Marco de Wit 17 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka tieteellisiin tutkimuksiin vetoamalla varoittaa länsimaiden olevan romahtamassa idiotismiin, mielisairauksiin ja satanistiseen pahuuteen.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Tätä satanismia levittää ensisijaisesti AMERIKKA.

 

 

Tavalliset ihmiset luulevat Amerikan olevan vielä se sama Reaganin johtama maa, joka 1980-luvulla taisteli kommunismia vastaan. Todellisuudessa kommunismi siirtyi tällä vuosituhannella Amerikkaan kulttuurimarxismin vaatteissa. Nyt kommunismia levittääkin nimenomaan Amerikka ja Nato!

 

 

Tyson James on joku räppäri, mutta sillä ei ole väliä niin kauan kuin tekee näin upeat sanat omaavia lauluja. Kerrankin suoraa puhetta. Amerikka on todellakin nykyään Babylonin portto ja Valheiden Imperiumi!

 

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Tyson James: Amerikka on Babylonin portto!

 1. ”Laiton Lehti on ainoa media, joka tieteellisiin tutkimuksiin vetoamalla varoittaa länsimaiden olevan romahtamassa idiotismiin, mielisairauksiin ja satanistiseen pahuuteen.”

  Eipä tuohon tarvitse sanoa mitään, Marco suolaa jo itse itsensä.

  1. Miks ei buffalon valeuutisesta Yleltä laita eikä aina samasta PEnDOliino maski Marco De mitä Wittua Gurt. Mulla olis filmi, voisin tinyn kautta laittaa, en tiiä jaksanko, maksaako. Ei löydy enää ja kulkevaa vilmiä muualta kuin minulta. Saa ottaa yhteyttä eipä kestä moimoi.

  2. Kyllä tarvii: Natopedottajaj******** ********** haistelee rahaa ja valtaa kohti maailman herruutta satanismisella pentagrammipuolueella joiden johtaja ja poika ovat idiotismin näkyvimpiä muotoja tukemalla tätä pedohalujensa takia ymmärtämättä joutuvansa ************ jyräämäksi.

 2. Näin on. Kyllä musliminaat ovat parempia jatervejärkisiä. En kannata länttä missään asiassa. Harmi kun en syntynyt taleban- muslimiksi.

  Vain mediasumutus pitää sairaat arvot lännessä esillä. Ne ovat luonnottomia. Valtamedia ja englanninkielinen viihde on vihollinen numero yksi.

  1. Olemme molemmat todella pahoillamme ettet tosiaan syntynyt talibaniksi. Kerrankin löytyi jotain yhteistä, mutta hienoa että olet löytänyt sisäisen polkusi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*