5 thoughts on “Päivän video

  1. Videolla oli selvästi joku suomensukuinen lehmä vielä määräämässä, kun suomalaiset naiset ovat melkein aina juuri tällaisia aggressiivisia käskyttäjiä, alistajia, riitelijöitä ja kaikkien miesten päälle sylkijöitä.

  2. Suomalaiset halveksittavat lehmäthän eivät ole mitään nöyriä ja sovinnollisia pohjoisen naisia, vaan enemmänkin kuin latinonaisia ilman latinonaisten positiivisia ominaisuuksia ja pelkillä huonoilla ominaisuuksilla. Siinä on oikeastaan suomalainen lehmä pähkinänkuoressa. Kuka tällaisia sitten oikeasti haluaa suojella? No ei kukaan. Täysin vastenmielisiä, halveksittavia ja oksettavia.

    Missä vaiheessa ne suomalaiset lehmät alkavat tekemään mitään myönnytyksiä? Se on aina ainoastaan se mies jolta vaaditaan mitään ja naisilla rima on aina joka paikassa ja joka asiassa alempana. Jopa moraali ja osaaminen saavat olla paljon alempana. Eivät suomalaiset nartut ole mitään moraalin vartijoita. Paskan marjat. Valittaa ovat aina osanneet ja sitten huoraavat itse minkä kerkeävät ja pettävät omaa kansaansa ja rotuaan.

  3. Vaikka melkein kaikki suomalaiset miehet ovat oikeasti raukkamaisia pelkureita ja alistujia, sekä auktoriteettien orjia, niin Laiton Lehti ei edelleenkään pääse siitä tosiasiasta eroon, että myös suomalaiset naiset ovat videon naisen tapaan täysin vastenmielisiä, aggressiivisia, kaikkia miehiä väheksyviä ja halveksuvia, yhteistyökyvyttömiä, itsestään huolimatta hyvin vaativia miesten päälle sylkijöitä. Et edelleenkään saa mitään miehiä puolustamaan täysin oksettavia lehmiä, mitä melkein kaikki suomalaiset naiset ovat. Ei ole mitään ”hyviä suomalaisia naisia”. Ongelma on lopulta naisissa itsessään. Kaiken lisäksi pettävät hyvin helposti omaa kansaansa ja rotuaan. Kuvitteletko että vaikka joku slaavinainen alkaisi rotusekoittumaan ulkomaalaisiin miehiin ja varsinkaan eri rotuisiin miehiin? Katso hieman suomalaisia huoria mitä he tekevät. Mene mihin tahansa suurempaan kaupunkiin seuraamaan katukuvaa minkälaisiin miehiin suomalaisilla huorilla on kiima. Ei tarvitse olla kuin suojaväri, niin suomalainen nainen on täysin kiimassa, eikä tarvita suuria tuloja tai ulkonäköä, TOISIN KUN he vaativat samaan aikaan suomalaisilta miehiltä tähtitieteellisiä vaatimuksia. Nämä ovat suomalaisilta naisilta pelkkiä valheita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*