Marco de Wit 16 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen vapaus- ja kansallismieliset ovat tehneet valtavan virheen, kun eivät ole uskaltaneet puhua suoraan. Eli puhua ryöstävistä pankkiireista, kansanmurhaavasta hallituksesta, pedofiilimyönteisistä opettajista, satanististisista aborttirituaaleista, lapsia marsseillaan seksualisoivista pridettäjistä, lapsia myrkyttävistä lääkäreistä ja Suomea nuukkaavista natottajista.

 

Suvakit eivät ole tehneet vastaavaa virhettä, vaan lataavat aina täysillä demonisoiden totaalisesti kaikki vastustajansa. Siis vaikka suvakkien vastustajat eivät edes vahingoita suvakkeja tai muita ihmisiä. Suvakkien mukaan pelkkä katseesikin voi kuitenkin olla lookismia, mielipiteesi vihaa, vapaa hengittämisesi kulkutautimyönteisyyttä, kulttuurisi strukturaalista rasismia ja pelkkä olemassaolosi ”hyökkäys luontoa” vastaan.

 

Suvakit ovat siis äärimmäisen aggressiivisia syyttäen koko olemustasi rikolliseksi. Toisaalta juuri tällä tavalla saadaan yleinen keskusteluilmapiiri täysin haltuun. Ei sen takia, että ihmiset olisivat suvakkien kanssa samaa mieltä, vaan koska joutuvat puolustuskannalle ja alistuen välttävät konfliktia.

 

Tämän päälle vielä, että suvakkien kovaa kieltä levittää myös valtamedia, kuten tästäkin käy ilmi.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Valtamedian rikollinen vihapuhe: Rokotekriittiset ”kulkutautimyönteisiä”

  1. Huh, huh, mitä aivopesua kun katsoo noita otsikoita noin koottuna jälkeenpäin. Nyt kuolee rokotettuja 1000 kuukaudessa ’koronaan’ eli rokotehaittoihin (v. 2020 kuoli 558 ihmistä ’koronaan’ koko vuotena, ennen rokotusten aloittamista).
   Nämä median huorat eivät kommentoi mitenkään asiaa. Eikö heitä hävetä?

  1. Sanotaan nyt niin että ainakaan se ei ole slaavi. Niinkuin ei kukaan kuvan henkilöistä. Onko niillä korvannipukoita? Poskipäitä? Onko nenänhanka korkea ja/tai leveä? Onko ”lapionaama” tai muistuttaako sivuprofiilista noita-akkaa…

   Tuota sanna ukkolaa minä ihmettelen. Kun se sai potkut, mistähän duunista se oli, niin se kirjoitteli vuoden verran ihan järkeviä. Mutta nyt on taas hörhö-vaihde päällä.

   1. Siis sillä porukalla ei ole nipukoita ja poskipåitä vai on. Toimittajat kirjoittelevat mitä tahansa ajattelematta mitä kirjoittavat. Ovat maksettuja kirjoituskonetta ja puhuvia päitä. Ameeboja ilman selkärankaa.

  2. Nuutunut akateemisesti koulutettu. Värittäisi edes hiuksensa ja laittaisi meikkiä. En tunne nykimistä melassa.

 1. Mitenkähän suvakkius ja rokotteet liittyvät toisiinsa..? Toisaalta Marco on myös rinnastanut suvakit ja natsit samaksi porukaksi, joka on mielenkiintoista. Totuuden ei pidä antaa häiritä ”juttuja” kirjoittaessa.

  1. Marcon mielestä kaikki jotka on eri mieltä hänen kanssa ovat suvakkeja. Kaveri elää omassa sakeassa mustavalkoisessa kuplassaan. Täysin todellisuudesta irtaantunut maailmankuva.

   1. Suvakkeja, sionisteja, pedofiilejä, natseja, kommareita, idiootteja, feministejä. Olen keskustelujen mukaan ollut kaikkea noita. Ainoa ”totuus” löytyy Marcon suoltamista harhoista ja sodan suhteen Kremlin tiedotteista.

 2. Puoli vuotta sitten vielä pidettiin täysillä sairasta koronavouhkaa yllä, mutta sota-agenda lähes lopetti sen, vaikka Suomi nyt vielä melkein ainoana maana pitää matkustusrajotuksia yllä. Kuka maksaa korvaukset niistä ihmisoikeusloukkauksista, syrjinnästä ja kärsimyksistä, joita koronapolitikoinnilla kansalaisille aiheutettiin?

  1. Ei maksa kukaan, koska pitäisi maksaa kansalle. Kansan rooli on maksajan ja duunarin rooli. Ei sille ikinä makseta mistään tai jos jotain annetaan kuten eläkkeet, välistävetäjät vievät koko potista melkein kaikki.

   Näin se vaan yhteiskunta on järjestetty.

 3. Pelkään, että on vain ajan kysymys kun tapahtuu ”Bobrikovit” joillekkin koronahuijareista!

  Suomalaiset ovat pieni kansa. Maamme on täynnä luvallisia metsästysaseita ja tämän lisäksi meillä on asevelvollisuus, joten suomalaiset osaavat kyllä tarvittaessa käsitellä järeämpiäkin aseita kuin pikkuisia pistooleita, joita taas mustalaiset käyttävät erittäin huonolla menestyksellä!

  1. Aikoinaan luodit viuhuivat Matin ja Tepon keikkapaikoilla kesätanssilavoilla. Niistä oli isot otsikot lehdissä.

 4. Marinista vielä. Onko joku joskus huomannut hänessä minkäänlaista huumorintajua? Vaikuttaa kuivakiskoiselta niuhottajalta, ysin koulutytöltä.

  Huumorintajuton nainen on kuin jouseton auto. Pompottavaa menoa, josta tulee vain päänsärky.

 5. Samaan aikaan kun pölvästit seuraavat LBGTQ-mädätys Euroviisuja, idioottilätkää, ja jotain helvetin Deppin (satanisti-pedofiili) ja Amberin sirkusoikeudenkäyntiä, hallitus on antamassa WHO:lle täydet valtuudet hoitaa tulevia Pandemioita. WHO:n norsunluutornista tulee jatkossa käskyt milloin pandemia julistetaan (määritelmä muutettu siten että mikä tahansa nuha voi olla pandemia tarvittaessa) miten kaikki jäsenmaat hoitavat pandemioita, millaisiin rajoitustoimiin lähdetään, rokotussarjat ja -pakot, maskipakot, karanteeniasiat jne jne. WHO:n kanssa solmittu sopimus menee maiden itsemääräämisoikeuden yläpuolelle ja nullifoi perustuslain. Ihan samahan se on tähänkin asti ollut keitä tuonne äänestää, mutta tämän jälkeen ei auta vaikka läpi pääsisi jokunen täyspäinenkin.
  Viimeiset pari vuotta oli vasta alkusoittoa ja kansan totuttelua todelliseen totalitarismiin.

  Kaikki mitä haluat ko. sopimuksesta tietää ja josta media vaikenee totaalisesti, löytyy täältä:
  https://jamesroguski.substack.com/p/pandemic-treaty?s=r

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*