuestasi Natolle Miki Sileoni. Tulemme muistamaan tämän poliittisessa kannatuksessa.

  1. Natolla on ollut myös kymmeniä vuosia tarvittaessa suunnitelmat salamurhata Suomen hallinto jos Suomeen nousee Natolle ja Israelille epämieluisa hallinto.

   1. Litenkäs se Sipilän pojan kuolemantapaus ns. rutiinileikkauksessa sairaalassa? Alkaa jo epäillä että…

    Sipilä muuten ei toteuttanut juuri mitään vaalilupauksistaan. Välillä uhkaili erota useasti ja teki sen pari kuukautta ennen vaaleja.

    Suomi on kyllä läpi scouttattu, vakoiltu ja ohjattu toisen maailmansodan jälkeen. 19.9.1944 loppui itseohjautuvuus.

    1. Huhujen mukaan Sipilän poika söi yliannostuksen lääkkeitä ja häntä yritettiin pelastaa hätäleikkauksella.

     Mutta miksi Sipilän poika päätyi tähän ratkaisuun? Oliko pojalle kenties tehty jotain pahaa, kun hän oli pieni ja tämä oli sitten traumatisoinut hänet ja painajaiset eivät koskaan jättäneet rauhaan? Jos, niin oliko isällä jotain osuutta traumaan?

    2. Ei Sipilää tarvitse mitenkään ohjailla. Käytännössä kaikki yli 110-115 ÄO valkoiset ihmiset ovat automaattisesti oman kansan ja rodun pettureita.

 5. Taas hyviä linkkejä ja videoita. Kiitos Marco työstäsi

  Tällaiset ovat nimittäin paljon laadukkaampaa journalismia ihan kantaa ottamattakin

 6. On tärkeää hankkia laillisia aseita ja käyttää niitä ainoastaan laillisesti ja laillisiin tarkoituksiin.

  1. Kuten haulikko sorsan metsästykseen elokuussa, niiden tappamiseen ravinnoksi noudattaen kaikkia sääntökjä hyvästä metsästystavasta.

   Valkoposkihanhia ei saa häiritä, kun käyvät syömässä salaatit puutarhasta. Sehän on vähemmistöön kuuluva uhanalainen vieraslaji. Niitä voi käydä silittelemässä maanomistajan luvalla pellolla.

 7. Ei pankkiireilla ole mitään riskiä. Mitä sitten jos talous romahtaa? Poliisit, sotilaat, matut ja teknologia ovat kyllä loppuun asti heidän puolellaan. Tämän takia ei kannata olettaa mitään romanttista ”hyvien” viranomaisten loikkaa kansan puolelle. Ei maailma toimi niin. Kaikki viranomaiset ovat vihollisia. Tässä Laiton Lehti on ollut täysin väärässä, koska on aina terminaalisen naivi ja uskoo hyviin poliiseilla, hyviin poliitikkoihin ja hyvään yläluokkaan ja rikkaisiin. Haha…

 8. Miehittävä vihollisemme ja rikolliset maanpettureita pystyvät hyvin tehokkaasti riistämään tavallisilta ihmisiltä minkä tahansa määrän veroja ja maksuja mitä ikinä haluavat. Suomalaiset kyllä alistuvat ja suostuvat maksamaan aivan kaiken mitä heiltä ikinä halutaan. Suomalainen kyllä maksaa kaiken kiltisti. Vähän suomalainen valittaa, mutta maksaa kuitenkin kaiken mitä herrat haluavat.

  Miten verot voidaan kiertää ja välttää täysin laillisesti? Vihollisemme ottaa mielivaltaisesti haluamansa rahat ilman mitään oikeutta rahoihin.

 9. Pitääkö minun paeta rajan yli juoksemalla vai ampuvatko hengiltä? Näinhän sosialistisissa ja kommunistisissa hallinnoissa on aina mennyt, jota myös amerikkalaiset ja britit edustavat. He ovat kaikki rikollisia diktaattoreita, jotka eivät osaa muuta kuin varastaa, ryöstää, tappaa ja raiskata. He ovat kaikki oikeita eläimiä. Satoja vuosia britit tunnettiin sairaina rikollisina. Nyt he ovat kääntäneet rikollisuutensa hyveiksi ja edistykseksi. Mitään he eivät ole koskaan saaneet itse aikaan. Aina on pitänyt loisia muista selvitäkseen, varastaa ja ryöstää. Yksin he ovat täysin kyvyttömiä ihmisiä, jotka tarvitsevat aina isäntäeläimen selvitäkseen. Tähän heidän kaikki nykyinen elintaso perustuu.

 10. Milloin ihmiset oppivat, että pankkiirit ovat täysin hyödyttömiä, kyvyttömiä ja haitallisia, jotka eivät saa mitään aikaiseksi yksin? Jos poistettaisiin kaikki pankkiirit maailmasta, niin todellisuudessa ihmiset voisivat elää lopulta aivan normaalisti. Juuri kaikki kyvyttömät, itsensä myyvät raukat alkavat pankkiireiksi ja sitten imevät kaiken kärsällään muiden selästä.

 11. Monet kansallismieliset suomalaiset ollaan pakottamassa rikollisiksi selviytyäkseen, mutta hyvä on. Ollaan sitten rikollisia!

 12. Historia tulee muistamaan imperialistiset britit, amerikkalaiset ja yhden vaikutusvaltaisen ryhmän maailmanhistorian yksinä kaikkein limaisimpina ja rikollisimpina ihmisinä mitä on koskaan ollut. He ovat vielä avoimen ylpeitä limaisuudestaan ja rikollisuudestaan. Kysy vaikka aivan keneltä tahansa amerikkalaiselta ja britiltä. He myyvät vaikka pikkulapsia ja huumeita ja ovat silti ylpeitä itsestään.

 13. Sen kun olet tarpeeksi rikollinen ja häikäilemätön pedofiili niin pääset pankkiiriksi, virkamieheksi ja poliitikoksi jne. Hyvät ja kunnolliset ihmiset eivät koskaan pääse valtaeliitin huipulle, vaan ainoastaan täysin sairaat ja kylmät ihmiset. Jostain syystä tämä ei mene Laittomalle Lehdelle jakeluun. Et voi olla mikään hyvä ihminen ja nousta mihinkään valtaeliittiin.

 14. Amerikkalaiset ja britit puhuvat kuinka he ovat aina niin erityisiä ja erinomaisia (exceptional), vaikka kyse on aina ollut siitä, että he ovat ryöstäneet ja loisineet kaikista muista, kuten nytkin tekevät. Suomalaisten ryöstäminen ja suomalaisista loisiminen on erityisen helppoa kun vain olet tarpeeksi röyhkeä rikollinen varas.

 15. Valkoiset ovat kyllä todella säälittävä rotu kun katsoo kaikkia näitä ihmisiä, varsinkin tätä Laittoman Lehden hehkuttamaa ja ihailemaa yläluokkaa, jonka rahat perustuvat mm. orjakauppaan, huumekauppaan jne., sekä muuhun rikolliseen loisimiseen. Valkoinen yläluokka on siinäkin täysin poikkeuksellinen, että se ajaa kaikkien muiden ryhmien etuja kuin valkoisten etuja, sekä kaikin tavoin riistää ja vainoaa valkoisia. Täysin kuvottavia ja oksettavia ihmisiä. Mutta hei, Laittoman Lehden mukaan kaikki muutkin kyllä olisivat aivan samanlaisia, unohtaen täysin minkälaiset ihmiset haluavat kaikin keinoin vallan huipulle ja mitä kaikki käytäntö ja tutkimukset sanovat siitä ketkä huipulle pyrkivät ja pääsevät erittäin likaisin keinoin.

  Kunhan pysyvät helvetin kaukana minusta ja muista tavallisista ihmisistä, mutta eivät tee sitäkään, koska he ovat täysin kyvyttömiä ihmisiä elämään omillaan vittumaisilla persoonillaan ja elämme nykymaailmassa jossa he saavat tehdä tavallisille ihmisille mitä haluavat, mutta tavalliset ihmiset eivät voi tehdä heille mitään täysin laillista.

  Oikein viittaa kaiken maailman valkoiset riistäjät, joista ei ole mitään muuta kuin vahinkoa ja harmia muille tavallisille ihmisille.

  Heti jos näiden ”älykkyys” on 110-115 tai yli, niin ovat kaikki pettureita ja pelkkiä vahingollisia ihmisiä, joilla on kokonaisuutena vahingollisia ja degeneroituneita ajatuksia, sekä heistä on pelkkää vahinkoa muille.

 16. EU on päättänyt 3 kk sitten, että se voi ”hätätilassa” ryöstää eli sosialisoida EU maiden kansalaisten henkilökohtaisen omaisuuden itselleen.
  Saman päätöksen on tehnyt myös Suomen suhteessa omiin kansalaisiinsa.

  Kuten The Great Reset kertoo: ”Olet onnellinen kun et omista mitään.” Miksi ei myös? ”Olet onnellinen kun olet kuollut.

 17. Valtio on mafiaperheiden eli puolueiden kattojärjestö. Katsokaa mafiaelokuvia, niistä oppii valtio- ja hallintoasioita.

Comments are closed.