Marco de Wit 17 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa on tapahtumassa jotain uskomatonta Jumalan johdatusta. Korkein oikeus on kumoamassa Roe vs. Wade -päätöksen, joka 1970-luvulla salli abortin kaikkialla Amerikassa.

 

Kohta kansalaiset saavat jälleen joka osavaltiossa päättää kielletäänkö abortti vai ei. Käytännössä lähes kaikki osavaltiot tulevat omaksumaan kompromissin eli kieltämään abortin ensimmäisen sydämenlyönnin jälkeen eli noin 1-2 kuukauden iässä.

 

Satanistit ahtaalla: Enemmistö USA:n osavaltioista poistamassa laajan aborttioikeuden!

 

Tämä on nyt saanut feministit ihan totaaliseen raivoon. Erityisesti heitä ärsyttää, että nimenomaan Trumpin nimittämä tuomari on saanut korkeinta oikeutta muuttamaan linjaansa. Alla olevassa videossa femakot huutavatkin Trumpin kannattajille, jotka vain hymyilevät heille.

 

Voittajan on helppo hymyillä.

 

 

 

Tosin tuo hymy saa femakot vielä suurempaan raivoon.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Satanistista aborttirituaalia kannattavat femakot sekoamassa Amerikassa!

 1. Mahtavaa. Kysymys Kuka on nusfinut muutenkaan noita femakkoja? Seksi kuuluu vain avioliittoon siittämistarkoituksessa.

  Ja muut pitävät kädet peiton päällä

  1. Ihmettelin ihan samaa. Ainakin minulle näyttäisi liian hapokkaalta. Ja toisaalta, on ehkä ihan hyvä että nuo eivät lisäänny. Duttonin teoria mutageenisistä DNA-ketjuista on todistettu.

 2. Vauvamurhaajat kuuluisivat loppuiäkseen suljetulle pieneen koppiin huutamaan pehmustetuille seinille niin eivätpähän hankkiutuisi vahingossakaan raskaaksi suorittamaan viattomien ihmisalkujen rituaalimurhiaan.

 3. Jenkeillä tulee olemaan jännä kesä! Suvakit, pervot, BLM-matut ja muut sekopäät lähtevät kadulle riehumaan. Toivottavasti jenkit miehistyy ja käyttää erittäin kovia otteita kurin ja järjestyksen palauttamiseksi. Tämä pelleily ei voi jatkua!

  Oma lapsi on suurin lahja, mitä elämältä voi saada. Joten jos kannatat aborttia, niin olet silloin elämänvastainen!

  Toki joissain erityistapauksissa abortti voi olla ratkaisu. Esim. suomalaisen naisen ja ympärileikatun somalin/kurdin sekarotuinen hybridi. Ainakin ”Corky”, eli downin syndroomalainen pitää abortoida! STOP CORKY!

 4. Satanismista puheen ollen eduskunta hyväksyi natojäsenyyden äänin 188 – 8. 888 merkitsee eliitin numerologiassa Luciferin diktatuuria.

  1. Kyllä. Elämme kaikin puolin saatanallisen vallan aikaa. Pahempi kuin ”pimeä keskiaika”. Oikeasti keskiaika oli kristillisten arvojen kulta-aikaa. Kaikki muuttui huonommaksi sitten, kun Kolumbus löysi Karibian saaret.

   Satanistit ja muut marxilaiset valehtelevat keskiajasta.

   1. Kristillisten arvojen kulta-aikaa, jolloin raamatun omistamisesta sai kuolemantuomion… Sitähän olisi voinut vahingossa vaikka tulkita kirkon sanomisista poikkeavasti, eli ettei ne aneet, uskonsodat ja ”kerettiläisten” kiduttaminen olekaan ihan ok.. #sananvapaus

   1. Puheidesi mukaan saat syytteitä 10 päivässä ja kaikki suuret tiedustelupalvelut näkevät sinut pahimpana uhkana maailmassa. Uskon kun näen oikeuden pöytäkirjat, siihen asti olet vain pientä egoasi pönkittävä..

    1. Etkö tosiaan tiedä, että viimeksi aluesyyttäjä nosti minua vastaan 20 syytteen ryppään yleisen turvallisuuden uhkaamisesta, kun olin kritisoinut viranomaisia ja jakanut maailman ÄO-karttoja?

     1. Julkaise paperit niin tutkitaan. Ei pahalla, mutta A) 99% puheistasi on valheita. B) Et ole niin kiinnostava kuin luulet = en jaksa perehtyä tekemisiisi juurikaan uutisotsikoita enempää. C) Vaikka asia olisikin noin kuin väität, niin mitä sitten? Ketä kiinnostaa?

     2. Niitä kiinnostaa, joiden mielestä viranomaisten pitäisi tehdä työnsä kunnolla eikä politisoida sitä vähättelemällä pedorinkejä sekä esim. marssimalla virkapuvussaan pridemarssilla. Myös niitä kiinnostaa, joiden mielestä pitäisi saada julkaista ja linkata – sinun tavoin – maailman ÄO-kartan.
      https://yle.fi/uutiset/3-11839160

     3. Eli et julkaise papereita, joten todennäköisesti puhut taas sitä itseään, mutta hienoa sinulle, että osaa foliohatuista kiinnostaa. Sinä edelleenkään et ole kovinkaan kiinnostava persoona, koominen, muttet kiinnostava, vaikka itsestäsi ääntä pidätkin.

      Ps. Ylellä ei mainittu sanallakaan kartastasi

     4. Halusit todisteita siitä, että syyttäjä nosti minua vastaan peräti 20 syytettä yleiseen turvallisuuden vaarantumiseen vedoten. Annoin sinulle linkin Ylen juttuun, joka kertoi siitä. Vai epäiletkö minun jotenkin väärentäneen tuon Ylen jutun?

      Tieytstikään ne eivät kertoneet joka syytteen sisällöstä, vaikka viittasivatkin vihapuheeseen. Siinä nimenomaan on kyse myös Vanhasen ja Lynnin ÄO-kartasta. Siis vaikka sen jakamista ei ole AIEMMIN tuomioistuin katsonut rikokseksi.

      Tämän takia en saanut siitä tuomiota, mutta syyttäjä valitti tuomiosta kokonaisuudessaa ja tämäkin asia menee hoviin syksyllä tai juuri ennen eduskuntavaaleja. Tulen tuolloin tekemään asiasta meteliä ja korostamaan kuinka valtakunnanvainoajan toimisto yrittää muuttaa tuomioistuimien aiempia päätöksiä.

      Samaa push the envelope yrittävät Räsäsen kanssa. Samalla periaatteella yrittävät tehdä rikolliseksi myös sen, että heittelin Talmudia. Hovissa tulee siis hauskaa, kun sinne päästään.

      Sinä jaoit kommentissä maailman ÄO-kartan. Pitäisikö sinusta siis sen jakaminen olla laillista? Entä Räsäsen tuomioistuimessa käsitellyt puheet?

      Laiton Lehti yrittää aina saada jopa suvakkilukijansa huomaamaan kuinka orvellimaiseksi Suomi on menossa. Eikö se sinua pelota? Harmittaisiko sinua saada syyte, koska jaoit ÄO-maailmankartan? Vai pyytäisitkö anteeksi ja hyväksyisit syyllistyneesi vihapuheeseen?

     5. Kappas. Olet toistuvasti syyttänyt minua valehtelijaksi, kun olen kertonut saaneeni 20 syytettä viranomaisten kritisoimisesta ja vihapuheesta. Todistin väitteeni linkkaamalla Ylen juttuun, jossa asiasta kerrottiin. Sen sijaan, että myöntäisit turhaan syyttäneesi minua valehtelijaksi, niin sekosit herjaten minua mm. marakatiksi ja vaadit nähdä oikeuden pöytäkirjoja.

      Juuri tämän takia sallin kaltaistesi tyyppien kommentoivan sen verran, että kaikki näkevät millä tasolla suvakit liikkuvat.

      Mielenkiintoista spekuloida miksi suvakit ovat tuollaisia. Oletkohan jotain erityisen katkeroitunutta ja epätasapainoista seksuaalivähemmistöä, kun sinun vihasi on noin syvä, että helposti vajoat hulluuteen ja lapselliseen herjaamiseen.

     6. Jaa että suuri Marco ei sitten enää jatka tätä keskustelua vaan sensuroi kaiken. Tapa se on tuokin ”voittaa”, kun omat argumentit eivät muuten toimi. Arvostan suoraselkäisyyttäsi, todella miehekästä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*