Marco de Wit 15 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti kannattaa puolueetonta (ja siten) itsenäistä Suomea, joka on rauhanomainen käyden kauppaa kaikkien kanssa, muttei nuoleskele sen enempää itää kuin länttäkään.

 

Samalla on sanottava yksi fakta: Länttä johtaa seniili pedofiili, kun taas itää johtaa luunkova realisti.

 

 

Alla Putin selittää hyvin suorasanaisesti miten maailma toimii: Yksikään suurvalta – sen enempää Venäjä kuin Amerikkakaan – ei hyväksy RAJOILLEEN vihamielistä sotilasliittoa joukkoineen ja ohjuksineen.

 

Putin selittää asian osuvalla vertauksella: USA on sijoittamassa sotakoneensa Venäjän kuistille. Se on kuolettava uhka Venäjälle, eikä sitä voi ikinä hyväksyä.

 

Ei Amerikka hyväksy Venäjän joukkoja ja ohjuksia Kanadaan, Kuubaan tai Meksikoon. Samalla tavalla ei Venäjänkään tarvitse hyväksyä joukkoja ja ohjuksia Ukrainaan, Georgiaan tai Suomeen.

 

 

Putin selitti tämän kaiken hyvin suorasanaisesti vain hieman ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

32 thoughts on “Putin: USA yrittää sijoittaa ohjuksiaan Äiti-Venäjän kuistille!

 1. ”Mikä tässä on teille epäselvää?”. Sinänsä hyvä kysymys. Vaikea selittää mitään, kun toinen osapuoli elää naisten fantasiamaailmassa.

  1. Suomen feministi johto on riittävän kanasakki jotta Natojäsenyyden jälkeen alkavat puuhata venäjän rajalle joukkotuhoase tukikohtaa.Paikan avajaisissa kaupan kassa saa vetää leukoja.

   1. Karjala takaisin, Venäjä on paha, suomalaiset sotimaan ulkomaille. Siinä on valtamedian seuraavat aivopesut. Saatte nähdä. Varmaan suunnittelevat kohta Laatokan ja Äänisen rannoille huviloita superrikkaille. Ei ne suomalaisille halua Karjalaa, vaan puunjalostusteollisuudelle ja superrikkaille. Metsät vaan nurin ja tehtaat sinne. EU kun kieltää teollisuuden Suomesta v. 2030 mennessä.

    Uusia dosentteja ilmestyy mediaan kommentoimaan ja perustelemaan noita asioita.

   2. Joe wtte perkelw anna karjalaa takaisin, niin täältä jyrähtää ohjukset.

    Noin se menee. Nato on myyty suomalaisille turvallisuusratkaisuna, mutta toinen syy on lähirajaimperialismi.

    Suomi – maailman ensimmäinen gallupdemokratia.

 2. Putin on outo, ei tervejärkisellä viksahda noin aloittaa sodan. Vuosi sitten pidin putttinista ”hyvänä äijänä” nyt on toisin.

  1. Venäjähän on suunnitellut vastauksiaan jo kymmeniä vuosia. Miten se on vinksahtamista? Suomalaiset saavat katsoa itseään peiliin säälittävänä ja pelkurimaisena orjakansana, joka ei koskaan valita ja kapinoi vastaan. Suomalaiset ovat oikeasti säälittäviä pelkureita.

  1. Yhtä vähän Venäjä sallii länsiliittouman ja Israelin joukkoja Suomessa kuin Yhdysvallat sallii Venäjän jne. joukkoja Kuubassa, Kanadassa ja Meksikossa. Kaiken lisäksi Suomi pyörittää nyt Naton ja Israelin kanssa huume, ase, lapsi, ihmis ja ties mitä kauppaa, joista en halua oikeasti edes tietää. Maatamme hallitsevat vieraat vallat ja täysin unpikorruptoituneet rikolliset ja maanpetturit.

 3. Ongalmahan on siinä että suomankilisissä kouluissa opetetuilla indoeuroopan kielten kursseilla ei ole saanut riittävää kielitaitoa ymmärtää mitä Putin sanoo. Idiootit eivät vain ymmärrä. Kouluista olisi syytä lopettaa niin huono englannin ja venäjän kielen opetus.

  1. Kannatan. Englanti on saanut ylivallan kouluopetuksessa ja yliopistoissa. Sehän Syö resursseja muilta merkittäviltä kieliltä. Opetusryhmiä ei saada enää muihin kieliin, kun kaikki luulevat, että englannilla pärjää Missä vaan. Ei se niin ole. Venäjälläkin opetetaan saksaa eikä englantia.

   Ruotsi pois peruskoulusta ja englannin tilalle muita merkittäviä kieltä. Englantia on niin paljon muutenkin kaikkialla, että sen opetusta vastaavasti pitää pienentää. Ruotsin tilalle pakollisena joku muu kieli.

   1. Oletko muuttamassa Venäjälle kun stressaat saksasta? Opettele ennemmin suoraan venäjää ja anna meidän opiskella sitä mistä meille on hyötyä.

    1. Sinulle mitään hyötyä ruotsista ole. Vai oletko suunnitellut meneväsi Volvon kokoonpanolinjalle Trollihettaniin?

     Pietari on muuten kaunis kaupunki. Pohjolan Venetsia.

    2. Edelleen; englannin opetusta olisi syytä vähentää koulussa, sehän jo toinen kotimainen kieli luonnostaan pakosti, tv-ohjelmien, viihteen, musiikin, pelien takia.

     Ruotsi joutaa pois. Tilalle yksi ensimmäinen pakollinen kieli englannin tilalle ja sitten ruotsin tilalle toinen suuri eurooppalainen kieli.

     Saksa sopii hyvin suomalaisen suuhun, Se kuulostaa aggressiiviselta ja kulmikkaalta kuten suomen kielikin. Achtung, heil, raus ja mitä niitä nyt on.
     Italia voisi olla se toinen opetettava kieli, sointuu kauniisti ja italialainen temperamentti on lähellä suomalaista. Venäjällä tykätään italoiskelmästä kuten myös Suomessa, jossa pidetään slaavilaisesta molli-musiikista, kuten vaikka Miljoona ruusua, Moskovan valot, Viimeisen kerran katson Dniepriin, Äänisen aallot, Jo Karjalan kunnailla lehtii puut, jne ikivihreät.

     1. Kumpikaan ei kuulu suomalaiseen kieliperheeseen, joten ei ole helppoa oppia suomalaisena. Kerrohan kielitieteilijänä montaako kieltä itse puhut edes välttävästi. Mikäli vastaat yli neljä niin voit ottaa edes kantaa keskusteluun.

 4. Naton hörhöt alkavat olemaan hätätilassa, kun Venäjä on aloitellut pikkaisen tykittämään! Taas ukrainalaisille on paljastunut karu todellisuus, jossa kyse ei enää ole Ukrainan puolustamisesta, vaan naton pieleen menevästä yrityksestä heikentää Venäjää. Typerät ukrainalaiset ovat vain suurvaltapolitiikan pelinappuloita ja tykinruokaa, joilla on edessään hyvin synkkä tulevaisuus!

  Venäjä taas aloittaa S-500 ohjusjärjestelmän massatuotannon syksyllä, joten tuskin naton ohjukset pahemmin heilauttaa Venäjää. Enemmänkin nato on hädissään, kun se on nyt nähnyt millä innolla Venäjä testailee ohjuksiansa Ukrainan maaperään. Venäjä tietää, että sillä on ohjuksia joita nato ei kykene pysäyttämään ja samalla Venäjällä on moderni ilmapuolustusjärjestelmä, jolla pystyy tuhoamaan naton ohjukset.

  Onko koskaan ammuttu näin lyhyessä ajassa ammuttu yhtä paljon ohjuksia? Näyttää siltä, että Venäjä on nyt tehnyt uuden ennätyksen! Venäjällä on erinomaiset pelikortit tässä slaavien rajaselkkauksessa!!!

  Azovstaliin on pudotettu FAB-5000 pommi! Azovin valenatseilla on nyt hikiset oltavat! Seuraavaksi vain FAB-9000 tai jopa FOAB valenatsien niskaan!

  1. Ja v-vittu perkele MOAB Mother Of All Bomps vielä perään! Niin ei jää kuin tasainen lasitasanko! Voi että!

   Jätkä lukenut liikaa sarjakuvia. Ei Ukrainaa tarvitse eikä pidä pommittaa millään hirmupommeilla, parempi on Venäjän nykyinen tarkka ”aivokirurginen” operaatio jolla poistetaan Nato, USA, Israel ja muu pohjasakka ja osoitetaan samalla ukrainalaisille, että mitään pahaa ei tule enää tapahtumaan.

   Mutta olen samaa mieltä, että on erittäin hyvä että Venäjällä on S-500 -laitteistoja ja että lisää tulee. Katson niiden olevan suorastaan Jumalan kirves, jolla hän suojelee maailmaa pahuudelta.

 5. Eilen Musta meri oli rauhallinen, mutta nyt parhaillaan olisi USAirforce kone tekemässä pitkää kieppiä toisensa perään Krimiin nähden, ja Emiraattien matkustajakone kuin suoralla kurssilla menossa Simferopolin kentälle. Näyttää jotenkin hurjalta. Ehkä jokin käänne tapahtuu vielä, ennen kuin …
  https://www.flightradar24.com/airport/sip

 6. Nyt Emiraattikone on kadonnut, eli transponder sammutettu. Onko tämä joku salainen evakuointijuttu eri osallisten kesken vai mitä?

 7. Kuulostaapa kovin puolueettoamalta:
  ”…yksi fakta: Länttä johtaa seniili pedofiili, kun taas itää johtaa luunkova realisti..”

  1. Jeesuksen tappaminen. Tappoivat Messiaansa, jota eivät puusilmät tunteneet omakseen. Oikeasti tsiisus oli kapinallinen, Spartacuksen sukulaissielu, mutta Jumalan Poika.

 8. Tuskin maltan odottaa, että amerikkalaiset ja brittivihollisemme, sekä rikolliset maanpetturit pakottavat amerikkalaisia ja brittejä verisesti vihaavat suomalaiset rikollisesti sotimaan viimeiseen suomalaiseen. Tästä tuleekin todella mielenkiintoista.

  1. Siis suomalaiset sotimaan Natoa vastaan viimeiseen mieheen?

   Natohan onkin vieraan vallan joukot Suomessa. Miksi kukaan ei ole aiemmin tuota kertonut?

 9. The New World Order ja The Great Reset!

  Siinä kaikki!

  Kylmä sota oli tervettä järkeä täynnä ja aitoa diplomatiaa, jota piti yllä nk. ”Kauhun tasapaino”!
  Joka oli tosi asia, joka tunnustettiin tuolloin molempien suurvaltojen Yhdysvaltojen ja Neuvostoliitto taholta.

  Kaikki tuo edellinen ei kuitenkaan estänyt suurvaltojen turvallisuuspalveluiden CIA ja KGB tekemästä myyräntyötään ja vakoilemasta toisiaan. Myös tuona aikoina suurvallat aseistivat ja tukivat kautta maailman itselleen hyödyllisiä ja ideologialleen samaistuvia maita ja hallituksia jopa sodassakin molempien aseistaessa omia puoliaan. Mutta tuolloinkin pidettiin tarkka huoli siitä, etteivät suurvallat koske edes sormensa päälläkään suoraan toista osapuolta. Varoen tunnon tarkasti kulloisenkin kriisin maailmalla johtamasta eskaloitumiseen USA:n ja Neuvotioliiton väliseksi sodaksi, joka tioteutuessaan olisi johtanut väistämättä ydinsotaan.

  Tuolloin valtiot vielä vastasivat suoraan omasta ulkopolitiikastaan aina sisäpolitiikkaan saakka länsimaissa ja itäblokissa, joka merkitsi sitä, että valtiot harjoittivat enimmäkseen vastuullista ja kansakuntiansa suojelevaa politiikkaa.

  NYT maailma on täynnä nukkehallituksia ja sosiopaattisia takapiruja, jotka sairasta ja kaikkein vaarallisinta tautia.
  jumala syndroomaa!!!

 10. ”En tiedä mistä mediasta olet. Eipä sillä väliä.”.

  Todella jännä juttu miten Venäjältä vaaditaan jotain sitovia lupauksia johonkin, mutta ei koskaan Naton liittoumalta ja Israelilta. Olisikin typerältä antaa joku täysin turha lupaus, jolloin nämä voivat sitten vedota, että ”Mutta tehän lupasitte!”.

 11. Jännäksi menee myös,miten USA aikoo pakottaa Turkin Suomen ja Ruotsin natojäsenyyden taakse. Sen kurditaistelijaluovutuksen lisäksi, Erdogan vaatii S- 400 ostoista huolimatta ” uudelleen”, saada ostaa F-16 hävittäjiä USA: lta.
  YLE ei tietenkään puhu muusta kuin kurdeista.

 12. Puttehan se haalii ”nuoria” naisia ympärilleen. Siinähän se vasta pedari ja hullu on. Eikä de wittupäälle sano Kuuba ilmeisesti mitään? #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*