8 thoughts on “Päivän musiikkivideo: Toki Toki

    1. Vaippanaamat rahoittavat pirua, joka ei pala tulessakaan ja valloittaa maapallomme tekemällä meistä feministilesboja, kolmisukupuolisia, piikkienkäyttäjiä ja mielisairaspillereiden eli Pfizerin orjia, tunteettomia, jotka eivät älyä kyömynenä Saatanan jo hallitsevan timanttisesti mieliämme tehden mitä lystää.

      1. Varokaa medikalisaatiota. Älkää menkö ikinä lääkäriin. paitsi hammaslääkäriin. Kaikki normaali diagnosoidaan sairaudeksi, johon pitää määrätä lääkitys.

  1. En ole valtio- uskonnollinen, – uskovainen, – uskollinen. Siis suhteessa mihinkään valtioihin. Sama pätee valtamediaan.

    Valtiot ovat terrori-, ja mafiajärjestöjä ja uuden ajan uljas uusi vapaa ihminen ei niitä arvosta eikä tarvitse.

  2. Uskovainen uskoo mustiin ym. hyvinä, kun valtiovallan päättämä media Yle saa rahaa kusetuksern kuten Buffalossa kun 10 kuolleesta lopulta suurinosa mustia ja heti alussa valkoiset kaatu ja nauroin että nuoko mustia, umpivalkoisia kuin lapin asukit. Jos haluatte ottakaa yhteyttä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*