Marco de Wit 16 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosien ajan paljastanut miten persut on Nato-agenttien johdolla muutettu sekä suvakki- että natottajapuolueeksi, koska ne ovat saman kolikon kaksi puolta.

 

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Tämä persujen takinkääntö lisääntyy vain päivä päivältä. Viimeisin tieto on, että enää vain yksi persu vastustaa Natojäsenyyttä.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

Persut ovatkin nyt tehneet kirjaimellisesti maailmanennätyksen takinkäännössä. Viime vaaleissa persuissa ei YKSIKÄÄN avoimesti kannattanut Nato-jäsenyyttä, kun taas nyt lähes KAIKKI kannattavat. Ainoa mahdollinen poikkeus on Mika Niikko, jolla on liikesuhteita itään. Tosin hänkään ei vaadi EDES kansanäänestystä. Käytännössä persujen takinkääntö on siis 100 prosenttinen.

 

Persujen takinkäännön on todistanut (Laittomalle Lehdelle tuntematon) Kimmo Kautio, joka on yksityiskohtaisesti käynyt läpi kaikkien persujen Natokannat viime eduskuntavaalien aikaan.

 

Kuvassa linkki Uuteen Suomeen

 

 

Tietysti natottajat sanovat, että voihan kansanedustaja aina muuttaa mielensä. Niinpä, mutta jos valtava määrä kansanedustajia muuttaa mielensä kansakunnalle elintärkeässä asiassa, niin silloin ratkaisevia päätöksiä pitäisi odottaa seuraavien vaalien yli tai järjestää kansanäänestys.

 

YKSIKÄÄN persu ei ole kuitenkaan vaatinut tai edes vienosti ehdottanut kansanäänestystä. Tämä jos mikä on todellista petturuutta ja takinkääntöä varsinkin, kun ottaa huomioon persujen kaksi tärkeintä iskulause-lupausta:

 

1. Äänestä Suomi takaisin

Suomi ei ole koskaan ollut Natossa, vaan päinvastoin pyrkinyt olemaan suurvaltojen kiistoissa puolueeton. Persut eivät ole viemässä Suomea takaisin puolueettomaksi rauhanmaaksi, vaan päinvastoin idän ja lännen väliseksi ydinaseiden taistelukentäksi.

 

Persujen oikea iskulause olisi ollut, että äänestä Suomi nuukattavaksi.

 

 

 

2. Sitä saa mitä tilaa

Persujen äänestäjät äänestivät perussuomalaisia ehdokkaita, jotka lupasivat pitää Suomen Naton ulkopuolella. He eivät edes vihjanneet vievänsä Suomea Natoon. Itse asiassa persujen vaalilupauksista ei voinut mitenkään arvata, että he olisivat viemässä Suomen PIKAvauhtia Natoon ja vieläpä edes ehdottamatta kansanäänestystä.

Persujen äänestäjät eivät todellakaan saaneet mitä tilasivat.

 

 

 

Laiton Lehti oli toki ennustanut tämänkin persujen törkeän Nato-takinkäännön, koska persuilla takinkääntö on normaalia. Itse asiassa takinkäännöt toistuvat aina vain ydinasioissa, kuten pankkikartelli, pakkoruotsi, sukupuolikiintiöt, EU, euro, liukuhihna-abortit, velkaunioni, koronasulut, pakkorokotukset ja pedoafgaanit.

 

Ainoana mediana Laiton Lehti paljasti jokaisen näistä takinkäännöistä samalla, kun KAIKKI muut (solutetut vai tyhmät) mediat ja ”kansallismieliset” aktivistit olivat niistä hiljaa. (Ks. persuilu-kategoria.)

 

Itse asiassa Laiton Lehti oli ainoa media, joka jo syksyllä korosti persujen olevan niin pitkälle natotettu, että peräti vaativat hallitukselta pedoafgaanien hakemista Suomeen. Tätäkään persujen äänestäjät eivät taatusti olleet tilanneet.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan ihmisiä herättänyt. Tässä voikin vetää vain yhden johtopäätöksen: Jos joku puolue huijaa sinua kerran, niin vika on puolueen. Jos puolue huijaa sinua yhä uudelleen ja uudelleen tusina kertaa, niin vika on SINUSSA!

 

Tämän takia Laiton Lehti on vetänyt sen johtopäätöksen, että suomalaisissa on jotain todella pahasti pielessä. Tosin tämä johtuu koko länttä vaivaavasta yleisestä älykkyyden romahduksesta ja mielisairauksien eksponentiaalisesta lisääntymisestä.

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Niinpä läntisen valtaeliitin on erityisen helppo manipuloida varsinkin naivin metsästäjä-keräilijätaustan omaavia suomalaisia kävelemään suoraan monikulttuuriseen ja orwellilaiseen poliisivaltioon.

 

Suuren Nollauksen 8 askelta: Ei yksityisyyttä eikä omistuksia. Persut kiittää!

 

 

Tosin päivastoin kuin muut kansat, niin naivit suomalaiset saavat poliisivaltion täysillä mausteilla eli taktisilla ydiniskuilla.

 

Nuukkaisiko Venäjä Suomen? Kyllä! Entä Amerikan? Ei taatusti!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Persut kääntäneet täysin takkinsa Natokysymyksessä! Suomi nuukataan?

 1. Laittomalle Lehdellehän on pitkään yritetty selittää, että persut ovat täysin hallittu valeoppositiopuolue jota ei voi ”kääntää” toiseen suuntaan.

  1. juu, ne on kokoomuksen farmiliiga joka tekee juuri niinkuin määrätään. Siksi onkin varsin outoa että kansalaiset jotka kaipaavat itsenäisyyttä ja eivät fanita NATOa, kannattavat persuja. Mutta niinkuin aiemminkin todettua, me saamme joka kerta sellaiset johtajat kuin ansaitsemme.

  2. Persut on terästä, muut tulee perästä💩hej hej hej suomi jääkendo kullan vei, tukehdun ma makkaraan mutta onnellisen kuoleman saan, pyöryköitä kun on suomelle suotu neliöön kepillä enemmän noita. Myös tahattomasti jos ei ohjaa, vaikka kengistä noista joissa on metallit vasten pohjaa.

 2. Ei Suomea nuketeta, vaikka kuinka ulvoisitte. Taitaa tämä nuukata termin korjaaminen olla Marcolle yhtä suuri kynnys kuin satanismin erottaminen saatanan palvonnasta, eli mahdotonta. Yleissivistyksen taso tai sen puute paistaa joka jutussa.

   1. Selittänyt jo parikin kertaa, mutta kun ihmisten oppimis- ja omaistamiskynny on liian korkea niin viitsi enää. Erot löytyvät kyllä helposti googlaamalla. Toinen on silti filosofia ja toinen taikauskoa.

 3. Helsingin Länsisatamaan tulee risteilylaivoja joilla matkustavat imperialistisen rikolliset amerikkalaiset ja britit Osoittakaa aina laillisesti erittäin voimakasta vihaa jokaista tavallista amerikkalaista ja tavallista brittiä kohtaan joka paikassa missä heitä tapaatte. He ovat kaikki rikollisia loisia ja miehittäjiä.

 4. Laiton Lehti on ydinpommikiimassaan unohtanut täysin reaalimaailman lainalaisuudet. Jos niin venäjä, länsi, Ukraina, Israel jne on WEF:no hallinnassa, miksi WEF nuukkaisi toisen WEF maan? Ei näitä foliojuttuja voi tällee valikoivasti soveltaa. Kaikki tai ei mitään.

 5. Taktiset ydiniskut ja Naton kidutusleirit ovat aivan oikea mauste naiiveille suomalaisille. Kiitos näistä Miki Sileoni. Arvostamme tukeasi Natolle huru mycke.

 6. Vasemmistoliiton ryhmäkin jakautuu kahtia. Natoa vastaan ei lopulta äänestä kuin enää ehkä reilu kymmenen poliitikkoa! Keskusta hautaa Kekkosen perinnön myös täysin.

  1. Mustajärvi, Yrttiaho ja Turtiainen vkk eivät käännä takkia. Saa nähdä vaihtuuko vielä vasemmistoliiton muut vastustajat Naton puolelle.

   1. Turtiainenko ei käännä takkia? Käänsi jo aikaa sitten ja paljastui itsensä myyneeksi petturiksi. Ja te saatanan tollot siellä ruudun toisessa päässä… muistakaa rukoilla.

  2. Kekkonen jos näkisi tämän. Hän sytyttäisi paksun sikarin ja ottaisi muikean lonjakkiryypyn. Huokaisi tyytyväisenä ja totesi: ”Nyt on minun vihdoinkin suuri unelmani toteutunut. Suomi on tiukasti osa länttä, irti tuosta ryssän mahorkanhajuisesta syleilystä.”

   1. Kekkosella kuubalainen sikari, made in Havanna. Lahjaksi saatu suurelta ja mahtavalta. Tule takaisin ja pelasta meidät, Urho.

    1. Höpö höpö. Kunhan räksyttää. Älä pelkää Aimo, kyllä sinäkin pääset rakastamaasi Natoon.

 7. Venäjä haluaa nyt innokaasti sotia natoa vastaan Ukrainassa ja toivottavasti vaikkapa Puola lähettää virallisesti joukkojansa alueelle ja Venäjä voi sitten pudottaa FOABin heidän niskaan, niin sitten ehkä Suomessa ymmärretään mitä on tarjolla nato-maalle kun Venäjä nostaa panoksia.

  Ukraina on romahtamassa hetkellä millä hyvänsä ja on jo nähty, että Ukrainan armeija ei kykene pysäyttämään Venäjän armeijaa. Lännen on nyt pakko toimia, muuten peli on menetetty. Lännellä on kaksi vaihtoehtoa, joko aloittaa totaalinen tuhoamissota Venäjää vastaan tai alistua. Mielestäni lännen pitää uhrata Puola seuraavaksi! Ehkäpä myös Liettua pitää uhrata!

  Myös Ruotsiin olisi syytä tehdä isku, koska ”puolueeton” Ruotsi on erittäin pahasti sotkeutunut slaavien rajaselkkaukseen. Mitä ihmettä Ruotsin tiedustelukoneet ovat tehneet konfliktialueella? Jos Venäjä haluaa säilyttää kasvonsa, niin silloin Ruotsiin pitää iskeä erittäin voimakkaasti!

  Haluaako persut todellakin sotia Venäjää vastaan ja millä ihmeellä Venäjän ohjukset pysäytetään?

  Naton hörhöt kuvittelivat, että kevään aikana tapahtuu joku ihme ja koko maapallo tuomitsee Venäjän ja Putin syöstään vallasta, mutta näin ei käynyt. Nyt aikaikkuna on sulkeutunut ja pitäisi keksiä uusia jippoja, koska Venäjä vahvistuu koko ajan.

  1. Pullamössöpaskaa imeviä suomalaisia voi vedättää vaikka vuosikymmeniä kun vain toistaa samoja lööppejä ja uutisia. Koronaan uskovat riehaantuvat psykoosiin taas välittömästi jos joku virkamies molottaa että nyt on uusi ypsilon-variantti, ja Venäjän hirveyteen jos väitetään että Chilen eteläkärjessä venäjä tehnyt myrkytetyn pommi-iskun jonnekin lastentarhaan. Samoin voi aina väittää, että JUURI NYT HETI *HUOMENNA* omassa maassaan epäonnistunut hylkiö puuttini syrjäytetään, ja pullamössöpaskakansa on taas molottamassa naama punaisena että on se kauhea ja on se hyvä että on niin hieno hallitus ja on valmis maksamaan pysyvästi pari prosenttia lisää veroa.

   1. Samalla kaavalla vedätys toistetaan, aihe vain vaihtuu. Varmaan juttupohjatkin tekoäly tekee valmiiksi. Toimittaja vaihtaa vain aiheen, agendan ja nimet.

    Vertaa korona-uutisointi, Ukraina-uutisointi, Nato-uutisointi.

    Seuraavaksi käsittelyä odottavat: puute kaikesta, inflaatio, korkeat korot, sitten tulee tee se itse-valmennus, digi-ID jne…sotimaan ulkomaille, rokotukset tietysti… Päättymätön rumba.

  2. Luuletko oikeasti, että joku äärifeministi ja mm. julkisesti housuihinsa paskova ja samalla naureskeleva homo ovat lähdössä mihinkään sotimaan? Tai vaimoaan pettävä ja huorissa käyvä siviilipalvelusmies.

   1. Kryptojuutalainen (tai semmoisen irvikuva) Halla-aho hoituisi kyllä itse ehdottamallaan *** ratkaisulla. Ja Suomi olisi heti parempi.

 8. Sellaisille kansanedustajille, jotka äänestävät tyhjää tai ”eivät osaa / halua sanoa” pitäisi Suomen perustuslaissa säädettynä erottaa eduskunnasta perusteella: ”Rintamakarkuruus” tai ”vastuun pakoilu” Suomen asemasta kansainvälisessä politiikassa.

 9. Minusta tuntuu, että tämä nato on kuitenkin vähän pidemmän tähtäimen projekti. Jo 90-luvulla Suomen puolustusvoimista ruvettiin tekemään nato-yhteensopivia. Mm. hävittäjät hankittiin Yhdysvalloista. On huhuttu, että Suomessa olisi jopa tehty sotilasvallankaappaus. Tällöin vallan kaapannut upseeristo päättäisi, ketkä valitaan kansanedustajiksi ja ketkä ministereiksi tai muihin avainvirkoihin. Natoon ei vain ole voitu virallisesti liittyä, koska kansa on ollut tätä vastaan. Nyt Ukrainan sodasta saatiin hyvä tekosyy liittymiselle. Ukrainan sota on varmasti lisännyt naton kannatusta ja aktivoinut natoaktiiveja kommentoimaan, mutta myös gallupit on helppo väärentää ja väittää kannatuskasvun johtuvan sodasta. Huomattakoon, että natolla on myös valtava tiedusteluorganisaatio ja se on soluttanut lonkeronsa myös kansallismielisiin ryhmiin.

  1. Jo 20 vuotta sitten Suomi oli yhteensopiva Natoon. Avoliitto se on ollut tänne asti.
   Upseerit eivät jätä mitään sattuman varaan. Ukrainan sota oli odotettu sopiva ajankohta suhteen virallistamiseen.

   Voi olla, että kenraalit ovat osallistuneet yllättävän vahvasti politiikkaan kulisseissa. Seuraava Antti Rinteen tapaus käynee todisteeksi:

   Rinne erosi joulukuussa 2019, eli muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän oli ärähtänyt Puolusvoimien komnetaja Kiviselle.

   Katsokaapas tätä:
   IS 5.8.2019:
   ”Haastattelussa Rinne korostaa, että suomalaisessa yhteiskunnassa puolustusvoimain komentajan on tarpeen tunnistaa maan valtiosääntö ja perustuslailliset valtasuhteet.

   – Tämä tarkoittaa suomeksi, että tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa johtaa ulkopolitiikkaa ja on puolustusvoimien ylipäällikkö. Hallituksella on selkeä rooli puolustuspolitiikassa ja turvallisuuspolitiikassa. Näissä asioissa poliittinen päätöksentekijä määrittää linjat ja niitä linjoja virkamiehet ja sotilaat virkamiehinä seuraavat, Rinne sanoo.

   Viime keväältä on muistissa myös Rinteen sekoilut Suomen Nato-option suhteen. Rinne totesi MTV:n vaalitentissä, ettei Suomea välttämättä kelpuutettaisi Naton jäseneksi, vaikka Suomi jäsenyyttä hakisi. Asiasta nousi kohu.”

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006195198.html

   Kommentti:
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/hemmokoskiniemi/279362-paaministeri-rinne-pelastaa-ylipaallikon-kasvot/

   1. Rinne lupasi myös jakaa rahaa eläkerahastoista ja postisekoilu. Ei pahemmin ero liity Natoon, mutta hei.. Ei annate faktan sotkea hyvää satua.

    1. Kaikki tiesivät, että vappusatanen oli vaalitäky. Postijuttu oli Paateron sekoilua. Media painosti SDP:tä. Samassa juonessa kaikki. Kulmunin kepu pakotti Rinteen eroamaan. Globalisti Marin tuli tilalle. Seuraavana keväänä nousi kohu Kulmunin esiintymiskoulutuksesta (esiintymiskoulutus liittyi Rinteen eroamisen yhteyteen) ja sitten vaihteeksi Kulmuni pyysi eroa. Tilalle globalisti Saarikko. Siinä sinulle muutama fakta taas.

     Rinne erotettiin, koska hän kettuili upseereille. Älä siis ikinä urputa suomalaisille upseereille. Muille kyllä ihan vapaasti.

     1. Ja upseereja varmaan johtaa CIA ja KGB? Säälittävintähän tässä on että todella uskot tuohon toistamaasi fantasiaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*