9 thoughts on “Operaatiokeskus Live – Vieraana Saara Huhtasaari

 1. Yhdestäkään naisesta ei ole koskaan ollut mitään suurempaa hyötyä. Aina tällaista turhanpäiväistä vatvomista.

 2. Tää on erikoinen tyyppi mutta en luota kyllä pätkääkään Lauran takia. Siskonsa kertonu tälle miten öyötyksellä pääsee pitkälle. Muistaakseni silti ihan laadukkaita kannanottoja ollu esim koronaan jne.

  1. Israel-porukkaa nämä ovat kaikki: Huhtasaari, Hirvisaari, Soini, Halla-aho jne. – eivätkä ne sitä yritä peitelläkään. PS on täysin ”pakolais”-, EU-, euro- ja NATO-myönteinen.

   1. Eihän se mikään salaisuus ole, että Laura Huhtasaari on sionisti. Ihan itsekin on sen kertonut somessa. PS ylistää Israelia KD:n tavoin.

  2. Siinähän se onkin. Kaikki on vain puhetta ja kannanottoja. Ei yhtään aloitetta tai poikkipuolista äänestystä. Silkkaa populismia. Ihmiset unohtavat että ei puheet mitään auta. Aloitteet ja äänestykset muuttavat maailmaa.

   1. Suomessa riittää hyvin pitkälle kun vähän lässyttää, toistaa perkelettä ja paukuttaa vaikka nyrkkiä pöytään. Tällaisella turhanpäiväisellä lässytyksellä pääsee Suomessa hyvin pitkälle. Kun Laura Huhtasaari on täysin epärehellinen itsensä myyvä nainen, niin tuskin sisko on sen parempi.

 3. "Suomen ulkopuolella tehtyyn rikokseen, joka on kohdistunut Suomeen sovelletaan myös useimmissa tapauksissa Suomen lakia." sanoo:

  https://laki24.fi/ulkomailla-tehty-rikos-esitutkinta/
  ⚖️
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
  ⚖️
  3 § ”3) jos se on kohdistunut Suomen viranomaiseen.”
  ⚖️
  5 § ”Suomen ulkopuolella tehtyyn rikokseen, joka on kohdistunut Suomen kansalaiseen, suomalaiseen yhteisöön, säätiöön tai muuhun oikeushenkilöön taikka Suomessa pysyvästi asuvaan ulkomaalaiseen, sovelletaan Suomen lakia”

 4. Saara ja Laura olisivat erinomaisia puoluejohtajia.
  Itse en luota pätkääkään Purraan tai Halla-ahoon.
  Lauran juutalais-kristillisyyden voin jotenkin ymmärtää mutta Israelin palvonta on Saatanasta. Itse tosin käsitän kristillisyyden irti juutalaisuudesta. Itse puhuisin kristillisyyden sijasta mieluummin eurooppalaisuudesta.
  En tiedä annetaanko Lauralle koskaan mahdollisuutta PS puoluejohtajaksi (vaikka olisi halukkuutta). Laura joidenkin mielestä liian radikaali ja aikaansaava.

  Saaralle toivon myös onnea että pääsisi vaikuttamaan eduskuntatasolla. Olisi varmasti hyvä puoluejohtaja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*